زبون نفهم ترین ضد مخرب برای آپدیت دستی و غیر اتوماتیک که تا حالا تولید شده...![]()
زبون نفهم ترین ضد مخرب برای آپدیت دستی و غیر اتوماتیک که تا حالا تولید شده...![]()
این رو هم باید بردارید تا ترافیک مصرف نشه:
Setting>>General>>Advanced>>Anonymous Usage Reports
بیت دفندر نصب میکنی باید با اپدیت هاش کنار بیایی .
واقعا انتی ویروس خوبیه من خیلی وقت ها فراموش میکنم انتی ویروس دارم . تو این چند وقتی که داشتم نه ویروسی شدم نه چیزی ولی با هر انتی که قبل از بیت داشتم ویروسی شدم .
از نورتون کمودو اوریا بگیر تا ای وی جی و بولگارد و اوست و نود 32 و چند انتی دیگه
فقط با 3 انتی تاحالا ویروسی نشدم
کاسپر ( یک بار ویروسی شدم ولی با یک اپدیت خودش ویروس رو پاکسازی کرد )
ام سی سافت ( اینترنت سیکروبتی رو خریدم یک سال تمام داشتمش و ویروسی نشدم و موقعی بود که من خیلی با ویروس سرو کله میزدم ولی دمش گرم کارش رو خوب انجام میداد فقط بخاطر فایروالش پاکش کردم و دیگه نخریدمش )
بیت دفندر ( نسخه توتال رو خریدم 2 ساله . الان 7 ماه هست که دارمش و کلی فلش ویروسی و ... باهاش پاک سازی کردم و کلی ویروس دانلود و اجرا کردم و... اخ نگفت و سیستم ویروسی نشد و فایروال خوبی داره هوش مصنوعی خوبی داره و بی سروصدا و ساکت ترین انتیی هست که من تاحلا دیدم فقط و فقط مشکل اپدیت داره که من هیچ مشکلی باهاش ندارم چون قبل از اینکه بخرمش یک ماه تستش کرده بودم . )
نمیدونم 100 درصد با این روش میشه یا نه ولی...
اول از این سایت بیت دفندر رو دانلود میکنی و نصب میکنی و کلید رو بهش میدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم وقتی کلید رو بهش دادید و فعال شد حالا از سایت اصلی بیت رو دانلود و نصب کنید
تمام
سلام دوستان
من روی لپ تاپم Bitdefender Internet Security 2014 دارم . مشکلی که دارم اینه که برای عضویت و لاگین توی سایت asus.com به ssl اشکال میگیره ، لطفا راهنماییم کنید ساعت سیستم هم درسته و با اون قسمتی که انلاین اپدیت میکنه هم اپدیت کردم
با یه لپ تاپ دیگه که همین انتی ویروس و همین نسخه روشه میرم توی اون بخش و مشکلی نداره
![]()
Last edited by Acceleration; 03-02-2014 at 22:24.
من بیت 2014 دارم ولی برای من گیر نمیده!!!
احتملا مشکل از مرورگر شماست با یک مرورگر دیگه ازمایش کنید .
Last edited by pedram_01; 04-02-2014 at 07:35.
دوستان همونطور که راهنماییم کردن رو سیستم بیتدیفندر خریدم ریختم
الان موقع نصب ایمیل خواست و همچنین برای اکانت من ایمیل اشتباهی دادم!!
یعنی الان لایسنسم برای اون ایمیل ارسال میشه ؟
الان چی میشه؟
بعد یه سوال دیگه فایروالش رو چه جوری تنظیم کنم تا قدرت حداکثر داشته باشه؟
کلا برای تنظیمش چه کنم؟
حالت اتوماتیکش خوبه؟
چون تازه نصب کردم خیلی اماتورم توش
ممنونم![]()
درود :
من حرفاتو قبول دارم و منکر قدرتش نیستم که با این حجم تقریبا نیم گیگی فایل نصب و حجم بالاترین آپدیتها در بین تمام آنتی ویروسها بایدم این قدرتو داشته باشه ( ایراد من فقط به آپدیت دستی اونه)اما آنتی ویروسی که سر خود با وجود خاموش بودن آپدیت اتوماتیک و داشتن این گزینه باز هم سر خود و هر وقت دلش میخواد ترافیک مصرف میکنه و با زدن آپدیت دستی فقط اونها رو که از قبل دانلود کرده نصب میکنه مشکل آپدیت داره دیگه و تو این مورد بدترین عملکردو داره در بین تمام محصولاتی که تست کردم...
درود :این رو هم باید بردارید تا ترافیک مصرف نشه:
Setting>>General>>Advanced>>Anonymous Usage Reports
مشکل من این نیست و خودم میتونم جلوی مصرفشو بگیرم .مشکل من اینه که این آنتی ویروس با داشتن گزینه غیرفعال کردن آپدیت اتوماتیک و اینهمه دبدبه و کبکبه چرا باید سر خود عمل کنه و بدون اطلاع آپدیت بشه؟؟؟اصلا این گزینه رو برای دکور گذاشتن که باید برای رفعش دست به دامن نرم افزار کمکی شد؟؟؟
سسلام دوستان
بیت دیفند توتال رو تازه دان کردم دارم از تریال استفاده میکنم اگه راضی بودم یه یک سالشا بگیرم ولی ماشالا خوب داره نظرما عوض میکنه. وقتی نصب کردم درصد هنگ ویندوزم (نه هنگ خفن) خیلی خیلی بالا رفته. یه ربع یه بار. کی ام پلیر که دیگه باز نمیشه. (فایروال رو چک کردم) . به آی دی ام هم عمرن اجازه دانلود نمیده مگه اینکه کلا غیرفعالش کنی آی دی امم ریست کنی. (اینم از توی تنظیمات فایروال چکش کردم درست نشد)
مشکلش اگه رفع نمیشه نخرم. کاملا داره پشیمونم میکنه!!
ماشاالله هیچ کس جواب نمدهد
یه سوال دیگه دارم اینم فقط نگاه کنید و از جلوش رد شید!!!
این bitdefender wallet چیه دقیقا؟چه کاری میکنه؟چه جوری باهاش کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)