خیلی ممنون که وقت گذاشتید و اینقدر خوب توضیح دادید، مطمئنا برای من و شاید خیلی از دوستانی که تو گوگل این مطالبو سرچ میکنند یه کلاس آموزشی هست.
تشکر.
خیلی ممنون که وقت گذاشتید و اینقدر خوب توضیح دادید، مطمئنا برای من و شاید خیلی از دوستانی که تو گوگل این مطالبو سرچ میکنند یه کلاس آموزشی هست.
تشکر.
سلام ، خسته نباشید.
ببخشید من یه مشکلی با تلویزیون دارم ، حس می کنم عمق تصاویر سه بعدی کمه ، منظورم اینه که وقتی یه تریلر سه بعدی می ذارم ، عمق بیرون اومدن تصاویر کمه ، طوری که تریلر انیمیشن Desipcable me و Pirates of carrabean 4 رو دانلود کردم اصلا چیز زیادی حس نکردم ، به جز یه جا که جک اسپارو پشت در وایمیسه و پنلوپه کروز از پشت در شمشیر رو می زنه و از بغله گوش جک اسپارو رد میشه ، فقط یه نمه اینجا قشنگه و به دل آدم می شینه ، تلویزیونمون هم 47LM66100 ــــه.
میشه کاریش کرد؟
راستی آقا پرهام میشه کالیبره کردن LM66100 رو هم بگید؟ بعد اگه می شه توضیح بدید که چه جوری باید این کارو انجام داد؟ بازم تشکر بسیار![]()
دوستان من فایل ابدیت 76100 را گرفتم توی یو اس بی هم ریختم هما له تلوزیون می زنم بدیت نمی شود
طریقه ابدیت چطوری هستش؟؟
یک سوال دیگه اینکه ایا می شه از سایت خارجی الجی هم نرم افزار این مدل را دانلود کنیم؟؟؟
توی سایت خارجیش به نام7600 نام برده شده و نسخه نرم افزار جدیدتری قرار دارد
ممنون میشم کالیبره مدل 42LM62000 رو هم بزارین.
مبارک باشه، چند خریدین؟
باید دونه دونه مقدارهارو وارد کنید در منو.
البته اگه پنل و LED های نور زمینه که در مدلهای گلدیران استفاده میشه دقیقا همونی باشه که تو اروپا و امریکا استفاده میشه به بهترین حالت رنگ بندی میرسید.
در غیر اینصورت خودتون بنابر سلیقه شخصی تنظیم کنید تصویرو،
درضمن به نظرم یک ماه اول بد نباشه اگه زیاد بهش فشار نیارید و دنبال کالیبره نباشید، این یک ماه اول رو وضعیت نرمال قرارش بدید تا آب بندی بشه ضرری نمیکنید حداقل.
دوستان بهترین مدل 55" اسمارت LG چی هست ؟
صفحه 84 همین تاپیک موجوده
Lm96000 هستش
حدود قیمت خبر دارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)