تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 201 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    خمینی شهر

پيش فرض

یکی از دوستان می گفت این سیستم سخنگو های جدید حالا نمی دونم از کی تاحالا یه سری موارد از منوهاش حذف شده که یعنی اون امکان از خودرو حذف شده که اینم یک نوع از تقلیل کیفیت محصولات ایران خودرو است.

امروز دوتا عکس از سمند با سیستم مالتی پلکس و با ظبط مجهز به جی پی اس دیدم که آرم خود ایران خودرو روش بود و دوربین عقب هم داشت آیا این ها در بازار پیدا می شود.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

یکی از دوستان می گفت این سیستم سخنگو های جدید حالا نمی دونم از کی تاحالا یه سری موارد از منوهاش حذف شده که یعنی اون امکان از خودرو حذف شده که اینم یک نوع از تقلیل کیفیت محصولات ایران خودرو است.

امروز دوتا عکس از سمند با سیستم مالتی پلکس و با ظبط مجهز به جی پی اس دیدم که آرم خود ایران خودرو روش بود و دوربین عقب هم داشت آیا این ها در بازار پیدا می شود.
    نخیر .اون ضبطها توی ایران پیدا نمیشه,این ضیط هارو برای صادرات روسیه روی سمند سوار کردند و توی ایران با این مدل عرضه نشد .حیف مردم خودمون ازین امکانات استفاده کنند!!
    اون مدل هایی که شما میفرمایید اون قسمت هشدار دهنده خودرو بر روی نرم افزار ضبط طراحی شده بود و هم کار یه پخش خوب رو انجام میداد هم سیستم هوشمند رو داشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    خمینی شهر

پيش فرض

ببخشید دوستان سمند lx و سورن به طور متوسط هزینه استهلاک ماهیانشون چقدر است؟

اون ظبط ها رو به صورت سفارشی هم برامون نمی بندند؟
    همیشه بهترین محصول مال داخل کشور است در همه جای دنیا.بعضی جاها حتی خودروهای از رده خارجشون را فقط صادر می کنند.
    Last edited by amir601; 12-09-2012 at 22:33.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ببخشید دوستان سمند lx و سورن به طور متوسط هزینه استهلاک ماهیانشون چقدر است؟

اون ظبط ها رو به صورت سفارشی هم برامون نمی بندند؟
    همیشه بهترین محصول مال داخل کشور است در همه جای دنیا.بعضی جاها حتی خودروهای از رده خارجشون را فقط صادر می کنند.
    هزینه ماهیانه ؟
    همش بستگی به عملکرد خودتون و چگونگی استفاده خودتون از ماشین داره اگر از ماشین درست و صحیح استفاده بکنید جز هزینه های بزنین و سرویس های هر چند ماه یکبار
    دیگه هزینه جانبی و تعمیراتی که باعث ضرر هست رو ندارن.
    هزینه های سمند LX و سورن دقیقا مثل همن چون به غیر از نمای ظاهری هیچ فرق دیگه ای نداره.
    از نظر فنی و امکانات و لوازم یدکی مثل هم هستن.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان دوو سیه لو چه طور ماشینیه؟
    تو این رنج قیمته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    با این وضع بازار
    افزایش قیمت و ......
    می ارزه که تندر 90 بگیریم ؟؟؟؟
    اگر یه ماه صبر کنیم قیمت ها پایین می یاد یا بالاتر می ره ؟؟؟؟
    e1 یا e2 کدومشون بهتره ؟؟؟؟؟؟
    کلا صبر کنیم برای خرید یا بخریم ؟؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان دوو سیه لو چه طور ماشینیه؟
    تو این رنج قیمته؟
    دوو سیلو اگر از نشر فنی و بدنه سالم باشه خیلی ماشین خوبیه
    کم مصرف با قدرت و شتاب مناسب و جاداریشم قابل قبوله.
    اما با توجه به اینکه چند ساله دیگه تولید نمیشه خیلی باید گشت تا یه مورد خوب پیدا کرد.
    دوو سیلو آخرین مدل در سال 82 تولید شد و برخی مدل ها 83 هم هستن که نهایت تا 13 میلیون تومن قیمت دارن

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    با این وضع بازار
    افزایش قیمت و ......
    می ارزه که تندر 90 بگیریم ؟؟؟؟
    اگر یه ماه صبر کنیم قیمت ها پایین می یاد یا بالاتر می ره ؟؟؟؟
    e1 یا e2 کدومشون بهتره ؟؟؟؟؟؟
    کلا صبر کنیم برای خرید یا بخریم ؟؟

ممنون
    ره مراتب همیشه تیپ های فول بهتر از تیپ های دیگه هستن پس تیپ E2 LP بهتره.
    الان که قیمت تندر ناعادلانه بالاست حدود 21 میلیون تومن داره معامله میشه تازه با نوسان یعنی گاهی اوقات بالاتر هم میره.
    بهتره صبر کنید تا رانا به بازار بیاد ببینیم چه تاثیراتی رو قیمت ها میزاره.
    یک ماه صبر کنید.

9. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    خمینی شهر

پيش فرض

لطفا یکی کمک کنه از طرفی نمیتونم از سیستم سخنگو سورن معمولی بگذرم از طرفی هم نمی تونم از داشبورد جدید و مدل 90 و 91 بودن سورن elx بگذرم موندم بین دو راهی به نظر شما کدوم را انتخاب کنم کار به قیمتش هم که اختلاف حدود 1 میلیون در مدل 90 با 89 تا 9 میلیون در مدل 91 تا 87 است هست ندارم فقط و فقط یکی بگه کدوم بهتر و امکانات بیشتر اون را ذکر کنه و دلیلی هم بیاره که منو قانع کنه.از طرفی هم این اولین ماشین ماست و اگه خریدیم دیگه شاید نتونیم هیچ وقت عوضش کنیم حداقل تا ده-پانزده سال دیگه.تا جالا زیاد سوار سمند شدم و با اون مشکل ندارم ولی تا حالا سوار elx نشدم که بتونم مقایسه کنم.
    ببخشید که پست خیلی طولانی شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

لطفا یکی کمک کنه از طرفی نمیتونم از سیستم سخنگو سورن معمولی بگذرم از طرفی هم نمی تونم از داشبورد جدید و مدل 90 و 91 بودن سورن elx بگذرم موندم بین دو راهی به نظر شما کدوم را انتخاب کنم کار به قیمتش هم که اختلاف حدود 1 میلیون در مدل 90 با 89 تا 9 میلیون در مدل 91 تا 87 است هست ندارم فقط و فقط یکی بگه کدوم بهتر و امکانات بیشتر اون را ذکر کنه و دلیلی هم بیاره که منو قانع کنه.از طرفی هم این اولین ماشین ماست و اگه خریدیم دیگه شاید نتونیم هیچ وقت عوضش کنیم حداقل تا ده-پانزده سال دیگه.تا جالا زیاد سوار سمند شدم و با اون مشکل ندارم ولی تا حالا سوار elx نشدم که بتونم مقایسه کنم.
    ببخشید که پست خیلی طولانی شد.
    من تجربه رانندگی با هر3 رو دارم دوست من.
    سیستم هوشمند سورن معمولی همچین چیز مهمی نیست شماب هتره به فکر خودرویی متفاوت باشید.
    سورن ELX تغییرات بسیار چشمگیر و خوبی داشته و با کیفیت هم هست. اون سیستم هوشمندی که شما میگین در سورن ELX به شکلی
    مجهزتر در صفحه کیلومتر هست فقط سیستم سخنگو نداره.
    100% سورن ELX رو نیست به سورن معمولی ترجیح میدم نه تنها من بلکه هرکسی دیگه هم باشه همین نظر رو داره.
    سورن معمولی با سمند LX فرقی نداره و پروزه شکست خورده ای بود برای همین سورن ELX متولد شد.

اما در مورد سورن ELX :
    این خودرو با دو موتور عرضه میشه یکی XU7 قدیمی که روی 405 - پارس و سمند هم دیدیم و دیگری موتور جدید EF7
    هست . یه مشکلی تو انتخاب این دو موتور هست :
    از طرفی انتخاب موتور EF7 که موتوری کم مصرف با قدرت و شتاب مناسب و دیگری موتور XU7 که مصرف سوخت بالا و قدرت کمی تولید میکنه پیش روی مشا قرار دارن.
    موتور EF7 اخیرا به دلیل خرابی های زیاد و کمبود شدید قطعات انتخابش یک ریسک کامل هست یعنی یا خوب درمیاد یا بد که اگر خدایی نکرده بد در بیاد
    ماشینتون روزهای زیادی رو تو نمایندگی خواهد ماند. اما موتور قدیمی XU7 موتور سخت جونی هست و مشکلی هم نداره.

تندر 90 : اگر میبینید انتخاب سورن ELX با موتور XU7 براتون از نظر مصرف بنزین صرف نمیکنه
    و ریسک انتخاب موتور EF7 رو هم نمیکنید گزینه نهایی تندر 90 هست که همه جوره امتحان خودش رو پس داده.

12. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •