تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 263 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه dop12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

کرایسیس ۳ رو گرافیک مدیوم مثل آب خوردن اجرا شد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اقا مدیوم چیه من تونستم رو high بزنم و اون فیلتر ی که x2 اینا داره هم رو سومی چهارمی گذاشتمو رونم بود.

2. این کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

در اجرای بازی های مثله بتلفیلد 3 یا کرایسیس 3 و ... مشکل داره ؟ یا روان اجرا میکنه و میشه از بازی کردن این گیم ها با این لب تاپ لذت برد ؟؟

اقا خیالت راحت باشه من کرایسیسو رو high و medal of honor warfighter رو رو ultra رفتم فقط خیلی داغ میشه موقع بازی که ریسک بالایی هست بازی باش اما خداییش کسی دلش میاد با این لپتاپ بازی کنه؟؟؟

4. این کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

چندتا گرافیک داره ؟!

2 تا
    intel hd graphic 4000
    Radeon HD 7650M

6. این کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kamkar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عرف بازار اینه که اگه سالم باشه ، 30% زیر قیمت روز محصول درنظر گرفته میشه
    قیمت روز چنده الان؟
    تو دیجی کالا زده ناموجود

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

قیمت روز چنده الان؟
    تو دیجی کالا زده ناموجود
    اسم دقیق مدلت چیه داداش؟؟؟اگه اینه 4540s-E که دیجیکالا زده بی گارانتی 1949000 با گارانتی 1999000

اگه اینه HP ProBook 4540s-H که قیمتش هست HP ProBook 4540s-H
    اگه اینه 4540s-g که قیمتش تا 22 تیر ماه 92 2,200,000 حدودا
    اگه 4540s-D که تا اواخر تیر ماه 92 2,045,000 حدودا
    اگه اینه 4540S-A تیر ماه 92 قیمتش 2,230,000 >>> 2,300,000 بوده
    اگه اینه 4540S-B تیر ماه 92 قیمته 2,030,000 داشته حدودا
    اگه اینه 4540s-C و 4540S-f رو دیگه نمیدونم .تقریبی بهت گفتم اما زیادم بهش دست نخورده اون دو مدل اولم که دیجیکالا داره من خودم 4540S-E دارم که 2,000,000 خریدم از دیچی کالا اما الان بعد 2 و3 هفته 50 تومن کشیده پایین. امیدوارم حدودی دستت اومده باشه شرمنده دقیق نمیدونستم

9. 3 کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    iran zamin

پيش فرض

میشود لطف کنید بگید برای نصب ویندوز8 باید چه درایورهایی رو دانلود کنیم.(برای سون دارم)
    لطف کنید همینجا لینک بدید.

داره خودمونی میشه hbmemol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

قیمت روز چنده الان؟
    تو دیجی کالا زده ناموجود
    دوستمون dop 12 درست میگن قیمت ها زیاد با قیمتهایی که گفتن تفاوت نداره
    Last edited by hbmemol; 24-07-2013 at 12:43.

12. 2 کاربر از hbmemol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

میشود لطف کنید بگید برای نصب ویندوز8 باید چه درایورهایی رو دانلود کنیم.(برای سون دارم)
    لطف کنید همینجا لینک بدید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام دوستان .خسته نباشید
    دوستان من یه هفته میشه این لپ تاپ رو با رم 6 گرفتم . اگه ممکنه راهنماییم کنید. یه چیز عجیب اینه که فینگل پرینت نداره. برای شما هم همینطوره مدل 6 گیگش ؟ (یعنی جاش موجود هست اما پر شده و مثل مدل های دیگه اون حالت شیشه ای نداره )
    سوال بعدیم اینه که چه ویندوزی برای این لپ تاپ بهتره ؟ الان برای من سون نصب هست .من درایورهایی از قبیل : گرافیک ( 2 گیگ ) - usb3 -صدا - وب کم رو نصب کردم . درایوری دیگه ای هم نیاز به نصبش هست ؟
    و سوال اصلیم در مورد گرافیکش هست . من گرافیک حرفه ایش رو درایورش نصب کردم . اما وقتی که یه صفحه ای رو مینیمایز میکنم ، به صورت روان مینیمایز نمیشه . یه ذره با گیر اجرا میشه .
    من شنیدم خیلی از دوستان با سویچ کردن کارت گرافیک این مدل مشکل دارن . منم همین مشکل رو دارم .اگه میشه در این مورد راهنماییم کنید .

ممنون

........

بعد نوشت :

یکی از دوستان گفتش که باید درایور کارت گرافیک اینتل رو هم نصب کنم . نیاز هست ؟ من روزی که خریدم به قسمت adaptor رفتم و دیدم اونجا اینتل رو شناسایی کرده بود . واسه همین دیگه درایورش رو دانلود نکردم و نصب نکردم .آیا نیاز به نصبش هست ؟

- خدارو شکر من این کلوپ رو پیدا کردم .
    Last edited by emadd69; 26-07-2013 at 03:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام دوستان.خسته نباشید

بنده یه هفته میشه لپ تاپ HP Probook 4540s گرفتم .
    اما با کارت گرافیکش مشکل دارم .
    وقتی خریدم ویندوز نداشت . خودم ویندوز ریختم روش . هیچ کدوم از درایور هاش نصب نبود .
    از یکی دوستان در مورد کارت گرافیک این لپ تاپ پرسیدم ، گفت این لپ تاپ دو کارت گرافیک داره . یکیش آمبورد هست که 1 گیگ هست که بصورت پیشفرض نصب هست و نیاز به درایور نداره .یه گرافیک دیگه هم داره که اون گرافیک حرفه ایش هست که 2 گیگ هست (ATI ) .

درایور کارت حرفه ایش هم نصب کردم اما تصاویر زیاد صاف نیست . مثلا وقتی صفحه ای رو مینیمایز میکنم ، تصویر روان نیست .یا بر عکس وقتی فایلی رو اجرا میکنم تصویر کند اجرا میشه .
    مشکل چیه ؟
    چاره چیه ؟

ممنون

مشکلی پیش نمیاد، اگرم بیاد که بعیده، قابل برگشت هست
    شما الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بریز
    اگه مشکلت حل نشد، هر چی نصب کردی پاک کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بریز
    لینکا مربوط به ویندوز 7 هست، برای8 هم راحت تو سایت hp پیداشون میکنی
    در اخر هم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بریز مقدار قابل توجهی در پرفورمنس گرافیک تاثیر داره

ضمنا، 4540 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، به ما برخورد که شما تاپیک جدا زدید

دوست عزیز درایور گرافیک اینتل نصب هست .
    اینجا رو ببینید :

[SPOILER][/SPOILER]

گرافیک AMD هم نصب هست

دیگه چی ؟

...........
    اینم از cpu-z

با برنامه Gpu هم ارور زیر رو میده .

دوستان خواهشا با حوصله جواب بنده رو بدید . من آماتور هستم . تا حالا هم با لپ تاپ کار نکردم . این یه هفته که با 4540 کار کردم واسه خاطر مشکلاتش حسابی حالم رو گرفته .
    مررسی
    Last edited by emadd69; 26-07-2013 at 13:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •