هیچ ارتباطی به آدرس نداره.....معمولا بستگی به محل تحصیل داره....ما خونمون تا محل آزمون در حدود 30 کیلومتر فاصله داشت! احتمال خیلی زیاد با همکلاسی هاتون در یک حوزه هستید....
هیچ ارتباطی به آدرس نداره.....معمولا بستگی به محل تحصیل داره....ما خونمون تا محل آزمون در حدود 30 کیلومتر فاصله داشت! احتمال خیلی زیاد با همکلاسی هاتون در یک حوزه هستید....
هیچکی جوابمو نداد :(
ببین من هنوز خودم این فصل زیست پیش رو نخونم یعنی دو سال پیش که کنکور دادم خوندم الان هنوز نرفتم سمتش یادم نیست درست حسابی که جواب بدم اما می خواستم یه نکته بگم زیست مثل یه زنجیره مطالبش بهم وصلن باید از پایه بلد باشی تا بتونی این رو کامل بفهمی
البته فصل 1 زیست پیش یکم سخت هست اما نه اون حدی که بگی گنگ و ... گفتم که مشکل از این که خیلی از مفاهیم پایه رو شاید هنوز نمی دونی
بعضیا میگنبرا دینی بعد عید باید تست بزنی.فعلا کتاب فول بشی درسته ؟
Last edited by ungodly; 15-12-2012 at 12:24.
اینم پاسخ شما:
چند سوال زیست:مواد موجود در محل حداقل و بعضی از غنی شده ها رو باید حفظ باشید اما کامل رو لازم نیست....
ریاضی بودم خودم دارم زیستا میخونم
یه فعالیت هس که شکل داده تا آمینواسیدای کراتین رو پیدا کنیم. اینا رو لازمه حفظ کرد؟
همینطور مواد موجود در محیط کامل نوروسپورا کراسا؟
اون توالی کراتین هم لازم نیست فظ کنین...فقط بدونین که کراتین تک رشته ای هست.و کارش رو هم بدونین (که در برخی سلول های پوست فعاله)
فصل 1 پیش خیلی سخت نیس؟جزو بخش های فهمیدنی زیست پیشه و البته یکی از سخت ترین فصل هاش...فصل یک و دو رو که رد کنین کنید بقیش چیزی نداره.
تا الان 20 ساعت وقت گذاشتم تا برام جا بیفته هنوزم یکم میلنگم. اونم با این وضع کمبود وقت و عقب افتادگی شدیدفصل یک پیش رو فقط با تست زیاد میشه مسلط شد....
بقیه فصلای پیش هم همینطورن؟نخیر اینطوری نیست...فقط فصل 1 و 2 یه ذره درگیری داره...البته فصل فتوسنتز و اینا هم فصل سختی محسوب میشه....بقیش دیگه حفظیه...
ص9 کتاب نوشته rna پلی مراز ii رونویسیپیش سازهای mrna ها و نیز برخی rna های کوچک را انجام میدهند.
rna پلی مراز iii رونویسی ژن های trna ها و نیز برخی rna های کوچک را کاتالیز میکند.
کلی سوال دارم ازش:
پیش ساز منظور همون ژنه
بله منظور همون ژنه (dna)
بله rna کوچک یکی دیگه از انواع rna هاست.اسمش هم SRNA هست یعنی SMALL RNA....کارش رو یادم نیست اما لزومی نداره بدونید....rna کوچک؟ یعنی غیر از rrna و trna و mrna ، آر ان آ دیگه ای هم وجود داره؟ کارشون چیه؟ و هر توضیحاتی که لازم میدونید درموردشون
کاتالیز با انجام میدهد جمله قبلی هم ارزه؟
کاتالیز که معنی سرعت بخشیدن واکنش میده!
یعنی انجام دهنده رونویسی trna نیست و سرعت بخشه به رونویسی
Last edited by M A M M U T; 15-12-2012 at 13:41.
خیلی خیلی ممنون
در مورد کاتالیز هم توضیح میدین؟
دلیل خاصی داشته در مورد rna پلی مراز III بجای "انجام دادن" از کلمه کاتالیز استفاده یا با هم هم معنی ان؟
کسی سوال منو جواب نمیده ؟ (بعضیا میگنبرا دینی بعد عید باید تست بزنی.فعلا کتاب فول بشی درسته ؟)![]()
سلام
اگر کارشناسی نا پیوسته میخواهید امتحان بدهید جدا هست
ولی اگر در سنجش ثبت نام کرده باشید شام کارشناسی پیوسته هم میشه (نه نا پیوسته)
موفق باشید
سلام دوست من
به هیچوجه دروس عمومی را برای بعد از عید نگذارید
شما از همین الان تست زنی رو شروع کنید و تستهای مهم و اونهایی که نتونستید جواب بدید رو مشخص کنید تا بعد از عید برنامه سبکتری داشته باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)