تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 113 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1124

نام تاپيک: Benchmark و بحث درباره نسخه های مختلف 3DMark، لینک دانلود در پست اول

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارت من 8400GS هست.و از dx10 پشتیبانی می کنه.
    آیا DX10 توی ویندوز اکس پی هم نصب میشه یا فقط توی ویستا؟چون من از اکس پی استفاده می کنم.
    ضمنا نصب DX10 چه تاثیری در کارایی کارت گرافیک داره؟
    ممنون

متاسفانه DX10 فقط مختص به ویستا است و ورژن قابل نصب برروی اکس پی ندارد

خیلی تفاوت ها بین DX9 و DX10 وجود داره

کیفیت تکستچرها،اچ دی آر،تفاوت محسوس سایه زن (شیدرمدل 4) و خیلی چیزهای دیگر

مثال قابل لمسی که میشه زد استفاده از ستینگ Ultra High در کرایسیس در DX10 نسبت به DX9 هستش که

در DX9 دسترسی به ستینگ Ultra High مقدور نیست....

درکل بهتر است برای استفاده بهتر از کارت گرافیکی های DX10 از DX10 یا 10.1 استفاده شود

البته کارت گرافیکی شما 8400GS متاسفانه ضعیف است و بهتر از از سایه زن نگارش 3 (Shader Model 3) برای افزایش پرفورمانس استفاده کنید یعنی در DX9پرفورمانس کارت شما بالاتر است نسبت به DX10

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

متاسفانه DX10 فقط مختص به ویستا است و ورژن قابل نصب برروی اکس پی ندارد

خیلی تفاوت ها بین DX9 و DX10 وجود داره

کیفیت تکستچرها،اچ دی آر،تفاوت محسوس سایه زن (شیدرمدل 4) و خیلی چیزهای دیگر

مثال قابل لمسی که میشه زد استفاده از ستینگ Ultra High در کرایسیس در DX10 نسبت به DX9 هستش که

در DX9 دسترسی به ستینگ Ultra High مقدور نیست....

درکل بهتر است برای استفاده بهتر از کارت گرافیکی های DX10 از DX10 یا 10.1 استفاده شود

البته کارت گرافیکی شما 8400GS متاسفانه ضعیف است و بهتر از از سایه زن نگارش 3 (Shader Model 3) برای افزایش پرفورمانس استفاده کنید یعنی در DX9پرفورمانس کارت شما بالاتر است نسبت به DX10
    سلام
    دوست عزیز ممنون که توضیح دادید
    من می خوام بازی COD4 رو با تنظیمات مدیوم اجرا کنم
    مشخصات سیستمم اینه:
    mb: nf2sv abit
    ram: ocz 1gig 800
    cpu: am2 5000
    vga: 8400 gs
    سیستم من بالاتر از سیستم پیشنهادی بازیه.اما بازی با رزولوشن 1024*768 و تنظیمات مدیوم روون اجرا نمیشه.
    دلیل نصب نکردن ویستا اینه که معمولا تمام بازی های جدید توی ویستا به رم بالاتری نسبت به اکس پی احتیاج هست.معمولا 1.5 گیگ.اما من مادر بوردم مشکلی داره که وقتی رم بیش تر یک گیگ میذارم سیستم بالا نمیاد.پس با توجه به این نکته و توضیحات شما ویندوز ویستا و DX10 رو کنار می ذارم.

حالا می خوام گرافیک رو اورکلاک کنم.ا می خواستم بدونم کدوم یک از برنامه هایی که تو پست اول تاپیک هست رو دانلود کنم؟
    آقای Stream گفتند اگه کارتم از dx10 پشتیبانی می کنه برنامه از برنامه 3dmark vantage استفاده کنم.اما با توجه به توضیحات شما که بهتره از DX9 استفاده کنم و مشکل من با افزایش حجم رم بالاخره کدوم نرم افزار رو از صفحه اول دانلود کنم؟
    ممنون
    Last edited by hamedchtsz; 05-10-2008 at 19:13.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز ممنون که توضیح دادید
    من می خوام بازی COD4 رو با تنظیمات مدیوم اجرا کنم
    مشخصات سیستمم اینه:
    mb: nf2sv abit
    ram: ocz 1gig 800
    cpu: am2 5000
    vga: 8400 gs
    سیستم من بالاتر از سیستم پیشنهادی بازیه.اما بازی با رزولوشن 1024*768 و تنظیمات مدیوم روون اجرا نمیشه.
    دلیل نصب نکردن ویستا اینه که معمولا تمام بازی های جدید توی ویستا به رم بالاتری نسبت به اکس پی احتیاج هست.معمولا 1.5 گیگ.اما من مادر بوردم مشکلی داره که وقتی رم بیش تر یک گیگ میذارم سیستم بالا نمیاد.پس با توجه به این نکته و توضیحات شما ویندوز ویستا و DX10 رو کنار می ذارم.

حالا می خوام گرافیک رو اورکلاک کنم.ا می خواستم بدونم کدوم یک از برنامه هایی که تو پست اول تاپیک هست رو دانلود کنم؟
    آقای Stream گفتند اگه کارتم از dx10 پشتیبانی می کنه برنامه از برنامه 3dmark vantage استفاده کنم.اما با توجه به توضیحات شما که بهتره از DX9 استفاده کنم و مشکل من با افزایش حجم رم بالاخره کدوم نرم افزار رو از صفحه اول دانلود کنم؟
    ممنون

3dmark vantage برنامه ای برای بنچمارک گرفتن کارت گرافیکی است (تست قدرت) نه اور کردن کارت

3dmark vantageهم برای کارت گرافیکی شما خیلی سنگینه و تقریباً تست گرفتن با این برنامه برای کارت شما بیمورده

در مورد اور هم کارت شما خیلی خیلی تفاوت پیدا نمیکنه اما ضررهم نداره ، میتونید به راحتی با برنامه Rivatuner کارت گرافیکی خودتونو اور کنید

البته توصیه شخصی من اینه که مموری های کارت گرافیکی رو خیلی (لب مرزی) اور نکنی که ضرر داره

درنهایت پیشنهاد میکنم اگه اهل گیم هستی کارت گرافیکی رو تعویض کن

درمورد دایرکت ایکس هم بستگی به بازی داره

بعضی بازی ها شما میتونید شیدر مدل رو تنظیم کنید و قدرت شیدر رو بیارید پایین در نتیجه فرقی نمیکنه که از دی ایکس 9 استفاده بشه یا 10

اما در دی ایکس 9 شما چه بخواهید چه نه حداکثر از شیدر مدل 3 استفاده میشه ....

4. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه دفعه فن گرفتم سی پی یورو خواستم اور کنم وی جی ای رو هم اور میکنم و بنچ میگذارم

1110 هم برای مموری زیاده ، بنچ میشه گرفت اما استیبل نیست و به مموری فشار میاره
    نه بابا زیاد نیست...من هم sapphire دارم حیف بگی لب مرزی جای دیگه نگیا بگو 1150 ...دور فن رو بزار روی 100 امتحان کن من کردم stable بود تا 1125 که کاملا بود بالاتر هم میشه stable باشه... راستی کارتمون دقیقا مثل همه ورژن بایوسشون هم یکیه(توی پستی که قبلا دادی دیدم) شماره بردشون هم یکیه فقط مموری هاشونه که فکر کنم اون ها هم دقیقا مثل هم باشه...پس هر نتیجه ای من بگیرم شما هم میگیری همینطور هر چی شما بهش برسی من هم باید برسم...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا زیاد نیست...من هم sapphire دارم حیف بگی لب مرزی جای دیگه نگیا بگو 1150 ...دور فن رو بزار روی 100 امتحان کن من کردم stable بود تا 1125 که کاملا بود بالاتر هم میشه stable باشه... راستی کارتمون دقیقا مثل همه ورژن بایوسشون هم یکیه(توی پستی که قبلا دادی دیدم) شماره بردشون هم یکیه فقط مموری هاشونه که فکر کنم اون ها هم دقیقا مثل هم باشه...پس هر نتیجه ای من بگیرم شما هم میگیری همینطور هر چی شما بهش برسی من هم باید برسم...

من نمیگم stable نیست ، هست

تو بنچ هم مشکلی پیش نمیاد اما واسه گیم نمیشه مدام اینقدر رو اور باشه ، ضرر داره و من ضررشو کشیدم

7. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

یه دفعه فن گرفتم سی پی یورو خواستم اور کنم وی جی ای رو هم اور میکنم و بنچ میگذارم

1110 هم برای مموری زیاده ، بنچ میشه گرفت اما استیبل نیست و به مموری فشار میاره
    دوست عزیز مواظب این رم هات باش.
    قبلا اشاره کردم ، پک های 4 گیگی این Crucial Ballistics ها خوب در نیومدن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی ها بعد حدود یک ماه دچار مشکل شدن.
    البته پک های 2 گیگی شون فوق العاده هستن. اگه دو گیگ رو جدا خریدی به نظرم مشکلی نباید باشه.
    ولی کلا مواظب باش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

3dmark vantage برنامه ای برای بنچمارک گرفتن کارت گرافیکی است (تست قدرت) نه اور کردن کارت

3dmark vantageهم برای کارت گرافیکی شما خیلی سنگینه و تقریباً تست گرفتن با این برنامه برای کارت شما بیمورده

در مورد اور هم کارت شما خیلی خیلی تفاوت پیدا نمیکنه اما ضررهم نداره ، میتونید به راحتی با برنامه Rivatuner کارت گرافیکی خودتونو اور کنید

البته توصیه شخصی من اینه که مموری های کارت گرافیکی رو خیلی (لب مرزی) اور نکنی که ضرر داره

درنهایت پیشنهاد میکنم اگه اهل گیم هستی کارت گرافیکی رو تعویض کن

درمورد دایرکت ایکس هم بستگی به بازی داره

بعضی بازی ها شما میتونید شیدر مدل رو تنظیم کنید و قدرت شیدر رو بیارید پایین در نتیجه فرقی نمیکنه که از دی ایکس 9 استفاده بشه یا 10

اما در دی ایکس 9 شما چه بخواهید چه نه حداکثر از شیدر مدل 3 استفاده میشه ....
    سلام
    دوست عزیز یه تاپیک هست به نام اورکلاک کارت گرافیک نسخه دوم که توسط آقای Stream ایجاد شده.در راهنمایی که اونجا برای اورکلاک گذاشتن به این برنامه احتیاج هست و توی چند مرحله نوشتن که باید از کارت تست گرفته بشه.لطفا به اون تاپیک یه نگاهی بندازید و منو راهنمایی کنید.بالاخره به این برنامه 3dvantage احتیاج هست یا نه؟
    ضمنا آیا کارت 8600GT 512 mb POV با قیمت 77000 بگیرم خوبه؟البته زیاد گیم باز نیستم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز یه تاپیک هست به نام اورکلاک کارت گرافیک نسخه دوم که توسط آقای Stream ایجاد شده.در راهنمایی که اونجا برای اورکلاک گذاشتن به این برنامه احتیاج هست و توی چند مرحله نوشتن که باید از کارت تست گرفته بشه.لطفا به اون تاپیک یه نگاهی بندازید و منو راهنمایی کنید.بالاخره به این برنامه 3dvantage احتیاج هست یا نه؟
    ضمنا آیا کارت 8600GT 512 mb POV با قیمت 77000 بگیرم خوبه؟البته زیاد گیم باز نیستم.

اگر 8600 گرفتی DDR3 بگیر برای بازی هم فعلاً میتونی بازی هارو روش اجرا کنی

در مورد Vantage هم برای تست گرفتنه ، درسته ، اما نه 8400، پیشنهاد میکنم 3D Marks 06 رو نصب کنی و تست بگیری

برای تست پاداری در هنگام اور هم از ATI Tools استفاده کنی خوبه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز مواظب این رم هات باش.
    قبلا اشاره کردم ، پک های 4 گیگی این Crucial Ballistics ها خوب در نیومدن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی ها بعد حدود یک ماه دچار مشکل شدن.
    البته پک های 2 گیگی شون فوق العاده هستن. اگه دو گیگ رو جدا خریدی به نظرم مشکلی نباید باشه.
    ولی کلا مواظب باش.

من منظورم مموری کارت گرافیکی بود نه مموری سیستم

همین الان هم 4-4-4-12 باس 800 داره خور کار میکنه و اورش نمیکنم

امیدوارم مشکلی پیش نیاد

ممنون

12. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یک تست 3DMark06 با Q9550

مشخصات سیستم:

Q9550 @ 3.613 GHz
    2GB DDR2-1200
    nForce 780i SLI
    2x Geforce 8800 GTS 512 @ 775/1938/2200

14. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •