تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 103 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا من با دیپ کول x6 چک کردم تقریبا 7 ،8 درجه لپ تاپ رو خنک کرد. حداکثر دما به حدود 83 رسید. قبلا به 90 هم رسیده بود.
    آقا ممنون
    ولی چجوری مگه تست گرفتی که دمای max 90 بوده، بعد با کول پد اومده 83؟؟؟ من الان max 80-85 اینا دارم میخوام بیارمش پایین تر ، یعنی حول حوش 80 نرماله؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

آقا ممنون
    ولی چجوری مگه تست گرفتی که دمای max 90 بوده، بعد با کول پد اومده 83؟؟؟ من الان max 80-85 اینا دارم میخوام بیارمش پایین تر ، یعنی حول حوش 80 نرماله؟؟؟
    [IMG][/IMG]

والا منم همین واسم سوال شده چون مکس من حدود 80تا85 هستش میخوام بیارم روی 70 و حولو حوشش....

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

رندر از چی بگیرم؟ با چه برنامه ای؟ قبلا یه ulead داشتم که الان رو ویندوز 8.1 نصب نمیشه. یه برنامه سبک واسه تست بگین تا نتیجشو بگم. اینم که من گرفتم 52 تومن قیمتش شد. البته شاید ارزونتر هم گیر بیاد ولی این مدل رو بخاطر قدرت هوادهی خوب و 4فنه بودنش من گرفتم. هر چند ورودی هوای این لپ تاپ خیلی کوچیکه و در پایین لپ تاپ قرار داره ولی این کول پد کارشو خوب انجام میده. ضمنا واسه من قبلا وقتی بهش فشار میومد یکم روی لپ تاپ مخصوصا قسمت خروجی هوا گرم میشد ولی با روشن بودن هر 4فن کول پد سطح لپ تاپ خیلی خوب خنک شده بود. واسه من که کاملا ملموس بود
    یه برنامه کتنورتورمثل ایکسیلی سافت بگیر 9-10 فایل تصویری رو همزمان کانورت بگیر ببین چجوریاست!!!
    Xilisoft
    شرمنده تو دردسر اندیختیمتا!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

میگم شما از کدوم سایت گرفتی؟؟؟ میشه اسم سایت و بگی ؟؟؟ چون الان من هر چی سرچ میکنم بالای 60 تومنه...
    من از مغازه گرفتم. تو سایت فافا هم هست که الان زده 56تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا ممنون
    جایی که لپ تاپ من بود گرم بود واسه همین به 90 رسیده بود. محیط اطرافش کلا گرم بود. حول و حوش 80 خوبه دیگه مشکلی پیش نمیاد ولی هرچی کمتر بهتر. بازم تست میکنم تو شرایط نرمال خبر میدم

6. این کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

یه برنامه کتنورتورمثل ایکسیلی سافت بگیر 9-10 فایل تصویری رو همزمان کانورت بگیر ببین چجوریاست!!!
    Xilisoft
    شرمنده تو دردسر اندیختیمتا!!!
    دشمنت شرمنده باشه. به چشم حتما انجام میدم خبرشو میدم

8. این کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقایون من تست رو انجام دادم و باید اعلام کنم که خیلی تفاوت چشمگیر نیست. تقریبا ماکزیمم 5درجه کاهش میده. ولی یه چیزو نمیدونم واسه من اینجوره یا واسه همه اینجوره و اونم اینه که دما ثابت نیست درست و مدام میشد 77 یا 76 بعد یهو میشد 87 و ... باز یهو کم میشد و یواش یواش پایین نمیومد. البته با همه این تفاسیر سطح به نظر یکم خنک تر میومد. در جواب دوستمونم باید بگم ماکزیمم من به 88 و گاهی به 90 هم رسید ولی باز برگشت. یه کانورت بود و یه بازی grid2
    ولی از همه اینا که بگذریم سرعت کانورتش منو شوکه کرد واقعا محشره
    اگر سوال دیگه ای باشه در خدمتم

10. 3 کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

آقایون من تست رو انجام دادم و باید اعلام کنم که خیلی تفاوت چشمگیر نیست. تقریبا ماکزیمم 5درجه کاهش میده. ولی یه چیزو نمیدونم واسه من اینجوره یا واسه همه اینجوره و اونم اینه که دما ثابت نیست درست و مدام میشد 77 یا 76 بعد یهو میشد 87 و ... باز یهو کم میشد و یواش یواش پایین نمیومد. البته با همه این تفاسیر سطح به نظر یکم خنک تر میومد. در جواب دوستمونم باید بگم ماکزیمم من به 88 و گاهی به 90 هم رسید ولی باز برگشت. یه کانورت بود و یه بازی grid2
    ولی از همه اینا که بگذریم سرعت کانورتش منو شوکه کرد واقعا محشره
    اگر سوال دیگه ای باشه در خدمتم
    عه
    پس تست من درست بود!
    ---------------
    این دما هم برای منم ثابت نیست البته تلرانس حدود 3-4 درجه بیشتر نمیشه ولی خب هر نیم ثانیه یه دما رو نشون میده!

---------------
    دوستان من هنوز با این صفحه نمایش مشکل دارم. جوری که در چیزهای تیره ای که مانیتور نشون میده(عکس یا فیلم یا هر چیز تیره دیگه) نور و کانتراست صفحه کم میشه!!!! و بعد از باز کردن یه برنامه که پس زمینه روشنی داره مثل مای کامپیوتر صفحه نمایش کم کم روشن میشه!!!!
    خیلی دنبالش گضتم حتی تو سایتهای خارجی ولی چیزی نیافتم!!!
    تاره در زمینه های خاکستری من این بالا پایین پریدن صفحه نمایش هم میبینم!!!! منظورم همون Hz هست! (هرتز)

این عکس رو ببینید و فول سایز کنید و دقت کنید ببینید شما هم بالا پایین پریدن مانیتور رو میبینید؟؟؟؟؟

12. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

عه
    پس تست من درست بود!
    ---------------
    این دما هم برای منم ثابت نیست البته تلرانس حدود 3-4 درجه بیشتر نمیشه ولی خب هر نیم ثانیه یه دما رو نشون میده!

---------------
    دوستان من هنوز با این صفحه نمایش مشکل دارم. جوری که در چیزهای تیره ای که مانیتور نشون میده(عکس یا فیلم یا هر چیز تیره دیگه) نور و کانتراست صفحه کم میشه!!!! و بعد از باز کردن یه برنامه که پس زمینه روشنی داره مثل مای کامپیوتر صفحه نمایش کم کم روشن میشه!!!!
    خیلی دنبالش گضتم حتی تو سایتهای خارجی ولی چیزی نیافتم!!!
    تاره در زمینه های خاکستری من این بالا پایین پریدن صفحه نمایش هم میبینم!!!! منظورم همون Hz هست! (هرتز)

این عکس رو ببینید و فول سایز کنید و دقت کنید ببینید شما هم بالا پایین پریدن مانیتور رو میبینید؟؟؟؟؟
    من همچین مشکلی ندارم. گارنتی نبردی؟ البته ببین بقیه مشکل دارن یا نه!
    یه سوالم من دارم، چرا میگن ویندوز 7 نصب نمیشه؟ من نصب کردم و درایورهاشم نصب کردم البته نه با سی دی درایور بلکه با یه نرم افزار. اونایی که نصب کردن بعدا چه مشکلی پیش اومده واسشون که من همین الان تست کنم. چون این ویندوز رو تو درایو آخرم واسه تست نصب کردم باید پاک کنم و توی یه درایو دیگه نصب کنم.

14. این کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

من همچین مشکلی ندارم. گارنتی نبردی؟ البته ببین بقیه مشکل دارن یا نه!
    یه سوالم من دارم، چرا میگن ویندوز 7 نصب نمیشه؟ من نصب کردم و درایورهاشم نصب کردم البته نه با سی دی درایور بلکه با یه نرم افزار. اونایی که نصب کردن بعدا چه مشکلی پیش اومده واسشون که من همین الان تست کنم. چون این ویندوز رو تو درایو آخرم واسه تست نصب کردم باید پاک کنم و توی یه درایو دیگه نصب کنم.
    این کم شدن نور منو اسیر کرده
    وقتی با فتوشاپ کار میکنم چون پس زمینه فتوشاپ تیره هست کلا مانیتور هم تیره تر میشه !!!!!!!!!!

7 رو برا این میگن چون درایورهاش نیست
    مثلا روی خود دی وی دی درایورهاش هم برای من زده برای ویندوز بالاتر از 8.1 !!!!!! ولی وقتی نصب کردی و درایوراش نصب شد دیگه مشکلی نیست!!!! (البته تا اینجایی که من میدونم)

16. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •