شما باید به انجمن فتوشاپ مراجعه کنید دوست من ...![]()
شما باید به انجمن فتوشاپ مراجعه کنید دوست من ...![]()
سلام آقا S_epehr
من براي خريد Gsmart i120 رفته بودم فروشنده گفت فول پك؟
منظورش چي بود از فول پك
رسانا موبايل ميده 530.000 هزار تومان
بازم صبر كنم تا اين قضيه رجيستر معلوم شه چون يك هفته پيش 680.000 هزار تومان بود.
مرسي
بستگی داره منظور فروشنده چی باشه، آخه این بازاریا برای بازر گرمی یه سری کلمات رو که خودشونم نمیدونن چیه میگن ......... دقیقاً این شکلی:![]()
ولی فول پک یعنی بسته کامل، احتمالاً منظور یارو این بوده که از جعبه چیزی برنداشته(آره جون اَمَش)
سلام و ممنون از راهنمايي اگه ممكنه بيشتر توضيح بده و من سر در نمي يارم . اخه از كجا بدونيم كدوم نرم افزار قابل نصب هست ؟ مثلا ديكشنري رو مي خوام و بازي . لطفا كمك بيشتري بكنيد .
ضمنا يه سوال ذيگه . آيا برنامه هاي سيمبين قابل نصب روي پاكت پيسي ها هستند ؟
سلام من از شما خواهشمندم تا يه توضيح كامل در مورد نصب بازي يا برنامه بر روي پاكتها رو بدين .
شايد من خيلي مبتدي باشم و واسه همين از اول توضيح بدين كه براي نصب بازي و برنامه چه بايد كرد ؟در ضمن آيا برنامه ها يا بازيهاي سيمبين و جاوا كه روي نوكيا يا سوني و... قابل نصب بر روي اين پاكتها هم نصب ميشه؟
من QTEK S200دارم .
اگه ممكنه جندتا برنامه و بازي يا THEMES هم آپلوذ كنين .
خيلي ممنون مي شم .
با سلام.
من جدیدا توسط یکی از دوستام ،از خارج یک عدد پاکت پی سی شرکت htc مدل 8125 سفارش شرکت (cingular) به دستم رسیده.همانطوریکه میدانید این شرکت اپراتور تلفن همراه cingular تلفنهاش فقط برای شبکه خودش کارمیکنن..
حالا سوالم اینجاست که ایا با نصب مجدد ویندوز موبایل آن قفل آن را میتوان از بین برد؟اگر پاسخ مثبت است روش نصب ویندوزموبایل چطوری هست.من سیستم عامل ویندوز موبایل 5 رو دارم.و اگر پاسخ منفی هست اصلا راهی برای استفاده آن در شبکه مخابرات ایران هست.
ممنون.
در شمن مشخصات کامل گوشی اینه:
System InformationProcessor TI OMAP 850Memory- ROM : 128 MB- RAM : 64 MB DDR SDRAMOperating SystemWindows MobileTM Version 5.0
FunctionalityGSM/EDGE (850, 900, 1800, and 1900)ModeDual (GSM)Internal AntennaYes
خب روش هک کردنش چطوریه؟
کسی نمیتونه کمکم بکنه؟
زمانی که من خواستم ویندوز جمینم رو عوض کنم بعد از نصب چند تا اپراتور رو بهم نشون داد که ازم میخواست یکی رو انتخاب کنم تا بر اساس اون سیستم رو نصب کنه ...منم سیمکارتم ایرانسل هست و یه گزینه داشت به اسم
South africa MTN منم چون ایرانسل داشتم اینو انتخاب کردم و بر همین اساس پیاده سازی شد ...
سیستم عامل گوشیت رو عوض کن به احتمال 99 درصد مشکلت حل میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)