تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 602 اولاول ... 397985868788899091929399139189589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فول سايز، براي كامپيوتر مي خوام، ترجيها زياد بزرگ و بد قواره نباشه(دختر هم بپسنده)
    فول سایز از akg میتونین مدل k44 رو تهیه کنین و k402.

2. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خواهش میکنم
    در مورد koss porta pro متاسفانه ایران موجود نیست و یا اینکه حد اقل من جایی ندیدم.
    برای هدفونی که بیس مناسبی داشته باشه سلیقه ها متفاوت هست ولی بنظر من طبق تجربیات و مواردی که دیدم چه در ارکست سمفونی چه کنسرتها و حتی موقع ضبط صدا در استودیو همیشه تمامی سازهایی که صداهایی با فرکانس پایین و بم تولید میکنن دور تر از vocal یا ساز اصلی و solo نسبت به شنونده و یا دستگاه رکورد هستن و این باعث میشه هر چقدر هم بیس قویتر باشه دور تر شنیده بشه و در واقع پشت فرکانسهای میانی بنظر باید که این یک اصل و ایده ال برای چیدمان یک گروه ساز هست.بنابر این بیس طبیعی هم در هدفون بنوعی باید از همین روند پیروی کنه و بسته به قدرت پخش هدفون هر چقدر بیس دور تر از دور سر پخش بشه مناسب تر هست .
    در مورد قدرت پخش بیس هم در اکثر هدفونهایی که بیس قوی دارن با دستکاری اکولایزر و پایین بردن قدرت بیس متاسفانه با پخش بسیار ضعیف و بیکیفیت فرکانسهای دیگه مواجه شدم و بنظرم بنوعی ضعف پخش باقی فرکانسها رو با قوت بخشیدن به فرکانسهای پایین پوشش میدن و توجیهشم این هست که سبکهایی که نیاز به بیس قوی دارن در واقع اولویت بیس هست و باقی در مراحل دیگه که بنظر من کاملا اشتباه هست.
    البته در مورد هدفونهای حرفه ای که در حالت عادی بیس قوی دارن و صدای گرم دارن قضیه فرق میکنه و با حذف و یا کم کردن مقدار بیس شما با یک هدفون حرفه ای با صدای سرد مواجه خواهید شد.
    هدفون px200 که معرفی شد بخاطر حساسیت بالا و امپدانس پایینش براحتی با پلیرتون درایو میشه .
    بله هدفونهای مخصوصی با قابلیت نویز کنسلینگ موجود هستن که با استفاده از یک سیستم خارجی که بوسیله یک باطری تغذیه میشن عمل حذف صدای بیرون رو انجام میدن.
    شما هدفون px200II رو میتونین از نمایندگی نامداران در تهران با گارانتی تهیه کنین.
    هدفونهای داخل گوشی با کیفیت حدود70:
    sennheiser cx271
    sennheiser cx281
    panasonic hje 350
    creative ep830
    creative ep660
    audio technica ck303
    audio technica ck400
    audio technica cfk500
    jbm mj800
    tdk mc830
    tdk mcr300
    sennheiser mx580
    sennheiser mx281
    sennheiser mx365
    و ....
    یک دنیا ممنون .پس با این حساب px 200 می تونه در ایجاد همون حس دلنشین موزیک با باس خوب در کنار جزییات موفق عمل کنه؟حقیقتش باس خوب هدفون برام همیشه مهم بوده ولی دوست ندارم در کنارش جزییات از دست بره (مدل قبلی این هدفون یعنی px 100 نمی تونه راضی کننده باشه و یا هدفونی دیگر که بتونه با مدل نام برده رقابت کنه به طور نمونه sennheiser hd 219 یا همون px 100 و یا koss porta pro ) با عرض معذرت این مدل ها همه closed aire هستند؟ اگر باشند بهتر یا نباشند؟
    از بین اون مدل هدفون های داخل گوشی نام بردید خودتون کدوم ترجیح می دید؟ ممنون
    Last edited by armor2011; 23-08-2012 at 21:31.

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اصلا با شما موافق نیستم.
    اتفاقا جایه بسیار خوشحالی و سعادتمندی که بعد از کلی تحقیق و پرس و جو به m50 رسیدین.
    گفتم شاید از مدل هایی که برای من چندان شناخته شده نیست مورد مناسبی پیدا بشه!

مگه m50 چه ایرادی داره میگین کاریش نمیشه کرد؟(جز چند ایراد کوچیک در جنس ساخت که مطمعن باشین اگه مثل بقیه شرکتها به ظاهر و جنس اهمیت میداد بجای کیفیت صدا , حالا حالا ها باید منتظر میموندیم تا بودجه تهیه این هدفون رو جمع کنیم.
    در هر صورت بغیر از جنس و نحوه ساخت صدای این هدفون بدون شک در رده 2 برابر قیمت خودش هست.
    والا من قصد جسارت به این غول سوند استیج رو نداشتم منظورم همون بیس زیاد و عدم راحتی در استفاده طولانی مدت بود.

باید خوشحال باشین که به برندهای اماتور تبلیغی و غیر حرفه ای نرسیدین.
    خب دیگه بعد از یک سال که پیگیر مطالب بسیار خوب این تاپیک هستم این حداقل چیزیه که یاد گرفتیم. (تشکر هام پای مطالب خوب دوستان هست)

ولی جواب قسمت دوم سوالمو ندادین! (از کجا بگیرم؟)
    Last edited by ursamajor; 23-08-2012 at 21:39.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

گفتم شاید از مدل هایی که برای من چندان شناخته شده نیست مورد مناسبی پیدا بشه!

والا من قصد جسارت به این غول سوند استیج رو نداشتم منظورم همون بیس زیاد و عدم راحتی در استفاده طولانی مدت بود.

خب دیگه بعد از یک سال که پیگیر مطالب بسیار خوب این تاپیک هستم این حداقل چیزیه که یاد گرفتیم. (تشکر هام پای مطالب خوب دوستان هست)

ولی جواب قسمت دوم سوالمو ندادین! (از کجا بگیرم؟)
    راستش فعلا كه شركتي بعنوان نمايندگي اين برند معرفي نشده ،قبلا پيشگامان كيش بود و گويا جديدا تهران ملودي اقدام به فروش اين برند ميكنه.يك استعلامي از تهران ملودي انجام بدين فقط تاكييد كنيد كه تخفيف بدن و اينكه معرف رو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي كنين كه نهايت تخفيف رو در نظر بگيرن.

6. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یک دنیا ممنون .پس با این حساب px 200 می تونه در ایجاد همون حس دلنشین موزیک با باس خوب در کنار جزییات موفق عمل کنه؟حقیقتش باس خوب هدفون برام همیشه مهم بوده ولی دوست ندارم در کنارش جزییات از دست بره (مدل قبلی این هدفون یعنی px 100 نمی تونه راضی کننده باشه و یا هدفونی دیگر که بتونه با مدل نام برده رقابت کنه به طور نمونه sennheiser hd 219 یا همون px 100 و یا koss porta pro ) با عرض معذرت این مدل ها همه closed aire هستند؟ اگر باشند بهتر یا نباشند؟
    از بین اون مدل هدفون های داخل گوشی نام بردید خودتون کدوم ترجیح می دید؟ ممنون
    هدفون px200 هدفون بسيار خوبيست و تا حد زيادي انتظاراتتون رو براورد خواهد كرد.
    مدل px100 هم ورژن تقريبا قديمي تر و كوچكتر px200 هست
    Close يا open بودن هدفون دليل بر خوب يا بد بودن هدفون نيست ولي در حالت كلي هدفونهاي open صداي بازو airy و وسيع و بيس ضعيف تر نسبت به مدل close دارن.
    همه هدفونهاي داخل گوشي معرفي شده صداي خوبي دارن ولي بستگي داره چه نوع صدايي رو دوست دارين.من چون صداي سرد و تيز دوست دارم بيشتر از مدل هاي sennheiser و audio technica ميپسندم.

8. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، آقا سالار کار همرو راه انداختید جز ما ...
    فرمودین چجور صدایی دوست داری ، من هم گفتم صدای تیز دوست ندارم ...
    من قصد دارم هدفون Sennheiser HD 598 رو بگیرم ولی با توجه به قیمت این هدفون دیگه نمیتونم یه هزینه ی اضافی هم برای آمپیلی فایر پرداخت کنم ! که دوستان هم گفتن این هدفون نیاز به آمپیلی داره ... !
    حالا من میخوام نظر شما رو در این باره بدونم ...
    یه هدفون عالی پیشنهاد بدبد که نیاز به آمپیلی و دم و دستگاه نداشته باشه و یا حداقل آمپیلی رو روی خودش داشته باشه !
    یه هدفون فول سایز با صدای غیر تیز ( یا همون گرم ) ، بیس خوب ، موارد استفاده : فیلم و بازی و آهنگ . قیمتشم همون زیر 600 تومن باشه دیگه ، پایین تر هم بود که چه بهتر ... و حتماً زیباییه HD 598 رو هم داشته باشه ...
    Last edited by star Walker; 24-08-2012 at 03:56.

