اقا مدیوم چیه من تونستم رو high بزنم و اون فیلتر ی که x2 اینا داره هم رو سومی چهارمی گذاشتمو رونم بود.![]()
اقا مدیوم چیه من تونستم رو high بزنم و اون فیلتر ی که x2 اینا داره هم رو سومی چهارمی گذاشتمو رونم بود.![]()
اقا خیالت راحت باشه من کرایسیسو رو high و medal of honor warfighter رو رو ultra رفتمفقط خیلی داغ میشه موقع بازی که ریسک بالایی هست بازی باش اما خداییش کسی دلش میاد با این لپتاپ بازی کنه؟؟؟
![]()
2 تا
intel hd graphic 4000
Radeon HD 7650M
قیمت روز چنده الان؟
تو دیجی کالا زده ناموجود
اسم دقیق مدلت چیه داداش؟؟؟اگه اینه 4540s-E که دیجیکالا زده بی گارانتی 1949000 با گارانتی 1999000
اگه اینه HP ProBook 4540s-H که قیمتش هست HP ProBook 4540s-H
اگه اینه 4540s-g که قیمتش تا 22 تیر ماه 92 2,200,000 حدودا
اگه 4540s-D که تا اواخر تیر ماه 92 2,045,000 حدودا
اگه اینه 4540S-A تیر ماه 92 قیمتش 2,230,000 >>> 2,300,000 بوده
اگه اینه 4540S-B تیر ماه 92 قیمته 2,030,000 داشته حدودا
اگه اینه 4540s-C و 4540S-f رو دیگه نمیدونم .تقریبی بهت گفتم اما زیادم بهش دست نخورده اون دو مدل اولم که دیجیکالا داره من خودم 4540S-E دارم که 2,000,000 خریدم از دیچی کالا اما الان بعد 2 و3 هفته 50 تومن کشیده پایین. امیدوارم حدودی دستت اومده باشه شرمنده دقیق نمیدونستم
میشود لطف کنید بگید برای نصب ویندوز8 باید چه درایورهایی رو دانلود کنیم.(برای سون دارم)
لطف کنید همینجا لینک بدید.
دوستمون dop 12 درست میگن قیمت ها زیاد با قیمتهایی که گفتن تفاوت نداره
Last edited by hbmemol; 24-07-2013 at 12:43.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان .خسته نباشید
دوستان من یه هفته میشه این لپ تاپ رو با رم 6 گرفتم . اگه ممکنه راهنماییم کنید. یه چیز عجیب اینه که فینگل پرینت نداره. برای شما هم همینطوره مدل 6 گیگش ؟ (یعنی جاش موجود هست اما پر شده و مثل مدل های دیگه اون حالت شیشه ای نداره )
سوال بعدیم اینه که چه ویندوزی برای این لپ تاپ بهتره ؟ الان برای من سون نصب هست .من درایورهایی از قبیل : گرافیک ( 2 گیگ ) - usb3 -صدا - وب کم رو نصب کردم . درایوری دیگه ای هم نیاز به نصبش هست ؟
و سوال اصلیم در مورد گرافیکش هست . من گرافیک حرفه ایش رو درایورش نصب کردم . اما وقتی که یه صفحه ای رو مینیمایز میکنم ، به صورت روان مینیمایز نمیشه . یه ذره با گیر اجرا میشه .
من شنیدم خیلی از دوستان با سویچ کردن کارت گرافیک این مدل مشکل دارن . منم همین مشکل رو دارم .اگه میشه در این مورد راهنماییم کنید .
ممنون
........
بعد نوشت :
یکی از دوستان گفتش که باید درایور کارت گرافیک اینتل رو هم نصب کنم . نیاز هست ؟ من روزی که خریدم به قسمت adaptor رفتم و دیدم اونجا اینتل رو شناسایی کرده بود . واسه همین دیگه درایورش رو دانلود نکردم و نصب نکردم .آیا نیاز به نصبش هست ؟
- خدارو شکر من این کلوپ رو پیدا کردم .
Last edited by emadd69; 26-07-2013 at 03:30.
دوست عزیز درایور گرافیک اینتل نصب هست .
اینجا رو ببینید :
[SPOILER][/SPOILER]
گرافیک AMD هم نصب هست
دیگه چی ؟
...........
اینم از cpu-z
با برنامه Gpu هم ارور زیر رو میده .
دوستان خواهشا با حوصله جواب بنده رو بدید . من آماتور هستم . تا حالا هم با لپ تاپ کار نکردم . این یه هفته که با 4540 کار کردم واسه خاطر مشکلاتش حسابی حالم رو گرفته .
مررسی
Last edited by emadd69; 26-07-2013 at 13:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)