تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 159 اولاول ... 397985868788899091929399139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1583

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 20 تا 60 میلیون تومان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

ديروز تو سايت خبري خوندم كه از امروز يعني 2 ارديبهشت قراره كه قيمت هاي جديد لازم الاجرا بشه مثلا پرايد 12500000 تومان تقريبا ولي هنوز كه هيچ خبري نيست !!!

مطلب بعد اينكه آيا اين تغيير قيمت ها شامل خودروهايي مثل mvm و سوزوكي و اين چيزا هم مي شه يا فقط شامل همين داخلي ها مي شه؟؟؟!!!

و سوال بعد اينكه من اگر بخوام mvm بخرم بايد برم نمايندگي خريد كنم؟؟؟!!!‌ قيمت كارخونه و قيمت نمايندگي چه صيغه اي هست؟؟؟ قيمت كارخونه يعني برم در كارخونه اصلي خريد كنم ارزون تر در مياد؟؟؟!!!!

و سوال آخر اينكه اين mvm x33 ماشين خوبي هست يا نه؟؟؟!!! و اين مارك ديگه هم ازش ديدم به اسم چري مي خواستم بدونم جريان اون چيه؟؟؟

متشكرم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان

ديروز تو سايت خبري خوندم كه از امروز يعني 2 ارديبهشت قراره كه قيمت هاي جديد لازم الاجرا بشه مثلا پرايد 12500000 تومان تقريبا ولي هنوز كه هيچ خبري نيست !!!

مطلب بعد اينكه آيا اين تغيير قيمت ها شامل خودروهايي مثل mvm و سوزوكي و اين چيزا هم مي شه يا فقط شامل همين داخلي ها مي شه؟؟؟!!!

و سوال بعد اينكه من اگر بخوام mvm بخرم بايد برم نمايندگي خريد كنم؟؟؟!!!‌ قيمت كارخونه و قيمت نمايندگي چه صيغه اي هست؟؟؟ قيمت كارخونه يعني برم در كارخونه اصلي خريد كنم ارزون تر در مياد؟؟؟!!!!

و سوال آخر اينكه اين mvm x33 ماشين خوبي هست يا نه؟؟؟!!! و اين مارك ديگه هم ازش ديدم به اسم چري مي خواستم بدونم جريان اون چيه؟؟؟

متشكرم

سلام
    در مورد تصویب قیمت خودرو ها فعلا خبری قطعی اعلام نشده بهتره صبر کنید
    در مورد خودروهای MVM هم بله از طریق نمایندگی اقدام کنید
    در مورد قیمت های بازار و کارخانه خوب همونطور که میدونیم قیمت کارخانه یا نمایندگی عمدتا از بازار کمتر خواهد بود
    که در حال حاضر این مورد برای خودروسازان داخلی برعکس شده.
    اون مارکی که از MVM دیدن به نام چری درسته چون کارخانه اصلیش که تو چین هست اسمش چری
    هردو یکی هستن

MVM X33 هم در حال حاضر تبدیل شده به ماشین پرطرفدار اما اصلا در حد قابلیت های یک شاسی بلند نیست
    اما کیفیتش راحتیش قدرت و مصرف سوختش نسبت به محصولات داخلی خیلی بهتره

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام محمد جان

الان اين x33 چيني هست مونتاژ داخل يا كامل وارداتي هست؟؟؟

خودرو jac هم هست كه قيافه ش قشنگ تره ولي خب موتورش 1800 هست ،‌شما كدوم رو پيشنهاد مي كنيد؟؟؟

شما اگر خودتون باشيد كه 60 تومن بخواهيد هزينه كنيد براي شاسي بلند ( تقريبا شاسي بلند ) چي خريد مي كنيد؟؟؟

و سوال آخر اينكه اگر اون مصوبه كاهش قيمت عملي بشه شامل اين mvm هم مي شه يا فقط شامل ايران خودرو و سايپا مي شه؟؟؟

با تشكر

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود دوستان
    آقا من 50 تا شیتیل دارم میخوام نهایتا با همین تو بازار آشفته ی امروز یه ماشین دست دو بگیرم
    حالا من انتظاراتم رو از ماشین میگم تا دوستان بهتر راهنماییم کنن
    1- از این خودرو های بدترکیب و ناشناخته و و بی اصل و نصب و بیکیفیت چینی و ایرانی نباشه
    2- همچین سرسنگین و جا افتاده و خوش قیافه باشه ( یه چیزی تو مایه های ماکسیما)
    3- نافشو به سردر انواع و اقسام تعمیرگاها ندوخته باشن (مخارجش مهم نیست, فقط خوش ندارم هر روز تو تعمیرگاه باشم)
    4- میخوام دو سه سال برونمش
    5- اهل شتابگیری و فشار آوردن به موتور زبون بسته هم نیستم

حالا با این تفاسیر به نظرتون چی میتونم بگیرم که بدردم بخوره اگه ممکنه مدل و قیمت تقریبیش رو هم ذکر کنید
    پیشاپیش بسیار ممنون و متشکرم
    دوست عزیز با این تفاسیر باید بالای 100 تومن هزینه کنید. با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام محمد جان

الان اين x33 چيني هست مونتاژ داخل يا كامل وارداتي هست؟؟؟

خودرو jac هم هست كه قيافه ش قشنگ تره ولي خب موتورش 1800 هست ،‌شما كدوم رو پيشنهاد مي كنيد؟؟؟

شما اگر خودتون باشيد كه 60 تومن بخواهيد هزينه كنيد براي شاسي بلند ( تقريبا شاسي بلند ) چي خريد مي كنيد؟؟؟

و سوال آخر اينكه اگر اون مصوبه كاهش قيمت عملي بشه شامل اين mvm هم مي شه يا فقط شامل ايران خودرو و سايپا مي شه؟؟؟

با تشكر
    سلام دوست من
    در مورد MVM X33 باید بگم این خودرو کاملا وارداتی هست و توسط شرکت مدیران خودرو پشتیبانی میشه
    تو چین تولید میشه.
    در مورد کاهش قیمت ها بیشترین مانور رو دارن روی خودروهای ساخت داخل میدن اما حتما شامل اینگونه خودروها
    هم خواهد شد.
    در مورد اینکه من اگر 60 میلیون داشتم و دنبال شاسی بلند میگشتم یا نه باید بگم نه
    چون وقتی صحبت از خودروی شاسی بلند میشه تصور افرادی که آشنایی دارن با این دسته از خودرو اینکه
    میخوان خودرویی پرقدرت با امکانات و آپشن های مناسب و فراوان و فضای کابین بزرگ و راحت باشن
    مثل هیوندای یا تویوتا یا کیا که در انواع کلاس ها شاسی بلند عرضه کردن که مباحثش مفصله.

اما خوب با این افزایش قیمت ها به طور فضایی همچنین استقبال خوبی که از X33 کردن هرکس بخواد
    شاسی بلند سواری رو یدک بکشه خرید این خودرو مناسب هست اما اگر بخوایم از نظر قابلیتی ببینیم
    X33 در مقابل گراند ویتارای 2400 هم شانسی نداره چه برسه به محصولات برندهای معروف

در حالت کلی انتخاب شاسی بلند زیر 100 میلیون تومان همین X33 هست که میتونه قابل قبول باشه.

7. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام محمد جان

ممنون بابت پاسخ كاملا روشن و واضحي كه داديد

پس من منتظر مي مونم ببينم اين بحث قيمت گذاري چي مي شه و ترتيب همين x33 رو مي دم

فقط محض اطلاع قيمت الان ويتارا چنده؟؟؟

با تشكر

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام محمد جان

با تشكر
    بالای 95 میلیونه دوست عزیز

10. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام محمد جان

با تشكر
    ویتارا در 2 کلاس با 2 نوع گیربکس عرضه میشه که طبق این کلاس ها و اگر بخوایم از مدل 87
    که اولین سری 2400 ها هستن حساب کنیم تو رنج 80 میلیون تومان به بالا خواهند بود.

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

الان از امروز تبليغات mvm توي تلويزيون شديد شده نمي دونم چه خبره !!! يا مشتري نيست يا انبارشون پره يا مي خوان قبل از كاهش قيمت به ملت بندازن

مي شه لطفا بگيد اين تكليف قيمت گذاري چي شد؟؟؟‌ارزون مي شه يا نه؟؟؟ منتظر بمونيم يا نه؟؟؟ كي مشخص مي شه؟؟؟

با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

سلام دوستان

الان از امروز تبليغات mvm توي تلويزيون شديد شده نمي دونم چه خبره !!! يا مشتري نيست يا انبارشون پره يا مي خوان قبل از كاهش قيمت به ملت بندازن

مي شه لطفا بگيد اين تكليف قيمت گذاري چي شد؟؟؟‌ارزون مي شه يا نه؟؟؟ منتظر بمونيم يا نه؟؟؟ كي مشخص مي شه؟؟؟

با تشكر
    به نظر من یه چند روزی صبر کنید

15. 2 کاربر از softday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •