ممنون از نظرتون!
ببینید اگه یکیو بندازن بیرون بهتر از اینه که نگهش دارن و بازیشو خراب کنن اگه اخراج بشه چیزی از ارزش هاش کم نمیشه ولی بمونه و نیمکت نشینش کنن دیگه کسی سراغش نمیره!!
اگه می خواین مثالم میزنم:
کاکا .....
ممنون از نظرتون!
ببینید اگه یکیو بندازن بیرون بهتر از اینه که نگهش دارن و بازیشو خراب کنن اگه اخراج بشه چیزی از ارزش هاش کم نمیشه ولی بمونه و نیمکت نشینش کنن دیگه کسی سراغش نمیره!!
اگه می خواین مثالم میزنم:
کاکا .....
کاکا که خودش نمیره
پیشنهادم داره ولی نمیره
رئال تو پستی که کاکا بازی میکنه خیلی بازیکن داره
به هر حال یکی باید بشینه
کسی که بینشون از همه بدتر کار کرده
اینم شانسه کاکا بوده که تو رئال از اول خوب نبوده
ولی تو بارسا رونالدینیهو اسطوره بوده
من فکر کنم یه روز هم مسی رو همینجوری بیرون کنن
همچین میگید کاکا خودش نمیره انگار از پایه رئال اومده!!کدوم بازیکنی هست که تو این سطح باشه و حاضر باشه نیمکت نشین یه تیم بشه ؟کاکا تا زمانی که جوون هست باید بازی کنه پا به سن بذاره دیگه هیچ تیمی نمیگیردش!
ببینید تو اون پست الان کیارو دارن؟
Mesut Özil - Sami Khedira - Xabi Alonso - Michael Essien - Luka Modrić - José María Callejón - Ángel di María
زمانی که کاکارو داشتن دست به خرید دوتا بازیکن دیگه تو این پست زدن Michael Essien رو با سن 30 سال گرفتن و Luka Modrić که با وجود بازیکنای قبلی همچین خریدای مهمی نبودن!!
وقتی اسین رو خرید نشون داد که به کاکا اصلا دیگه نمیخواد بازی یده!!!
فقط کاکا که نیست همین رونالدو که بهترین بازیکن رئال هست الان صحبتایی از جداییش هست!!!
اونوقت شما رونالدینیو رو مثال میزنی؟!
رونالدینیو 5 سال از بهترین دوران فوتبالیشو تو بارسا تجربه کرد و به همه چی رسید!!
شما الانم بری بیوگرافیشو ببینی تنها تیمی که توش 5 سال مونده بارسا هست!!!
رونالیدینیو هنوزم برا بارسا اسطورست!
مسی هم بره بازم اسطورست!!!
هر بازیکنی باید بره و مهم اینه که تیم ها جایگزین براشون داشته باشن که فعلا این امر رو بارساداره به خوبی عملی میکنه!!![]()
Last edited by runner; 16-01-2013 at 18:27.
مسی: هنوز قهرمانی بارسلونا مسجل نشده است/ رئال هرگز تسلیم نمیشود
ستاره بارسلونا با وجود اختلاف 11 امتیازی با اتلتیکو مادرید معتقد است که هنوز قهرمانی این تیم مسجل نشده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بدون شک مسی یکی از محبوبترین چهرههای جهان است. گلهای او تیتراژ تمام برنامه های تلویزیونی شده است. همچنان که عکس او بر روی پیراهن کودکان نقش بسته میشود. اما پسر 25 ساله روزاریو زندگی به دور از هر گونه هیاهو دارد و همچون کودکان سخن میگوید و رفتار میکند. پاسخهای خجالتآمیز و جملات مختصر او به هنگام سخن گفتن نشان میدهد که ما در برابر ستارهای که مستطیل سبز را مبهوت خود کرده است قرار نگرفتهایم. بلکه با کودکی سخن میگویم که با دیگران متفاوت است. سایت فدراسیون بینالمللی فوتبال (فیفا) کمی قبل از مراسم توپ طلای امسال گفتوگوی اختصاصی را با ستاره آبی – اناریها انجام داده است که در زیر میآوریم.
* در شش سال اخیر در مراسم جایزه توپ طلا شرکت کردهاید. آیا حضورهای متوالی برای شما تکراری شده است یا چیزهای جدیدی را هر بار احساس میکنید؟
به صراحت بگویم تکراری نشده است. درست است که هر ساله این مراسم مشابه سال قبل و یا شاید با کمی تغییر برگزار میشود اما هر ساله طعم خاصی به من میدهد. حضور در مراسم فیفا هر ساله با سال قبل متفاوت است. حضورم در مراسم فیفا نشان میدهد که همه چیز طبق روال پیش میرود.
* بین مسی امروز و آن جوان خجالتزده موبلند که در سال 2007 برای نخستین بار در مراسم فیفا حضور یافت، تفاوت زیادی وجود دارد. شما در این چند سال از نظر شخصی تغییراتی داشتهاید. این را قبول دارید؟
بله. چیزهای زیادی تغییر کرده است. از آن زمان تا الان تغییراتی در شخصیت من به وجود آمده است. هم از لحاظ شخصی و هم از لحاظ فوتبالی پختهتر شدهام. از آن سال مدت زیادی میگذرد. وقتی برای نخستین بار در مراسم فیفا شرکت کردم، 18 یا 19 ساله بودم. در این سالها تجربه زیادی کسب کردهام. شخصیتم همچون فوتبالم شکل گرفته است. چیزهای زیادی نسبت به سال 2007 تغییر کرده است.
* در اخبار آمده بود که دیگو مارادونا در سال 2008 به شما توصیه کرد که دیگر به فکر نفر دوم شدن در جهان فوتبال نباشید، این درست است؟
در حقیقت چیزی از سخنان مارادونا به خاطر نمیآورم (باخنده). خوشبختانه از آن سال تاکنون سه بار توپ طلا را به دست آوردهام. برای چهارمین بار شرکت در مراسم فیفا رویدادی بزرگ برای من به شمار میآید. اینکه در کنار ستارههایی چون اینیستا و کریستیانو رونالدو باشی و بار دیگر با آنها برای کسب توپ طلا رقابت کنی رویداد بزرگی است.
* در سال 2012 با زدن 90 گل رکورد جدیدی از خود به جای گذاشتید. اگر قرار باشد یکی از این گلها را انتخاب کنید به کدام گل اشاره میکنید؟
همچنان که پیش از این هم گفتم گلهایم را به خاطر اهمیت آنها به یاد میآورم نه به علت زیبایی آنها. گلزنی در فینال اهمیت بیشتری دارد. گلی را که در فینال جام حذفی برابر اتلتیکو بیلبائو به ثمر رساندم را مهمترین گلم در سال 2012 میدانم.
* اگر از شما سوال شود به حادثهای مهم در سال 2012 اشاره کنید چه پاسخی میدهید؟
در کل 2012 سال خوبی بود. من همواره دوست دارم جامهای زیادی به دست آورم. خوشبختانه در سال 2012 با تیم ملی فوتبال آرژانتین هم موفق ظاهر شدم. این برای من اهمیت بسیار زیادی داشت. بعد از مدتها ناکامی روزهای خوبی را با آرژانتین پشت سر گذاشتم. سال به سال تلاش میکنم تا سطح کیفی خود را بالا ببرم. به آنچه که به دست آوردهام اکتفا نمیکنم. تلاش میکنم تا به عنوان یک بازیکن عملکردم را بهبود بخشم. من این را فقط با ارادهام انجام نمیدهم بلکه جزئی از غریزهام است.
* چه چیزی باعث شده است تا با تیم ملی آرژانتین هم تا این اندازه پیشرفت کنید؟
خود تیم تغییر کرده است، همه انتظار دارند تا تمام بازیکنان بدرخشند نه یک بازیکن. قبل از این روزهای خوبی را سپری نمیکردیم نه تنها من بلکه همه تیم به خاطر دلایلی خاص خوب ظاهر نمیشد. اما به محض اینکه در چند بازی پیروز شدیم همه چیز تغییر کرد. الان مردم از ما حمایت میکنند و رسانهها همچون گذشته به شدت انتقاد نمیکنند. همین مسئله باعث شده است تا عملکرد تیم بهتر شود، الان با آرامش کامل به میدان میرویم، گذشته از این حریفان با احترام کامل برابر ما به میدان میآیند. آنچه که تغییر کرده است تنها نتایج تیم است نه چیز دیگر.
* آیا الان احساس نمیکنید که در میان تماشاگران آرژانتین هم محبوب شدهاید؟
همین طور است. خوشبختانه در بوینس آیرس و دیگر شهرهای آرژانتین خوب ظاهر شدهایم و از حمایت کامل مردم برخوردار بودهایم. تماشاگران رفتار بسیار خوبی با من و دیگر بازیکنان داشتهاند. تلاش میکنیم تا با بازیهای زیبا و نتایج خوب اعتماد مردم را به دست آوریم. شور و هیجان را در میان مردم آرژانتین برانگیختهام. میتوانم بگویم که بیشتر از گذشته متحد شدهایم.
* در سال 2012 در بسیاری از بازیها موفق به هتتریک شدید. آیا سه گلی که برابر برزیل به ثمر رساندید مهمتر نبود؟
تمام هتتریکها طعم خاص خود را دارد. اگرچه بازی برابر برزیل دوستانه بود اما سه گلی که به ثمر رساندم ویژهتر بود. گل زدن برابر برزیل چه بازی دوستانه باشد چه رسمی احساس خاصی به فرد میدهد.
* اجازه بدهید درباره بارسلونا صحبت کنیم، بعد از رفتن گواردیولا گمانهزنیهای زیادی درباره آینده آبی – اناریها مطرح شد. اما تیم شما الان شکست ناپذیر است. آیا با آمدن ویلانووا چیزی تغییر کرده است؟
بله، طبیعتا. سبک بازی همان سبک قبلی است اما آنچه تغییر کرده است این است که گواردیولا و ویلانووا از نظر شخصیتی و ارتباط با بازیکنان متفاوت هستند. هر کدام از آنها شیوه خاص خود را دارد. اما از نظر سبک بازی و تمریندهی چیزی تغییر نکرده است. سبک بازی ما در چهار سال اخیر هیچ تغییری نداشته است.
* 2012 سال خاصی برای بارسلونا در خارج از مستطیل سبز بود. رفتن گواردیولا و سرطان اریک آبیدال و تیتو ویلانووا. بازیکنان چگونه با این اتفاقات کنار آمدند؟
* در حقیقت اتفاقات تلخی بود. به محض اینکه از مشکلی رها شدیم با مشکل دیگر مواجه شدیم. این اتفاقات احساس بدی را در میان ما به وجود آورد و همه را غافلگیر کرد اما خوشبختانه بر همه آنها غلبه کردیم. ما همواره در هر حالتی متحد و یکپارچه هستیم. خوشبختانه ویلانووا و آبیدال در شرایط خوبی به سر میبرند. درست است که ویلانووا هنوز باید تحت مراقبت پزشکی قرار گیرد اما روند بهبودی او خوب است و این بسیار مهم است.
* به موضوعات خوشحال کننده برای شما بپردازیم. درباره رقابتهای لیگا صحبت کنیم. بارسلونا با اختلاف 18 امتیازی نسبت به رئال مادرید صدرنشین است، چگونه میتوانید خود را قانع کنید که قهرمانی شما مسجل نشده است؟
همه چیز برای ما روشن است. به خوبی میدانیم که هنوز بازیهای زیادی پیش رو داریم. الان پس از صدرنشینی همه چیز به خود ما بستگی دارد. خوشبختانه شروع خوبی داشتهایم. اما نباید دست از تلاش بکشیم. به خوبی اتلتیکو مادرید را میشناسیم، آنها تیم خوبی هستند و این را در بازی رو در رو نشان دادند. اما نباید هیچ گاه رئال مادرید را هم دست کم گرفت چرا که این تیم توانایی جنگیدن تا پایان فصل را دارد. میدانیم که این تیم بارها توانسته است اختلاف امتیازی با ما را کم کند. رئال هرگز تسلیم نمی شود. هیچ گاه سهلانگاری نخواهیم کرد. اطمینان داریم که اگر به همین روند ادامه دهیم با هیچ مشکلی مواجه نخواهیم شد.
* اخیرا ادواردو گالیانو، نویسنده اروگوئهای گفت "مسی را دوست دارم چرا که هیچ گاه خود را مسی نمیداند" آیا این سخن درست است؟
نمیدانم. تمام تلاشم این است که به راهی که در پیش گرفتهام ادامه دهم و هر روز از زندگی و آنچه که به دست میآورم لذت ببرم. فرصت فکر کردن به کارهای انجام شده را ندارم چرا که هر چیزی به سرعت میگذرد. به محض اینکه کاری را تمام میکنید، در آستانه انجام کار دیگری قرار میگیرید. همچنان که بارها پیش از این گفتم بعدها همگان بارسلونا را به یاد خواهند آورد و به ارزشهای این تیم پی خواهند برد. من هم وقتی از دنیای فوتبال خداحافظی کردم آنچه را که از خود به جا گذاشتهام درک خواهم کرد.
* از شاخصههای فوتبال شما این است که هیچ گاه تسلیم نمیشوید، به طوری که برای دستیابی به توپ میجنگید و لحظهای دست از تلاش برنمیدارید، همچنان که هیچگاه به قصد فریب خود را زمین نمیزنید. آیا این ویژگیها با فرد متولد میشود یا آنها را در گذر زمان به دست میآورد؟
به صراحت بگویم این شیوه همیشگی من بوده است. همواره تلاش میکنم تا صرف نظر از اتفاقی که رخ میدهد توپ را به دست آورم. حتی الان هم با همین شیوه بازی میکنم. سال به سال تلاش میکنم تا سطح بازی خود را بهتر کنم. این فقط ارادی نیست بلکه جزئی از غریزهام است.
* در پایان چه آرزوهایی در سال 2013 دارید؟
پسرم الان بهترین اولویت زندگیام است. او تغییر بزرگی در زندگیام به وجود آورد و همواره اولویت نخست من خواهد بود. امیدوارم که آبیدال و تیتو هرچه سریعتر بهبود یابند و به سلامت کامل برگردند. برای خود و خانوادهام آرزوی سلامت میکنم همچنان که امیدوارم در زمینه ورزش هم خوب کار کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------
مسی: بیماری تیتو و آبیدال، ضربه سختی برای بارسا بود
آبیدال سال گذشته تحت عمل پیوند کبد قرار گرفت و سرمربی این فصل آبی و اناری ها هم بعد از عود کردن بیماری سرطانش، بار دیگر زیر تیغ جراحان رفت.
سایت گل- لیونل مسی، ستاره بارسا، اعلام کرد که بیماری تیتو ویلانووا و اریک آبیدال، ضربه زیادی به این تیم زد اما از اینکه این دو بهبود پیدا کردند، خوشحال است.
آبیدال سال گذشته تحت عمل پیوند کبد قرار گرفت و سرمربی این فصل آبی و اناری ها هم بعد از عود کردن بیماری سرطانش، بار دیگر زیر تیغ جراحان رفت.
مسی در گفتگو با سایت فیفا گفت:" صادقانه بگویم بیماری ویلانووا و آبیدال ضربه سختی به ما زد. این اتفاقات یکی پس از دیگری رخ داد وسلامتی آنها بیش از کسب نتیجه یا روی فرم بودن برای ما اهمیت داشت.
آنها در شرایط خیلی سختی قرار داشتند. البته ما هم به سختی ضربه خوردیم اما ما با در کنار هم بودن و اتحاد توانستیم این شرایط را پشت سر بگذاریم.
و شکر خدا، حال آبیدال و تیتو خوب شد. اگر تیتو همچنان تحت درمان قرار دارد اما همه نشانه ها خوب است. این مهمترین مسئله است"
او همچنین در مورد تغییر وضعیت تیم ملی آرژانتین در سال 2012 گفت:" تیم ملی تغییر کرد. برای خوب شدن شرایط، همه باید نقش داشته باشند؛ این کار یک بازیکن نیست. اینطور نبود که شرایط در تیم ملی فقط برای من خوب نباشد، بلکه تیم در مسیر صحیح قرار نداشت؛ به هر دلیلی.
اما از زمانی که پیروزی های ما آغاز شد و نتایج بهتری کسب کردیم، همه چیز آسان تر شد. هواداران اکنون پشت ما هستند. رسانه ها به اندازه قبل از ما انتقاد نمی کنند و ما در آرامش، می توانیم نمایش های متفاوتی داشته باشیم.
مهمتر از همه، به خاطر بازی های خوب مان، هواداران احترام بیشتری برای ما قائل هستند. مهمترین تغییر ما، نتایج مان بود."
مسی در سال 2012، 12 گل برای آرژانتین به ثمر رساند.
-----------------------------------------------------------------------------------
گزارش روز: توپ طلای مسی، چهارشنبه در نوکمپ
ستاره آرژانتینی بارسا چهارمین توپ طلایش را با هواداران به اشتراک می گذارد
سایت گل- نه روز پیش بود که لیونل مسی در سالن فیفای شهر زوریخ چهارمین توپ طلای متوالی کارنامه ورزشی اش را مال خود کرد .
حالا او در نظر دارد تا قبل از آغاز بازی امشب بارسلونا مقابل مالاگا در ورزشگاه نوکمپ و در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی کوپا دل ری برگزار می شود، توپ طلایش را با سهامداران و هواداران باشگاه کاتالان به اشتراک بگذارد. امشب او با در دست داشتن توپ طلایش وارد زمین مسابقه می شود و هواداران باشگاه بارسلونا هم با انگیزه ای مضاعف و برای سهیم بودن در شادی مسی به ورزشگاه نوکمپ خواهند رفت.
در حال حاضر مسی تنها فوتبالیست تاریخ دنیای فوتبال است که 4 توپ طلا را در کارنامه ورزشی اش می بیند. او دوشنبه هفتم ژانویه با کسب چهارمین توپ طلای متوالی اش ، توانست از اسطوره هایی مثل یوهان کرویف و مارکو فان باستن هلندی و میشل پلاتینی فرانسوی که هر یک سه بار توپ طلا را کسب کرده بودند پیشی بگیرد
بازی امشب دو تیم بارسلونا و مالاگا ساعت 21.30 به وقت محلی (ساعت 12 شب به وقت تهران) در ورزشگاه نوکمپ آغاز می شود و مسی دقایقی قبل از آغاز این مسابقه ، توپ طلا به دست، به زمین چمن می آید تا جشن و میهمانی نوکمپ کامل شود.
طبق گزارش اعلام شده از سوی وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا ارزان ترین بلیط برای بازی امشب، 9 یورو خواهد بود و شرکای باشگاه بارسلونا نیز از تخفیف 50 درصدی بهره خواهند برد.
دو فصل پیش بود که لیونل مسی توپ طلایش را به زمین چمن آورد و با دردست داشتن این جایزه درکنار ژاوی و اینیستا عکسی به یادگار گرفت. حالا باید منتظر بمانیم و ببینیم که امشب و در جریان این مراسم، دوباره آندرس اینیستا به عنوان یکی دیگر از سه فینالیست توپ طلای سال 2012 در کنار لیونل مسی عکسی را به یادگار خواهد گرفت یا نه.
بارسلونا در مرحله یک هشتم پایانی این رقابت ها موفق شد تا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت از سد تیم کوردوبا عبور کرده و به این مرحله رسید. مالاگا هم در دو دیدار رفت و برگشت توانست در مجموع با نتیجه 2-5 از سد ایبار عبور کرده و مرحله یک چهارم پایانی کوپا دل ری راه یابد.
Last edited by M E S S I; 16-01-2013 at 18:12.
دوست عزیز حاشیه ایجاد نکنید و توهین آمیز ننویسید /
طبق یه توافق نانوشته بهتره رئالیها کاری به تاپیک بارسا نداشته باشن و بالعکس چون قطع به یقین به حاشیه منجر میشه .
بحثی بود از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید .
ضمن اینکه اینجا تاپیک بارساست و دلیلی نداره راجع به کاکا و رئال اینجا صحبتی بشه .
لطفا این موضوع همینجا تموم بشه و ادامه نداشته باشه .
7 دلیل برای اینکه تیم حال حاضر، بهترین تیم تاریخ بارسا است:
1.انتقال جوردی آلبا:
بی شک آلبا یکی از بهترین خریدهای بارسا در چند فصل اخیر بوده است. انتقال او به بارسا باعث شد تا انرژی و پویایی مضاعفی در روح تیمی بارسا دمیده شود و این تیم را قویتر کند.
وقتی بارسا آلبا را خرید، معلوم بود که به دنبال جایگزین کنونی و یا حتی آینده آبیدال است. به هرحال آلبا نه تنها توانسته خودش را با تیم هماهنگ کند بلکه ابعاد جدیدی به سبک بازی بارسا بخشیده است. برای بارسا که در پی پیدا کردن راهی برای مقابله با دفاع اتوبوسی حریفان است، مهره کلیدی ای همچون آلبا میتواند چاره راه باشد. سرعتی که این بازیکن 23 ساله دارد و نیز همکاری او با اینیستا باعث شده تیم های حریف سبک دفاعیشان را تغییر دهند که این سبک دفاع، قدرت تهاجمی بیشتر و نیز امکان حمله از کناره ها را برای بارسا بوجود میآورد. آلبا همچنین با سرعت زیادش در خنثی کردن ضد حملات تیم های حریف، بسیار موثر بوده است.
2.فابرگاس، بهتر از همیشه:
زمانیکه سسک فابرگاس در اول سال 2012 نمایش خوبی نداشت، بارسا قول داد که سسکِ واقعی را در این فصل به همگان نشان دهد و همینطور هم شد. علت بازی ضعیف او ممکن است بازی در چند پست مختلف یا سازگاری دیر و سخت وی با سبک بارسا و یا هر چیز دیگری باشد. چیزی که ما الان میدانیم و می بینیم اینست که فابرگاس جای پایش را در تیم بارسا محکم کرده است. فابرگاس در پست هافبک هجومی و با وجود مکمل هایی مثل ژاوی و اینیستا بخوبی کار میکند. بازیکن 25 ساله بارسا یکی از بهترین فصل های خود را پشت سر میگذارد. او در این فصل با 9 پاس گل رکورد خوبی از خود به جا گذاشته است که این 9 پاس، از مجموع پاش گلهای فصل قبل او بیشتر است. او تا به اینجای فصل 5 گل نیز به ثمر رسانده که رکوردی خوب برای او به شمار می رود. با استفاده ویلانووا از او در این پست، اینیستا نیز به کناره ها رفته و قدرت تهاجمی تیم بارسا را دو چندان کرده است. اگر نگوییم که سسک بهترین هافبک حال حاضر جهان است، شکی نیست که او تاثیر بسیاری در روند عالی بارسا داشته است.
3.مسی و اینیستا، روز به روز بهتر:
بازیکنان اول و سوم جهان، مسی و اینیستا، روز به روز بازیهای بهتری را به نمایش میگذارند. یادمان باشد که مسی فقط 25 سال سن دارد. او برای چهارمین بار بهترین بازیکن جهان شد و به همچنان به رکورد گلزنی خودش ادامه میدهد، بطوری که امسال(2012) را برای او سال رکوردشکنی نامگذاری کرده اند. میتوان گفت که هر چه مسی بهتر شود بارسا نیز بهتر خواهد شد اما این تنها مسی نیست که در حال پیشرفت هست. شاید بتوان این فصل(2012) را بهترین فصل بازی اینیستا نامید. او فصل را با کسب عنوان بهترین بازیکن اروپا آغاز کرد و بهترین بازیهایش را در فصل 2012 به نمایش گذاشته است. با استفاده از وی در گوش چپ بارسا وی حتی فرصت گلزنی برای خودش نیز ایجاد میکند. با این پست جدید،او برای هم تیمی هایش نیز موقعیت های گلزنی بیشتر و خطرناکتری ایجاد میکند. با پیشرفت مسی و اینیستا خط حمله بارسا قویترین و مهلک ترین خط حمله تاریخ بارسا خواهد بود.
4.پیشرفت جوانان لاماسیا :
بارسا موفقیتهای زیادی را از طریق خروجی های لاماسیا کسب کرده است. اما امسال شاید بهترین سال از لحاظ بکارگیری جوانان در ترکیب اصلی تیم باشد. ستاره های جوانی همچون مونتویا، تیاگو و تیو همگی به سرعت در حال پیشرفت هستند که این امرباعث بهتر شدن کل تیم شده است. بازیهای اخیر مونتویا باعث شده تا برچسک توماس ( خبرنگار ای اِس پی ان) اقرار کند که مونتویا میتواند جایگزین آلوز در بارسا شود. تیاگو نیز پیشرفت خوبی کرده که هیچ جای تعجب نیست.
جوان 21 ساله بارسایی این فصل نشان داده است که میتواند جایگزین خوبی برای ژاوی باشد. مشاهده بازی تیاگو برای هواداران تداعی کتتده بازی اسطوره کاتالان هاست.
و در آخر کریستین تیو، بازیکنی که میتواند در آینده ای نه جندان دور بهترین بازیکن بازیکنِ گوش در بارسا باشد. این بازیکن جوان و آینده دار، به خاطر سرعت و قابلیتهایش برای بیشتر دفاع ها نوعی تهدید محسوب میشود.
به هرحال جو رقابتی حاکم در تیم بارسا باعث شده بازیکنان کهنه کار جایگاه خود را در خطر ببینند و از طرفی بازیکنان جوان تلاش کنند در ترکیب اصلی جا بیفتند و این باعث شده هر بازیکنی در هر پستی که هست تمام تلاشش را بکند تا به هدفش برسد. نیازی به توضیح نیست که این از نگاه کلی تر باعث پیشرفت تیم بارسا میشود.
5.نقش بازیکنان:
هر تیم بزرگی نیاز دارد که غیر ستاره هایش به بازی گرفته شوند و در بارسا نیز این چنین است. هر باشگاهی نمیتواند ادعا کند که نیمکت نشینانش، بازیکنانی هستند با کیفیت بسیار بالا، اما برای تیمی مثل بارسا شرایط متفاوت است. بیشتر بازیکنانی که در بارسا روی نیمکت مینشینند، اگر در تیمهای دیگر اروپایی بودند از اول بازی به میدان می رفتند.
مثلا آدریانو که یکی از ستاره های حال حاضر بارسا است به خاطر توانایی بالای گلزنی و نیز قابلیت بازی کردن در پستهای مختلف از این دسته بازیکنان است.
و یا داوید ویا که یک ذخیره مطمئن برای بارساست. او در اکثر بازیها به عنوان تعویضی به میدان می آید، یعنی زمانی که تیم خسته است و نیاز به یک بازیکنِ سراسر انرژی دارد.
بازیکنانی مثل ماسکرانو و سانگ نیز میتوانند در هر پستی بازی کنند. مسلما هر باشگاهی به همچین بازیکنان سخت کوشی که فقط کار خودشان را انجام میدهند وبه حواشی توجهی ندارند، نیاز دارد.
6.تاریخ، در حال رقم خوردن:
وقتیکه در مورد خوب بودن بحث میشود، اولین چیزی که به ذهن می آید، شکستن رکود است. کاری که به نظر میآید بارسا در آن تخصص دارد. یکی از بزگترین رکوردهایی که بارسا به آن دست پیدا کرده است، رکورد بهترین شروع لالیگا بوده است. بارسلونا در هیچ کدام از بازیهای خانگی شکست نخورده و باید دید که این رکورد تا کی ادامه خواهد داشت. با سلطه بارسا در اسپانیا، بهتر است بگوییم که این تیم بارسا علاوه بر بهترین تیم تاریخ بارسا، بهترین تیم تاریخ لالیگا نیز بوده است! اما ممکن است این پایان کار نباشد. بارسا میتواند به رکورد بیشترین امتیاز در لالیگا که 100 امتیاز هست نیز دست پیدا کند. این تیم تاکنون به 55 امتیاز از 57 امتیاز ممکن دست پیدا کرده و این نشان میدهد که بازیکنان این پتانسیل را دارند که به رکورد مذکور دست پیدا کنند. اگر غول های کاتالان بتوانند دوره موفقیتشان را ادمه دهند ، مطمئنا سال ها طول میکشد که تیمی به این رکورد دست پیدا کند.
7.سه گانه، درراه:
برای این که بهترین باشی، باید جام فتح کنی! خوشبختانه این تیم بارسا تمام انرژی لازم برای فتح یک سه گانه را دارد. همانطور که گفته شد بارسا لالیگا را به تسخیر خود در آورده است، از مرحله گروهی لیگ قهرمانان صعود کرده است، و در کوپا دل ری نیز وضعیت خوبی دارد. اگر بارسا بتواند یک سه گانه را فتح کند، آنوقت سخت است که این تیم را بهترین تیم تاریخ بارسا ندانیم. با وضعیت حال حاضر تیم و مواردی که به آن اشاره شد حتما یکی از اهداف بارسا رسیدن به سه جام (لالیگا،کوپا دل ری و لیگ قهرمانان) خواهد بود. نیم فصل دوم برای بارسا هیجان انگیزتر و البته سخت تر خواهد بود. بارسا برای اینکه خود را به تاریخ ثابت کند کار سختی خواهد داشت، اما این تیم همه لوازم این کار را دارد.
================================================== =================================
آمارهاي جالب توجه بارسلونا در نيمفصل اول لاليگا
سايت باشگاه بارسلونا پس از پايان نيم فصل ليگا با انتشار گزارشي به عملکرد خوب اين تيم در ليگا اشاره کرد.
پس از پايان نيم فصل ليگا، سايت باشگاه بارسلونا به انتشار گزارش آماري از نيم فصل نخست ليگا پرداخت که مهمترين آنها تعداد پاسهاي آبي و اناريهاست که در اين نيم فصل 5000 پاس از رئال مادريد بيشتر داده است.
بارسلونا در نيم فصل ليگا 13475 پاس در ليگا داد که نسبت به رئال مادريد که 8031 پاس داد، بيش از 5000 پاس بيشتر داشته است که در نوع خود بينظير است.
