تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 720 اولاول ... 397985868788899091929399139189589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه afshin49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    north

پيش فرض

عزیز من آیا ارزش داره بابت خرید تلویزیون این طور به هم توهین کنیم؟وای برما

2. 2 کاربر از afshin49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام

قابل توجه دوستداران پاناسونیک به ویژه دارندگان V20 :

بر طبق آخرین گزارش سایت Cnet بریتانیا، امسال پاناسونیک بهترین برند در HD TV های سال 2010 لقب گرفت. این گزارش بر اساس آماری از انتخاب میانگین بین کاربران و تیم فنی بررسی کننده تلویزیون ها گرفته شده که بر این اساس به ترتیب :

1 - تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل VT20 به دلیل نمایش تصاویر عالی در هر دو حالت پخش Standard و High-definition و همچنین نبود Motion blur و Crosstalk ( مشکل موجود در LED و LCD های سه بعدی ) در تصاویر سه بعدی به عنوان بهترین تلویزیون سه بعدی سال 2010 لقب گرفت.

2 - تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل V20 ( انتخاب اول تیم فنی ) با برچسب High-end به دلیل نمایش تصاویر بی نظیر در هر دو حالت Standard و High-definition و همچنین نمایش رنگ مشکی فوق العاده ( درج شده در گزراش مشکی واقعی ) به همراه قیمت عالی به عنوان بهترین HD TV و پلاسما سال 2010 لقب گرفت.

3 - تلویزیون ال سی دی ( بک لایت LED ) پاناسونیک مدل D25 به دلیل نمایش تصاویر خوب در هر دو حالت پخش Standard و High-definition و همچنین نمایش رنگ مشکی خوب با پخش رنگ های طبیعی ( نسبت به ال سی دی های دیگر ) به عنوان بهترین LCD سال 2010 لقب گرفت.

همچنین در این گزراش به ترتیب برندهای سامسونگ ( مدل C8000 ) ، ال جی ( LE8900 ) ، سونی ( NX703 ) و فیلیپس ( L9705 ) در مکان های بعدی به عنوان بهترین HD TV ها و برندهای تولید کننده تلویزیون های LED ، LCD و پلاسما در سال 2010 این سایت قرار گرفتند.

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by irmedia; 09-12-2010 at 17:48.

4. 13 کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منبع لطفا ؟

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خودم پیدا کردم

کد:

7. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خودم پیدا کردم

کد:
    سلام

منبع قرار داده شد.

لینک مورد نظر شما مربوط به Cnet آمریکا است نه بریتانیا و در آمریکا اصلا مدلی به عنوان V20 وجود ندارد ، به لینک زیر مراجعه کنید :

کد:

9. 2 کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام عزیزان
    بعد از خوندن همه مطالب مصمم برای خرید این برند و این مدل خاص شدم
    بازارجمهوری هم قیمت گرفتم 1650 با گارانتی
    میخواستم از دوستانی که تالفنی و یا مشخصاتی از فروشندگان در ب. ا . ن .ه دارند به من هم پیام خصوصی داده و تلفنی از این فروشندگان بدهند
    ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام

دوستان من تمام توصیه های زیر رو که در مورد 100 ساعت اول استفاده از v20 هست رو متوجه شدم به غیر از اون آخریشو:

الف : به هیچ وجه از مد دینامیک در این دوره استفاده نشود.
    ب : از دیدن نصاویری که تمام صفحه را اشغال نمی کنند ( وجود نوارهای سیاه در بالا و پایین و در طرفین ) خودداری گردد.
    ج : از دیدن تصاویری که نقش ثابت ( لوگو ) دارند مانند کانال های خبری خودداری گردد.
    د : از باقی ماندن تصویر ثابت به مدت طولانی روی صفحه جلوگیری به عمل آید.
    ه : تمام کنترل های تصویر مانند کنتراست زیر 50 درصد تنظیم گردد.
    و : آخرین توصیه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.

منظور از اینکه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.
    چی هستش یعنی تنظیم خاصی میخواد یا مربوط به فیلمی هست که نمایش میده
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام

دوستان من تمام توصیه های زیر رو که در مورد 100 ساعت اول استفاده از v20 هست رو متوجه شدم به غیر از اون آخریشو:

الف : به هیچ وجه از مد دینامیک در این دوره استفاده نشود.
    ب : از دیدن نصاویری که تمام صفحه را اشغال نمی کنند ( وجود نوارهای سیاه در بالا و پایین و در طرفین ) خودداری گردد.
    ج : از دیدن تصاویری که نقش ثابت ( لوگو ) دارند مانند کانال های خبری خودداری گردد.
    د : از باقی ماندن تصویر ثابت به مدت طولانی روی صفحه جلوگیری به عمل آید.
    ه : تمام کنترل های تصویر مانند کنتراست زیر 50 درصد تنظیم گردد.
    و : آخرین توصیه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.

منظور از اینکه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.
    چی هستش یعنی تنظیم خاصی میخواد یا مربوط به فیلمی هست که نمایش میده
    با تشکر
    سلام

ببینید دوست عزیز این موارد گزینه هایی هستند که بیشتر به عنوان توصیه آن هم برای مدلهای قدیمی باید انجام گیرند و قطعا لزومی به رعایت همه موارد نیست اما باز احتیاط شرط اول عقل است پس بهتره که در دوره نخست کارکرد تلویزیون این موارد رعایت شود.

استفاده از تصاویر تک رنگ هم بیشتر برای این موضوع مطرح میشه که تمام پیگسل های سلولی پلاسما در دوره 100 ساعت اول کارکرد خود روشن و خاموش شوند یعنی همه سلول ها به طور یکنواخت کار کرده تا تصاویر یکپارچه ای نمایش بدهند. که باز هم این توصیه ای که می توانید تصاویری مانند عکس های تک رنگ به صورت دوره ای در تلویزیون نمایش دهید تا این سلول های پلاسما همگی روشن و فعال شوند . اما بنده به شخصه چنین کاری رو انجام ندادم.

پیشنهاد می کنم در 100 ساعت اول از مد نرمال یا سینما استفاده کنید و بیشتر از تصاویری استفاده کنید که به صورت فول اسکرین هستند یعنی تمام صفحه را دربر بگیرند اما باز هم استفاده از تصاویری که دارای نوار مشکی در بالا و پایین و حتی لوگو هستند در مدت زمان نه چندان بلند مشکلی ندارند.

بعد از این دوره نخست تصاویر بهتر میشوند که خودتون هم می توانید احساس کنید چون یکی از خاصیت های پلاسما ها همین است که به مرور زمان کیفیت تصویری بهتری ارائه می دهند یعنی شما بعد از حدود تقریبا 1 ماه تازه تصویر واقعی پلاسما را خواهید داشت که این موضوع هم بر خواهد گشت به همان یکنواخت شدن سلول های پلاسما. در کل با توجه به تجربه شخصی خودم اگر موارد الف و د و ه ( اگر از مد نرمال و سینما استفاده کنید لزومی به تغییرات نیست ) را در 100 ساعت اول رعایت کنید مشکلی نخواهید داشت.

13. 3 کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

از جناب Alucard عزیز بخاطر عکسهی زیبایی که از پلاسماشون گرفتند خیلی ممنونم . واقعاً مفید بود.
    این V20 عجب قدرت مشکی جالبی داره . مشکیش کاملا مشکیه. در اینصورت همه رنگهاش طبیعیه!!!
    این عکس V20 در حال پخش تیتراژه فیلمه. مشکیش با تاریکی اتاق دقیقا یکیه و هیچ نوری نداره ولی LED و LCD ها همیشه در تاریکی کمی نور دارند. بیچاره اونی که بجای این پلاسماهای نازنین بره سراغ LED و LCD

15. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

پونل جان!
    شما سری s داری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •