جايي براي فروش نيومده هنوز نسخه ايكس باكس ؟
جايي براي فروش نيومده هنوز نسخه ايكس باكس ؟
خبر موثق تر :
فیفا 13 نسخه ی پی سی 3 ،4 روز بعد یا نهایت 5 روز بعد از نسخه کنسول با قیمت 1000 تا 2000 تومن تو ایران قابل دسترسیه
نه . کد رو که خریدی میدیش به اریجین و خودش تشخیص میده که این کد مربوط به چه بازی ای و چه نسخه ای هست . و بعد اجازه دانلود نسخه دیجیتال بازی رو از طریق خود اریجین به شما میده . اگه نمیتونین حجم بالا دانلود کنین نخرین که به ... میرین . البته قابلیت رزیوم رو داره .
اینکه بخوای از نسخه کرکی استفاده کنی و دانلود رو دور بزنی خیلی دردسر داره . یعنی پارسال سر فیفا 12 جوری شد که خیلی کم توسنتن اینکار رو بکنن و همون اولش بود و بعد دیگه کسی نتوسنت . دانلود روش مطمئنتریه . اگه نمیتونی دانلود کنی به ریسکش نمیارزه .
طبق سایت ABGX ریجن پال بازی لیک شده است:
این بازی هم همانند PES 2013 قفل XGD3 رو روی دیسک خود دارد...
نهایتا تا فردا صبح بازی به فروشگاه ها هم راه پیدا میکند...
Last edited by CRIS Joon CR7; 23-09-2012 at 14:17.
چقدر مسخره
ورزشگاه به این مهمی .......!
اممم
اولین بار؟
برای بچه های اینترنت شاید یعنی برای http
طی صحبتی که با اسکیدرو داشتم به من گفتن تا فردا و یا پس فردا
چون نسخه را خریداری کردند و دارند روی کرکش کار میکنند
ما نسخه FIFA.13.PAL.XBOX360-EndyNicM بدلیل خریداری نشدن و دزدی از فضای اینترنت و p2p باطل اعلام کردیم
نیازی به دانلود نیست دوست عزیز. راه های زیادی واسه گول زدن اورجین وجود داره.... شما میتونی اورجین رو نصب کنی ، بعد بری 4 هزار تومن یه dvd فیفا بگیری و نصب کنی ، بعد کاری کنی که اورجین بازی رو به عنوان بازی اورجینال بشناسه! اینکار رو که بکنی دیگه نیاز به دانلود 7 گیگ نیست! حدود 200 مگ دانلود می کنه و تموم.... من هم اورجینال 12 رو دارم و 1 ساله که دارم بازی می کنم ، ولی دانلودش نکردم اصلا!![]()
یعنی چی الآن؟؟؟
نسخه اورجینال نخریم بعد کاری کنیم نسخه اورجینال بشه....؟؟!؟!
میشه یه خورده توضیح بدی.؟؟؟!!!!!!
خیر از زندگیت ببینی جوون ...![]()
دوستان نسخه پیسی تو بازار اومده؟
یعنی باید واسه فیفا 13 نسخه برنر مکس تهیه کنیم برای انلاین ؟!
تاحالا هیچ فروشگاهی واسه خرید نزاشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)