نه میلاد جون من با کیبورد بازی نمی کنم به هر حال اصلا نتونستم با چهره بازی ارتباط برقرار کنم نمی دونم هاریزون رو چقدر بازی کردی و چقدر توی اون شهر چرخیدی ولی واقعا محیط با آدم داره حرف می زنه ولی توی این بازی محیط خیلی بی روحه رنگ بندی محیط طوریه که جاده تشخیصش واقعا سخته معلوم نیست جایی که به سمتش حرکت می کنی مانع هست یا میشه واردش شد محیط واقعا در هم برهم هست این یه مشکل که رانندگی رو سخت و ملال آور می کنه از طرفی شفافیت و نورپردازی بازی مرده بازی طوریه برام انگار توی خواب دارم می بینم که دارم بازی می کنم. نمی دونم شاید به خاطر اینه که روی PC بازی می کنم واسه همین بر خلاف میل باطنیم گذاشتم اکس باکس هم دانلود بشه چون همونطور که گفته بودم زمانی می تونم به خودم بقبولونم که تونستم واقعا بازی رو تحلیل کنم که نسخه اکس باکسشم ببینم. ولی چهره بازی روی صفحه لپ تاپ مثل کابوسه! شاید روی LED فول اچ-دی قضیه فرق کنه فورزا هاریزون رو هم ته دیگش رو در آوردم و باید یه ریسینگ داشته باشم چاره ای ندارم که سعی کنم با هندلینگ این بازی ارتباط برقرار کنم. فکر می کنم بیش از اندازه از سبک NFS دور شدم همونی هستم که عاشق آندرکاور شده بودم و در سطح حرفه ای می ترکوندمش حتی شیفت 1 رو هم ته دیگ کردم ولی بعدش ریسینگ هایی مثل TDU2 و فورتزا شیفته ام کرد طوری که هیچ وقت نتونستم نه شیفت 2 نه هات پورسویت نه ران رو بیش از چند ساعت بازی کنم... نمی دونم شایدم هندلینگ فورتزا خیلی راحته و من و تنبل بار آورده
اما در مورد گیم پلی فورتزا واقعا عشقولانه ترین ریسینگی که دیدم همین هاریزونه... میلاد مطمئنی هاریزون رو بازی کردی؟ یا اینکه تعریفمون از گیم پلی باهم 180 درجه متفاوته