همچنين در حيطه بازي جوانمردانه، بارسلونا با 28 کارت زرد خوشاخلاقترين تيم ليگا بوده، در حالي که رئال مادريد در نيم فصل ليگا 43 کارت زرد داشته است. آمار کامل منتشر شده در سايت بارسلونا به اين شرح است:
* پيچيچي
ليونل مسي با 28 گل در 19 ديدار نيم فصل ليگا بهترين آمار خود در نيم فصل ليگا را داشت تا آقاي گل ليگا در نيم فصل نخست باشد. تاکنون سابقه نداشته است يک بازيکن در يک نيم فصل ليگا 28 گل به ثمر برساند.
* بيشترين گل زده
بارسلونا با 64 گل زده هجوميترين تيم ليگا در نيم فصل نخست بوده است. مسي 28 گل، فابرگاس 6 گل، ويا، ژاوي و آدريانو (5 گل) از گلزن برتر بارسلونا در نيم فصل نخست ليگا بودند. هيچ تيم ليگا در اين فصل نتوانسته است به اندازه بارسلونا در نيم فصل نخست اين تعداد گل بزند.
گل خورده
بارسلونا با 20 گل خورده تيم سوم ليگا در اين فصل بوده است. فقط تيمهاي مالاگا و اتلتيکو مادريد کمتر از بارسلونا گل خوردند.
تناسب گل
نکته جالب در مورد بارسلونا در نيم فصل نخست تناسب گلهاي زده و خورده اين تيم بوده است. از 64 گل زده بارسلونا 32 گل در نيمه نخست و 32 گل در نيمه دوم زده شده است و از 20 گل خورده تيم نيز 10 گل در نيمه نخست و 10 گل در نيمه دوم دريافت کرده است.
تعداد پاس
سلطان پاس در فوتبال جهان در نيم فصل نخست 13475 پاس داشت که نسبت به رئال مادريد که 8031 پاس داشت بيش از 5 هزار پاس بيشتر است.
بازي در تمام دقايق
ويکتور والدس در تمام دقايق بازي کرده است. او 1710 دقيقه در نيم فصل بازي کرده که از تمام بازيکنان ليگا بالاتر بوده است.
ويکتور والدس در کنار ژاوي و مسي در تمام بازيهاي بارسلونا در نيم فصل حضور داشتند.
سرآمد بازي جوانمردانه
بارسلونا با 28 کارت زرد نسبت به رئال مادريد که 43 کارت زرد گرفته، بااخلاقترين تيم ليگا بوده است. بارسلونا همچنين کمترين خطا را روي بازيکنان ديگر با 177 خطا انجام داده است.
سايت باشگاه بارسلونا پس از پايان نيم فصل ليگا با انتشار گزارشي به عملکرد خوب اين تيم در ليگا اشاره کرد.
پس از پايان نيم فصل ليگا، سايت باشگاه بارسلونا به انتشار گزارش آماري از نيم فصل نخست ليگا پرداخت که مهمترين آنها تعداد پاسهاي آبي و اناريهاست که در اين نيم فصل 5000 پاس از رئال مادريد بيشتر داده است.
بارسلونا در نيم فصل ليگا 13475 پاس در ليگا داد که نسبت به رئال مادريد که 8031 پاس داد، بيش از 5000 پاس بيشتر داشته است که در نوع خود بينظير است.
همچنين در حيطه بازي جوانمردانه، بارسلونا با 28 کارت زرد خوشاخلاقترين تيم ليگا بوده، در حالي که رئال مادريد در نيم فصل ليگا 43 کارت زرد داشته است. آمار کامل منتشر شده در سايت بارسلونا به اين شرح است:
* پيچيچي
ليونل مسي با 28 گل در 19 ديدار نيم فصل ليگا بهترين آمار خود در نيم فصل ليگا را داشت تا آقاي گل ليگا در نيم فصل نخست باشد. تاکنون سابقه نداشته است يک بازيکن در يک نيم فصل ليگا 28 گل به ثمر برساند.
* بيشترين گل زده
بارسلونا با 64 گل زده هجوميترين تيم ليگا در نيم فصل نخست بوده است. مسي 28 گل، فابرگاس 6 گل، ويا، ژاوي و آدريانو (5 گل) از گلزن برتر بارسلونا در نيم فصل نخست ليگا بودند. هيچ تيم ليگا در اين فصل نتوانسته است به اندازه بارسلونا در نيم فصل نخست اين تعداد گل بزند.
گل خورده
بارسلونا با 20 گل خورده تيم سوم ليگا در اين فصل بوده است. فقط تيمهاي مالاگا و اتلتيکو مادريد کمتر از بارسلونا گل خوردند.
تناسب گل
نکته جالب در مورد بارسلونا در نيم فصل نخست تناسب گلهاي زده و خورده اين تيم بوده است. از 64 گل زده بارسلونا 32 گل در نيمه نخست و 32 گل در نيمه دوم زده شده است و از 20 گل خورده تيم نيز 10 گل در نيمه نخست و 10 گل در نيمه دوم دريافت کرده است.
تعداد پاس
سلطان پاس در فوتبال جهان در نيم فصل نخست 13475 پاس داشت که نسبت به رئال مادريد که 8031 پاس داشت بيش از 5 هزار پاس بيشتر است.
بازي در تمام دقايق
ويکتور والدس در تمام دقايق بازي کرده است. او 1710 دقيقه در نيم فصل بازي کرده که از تمام بازيکنان ليگا بالاتر بوده است.
ويکتور والدس در کنار ژاوي و مسي در تمام بازيهاي بارسلونا در نيم فصل حضور داشتند.
سرآمد بازي جوانمردانه
بارسلونا با 28 کارت زرد نسبت به رئال مادريد که 43 کارت زرد گرفته، بااخلاقترين تيم ليگا بوده است. بارسلونا همچنين کمترين خطا را روي بازيکنان ديگر با 177 خطا انجام داده است.
منبع : ورزش سه
خبر رسمي :
بايرن مونيخ تاييد كرد گوارديولا در تابستان به اين تيم ملحق خواهد شد
اين خبر هم اكنون در روي سايت اسپورت و يورو اسپورت ميباشد
Last edited by runner; 16-01-2013 at 19:41.
گوارديولا سرمربي بايرنمونيخ شد
پپ گوارديولا با عقد قراردادي سه ساله از فصل آينده هدايت تيم بايرن مونيخ را بر عهده ميگيرد.
به گزارش ايسنا، باشگاه بايرن مونيخ عصر امروز (چهارشنبه) خبر استخدام پپ گوارديولا براي فصل بعد را تاييد کرد.
يوپ هاينکس سرمربي کنوني باوارياييها تا پايان فصل جاري با بايرن مونيخ قرارداد دارد و پس از آن جاي خود را به سرمربي اسپانيايي و پيشين بارسلونا خواهد داد.
قرارداد گوارديولا با بايرنمونيخ سه ساله خواهد بود و او تا پايان سال 2016 در اين تيم ميماند. اين در حالي است که گوارديولا اصلي ترين گزينه دو تيم انگليسي چلسي و منچسترسيتي براي قبول هدايت آنها محسوب ميشد و حتي رومن آبراموويچ مالک باشگاه لندني به رافائل بنيتس سرمربي کنوني اين تيم لقب "مربي موقت" را داده بود.
کارل هاينتس رومنيگه مدير اجرايي باشگاه بايرن مونيخ در اين رابطه گفت: خيلي خوشحاليم که توانستيم گوارديولا را که خيلي از باشگاههاي بزرگ دنيا به دنبالش بودند به خدمت بگيريم. او يکي از موفقترين مربيان جهان است و ما اطمينان داريم که نه تنها بايرن مونيخ بلکه تمام فوتبال آلمان از حضور او سود خواهند برد.
گوارديولا که از سال 2008 جانشين فرانک رايکارد در بارسلونا شده بود طي 4 سال مربيگري در اين تيم 13 عنوان را به دست آورد و به پرافتخارترين مربي در تاريخ اين باشگاه تبديل شد.
ورزش 3
پ.ن:نمی شه پپ رو توی تیم دیگه به جز بارسا دید
بارسلونا 2 : 2 مالاگا 11 ' الكسيس سانچز 25 ' مانوئل ايتورا
29 ' ليونل مسي 30 ' كارلوس پويول 34 ' ليونل مسي 38 ' اليشيو
75 ' ناچو مونارئال
82 ' سرجيو سانچز
90 ' ايگناسيو کاماچو
90 ' سبا فرناندز
3
شرح نیمه اول :
بارسلونا هر بازی شاهکارتر از قبل
مالاگا کلا یه موقعیت داشت همونم گل شد اونم روی اشتباه تیاگو بود که نزدیک محوطه توپ از دست داد و تبدیل به گل شد البته پینتو هم بی تقصیر نبود و میتونست توپ به جای پاس دور کنه
دیگه تعریف از مسی هم کار بیهوده ای هست گل اول توپ از وسط زمین گرفت دو سه نفر دریبل کرد گوشه زمین بعد توپ افتاد جلو و بازیکن حریف گرفت و هر بازیکن دیگری بود دیگه دنبال توپ نمیرفت ولی مسی دست از تلاش برنداشت و توپ تا نزدیک کرنر دنبال کرد و از بازیکن حریف گرفت و از گوشه توپ گل کرد
گل دوم هم خیلی قشنگ بود رو سانتری که شد پویول خیلی قشنگ با پشت سرش توپ گل کرد
و اما الکسی سانچز که دیگه بدجوری رو مخ هستچی به سرش اومده معلوم نیست بازم دو تا تک به تک یا بهتره بگم دروازه خالی از دو قدمی زد اوت
یه صحنه اینیستا باز از اون یکی دو پاهای معروفش گوشه زمین زد تو یک ذره جادو نفر فرستاد بیرون باز دو نفر دیگه اومدن باز یکی دو پا اومد پاس بده بیرون دروازه بان دیگه زد تو کرنر اگه پاس میرفت و گلم میشد گل دیدنی ای میشد
مالکیت توپ هم 72 درصد بارسلونا 28 درصد مالاگا
========
نیمه دوم
افتضاح
Last edited by Greedy; 17-01-2013 at 01:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)