فول سایز از akg میتونین مدل k44 رو تهیه کنین و k402.
فول سایز از akg میتونین مدل k44 رو تهیه کنین و k402.
یک دنیا ممنون .پس با این حساب px 200 می تونه در ایجاد همون حس دلنشین موزیک با باس خوب در کنار جزییات موفق عمل کنه؟حقیقتش باس خوب هدفون برام همیشه مهم بوده ولی دوست ندارم در کنارش جزییات از دست بره (مدل قبلی این هدفون یعنی px 100 نمی تونه راضی کننده باشه و یا هدفونی دیگر که بتونه با مدل نام برده رقابت کنه به طور نمونه sennheiser hd 219 یا همون px 100 و یا koss porta pro ) با عرض معذرت این مدل ها همه closed aire هستند؟ اگر باشند بهتر یا نباشند؟
از بین اون مدل هدفون های داخل گوشی نام بردید خودتون کدوم ترجیح می دید؟ ممنون
Last edited by armor2011; 23-08-2012 at 21:31.
گفتم شاید از مدل هایی که برای من چندان شناخته شده نیست مورد مناسبی پیدا بشه!
والا من قصد جسارت به این غول سوند استیج رو نداشتممنظورم همون بیس زیاد و عدم راحتی در استفاده طولانی مدت بود.
خب دیگه بعد از یک سال که پیگیر مطالب بسیار خوب این تاپیک هستم این حداقل چیزیه که یاد گرفتیم. (تشکر هام پای مطالب خوب دوستان هست)
ولی جواب قسمت دوم سوالمو ندادین! (از کجا بگیرم؟)
Last edited by ursamajor; 23-08-2012 at 21:39.
راستش فعلا كه شركتي بعنوان نمايندگي اين برند معرفي نشده ،قبلا پيشگامان كيش بود و گويا جديدا تهران ملودي اقدام به فروش اين برند ميكنه.يك استعلامي از تهران ملودي انجام بدين فقط تاكييد كنيد كه تخفيف بدن و اينكه معرف رو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي كنين كه نهايت تخفيف رو در نظر بگيرن.
هدفون px200 هدفون بسيار خوبيست و تا حد زيادي انتظاراتتون رو براورد خواهد كرد.
مدل px100 هم ورژن تقريبا قديمي تر و كوچكتر px200 هست
Close يا open بودن هدفون دليل بر خوب يا بد بودن هدفون نيست ولي در حالت كلي هدفونهاي open صداي بازو airy و وسيع و بيس ضعيف تر نسبت به مدل close دارن.
همه هدفونهاي داخل گوشي معرفي شده صداي خوبي دارن ولي بستگي داره چه نوع صدايي رو دوست دارين.من چون صداي سرد و تيز دوست دارم بيشتر از مدل هاي sennheiser و audio technica ميپسندم.
سلام ، آقا سالار کار همرو راه انداختید جز ما ...
فرمودین چجور صدایی دوست داری ، من هم گفتم صدای تیز دوست ندارم ...
من قصد دارم هدفون Sennheiser HD 598 رو بگیرم ولی با توجه به قیمت این هدفون دیگه نمیتونم یه هزینه ی اضافی هم برای آمپیلی فایر پرداخت کنم ! که دوستان هم گفتن این هدفون نیاز به آمپیلی داره ... !
حالا من میخوام نظر شما رو در این باره بدونم ...
یه هدفون عالی پیشنهاد بدبد که نیاز به آمپیلی و دم و دستگاه نداشته باشه و یا حداقل آمپیلی رو روی خودش داشته باشه !
یه هدفون فول سایز با صدای غیر تیز ( یا همون گرم ) ، بیس خوب ، موارد استفاده : فیلم و بازی و آهنگ . قیمتشم همون زیر 600 تومن باشه دیگه ، پایین تر هم بود که چه بهتر ... و حتماً زیباییه HD 598 رو هم داشته باشه ...
Last edited by star Walker; 24-08-2012 at 03:56.
عالیه. دستت درد نکنه بابت لطفی که داری.
حالا که قراره یه تخفیف حسابی بدن فکر کنم مدل DT 770 pro هم تو رنج قیمتی من قرار بگیره!قبلا به خاطر قیمتش خیلی توجهی بهش نکردم. اگه ممکنه یک مقایسه بین DT 770 و M50 انجام بدین تا یکیشو نهایی کنم. خودم چنتا مطلب دربارش خوندم فقط تونستم بفهمم از لحاظ راحتی 770 از m50 بهتره ولی برای بقیه موارد نیاز به کمک شما دارم.
باز هم ممنون از وقتی که میزارید
سلام
ببخشين خوب هدفوني كه همه اين امتيازات رو با هم داشته باشه سراغ ندارم ولي اگه از زيبايي هدفون بگذرين ميتونين هدفون audio technica m50. رو تهيه كنين ولي اگه هدفون با بيس قوي با ظاهر زيبا كه نياز به امپ نداشته باشه و حدود قيمتش ٦٠٠ باشه تنها گزينه موجود در داخل ايران مدل studio از بيتس هست.البته اورجينال اين هدفون كم پيدا ميشه ولي كمي تحقيق كنين ميتونين پيدا كنين.
موفق باشين
کسی جواب منو نمیده؟!
خیلی خیلی لطف کردید برای راهنمایی هاتون .بازم ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)