اون اولا كه بازي رو شروع ميكنيد تو يكي از اون ويدئوهاي اموزشي كهميده و نقشه بازي رو معرفي ميكنه يه لحظه چند تا ستاره نشون ميده كه بيرون نقشه اصلي بازيه و خيلي سريع يه خط قرمز دورشون ميكشن كه همه متوجه اون ستاره ها بشن
اون اولا كه بازي رو شروع ميكنيد تو يكي از اون ويدئوهاي اموزشي كهميده و نقشه بازي رو معرفي ميكنه يه لحظه چند تا ستاره نشون ميده كه بيرون نقشه اصلي بازيه و خيلي سريع يه خط قرمز دورشون ميكشن كه همه متوجه اون ستاره ها بشن
درسته منم دیدم.
ولی اگه دقت کنی به محض نشون دادن این ستاره ها صحنه مسابقه دو تا ماشین تو کنیون رو نشون میده.
فکر کنم منظور از این ستاره ها همون مسیرهایی که بعد از برنده شدن در تمامی مراحل یک منطقه باید با سردسته اون منطقه در کنیون برگزار کنی.
فكر نميكنم اينطور باشه كه شما ميگيد چون اين ستارهها بيرون از نقشه هستن حالا فكر كنم كه وقتش باشه كه مزاحم havas بشيم
سلام دوستان.تو كربن چطوري ميشه از ترينر استفاده كرد؟از كجا بگيرمش...؟
ممنون ميشم جواب بديد...![]()
دوستان یه سؤال
من می خوام بازی رو کامل کامل تموم کنم 100 % حالا دارم quic race ( درست نوشتم دیگه ؟!!! ) رو می رم حالا از 115 مسابقه رسیدم به مسابقه حدوداً 70 ( شاید چند تا جلو تر ) مرحله pursuit هست و فقط و فقط باید آنلاین بازی کرد .
من دایل آپی هستم .
به نظر شما چی کار کنم ؟
در ضمن سیو و ترینر هم نمی خوام !
ممنون
سلام
فکر نکنم لازم باشه شما تا آخر quick race برید
اما شما میتونید از طریق هاماچی این مراحل رو که فقط مخصوص آنلاین هست آنلاین بازی کنید
نه آخه وقتی daruis رو شکست می دیم بعد دمو عکس اون زنه ( نیکی ) میاد کنارش هم نوشته 5 تا ماشین نمی دونم چی چی می شه و اینا !
توش هم نوشته بود quick race هم chanlenges و هم نمی دونم چیچی cards رو بگیرم .
منم می خوام همه رو رد کنم !
در ضمن من dial up ام همه ی مراحل آفلاین تو کویک ریس رو رفتم اگه سیوم رو بذارم کسی می تونه رد کنه ؟
ممنون
این بازی رو میشه 2نفره کرد و با یک سیستم بازی کرد؟
یادش بخیر یادم رئیس آخرش اعصابمو خورد کرده بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)