حرف من اینه: زندگی کوتاهست پس تا میتونی ازش لذت ببر. دلیلی نداره برای ازدواج کردن خودت رو به هر دری بزنی. قدر خودت رو بدون و خودت رو به قیمتش بفروش
![]()
حرف من اینه: زندگی کوتاهست پس تا میتونی ازش لذت ببر. دلیلی نداره برای ازدواج کردن خودت رو به هر دری بزنی. قدر خودت رو بدون و خودت رو به قیمتش بفروش
![]()
سلام
به نظر من مسائل مالی مهمه اما مهمترین عامل،کم شدن اعتقادات مذهبی مردمه.کسی که دوست دختر داره دیگه فکر ازدواج نمیکنه! دختری که مهریه بالا میخواد اعتقاداتش مشکل داره که چنین سدی رو قرار میده!(البته معتقدم که مهریه حق زن هست و هر چقدر بخواد میتونه بذاره اما خوب اونطوری شاید مجبور شه ترشی هم بذارهخانمهای عزیز جمله آخر شوخی ای بیش نبود
)
اگر همه اعتقاداتشون رو درست کنن نه تنها ازدواج زیاد میشه بلکه وضع اقتصادی مملکت هم درست میشه چون کسی که معتقد و مقید به اصولی دینی هست دزدی نمیکنه!!
(باید مسائل مالی) و (آینده ی مبهم ) رو جدا از هم میزاشتید،یعنی دو گزینه متفاوت
آخه آینده مبهم که فقط در مورد مسائل مالی نیست که![]()
مشکل ما اینه!پول
کار
خونه
تامین زندگی!
مهریه!
بعدشم، کسی که همهی اینا رو داشته باشه، مگه مرض داره برا خودش دردسر درست کنه و زن بگیره؟!!!
چرا کسی که اینا رو داره نباید ازدواج کنه؟
جامعه مون به کند کشیده شده
ما واقعا مسلمونیم؟
یا داریم با ادعای مسلمونی اسم دینمون رو (که خداییش یک درصدش رو به زور هم اجرا نمیکنیم) بده میکنیم؟
واقعا به کجا میریم
چرا؟ مهم ترین دلیلش عدم ااعتماده! وقتی با کسی هستی اما بعد از مدت ها وقتی همه کار واسش کردی برمیگرده بهت میگه من دلم پیش عشق قبلیمه که الان میخواد باز باهام باشه، میتونین به کسی اعتماد کنین؟
شکستهای اینجوری هم از کم بودن اعتقاد شروع میشه!
کسی که معتقده دیگه با کسی دوستی نمیکنه که بعد طرف بهش نارو بزنه
یا دختری ک پاکه فقط با نامزد خودش هست و با کس دیگه ای نبوده که یادش کنه!
دوستان عزيزي كه داريد در مورد ازدواج مي زنيد تو سر و كله هم، هم آقايون و هم خانم ها، اصلاً قصد جسارت به هيچ كدوم از شما دوستان و عقايدتون رو ندارم و صرفاً مي خوام نظر خودم رو بگم و اتفاقي كه داره برام پيش مياد و تا اينجاش هم به خير پيش رفته رو توضيح بدم.
من پسري هستم كه 28 سالش تموم شده و خوشبختانه قيافه و ظاهر نرمالي هم دارم (اينو ميگم تا نگيد حتماً هيچ كسي رو نتونستي پيدا كني) و تا بحال با هيچ دختر خانمي بدنبال دوستي و رفيق بازي نبودم. براي اين كارم هم دليل دارم و اون هم اين هست كه هميشه مي خواستم با دختري آشنا بشم و ازدواج كنم كه اون هم دنبال دوست پسر و اين حرفا نبوده باشه! شايد بگيد خوب چه ربطي داره به هم؟ ربطش اينه كه وقتي من خودم با شونصد نفر دوست بودم نبايد انتظار داشته باشم طرف مقابلم اين كار رو نكرده باشه. شايد بگيد كه مگه ميشه دختري دنبال رفيق بازي نره!؟؟ بله ميشه، همونطوري كه من 28 ساله سراغ هيچ دختري نرفتم (خدا گواهه اونقدر هم موقعيتش بوده كه نمي تونم بشمرم، البته خود آقايون حتماً مي دونن كه منظورم چيه). حالا هم خدا رو شكر (و كاملاً دور از انتظارم) با دختر خانمي آشنا شدم كه از لحاظ اخلاق و خواسته ها بطرز بسيار عجيبي به من نزديك هست.
كل حرف من اينه كه اگر آدم خودش براي شخصيت خود و ديگران ارزش قائل باشه و دختر رو به عنوان يك وسيله براي تفريح نبينه خدا هم يكي رو سر راهش قرار ميده كه آدم زندگي باشه. من اونقدرها هم آدم معتقدي نيستم كه شايد فكرش رو بكنيد ولي به يك چيز كاملاً اعتقاد دارم و اون هم اينه كه هر طور رفتار كني دنيا هم همونطور برات پيش ميره. اگر خودت با n تا دختر در طول زندگيت دوست شده باشي و بعد انتظار داشته باشي دختري گيرت بياد كه با هيچ پسري نبوده باشه واقعاً به دور از عدالته! (البته در اينجا مي تونيد كلمه عدالت رو اونطور كه خودتون هم مي دونيد تلفظ كنيد)
حالا لطفاً من رو به خاطر اين نظرات كتك نزنيد، چون اولش هم گفتم كه قصد توهين به هيچ عقيده و نظري رو ندارم و صرفاً دارم نظر خودم رو ميگم. اميدوارم كه براي همه دوستاني كه n تا رفيق داشتن هم شريك مناسب زندگي پيدا بشه، ايشالا.
از اين حرفا گذشته جهت اطلاع دوستاني كه لطف كردن و در طول هفته گذشته بنده رو راهنمايي كردن بايد عرض كنم كه امروز هم ما با خانم مورد نظرمون رفتيم بيرون، براشون چند تا شاخه گل هم گرفته بودم كه بسيار مورد پسندشون قرار گرفت و بعدش هم رفتيم رستوران و ناهار خورديم و بعدش هم رفتيم سعدآباد و در كل روز بسيار خوبي بود.
باز هم از راهنمايي هاي دوستان عزيز متشكرم و اميدوارم كه در مراحل بعدي هم ما رو تنها نذارن![]()
سلام دوست من . حسابی امشب حرف های دلمو زدی . با تک تک جمله هایی که گفتی موافقم ... اصلا دقیقا حرفای دلم بود . چیزی که خودم عاجز بودم از بیان کردنش ... چیزهایی که تو فکر و ذهن و عقایدم بود اما به دلیل فن بیان ضعیف نتونستم تا حالا بگم ..... واقعا هم همینطوره .... وقتی خودت میری با 5 تا دختر دوست میشی تو طول دوران مجردی و انتظار داری که بعدا با کسی ازدواج کنی که اینکارو نکرده باشه دور از عدالته .... ( چیزی را که برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند ) .... مگه دختر بنده خدا دل نداره و فقط تو دل داری ؟ فقط تو احساس داری ؟ اون احساس نداره ؟
آدم هایی رو میشناسم دور و برم که روزی اگه دختر بازی نکنه شب خوابش نمیبره بعد چنان روی خواهرش تعصب داره که اگه به خواهرش بگی تو زمین و زمان رو بهم میریزه .... نمیدونم اسم این افراد رو چی باید گذاشت . وقتی خودت میری با دختر و ن ا م و س مردم اینکارارو میکنی از اون طرف هم مطمئن باش کس دیگه ای با خانواده و ن ا م و س ت همین کارارو میکنه ...... از هر دستی بدی از همون دست میگیری .
خیلی خوشحال شدم که امروز بهتون خوش گذشت و اینکه خانم آیندت از گلی که براش خریدی خوشحال شد .![]()
ببخشید من منظورم با فرد خاصی نیستش
اما چرا بعضی ها به اشتباه فکر میکنند که پسری که با هیچ دختری نبوده یا دختری که با هیچ پسری نبوده در آینده قرار یکی مثل خودشون گیرشون بیاد و اگر این اتفاق نیوفته از زمین و زمان سیر میشن و به عالم و آدم بد و بیراه میگن مگه این نیست که خیلی از آقایونی که با خیلی از دختر ها بودند و آخر سر هم دنبال یه دختر آفتاب و مهتاب ندیده هستند و در آخر هم موفق میشن که همچین دختری پیدا کنند و یا انقدر خانوم هایی رو دیدم که هر کاری بگی کردند و آخر سر هم گشتن یه پسر صاف و ساده رو گیر آوردن و با دو تا عشوه و دلبری با اون پسر ازدواج کردند و البته اینم بگن خودشون رو دختر پیغمبر نشون دادن و در مورد آقایون هم همینطور و اون خانوم بی تجربه و بی خبر از همه جا فکر میکنه بهترین مرد روی زمین نصیبش شده در حالی که ... و در ادامه همون دختری که با این روش وارد زندگی اون مرد شده رفته مهرش رو اجرا گذاشته و اون مرد بدبخت شده یا برعکس اون مرد رفته با زن های دیگه و از ساده بودن زنش سوء استفاده کرده
ببخشید ولی بهتره دست از این رویا پرداز ها بردارید نقش بازی کردن و فریب دیگران امروز شده آسون ترین کار آدما اگر به هر دلیلی حتی دلیل قانع کننده از این بازی بکشید کنار ممکنه هر لحظه گرفتار یکی از همین بازی گرهای نامرد روگار بشید چرا که شما هم دارید با هاشون زندگی میکنید (باور کنید همه مثل شما صاف و صادق نیستند)
بهتره یه کم چشمامون رو باز کنیم و بهتر به دور و بر خودمون و جامعمون نگاه کنیم بلانسبت خیلی ها آدما اونی نیستن که ما در ظاهر میبینیم توقع نداشته باشیم همه مثل خودمون باشن که اگرخوب بودیم اونا هم باشن و ...
اینم یادمون باشه تجربه های قبل از ازدواج میتونه به آدم خیلی تو اداره کردن روابط و برخورد بعد از ازدواج کمک کنه (که شاید بعضی ها مخالفش باشن) و حتی قرار نیست طرف مقابل شما همیشه همونی بمونه که شما میشناختی همین جامعه ممکنه باعث بشه که هر لحظه از هر نظر تغییر کنه و این شما هستید که با تجربهای قبلی میدونید هر لحظه باید چطوری عمل کنید وگرنه ممکنه تولحظه ای که انتظارش رو ندارید اونم از طرف کسی که باور نمکنید بد غافلگیر بشید و ...
ایشالاه که شما گیر همچین آدمایی نیوفتید![]()
حرف هاي شما هم كاملاً صحيح هست، من هم نگفتم كه هميشه اتفاق رويايي ميافته، من عرض كردم كه اگر قرار باشه عدالتي در كار باشه (كه لزوماً اينطور نيست) نبايد چنين انتظاراتي داشت وگرنه صحبت هاي شما به احتمال زياد در جامعه ما به وفور اتفاق ميافته كه جاي تاسف داره كه از صداقت يك نفر سواستفاده بشه، اون هم توي مساله مهمي مثل ازدواج.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)