منظورشون این بود که این سه ردیف رو توی مختصات کانکشن تون وارد کنید و .... متصل بشید
منظورشون این بود که این سه ردیف رو توی مختصات کانکشن تون وارد کنید و .... متصل بشید
مرسي ازجواب ايشون وشما ولي اصلا تو ترمينال kdeوهمچنين gnome با ريشه شناساي نشد وپيغام دستور ناشناخته همراه بود
كل دستور روپشت سرهم نوشتم من با سي دي زنده بالانيومدم لينوكس روكامل نصب كردم كنا ر ويندوزم
راه حل ديگه لطفا
-------------
من براساس راهنمايي يه بنده خدايي تونستم درايور صداي امبوردم روپيداكنم ولي نمي دونم چه فرمي تولينوكس نصب كنم.
درايورمخصوص لينوكس منظورمه
توروخداكمك كنيد
Last edited by P A R M I S; 04-07-2008 at 13:57.
من اول بايد به وي پي ان وصل شم V P N
من با وايرلس از طريق v p n بايد به شركت متصل شم حالا طريقه ي ساخت كاننكشن v p n را بلد نيستم
تشکر دوست خوبم.
باید pptp رو نصب کنی و تنظیماتشو انجام بدی
قبلا هم همین معرفی شده بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي نيست راهنماييم كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان فدورا نسخه چند روی سیستمتون نصبه؟
خروجی دستور lspci رو بزارید اینجا
اون اروری رو هم که گفتید بهتون می ده بزارید اینجا (همراه با دستوری که اجرا کردید)
خروجی دستور lsmod هم بزارید
الان فدورا نسخه چند روی سیستمتون نصبه؟
خروجی دستور lspci رو بزارید اینجا
اون اروری رو هم که گفتید بهتون می ده بزارید اینجا (همراه با دستوری که اجرا کردید)
خروجی دستور lsmod هم بزارید
سلام دوستان
من فدورا رو بنا بر توصیه ی خودش آپدیت کردم و حدود 430 پکیج آپدیت شد .
حالا تعداد گزینه های من برای ورود به فدورا دو تا شده ( که طبعا یکی مربوط به همان وضعیت قبلی و یکی اش جدید است ) اما مشکلی که الان دارم ، این است که فونت هایی که قبلا نصب کرده بودم عمل نمی کند .
وقتی می خواهم دوباره نصب کنم ، متوجه می شوم که همه ی آن فونت ها وجود دارد اما با این وجود مثلا پی سی ورلد یا فاروم های دیگر فارسی را به ریخته می بینم .
راه حلی سراغ دارید ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)