داداش توروخدا واسه لاینس چیکار کنم؟؟
داداش توروخدا واسه لاینس چیکار کنم؟؟
برای اضافه کردن برنامه به firewall eset ورژن 5 باید چی کار کرد؟ ار بخش setup و application modification ... وفتی add رو می زنیم نمیشه برنامه اضافه کرد....
با Malwarebytes سیستم رو اسکن کردم,مشکلی نداشت!
ممکنه مشکل از نسخه ای باشه که نصب میکنم؟
نمیشه دستی رجیستری رو پاک کنم؟
مشکلم حل شد,ایراد از نسخه ای بود که نصب میکردم.
این نسخه ای که الان دارم Activate نیست اما با سرورهای ایرانی آپدیت انجام میدم.اکتیو نبودن باعث محدود شدن امکانات آنتی ویروس نمیشه؟
شما باید اول اف 5 رو بزنید بعد از داخل منوی درختی وارد پرسونال فایروال بشید و از زیر شاخه پرسونال فایروال قوانین رو تعریف کنید....یادتون باشه هم اینباند و هم اوت باند رو denay کنید.چون هم برنامه میتونه تقاضای دسترسی به سرورشو بده هم سرور میتونه به برنامه دسترسی پیدا کنه....
فقط از طریق منوی درختی میتونید در قوانین انتی ویروس یا فایروال تغییر ایجاد کنید نه محیط ستاپ....
سلام:
خوشحالم که حل شد...همیشه سعی کنید همه نرم افزارهای امنیتی را تا حد امکان از خود سایت برنامه دانلود کنید یا از سایتهای معتبر مثل دانلود دات کام یا فایل هیپو یا....
اکتیو کردن برنامه با یه تغییر کوچیک توی رجیستری حل میشه.الان اکثر سایتها از 6 ماه پیش نسخه ای میذارن برای دانلود که خودش اکتیو هست...
Last edited by aylar6888; 05-01-2013 at 12:41.
شما ميريد يوزر و پسورد از سايتي كه aylar6888 جان گذاشتن ميگيريد و به راحتي اپديت ميكنيد،هر وقت هم كه يوزر بلاك شد دوباره ميريد تو همون سايت و يوزر جديد ميگيريد و جايگزين قبلي ميكنيد.
به همين راحتي
سلام به داداشای گلم اول اینکه ممنون که جواب دادید
دومم اینکه واسه بازی کردن بهتره فایروال رو خاموش کنم؟ واسه روانتر بازی کردنو بهتر رندر کردن بازی میگم
بابا دیوونه شدم سمارتم اکتیو لاینس نمیشه
یه سوال در مورد نسخه اورجینال eset که شرکت های ایرانی می فروشن.
یه شرکت میده 75 تومن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شرکت دیگه میده 24 تومن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علتش چیه؟؟؟!!!!
نه نیازی نیست.
eset اونقدر سبکه و فایروالش با تنظیمات دیفالت اونقدر سایلنته که نیاز به خاموش کردن نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)