سلام
سلام امیرخان
همینطور که آقا سعید فرمودند موضوع سر اینه که چطور دسترسی یک کامپیوتر (اینجا منظور سوال کننده لپتاپ بچه هاش است) را به سایر مودم ها قطع کنیم. ظاهراً ایشون جایی زندگی میکنه که میتونند از اینترنت بیسیم رایگان استفاده کنند. (خوش به حالشون!!) و ایشون قصد مسدود کردن این استفاده را برای فرزندانش داره، (اگر شخص حقیقی/حقوقی را سراغ دارید توی ایران که همچین کاری بکنه و اینترنت رایگان شیر کنه، بگید ما بریم همسایش بشیم!!)
به هر حال حاشیه نمیرم، جانِ کلام اینه:
سوال: چگونه دسترسی یک کامپیوتر را به یک/یا چند مودم قطع کنیم، یا چگونه به یک کامپیوتر فقط اجازه دسترسی به یک مودم را بدهیم؟
جواب: البته من جواب را انجمن کومودو فقط
یه کم خوندم، حسش نبود تحلیلش کنم، اما خودم اینجا جواب را خیلی ساده قرار میدم:
برای اینکه کامپیوتر شما فقط از طریق مودم/روتر شما به اینترنت وصل بشه و سایر اتصالات با مودم/روترهای غیر مسدود بشه. باید یک قانون در قسمت حوزه های مسدود شده بسازید و
آدرس مک مودم خودتان را بدهید و بعد آنرا استثنا کنید. (اون قسمتی که نشون دادم تیک بزنید) (اینجوری سیستم فقط میتونه به مودمی با همین مک وصل بشه و سایر اتصالات با مودمهایی دیگر مسدود میشه). برای اینکه بچه هاتون تغییرش ندهد روی کومودو پسورد میزارید و ضمناً قابلیت شناسایی شبکه های جدید را هم در فایروال غیر فعال میکنید.
بر فرض من الان کاری کردم که کامپیوتر من فقط با مودم خودم به نت وصل میشه، بچه هام هم نمیتونند از اینترنت همسایه ها به صورت رایگان یا دزدکی! استفاده کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دستیابی به مک مودم/روتر میتونید وارد تنظیماتش بشوید یا در CMD از این فرمان استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]