يه روشي تو انجمن موبايلستان هستش كه اگه انجام بدي گارانتي عمرا بفهمه روت كردي
ولي همونطور كه دوستمون گفت به احتمال قوي مشكل از خود هدفون هستش و گوشي 100% سالمه چون بارها براي من اين مشكل پيش اومده.
يه روشي تو انجمن موبايلستان هستش كه اگه انجام بدي گارانتي عمرا بفهمه روت كردي
ولي همونطور كه دوستمون گفت به احتمال قوي مشكل از خود هدفون هستش و گوشي 100% سالمه چون بارها براي من اين مشكل پيش اومده.
آره مایکروتل بردم هم شعبه مرکزی و هم شعبه بازار موبایل ولی جفتشونم گفتن نداریم تازه میگه معلوم هم نیست کی بیارن.
میدونید هزینش چقدره؟؟؟ من شنیدم حداقل 450 تومان باید بدم![]()
بعله خیلی گرونه
مال S2 که یک نسل قبلتر از این صفحه نمایش هست و الان هم تا حدود زیادی موجوده بالای 250 تومنه
فکر میکنم که مشکل از هدفون نباشه
آخه هدفونهای مختلف رو امتحان کردم ولی بازم همونجوری هست
مثل اینکه جک گوشی مشکل پیدا کرده انگار یه اتصالی خیلی کوچیک داره که اینجوری میشه یا شاید کلا جک باید عوض بشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام .
خوشبختانه این عیب نه الکترونیکی هست نه الکتریکی .
این عیب مکانیکی هست یعنی فقط یکی از سه فلزی که با فیش هدفون باید تماس داشته باشه تماسش مشکل داره .
اگر با زدنِ کمی اسپری کنتاکت که مخصوص تمیز کردنِ ولوم هائی هست که خش خش میکنه برطرف نشد باید گوسی باز بشه و اون سه فلز بررسی بشه که کدومش درست تماس نداره و کمی فشارش بدن تا به فیش هدفون درست بچسبه .
اونهائی که رادیو و ضبط و تلوزیون و ویدیو و اینا تعمیر میکنند دارند .
اگر هم دوست دارین میتونین یکی بخرین و تو خونه نگه دارین . بدرد تعمیرکارهای خودکفا میخوره .
فقط مراقب باشین حتما کنتاکت اسپری مخصوص تمیز کردن باشه نه روغن دار .
کمی اسپری بزنید توی جای فیش هدفون بعد همون موقع چند بار فیش هدفون رو بزنید و در بیارید تا خوب کثیفیها رو بسابه و تمیز کنه .
شاید لازم باشه دو یا سه بار انجام بدین .
اسپری کنتاک" یک لوله ی بسیار نازک هم داره" که برای جاهائی که باید دقیقا روی قطعه ی مورد نظر اسپری کنین ازش استفاده میشه .
با اون لوله میتونید توی سوراخ جای فیش رو راحت اسپری بزنید بدون اینکه روی گوشی پاشیده بشه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 14-09-2012 at 17:23. دليل: تصحیح
میگم این اسپری که گفتی یهو نزنه داخل گوشی رو داغون کنه؟
شهاب جان اسپری خشک باشه(چرب نباشه) هیچیش نمیشه
خود تعمیرکارها از این نوع اسپری استفاده می کنن معروف ترینش هم برند ناهید هست
قیمت 16 گیگ با گارانتی سامتل 1450
از یه مغازه دار پرسیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)