سلام
کسی 950یا uf850 اپدیت کرده؟
سلام
لینکش که نیست من انلاین اپدیت کردم به ورژن ۴.۰۰.۴۰
تغییر چندانی نکرده ولی احساس میکنم کانالهای ایرانو به غیر از فوتبال باکیفیتتر نشون میده
کانالا یکمی بیشتر طول میکشه عوض بشن،حدودچهار ثانیه ولی مشکل ناهماهنگی صدا وتصویر که اولش بوجود میومدوبه علت استفاده از کنترل معمولیه،حل شده.
ازاون دوستی که چند پست قبل به سوالای من جواب دادن کمال تکشر دارم ولی اون لینکارو خوندم،مشکل اینکه کنترل جادویی ها دکمه q.menu وrecندارن
سلام
من یک LED LG 42LF650T اسمارت+WEB OS TV خریداری کردم . حال فارسی نداره چطور میتونم فارسیش کنم؟ چطور وارد منوی مخفیش بشم؟ و چطور از اپیکلیشناش استفاده کنم؟ ( منظورم مث نصب بازی یا برنامه و ..... هستش )؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم سریعتر جواب بدین
متوجه نشدم چی گفتین کلا
مدل تیوی و اینکه کدوم مدل اپ کردین و ... بگین
تعییرات دیگه
سلام اپدیت تلوزیون lg 32lb552-tb امده ؟
باید وارد منو مخفی بشید ،برای ورود به سرویس منو نرم افزار smart remote رو روی گوشی های اندروید اینفرارد دار مث (s4-s5و...) نصب کنید و وارد قسمت tv بشید از اوجا گزینهservice menuرو انتخاب کنید ، تو گوشی و داخل همون برنامه یه ریموت به شما نشون داده میشه که دکمهservice menu رو بزنیدبعد تلوزیون از شما پسوورد میخواد که احتمالا" عدد 0413 باید باشه که اگر نبود از اینترنت میشه پیدا کرد بعدش از قسمتaeria options کد اولی رو به 7412 تغییر بدید وقتی که تغییر دادید در پایین کد ir درج میشه بعد تلوزیون رو خاموش و روشن کنید. و وارد تنظیمات بشید و لوکیشن رو روی ایران قرار بدید. تلوزیون به طور اتوماتیک ریستارت میشه و شما میتونید به استور ایران دسترسی داشته باشید علاوه بر این زبان فارسی هم به تلوزیون شما اضافه میشه .
فقط دارم میگم به هیچ عنوان به هیچ چیز دیگش دست نزنید که دردسر داره ها و اگه نشد به یه تعمیرکار شرکت گلدایران بگید میاد 50 میگیره و برات فعال میکنه
- - - Updated - - -
باید وارد منو مخفی بشید ،برای ورود به سرویس منو نرم افزار smart remote رو روی گوشی های اندروید اینفرارد دار مث (s4-s5و...) نصب کنید و وارد قسمت tv بشید از اوجا گزینهservice menuرو انتخاب کنید ، تو گوشی و داخل همون برنامه یه ریموت به شما نشون داده میشه که دکمهservice menu رو بزنیدبعد تلوزیون از شما پسوورد میخواد که احتمالا" عدد 0413 باید باشه که اگر نبود از اینترنت میشه پیدا کرد بعدش از قسمتaeria options کد اولی رو به 7412 تغییر بدید وقتی که تغییر دادید در پایین کد ir درج میشه بعد تلوزیون رو خاموش و روشن کنید. و وارد تنظیمات بشید و لوکیشن رو روی ایران قرار بدید. تلوزیون به طور اتوماتیک ریستارت میشه و شما میتونید به استور ایران دسترسی داشته باشید علاوه بر این زبان فارسی هم به تلوزیون شما اضافه میشه .
فقط دارم میگم به هیچ عنوان به هیچ چیز دیگش دست نزنید که دردسر داره ها و اگه نشد به یه تعمیرکار شرکت گلدایران بگید میاد 50 میگیره و برات فعال میکنه
دوستانی که میخوان بصورت آفلاین تلوزیون رو آپدیت کنن یعنی فایل آپدیت رو از طریق usb به تلوزیون انتقال بدن باید اول تو سایت LG مدل تلوزیون رو پیدا کنن , و در همون صفحه روی گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنن فایل رو دانلود کنن و بعدش یک فولدر در USB بسازن به اسم LG_DTV و فایل رو تو این فولدر بریزن و وصل کنن به تلوزیون و بعدش تلوزیون رو روشن کنن اتوماتیک شناسایی میشه و آپدیت میشه .
فقط سعی کنید از سایت LG ایران فایل هارو دانلود کنید که زبان فارسی تو پیش فرض هاش باشه ، اگر هم متوجه نشدید یه فایل از سایت خود LG براتون لینک میکنم که به انگلیسی توضیح مناسب رو داده و حتی یک مثال هم زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من ورژن 4 رو آپدیت کردم ، چطور مگه ؟؟
با USB آپدیت کردم و میشه گفت تو سرعت و کیفیت کمی بهتر شده
سلام. خواهش میکنم اگر امکانش هست راهنمایی کنید.
من تلویزیون UB98000 65 اینچی خریدم و دو تا مشکل دارم. مهم تر رو اول میگم.
موقع تماشای فوتبال هنکام حرکت دوربین تصویر پله پله یا راه راه میشه.برای یک تلویزیون 11 میلیون تومنی کمی آزار دهنده هست.یه حالت راه راه مانند خفیفی در تصصویر به وجود میاد موقع نمایش سریع تصویر.
من فوتبال ها رو هم از کانال های HD معتر می بینم. از beIN SPORTS . و از بابت شبکه مشکلی نیست. کلا تلویزیون های LG این مشکل رو دارن یا این ایراد به خصوص تلویزیونی هست که من خریدم؟
سلام
اولا" که این ایراد کم و بیش تو یکسری از تلوزیون ها هست ! ولی من جای شما باشم به ورژن نرم افزار تلوزیون نگاه میکنم (تو تنظیمات) و اگر ورژن جدیدتری اومده باشه آپدیت میکنم چه بسا مشکل حل بشه من الان دیدم آخرین ورژنی که براش اومده 05.00.20 هست که فکر کنم برای شما پایین تر باشه که اگر نیاز به آپدیت داشت برات لینکش رو در آوردم و میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنی و تو پست های قبلی گفتم چجوری با فلش آپدیت کنی .
اگر یک درصد درست نشد بزنگ به گلدیران و بکششون به مسلخ !!!
در ضمن هنگام دیدن فوتبال وقتی "حالت تصویر " رو عوض میکنی به حالت " ورزشی " تفاوتی احساس نمیکنی ؟؟؟
*** نکته مهم ** تو فوتبال های کانال داخلی این مشکل رو نداری ؟؟
اگر تو کانال های داخلی این مشکل نبود برو تو تنظیمات ----- و رزولایشن ----- رو روی 720p و 60Hz رو انتخاب کن ، احتمال داره تاثیر زیادی داشته باشه .
(چون هیچ کانال 1080p نداریم بذار 720p که کیفیتش از 1080i بالاتره )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)