آقا ممنون
ولی چجوری مگه تست گرفتی که دمای max 90 بوده، بعد با کول پد اومده 83؟؟؟ من الان max 80-85 اینا دارم میخوام بیارمش پایین تر ، یعنی حول حوش 80 نرماله؟؟؟![]()
آقا ممنون
ولی چجوری مگه تست گرفتی که دمای max 90 بوده، بعد با کول پد اومده 83؟؟؟ من الان max 80-85 اینا دارم میخوام بیارمش پایین تر ، یعنی حول حوش 80 نرماله؟؟؟![]()
[IMG][/IMG]
والا منم همین واسم سوال شده چون مکس من حدود 80تا85 هستش میخوام بیارم روی 70 و حولو حوشش....
یه برنامه کتنورتورمثل ایکسیلی سافت بگیر 9-10 فایل تصویری رو همزمان کانورت بگیر ببین چجوریاست!!!
Xilisoft
شرمنده تو دردسر اندیختیمتا!!!![]()
من از مغازه گرفتم. تو سایت فافا هم هست که الان زده 56تومن
جایی که لپ تاپ من بود گرم بود واسه همین به 90 رسیده بود. محیط اطرافش کلا گرم بود. حول و حوش 80 خوبه دیگه مشکلی پیش نمیاد ولی هرچی کمتر بهتر. بازم تست میکنم تو شرایط نرمال خبر میدم
دشمنت شرمنده باشه. به چشم حتما انجام میدم خبرشو میدم
آقایون من تست رو انجام دادم و باید اعلام کنم که خیلی تفاوت چشمگیر نیست. تقریبا ماکزیمم 5درجه کاهش میده. ولی یه چیزو نمیدونم واسه من اینجوره یا واسه همه اینجوره و اونم اینه که دما ثابت نیست درست و مدام میشد 77 یا 76 بعد یهو میشد 87 و ... باز یهو کم میشد و یواش یواش پایین نمیومد. البته با همه این تفاسیر سطح به نظر یکم خنک تر میومد. در جواب دوستمونم باید بگم ماکزیمم من به 88 و گاهی به 90 هم رسید ولی باز برگشت. یه کانورت بود و یه بازی grid2
ولی از همه اینا که بگذریم سرعت کانورتش منو شوکه کرد واقعا محشره
اگر سوال دیگه ای باشه در خدمتم
عه
پس تست من درست بود!
---------------
این دما هم برای منم ثابت نیست البته تلرانس حدود 3-4 درجه بیشتر نمیشه ولی خب هر نیم ثانیه یه دما رو نشون میده!
---------------
دوستان من هنوز با این صفحه نمایش مشکل دارم. جوری که در چیزهای تیره ای که مانیتور نشون میده(عکس یا فیلم یا هر چیز تیره دیگه) نور و کانتراست صفحه کم میشه!!!! و بعد از باز کردن یه برنامه که پس زمینه روشنی داره مثل مای کامپیوتر صفحه نمایش کم کم روشن میشه!!!!
خیلی دنبالش گضتم حتی تو سایتهای خارجی ولی چیزی نیافتم!!!
تاره در زمینه های خاکستری من این بالا پایین پریدن صفحه نمایش هم میبینم!!!! منظورم همون Hz هست! (هرتز)
این عکس رو ببینید و فول سایز کنید و دقت کنید ببینید شما هم بالا پایین پریدن مانیتور رو میبینید؟؟؟؟؟
![]()
من همچین مشکلی ندارم. گارنتی نبردی؟ البته ببین بقیه مشکل دارن یا نه!
یه سوالم من دارم، چرا میگن ویندوز 7 نصب نمیشه؟ من نصب کردم و درایورهاشم نصب کردم البته نه با سی دی درایور بلکه با یه نرم افزار. اونایی که نصب کردن بعدا چه مشکلی پیش اومده واسشون که من همین الان تست کنم. چون این ویندوز رو تو درایو آخرم واسه تست نصب کردم باید پاک کنم و توی یه درایو دیگه نصب کنم.
این کم شدن نور منو اسیر کرده
وقتی با فتوشاپ کار میکنم چون پس زمینه فتوشاپ تیره هست کلا مانیتور هم تیره تر میشه !!!!!!!!!!
7 رو برا این میگن چون درایورهاش نیست
مثلا روی خود دی وی دی درایورهاش هم برای من زده برای ویندوز بالاتر از 8.1 !!!!!! ولی وقتی نصب کردی و درایوراش نصب شد دیگه مشکلی نیست!!!! (البته تا اینجایی که من میدونم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)