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راستش فعلا كه شركتي بعنوان نمايندگي اين برند معرفي نشده ،قبلا پيشگامان كيش بود و گويا جديدا تهران ملودي اقدام به فروش اين برند ميكنه.يك استعلامي از تهران ملودي انجام بدين فقط تاكييد كنيد كه تخفيف بدن و اينكه معرف رو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي كنين كه نهايت تخفيف رو در نظر بگيرن.
    عالیه. دستت درد نکنه بابت لطفی که داری.
    حالا که قراره یه تخفیف حسابی بدن فکر کنم مدل DT 770 pro هم تو رنج قیمتی من قرار بگیره! قبلا به خاطر قیمتش خیلی توجهی بهش نکردم. اگه ممکنه یک مقایسه بین DT 770 و M50 انجام بدین تا یکیشو نهایی کنم. خودم چنتا مطلب دربارش خوندم فقط تونستم بفهمم از لحاظ راحتی 770 از m50 بهتره ولی برای بقیه موارد نیاز به کمک شما دارم.
    باز هم ممنون از وقتی که میزارید

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام ، آقا سالار کار همرو راه انداختید جز ما ...
    فرمودین چجور صدایی دوست داری ، من هم گفتم صدای تیز دوست ندارم ...
    من قصد دارم هدفون Sennheiser HD 598 رو بگیرم ولی با توجه به قیمت این هدفون دیگه نمیتونم یه هزینه ی اضافی هم برای آمپیلی فایر پرداخت کنم ! که دوستان هم گفتن این هدفون نیاز به آمپیلی داره ... !
    حالا من میخوام نظر شما رو در این باره بدونم ...
    یه هدفون عالی پیشنهاد بدبد که نیاز به آمپیلی و دم و دستگاه نداشته باشه و یا حداقل آمپیلی رو روی خودش داشته باشه !
    یه هدفون فول سایز با صدای غیر تیز ( یا همون گرم ) ، بیس خوب ، موارد استفاده : فیلم و بازی و آهنگ . قیمتشم همون زیر 600 تومن باشه دیگه ، پایین تر هم بود که چه بهتر ... و حتماً زیباییه HD 598 رو هم داشته باشه ...
    سلام
    ببخشين خوب هدفوني كه همه اين امتيازات رو با هم داشته باشه سراغ ندارم ولي اگه از زيبايي هدفون بگذرين ميتونين هدفون audio technica m50. رو تهيه كنين ولي اگه هدفون با بيس قوي با ظاهر زيبا كه نياز به امپ نداشته باشه و حدود قيمتش ٦٠٠ باشه تنها گزينه موجود در داخل ايران مدل studio از بيتس هست.البته اورجينال اين هدفون كم پيدا ميشه ولي كمي تحقيق كنين ميتونين پيدا كنين.
    موفق باشين

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ?????؟؟؟؟؟؟

پيش فرض

سلام
    دکتر به من گفته دیگه از هدفون های inear استفاده نکنم.
    یه هدفون میخوام تا حداکثر 40 تومن واز مدلهایی باشه که گیره هاش دور گوش قرار میگیره.پلیر هم سونی سری E .بیس زیاد و دوپس دوپس کردن برام مهم نیست صدای گرم و تفکیک خوب میخوام.سبک موسیقی هم که گوش میدم سنتی و بیکلامه.
    ممنون.
    کسی جواب منو نمیده؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

هدفون px200 هدفون بسيار خوبيست و تا حد زيادي انتظاراتتون رو براورد خواهد كرد.
    مدل px100 هم ورژن تقريبا قديمي تر و كوچكتر px200 هست
    Close يا open بودن هدفون دليل بر خوب يا بد بودن هدفون نيست ولي در حالت كلي هدفونهاي open صداي بازو airy و وسيع و بيس ضعيف تر نسبت به مدل close دارن.
    همه هدفونهاي داخل گوشي معرفي شده صداي خوبي دارن ولي بستگي داره چه نوع صدايي رو دوست دارين.من چون صداي سرد و تيز دوست دارم بيشتر از مدل هاي sennheiser و audio technica ميپسندم.
    خیلی خیلی لطف کردید برای راهنمایی هاتون .بازم ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •