تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 124 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر با کیبورد بازی میکنید طبیعی هست ! روی کیبورد یا دکمه پایینه یا نیست . یعنی از تاچینگ خبری نیست . یعنی شما نمیتونی جهت چپ رو یک کمی فشار بدی که چرخها یکدفعه ای نچرخند ! روی کینکت هم که بازی خداست حتمن امتحان کنید .
    در مورد فورزا هم به نظر من فقط گرافیک داره ، گیم پلی ۰ یا اصلن زیر ۰ !
    هر چند که من کلا Burnout رو ترجیح میدم
    نه میلاد جون من با کیبورد بازی نمی کنم به هر حال اصلا نتونستم با چهره بازی ارتباط برقرار کنم نمی دونم هاریزون رو چقدر بازی کردی و چقدر توی اون شهر چرخیدی ولی واقعا محیط با آدم داره حرف می زنه ولی توی این بازی محیط خیلی بی روحه رنگ بندی محیط طوریه که جاده تشخیصش واقعا سخته معلوم نیست جایی که به سمتش حرکت می کنی مانع هست یا میشه واردش شد محیط واقعا در هم برهم هست این یه مشکل که رانندگی رو سخت و ملال آور می کنه از طرفی شفافیت و نورپردازی بازی مرده بازی طوریه برام انگار توی خواب دارم می بینم که دارم بازی می کنم. نمی دونم شاید به خاطر اینه که روی PC بازی می کنم واسه همین بر خلاف میل باطنیم گذاشتم اکس باکس هم دانلود بشه چون همونطور که گفته بودم زمانی می تونم به خودم بقبولونم که تونستم واقعا بازی رو تحلیل کنم که نسخه اکس باکسشم ببینم. ولی چهره بازی روی صفحه لپ تاپ مثل کابوسه! شاید روی LED فول اچ-دی قضیه فرق کنه فورزا هاریزون رو هم ته دیگش رو در آوردم و باید یه ریسینگ داشته باشم چاره ای ندارم که سعی کنم با هندلینگ این بازی ارتباط برقرار کنم. فکر می کنم بیش از اندازه از سبک NFS دور شدم همونی هستم که عاشق آندرکاور شده بودم و در سطح حرفه ای می ترکوندمش حتی شیفت 1 رو هم ته دیگ کردم ولی بعدش ریسینگ هایی مثل TDU2 و فورتزا شیفته ام کرد طوری که هیچ وقت نتونستم نه شیفت 2 نه هات پورسویت نه ران رو بیش از چند ساعت بازی کنم... نمی دونم شایدم هندلینگ فورتزا خیلی راحته و من و تنبل بار آورده

اما در مورد گیم پلی فورتزا واقعا عشقولانه ترین ریسینگی که دیدم همین هاریزونه... میلاد مطمئنی هاریزون رو بازی کردی؟ یا اینکه تعریفمون از گیم پلی باهم 180 درجه متفاوته

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

از طرفی شفافیت و نورپردازی بازی مرده بازی طوریه برام انگار توی خواب دارم می بینم که دارم بازی می کنم. نمی دونم شاید به خاطر اینه که روی PC بازی می کنم واسه همین بر خلاف میل باطنیم گذاشتم اکس باکس هم دانلود بشه چون همونطور که گفته بودم زمانی می تونم به خودم بقبولونم که تونستم واقعا بازی رو تحلیل کنم که نسخه اکس باکسشم ببینم. ولی چهره بازی روی صفحه لپ تاپ مثل کابوسه! شاید روی LED فول اچ-دی قضیه فرق کنه
    من فقط یه قضیه ای رو در مورد گرافیک بازی بگم اینه که گرافیک بازی پایین نیست. همچنین اگه گرافیک بازی روی PC برای شما جالب نبود پس XBOX که دیگه هیچی اما:
    از اونجاییکه شما روی لپ تاپ بازی می کنید به احتمال زیاد نتونستید گرافیک بازی رو در آخرین تنظیمات مشاهده کنید (به علت اینکه کارت گرافیک ها، حتی در لپ تاپ های های اند همیشه چند پله ضعیف تر از PC هستند).

همچنین این بازی در نورپردازی خیلی خوب عمل کرده و به نظر من یکی از جنبه های مثبت گرافیکی این بازیه.

در مورد مقایسه گرافیک این بازی با فورزا اونجوری که شما در پست های قبلی گفتی اگه کسی ندیده باشه فکر می کنه مال دو نسل متفاوتن در صورتی که گرافیک بازی قابل قبوله و ضعف خاصی در برابر فورزا نداره.

4. 3 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ماشین موست وانتد 10 رو گرفتم...
    حالا رفتم با 9م مسابقه دادم . بردم. بعد آخرش دیدم مثل دفعه قبل نشد که این ماشینه هی بیاد جلوم تا بزنم تا ناکارش کنم.
    دیدم علامتش رو نقشس. دوباره رفتم باهاش مسابقه دادم... فقط این بار نذاشتم آخرش در بره. داغونش کردم...
    اما بازم همه چی سر جاشه... مشکل از چیه؟
    من که روندو درست رفتم دیگه؟
    راستی وقتی دی وی دی دومو گذاشتم یه ارور داد که انگار یه چیش کمه! اما تاییدش کردم و ادامه مرحله نصب انجام شد...

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

بچه ها معذرت . من نسخه blackbox به صورت فشرده رو دانلود کردم. فقط خواستم بدونم از کدوم کرک استفاده کرده ؟ چون وقتی unpack کردم پوشه کرکی وجود نداشت خودشون کرک کرده بودن...

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

نمیدونم مشکلتون از کجاست ولی من برای 9می توی مسابقه بردمش تا که تموم شد جلوم بود.نیترو زدم از پشت کوبوندم بهش و ماشینشم گرفتم.

8. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در مورد مقایسه گرافیک این بازی با فورزا اونجوری که شما در پست های قبلی گفتی اگه کسی ندیده باشه فکر می کنه مال دو نسل متفاوتن در صورتی که گرافیک بازی قابل قبوله و ضعف خاصی در برابر فورزا نداره
    ممنون...
    راست حسینی شما فورزا هاریزون رو دیدین؟ عکس روی جلدش رو نمی گم عکس ها و اسکرین شات ها و تریلرش رو نمی گم خود بازی رو دیدین؟

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمیدونم مشکلتون از کجاست ولی من برای 9می توی مسابقه بردمش تا که تموم شد جلوم بود.نیترو زدم از پشت کوبوندم بهش و ماشینشم گرفتم.
    همون دیگه
    امروزم یه بار دیگه همین کارو کردم. حتی مینویسه الان ماشین به ماشینات اضافه شده ها! اما بعدش انگار نه انگار که چیزی شده!!!
    خوبیش اینه میبرمش 12000 تارو میده: دی
    من اصلا حوصله ندارم اینو دوباره نصب کنم از اول شروع کنم!!
    تا الان 3 دفعه بردمش

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

I am now 1st Most Wanted with Koenigsegg Agera R

I Love You PMC

سلام
    بالاخره ماست وانتد یک شدم ، این موفقیت رو مدیون Audi R8 Spyder عزیزم هستم بیشتر ماست وانتد ها رو با اون گرفتم
    برم single player completion رو ببرمش بالا
    بازی قشنگی بود
    بهترین ماشینای این بازی از نظر من:
    Audi R8 Spyder
    Lamborghini Gallardo
    Lamborghini Aventador
    Bugatti Veyron

ماست وانتد یک و دو رو هنوز سوارشون نشدم حتما ماشینای خوبی هستن ولی من R8 رو خیلی دوست داشتم توی این بازی

13. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنون...
    راست حسینی شما فورزا هاریزون رو دیدین؟ عکس روی جلدش رو نمی گم عکس ها و اسکرین شات ها و تریلرش رو نمی گم خود بازی رو دیدین؟
    بنده XBOX ندارم ولی تریلرهاش رو دیدم .
    دیگه تو خود بازی که گرافیکش بیشتر نمی شه و معمولا در تریلرها گرافیکی برابر با خود بازی و در بعضی مواقع بالاتر به نمایش در می یاد.

ببینید در قدرت گرافیکی فورزا شکی وجود نداره ولی منظور من اینه که MOST WANTED هم گرافیک پایینی نداره و چیزی از بازی های روز کم نداره. (هم از نظر بصری و هم از نظر تکنیکی قابل قبوله) به نظر من مقایسه گرافیکی این دو بازی زیاد جالب نیست. فورزا محیطی واقعی و اکثرا مناطق خارج از شهر رو به نمایش می ذاره در حالی که NFS یک محیط ذهنی و شهری رو به نمایش می ذاره که به نظر من با توجه به سبک بازی گرافیکش مناسبه.

15. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نه میلاد جون من با کیبورد بازی نمی کنم به هر حال اصلا نتونستم با چهره بازی ارتباط برقرار کنم نمی دونم هاریزون رو چقدر بازی کردی و چقدر توی اون شهر چرخیدی ولی واقعا محیط با آدم داره حرف می زنه ولی توی این بازی محیط خیلی بی روحه رنگ بندی محیط طوریه که جاده تشخیصش واقعا سخته معلوم نیست جایی که به سمتش حرکت می کنی مانع هست یا میشه واردش شد محیط واقعا در هم برهم هست این یه مشکل که رانندگی رو سخت و ملال آور می کنه از طرفی شفافیت و نورپردازی بازی مرده بازی طوریه برام انگار توی خواب دارم می بینم که دارم بازی می کنم. نمی دونم شاید به خاطر اینه که روی PC بازی می کنم واسه همین بر خلاف میل باطنیم گذاشتم اکس باکس هم دانلود بشه چون همونطور که گفته بودم زمانی می تونم به خودم بقبولونم که تونستم واقعا بازی رو تحلیل کنم که نسخه اکس باکسشم ببینم. ولی چهره بازی روی صفحه لپ تاپ مثل کابوسه! شاید روی LED فول اچ-دی قضیه فرق کنه فورزا هاریزون رو هم ته دیگش رو در آوردم و باید یه ریسینگ داشته باشم چاره ای ندارم که سعی کنم با هندلینگ این بازی ارتباط برقرار کنم. فکر می کنم بیش از اندازه از سبک NFS دور شدم همونی هستم که عاشق آندرکاور شده بودم و در سطح حرفه ای می ترکوندمش حتی شیفت 1 رو هم ته دیگ کردم ولی بعدش ریسینگ هایی مثل TDU2 و فورتزا شیفته ام کرد طوری که هیچ وقت نتونستم نه شیفت 2 نه هات پورسویت نه ران رو بیش از چند ساعت بازی کنم... نمی دونم شایدم هندلینگ فورتزا خیلی راحته و من و تنبل بار آورده

اما در مورد گیم پلی فورتزا واقعا عشقولانه ترین ریسینگی که دیدم همین هاریزونه... میلاد مطمئنی هاریزون رو بازی کردی؟ یا اینکه تعریفمون از گیم پلی باهم 180 درجه متفاوته
    من فورزا ۱ رو فقط بازی کردم و انقدر بدم اومد که دیگه سمتش نرفتم . نظرم هم راجع به فورزا از روی شماره ۱ اش هست . بقیه اش رو ندیدم .

17. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •