تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 405 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ایمر گاز از آریستون بهتره و فروشنده درست گفته و تا 150 متر پکیج 24 هزار کافیه.امادر جاهای که دوتا حمام داریم و مصرف آب گرم بالاتره بهتره که 28 هزار بگیری
    سلام
    ممنون که جواب دادید .
    شهر ما خوانسار است از شهرتان های استان اصفهان . از اونجایی که نمایندگی هر دو پکیج در شهرستان است و هر فروشند هم تبلیغ کار خودش رو میکنه خیلی گیج شدیم . لطفا بگید بین آریستون و ایمر کدوم رو انتخاب کنیم که بی دردسرتر باشه . در ضمن برای محاسبه فروشنده متراژ آشپزخونه و سرویسها رو کم کرده که از 145 شده 100و میگه 24000 براتون کافیه اما آشپزخونه ما open هست و خانه در طبقه دوم به صورت ویلایی پنجره pvc . شما هم فکر می کنید کافیه ؟ لطفا درمورد هر دو سوال راهنمایی کنید .

2. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.من خونه ای به مساحت 140 متر تو رشت دارم که واسش گرمایش از کف کار کردم.الان موندم چه پکیجی براش بگیرم.تو بوتان تنها مدلی که حداکثر ارتفاع پمپ هدرش 6 هست،خیلی گرونه ولی ایران یه مدلش همین مشخصات رو داره و قیمتش خوب هست.اگه میشه من رو رهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز برای یک ویلای یک طبقه 140 مترمربعی دارای 3 اطاق خواب واقع در حوالی چالوس تصمیم به نصب پکیج دیواری شوفاژی دارم که میخواستم از ایران رادیاتور خرید کنم میخواهم بجای آبگرمکن برقی که در آشپزخانه دارم استفاده کنم لوله دودکش قدیمی بلااستفاده دارد از جنس لوله های بتونی به قطر 15 سانتیمتر. 2 سئوال داشتم اول اینکه بدون فن میتونم استفاده کنم چون ویلا یک طبقه هست دوم اینکه 24 جواب میده یا 28 بگیرم ؟ در آخر پکیج دیواری ایران رادیاتور برای شهری مثل چالوس مناسب هست با توجه باینکه آنجا ساکن نیستیم گاها استفاده میشه. با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ممنون که راهنمایی کردید . بسیار مفید بود .
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

برای نصب پکیج بدون فن ارتفاع دودکش نباید کمتر از 4 متر باشه و گرنه خیلی اذیتت میکنه.پس بهتره پکیج فن دار بخری.برای دودکش هم میتونی از لوله 15 بتونی موجود استفاده کنی و یا با سوراخ کردن دیوار و نصب دودکش دو جداره پکیج را راه اندازی کنی.با توجه به شرایطی که گفتی بهتره که 28 هزار بگیری.پکیجی بگیر که در اونجا نمایندگی فعال داشته باشه.که اگر ایرادی پیدا کرد سریع تعمیرش کنن.
    موفق باشید.
    دوست عزیز برای یک ویلای یک طبقه 140 مترمربعی دارای 3 اطاق خواب واقع در حوالی چالوس تصمیم به نصب پکیج دیواری شوفاژی دارم که میخواستم از ایران رادیاتور خرید کنم میخواهم بجای آبگرمکن برقی که در آشپزخانه دارم استفاده کنم لوله دودکش قدیمی بلااستفاده دارد از جنس لوله های بتونی به قطر 15 سانتیمتر. 2 سئوال داشتم اول اینکه بدون فن میتونم استفاده کنم چون ویلا یک طبقه هست دوم اینکه 24 جواب میده یا 28 بگیرم ؟ در آخر پکیج دیواری ایران رادیاتور برای شهری مثل چالوس مناسب هست با توجه باینکه آنجا ساکن نیستیم گاها استفاده میشه. با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

گرمایش از کف جزء سیستم های است، که آمار خرابی پکیج در آن خیلی پایین میباشد.قطعاً کیفیت بوتان بالاتر از ایران رادیاتوره.اما اگر بودجه کافی برای خرید پکیج نداری می تونی ایران رادیاتور بگیری.
    سلام.من خونه ای به مساحت 140 متر تو رشت دارم که واسش گرمایش از کف کار کردم.الان موندم چه پکیجی براش بگیرم.تو بوتان تنها مدلی که حداکثر ارتفاع پمپ هدرش 6 هست،خیلی گرونه ولی ایران یه مدلش همین مشخصات رو داره و قیمتش خوب هست.اگه میشه من رو رهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

متشکر از این سایت خوبتان من 1 سوال داشتم ما در خانه یک پکیج دیواری به مارک ایران رادیاتور E 24FFداریم که تقریبا 4 ساله هست. سال پیش زمستان درجه بار دستگاه مرتبا خالی میشد و بعد از هوا گیری و اب گیری
    مجدادا بالا میرفت. و رادیاتورها نیز هوا میگرفتند که این هوا هم بودار بود و هم زمانی که در مجاورت شعله کبریت قرار میگرفت شعله ور میشد!!!!!!! خلاصه با سرویس کار رسمی شرکت تماس گرفتیم ایشان گفتند که بعضی از رادیاتورها با آب منطقه حل مشوند و ایجاد گاز میکنند ودر نهایت مایع خاص و غلیظی را(که شبیه مایع ظرفشویی بود) آورده و داخل رادیاتورها تزریق کردند. بغد از ان برای چند مدت پکیج عادی کار میکرد و درجه بار ان تغییری نمیکرد ولی امسال دوباره همان جریان و مشکل ایجاد شده است. میخواستم راهنمایی بفرمائید.لطفا. با سپاس از شما

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

متاسفانه بعضی از رادیاتورها بخصوص رادیاتورهای آلمینومی نامرغوب بعد از یک مدتی شروع به خوردگی میکنن و باعث آزاد شدن گاز هیدروژن می شوند.که این هیدروژن در مجاورت کبریت شعله ور شده و همچنین بوی بدی هم داره.و باید کاری کنید که این خوردگی متوقف بشه.در واقع اون مایعی که میگید سال گذشته به سیستم اضافه کردید جلوی خوردگی رادیاتورها را گرفته و الان دوباره خاصیت خودشو از دست داده و سطوح داخلی رادیاتورها مستعد خوردگی شدن.و باید دوباره از چنین موادی( با خاصیت جلوگیری از خوردگی )استفاده کنید یا اینکه روی تک تک رادیاتورها هواگیر اتوماتیک نصب کنید که هرقت رادیاتورها هوا بگیره خودبخود از این هواگیرهای اتوماتیک خارج میشه.
    سلام

متشکر از این سایت خوبتان من 1 سوال داشتم ما در خانه یک پکیج دیواری به مارک ایران رادیاتور E 24FFداریم که تقریبا 4 ساله هست. سال پیش زمستان درجه بار دستگاه مرتبا خالی میشد و بعد از هوا گیری و اب گیری
    مجدادا بالا میرفت. و رادیاتورها نیز هوا میگرفتند که این هوا هم بودار بود و هم زمانی که در مجاورت شعله کبریت قرار میگرفت شعله ور میشد!!!!!!! خلاصه با سرویس کار رسمی شرکت تماس گرفتیم ایشان گفتند که بعضی از رادیاتورها با آب منطقه حل مشوند و ایجاد گاز میکنند ودر نهایت مایع خاص و غلیظی را(که شبیه مایع ظرفشویی بود) آورده و داخل رادیاتورها تزریق کردند. بغد از ان برای چند مدت پکیج عادی کار میکرد و درجه بار ان تغییری نمیکرد ولی امسال دوباره همان جریان و مشکل ایجاد شده است. میخواستم راهنمایی بفرمائید.لطفا. با سپاس از شما

10. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون از جوابتون tamirkar1
    Last edited by hamid novin; 10-03-2013 at 04:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای نصب پکیج بدون فن ارتفاع دودکش نباید کمتر از 4 متر باشه و گرنه خیلی اذیتت میکنه.پس بهتره پکیج فن دار بخری.برای دودکش هم میتونی از لوله 15 بتونی موجود استفاده کنی و یا با سوراخ کردن دیوار و نصب دودکش دو جداره پکیج را راه اندازی کنی.با توجه به شرایطی که گفتی بهتره که 28 هزار بگیری.پکیجی بگیر که در اونجا نمایندگی فعال داشته باشه.که اگر ایرادی پیدا کرد سریع تعمیرش کنن.
    موفق باشید.
    ممنون از جوابتون tamirkar1 - ارتفاع دیوار آشپزخانه از کف تا سقف داخل حدود 4 متر است و دودکش بتونی 15 هم به ارتفاع یک متر از سقف بیرون رفته یعنی جمعا از کف آشپزخانه تا سر دودکش 5 متر است که نمیدونم استاندارد نصب پکیج در چه ارتفاعی باید انجام شود اگر حدود 2 متر باشد پس نتیجتا ارتفاع از سر پکیج تا سر دودکش 3 متر میشه. حالا بفرمائید راهکار چیه ؟ اینو که فرمودید ارتفاع کمتر از 4 متر باشه اذیت میکنه یعنی چی ؟ راه کارش چیه ؟ ضمنا میخوام حتما از همین دودکش موجود استفاده کنم چون سوراخ کردن دیوار امکان نداره چون محل نصب به سمت دیوار هال قرار داره و با دیوار بسمت فضای بیرون حدود 3.5 متر فاصله داره و اگر هم بخوام سوراخ دیگری به سقف بزنم بسیار خرابی ببار میارد. ضمنا اگر از پکیج فن دار استفاده کنم با لوله خرطومی مرغوب میتونم به همان دودکش موجود بزنم ؟ حتی الامکان نمیخوام از دودکش 2 جداره استفاده کنم ؟ با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •