تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 110 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1100

نام تاپيک: [ آموزش ] نحوه ی اتصال PS3 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

2: بله خوبه . فقط حالت کشیدگی ایجاد میشه!
    چرا دیگه تو این حالت کشیده میشه !؟
    مگه نمیگی بالا و پایین مشکی میفته پس دیگه کشیده چرا میشه !؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

چرا دیگه تو این حالت کشیده میشه !؟
    مگه نمیگی بالا و پایین مشکی میفته پس دیگه کشیده چرا میشه !؟
    گفتم که به خاطر همون Aspect Ratio هست!

Aspect Ratio مانیتور شما 16:9 هست و Aspect Ratio این کنسول هم 16:9 هست! ولی چیزی که باعث میشه این مشکل به وجود بیاد اینه که رزلوشن مانیتور شما جزو رزلوشن های استاندارد 16:9 نیست!

البته اگه شما رزلوشن رو روی 1360x768 بگذارید دیگه مشکلی ندارید!

مورد دیگه ای که باید بگم اینه که وضوح تصویر در رزلوشن های کمتر از 1920x1080 خیلی با هم تفاوت نداره!

مثلا در مانیتور شما که رزلوشن نیتیو 900×1600 هست وضوح تصاویر تفاوت چندانی با رزلوشن 1360x768 نخواهد داشت! پس نگران بد بودن کیفیت تصویر و ... به هیچ وجه نباشید.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

گفتم که به خاطر همون Aspect Ratio هست!

Aspect Ratio مانیتور شما 16:9 هست و Aspect Ratio این کنسول هم 16:9 هست! ولی چیزی که باعث میشه این مشکل به وجود بیاد اینه که رزلوشن مانیتور شما جزو رزلوشن های استاندارد 16:9 نیست!

البته اگه شما رزلوشن رو روی 1360x768 بگذارید دیگه مشکلی ندارید!

مورد دیگه ای که باید بگم اینه که وضوح تصویر در رزلوشن های کمتر از 1920x1080 خیلی با هم تفاوت نداره!

مثلا در مانیتور شما که رزلوشن نیتیو 900×1600 هست وضوح تصاویر تفاوت چندانی با رزلوشن 1360x768 نخواهد داشت! پس نگران بد بودن کیفیت تصویر و ... به هیچ وجه نباشید.
    ممنون
    یه سوال دیگه هم داشتم اگه وصلش کنم به یه مانیتور crt که رزولوشنش 1200*1600 هست کیفیت بالاتری نسبت به این حالت دارم ، درسته ؟
    چون اون جوری که میدونم crt این حالت پیکسل ها که ثابت هستند رو نداره و میتونه تعدادشون رو تغییر بده
    فقط تنها مشکلش اینه که بالا و پایین تصویر مشکی میفته ولی کیفیت بالاتره ، درسته ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان من تازگیا Xbox 360 خریدم و چون مانیتورم فقط یه ورودی VGA داره یدونه هم کابل تبدیل خریدم. ولی وقتی وصل میکنم صفحه مانیتور تار نشون میده یعنی سایه تصویر میافته روی خود تصویر . کاریش نمیشه کرد؟؟ کابل رو عوض کردم بازم همونجوریه. رزولیشن مانیتور 1680x1050 هست و توی همه رزولیشن ها این اتفاق میافته.

ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون
    یه سوال دیگه هم داشتم اگه وصلش کنم به یه مانیتور crt که رزولوشنش 1200*1600 هست کیفیت بالاتری نسبت به این حالت دارم ، درسته ؟
    چون اون جوری که میدونم crt این حالت پیکسل ها که ثابت هستند رو نداره و میتونه تعدادشون رو تغییر بده
    فقط تنها مشکلش اینه که بالا و پایین تصویر مشکی میفته ولی کیفیت بالاتره ، درسته ؟

خواهش میکنم.

فرقی نداره دوست عزیز اون هم آخرش مشکل همین مانیتور رو داره! البته حسنی که داره اینه که شما میتونید رزلوشن رو در تنظیمات کنسول روی 1920x1080 بزاردید و در تنظیمات مانیتور برای اینکه حالت Letterbox بر طرف بشه میتونین اندازه تصویر رو تغییر بدین تا دو نوار مشکی رنگ از بالا و پایین تصویر محو بشه. البته در این حالت تصویر کشیدگی پیدا میکنه ! این کار را فقط در مانیتور های CRT میشه کرد. اما به نظر من LCD بهتره.

سلام دوستان من تازگیا Xbox 360 خریدم و چون مانیتورم فقط یه ورودی VGA داره یدونه هم کابل تبدیل خریدم. ولی وقتی وصل میکنم صفحه مانیتور تار نشون میده یعنی سایه تصویر میافته روی خود تصویر . کاریش نمیشه کرد؟؟ کابل رو عوض کردم بازم همونجوریه. رزولیشن مانیتور 1680x1050 هست و توی همه رزولیشن ها این اتفاق میافته.

ممنون.
    سلام

دوست عزیز این مشکل بر میگرده به خود کابل X360 VGA و کاریش هم نمیشه کرد! البته تبدیل هم کمی نقش داره! شما بدون تبدیل کابل را وصل کنید به مانیتور ببینید کمی بهتر میشه یا نه!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خواهش میکنم.

فرقی نداره دوست عزیز اون هم آخرش مشکل همین مانیتور رو داره! البته حسنی که داره اینه که شما میتونید رزلوشن رو در تنظیمات کنسول روی 1920x1080 بزاردید و در تنظیمات مانیتور برای اینکه حالت Letterbox بر طرف بشه میتونین اندازه تصویر رو تغییر بدین تا دو نوار مشکی رنگ از بالا و پایین تصویر محو بشه. البته در این حالت تصویر کشیدگی پیدا میکنه ! این کار را فقط در مانیتور های CRT میشه کرد. اما به نظر من LCD بهتره.
    نه ببین دوست من :
    تو مانیتور lcd خودم که 900*1600 هست من امتحان کردم وقتی رزولوشن یه بازی با همین کامپیوتر خودم رو روی 1360x768 میزارم تصویر خیلی تار میشه احتمالا روی ایکس باکسم اینجوری میشه ولی من نمیخوام این جوری بشه
    حالا من میگم اگه روی crt خودم که رزولوشنش 1200*1600 هست این رزولوشن رو بزارم تصویر تار نمیشه و فقط بالا و پایین تصویر مشکی میفته ( چون crt خاصیت تغییر تعداد پیکسل ها رو داره ) منم برام اون 2 تا نوار سیاه مهم نیست برام کیفیت همون تصویری وستی مهمه که نه تار باشه نه کشیده شده
    میگم روی crt وقتی رو رزولوشن 1360x768 بزارم مثل این lcd تار نمیشه درسته دیگه ؟
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    مثلا مشکل این دوست بالایی هم به خاطر همینه نه به خاطر کابلش !
    به خاطر اینه که رزولوشن مانیتورش 1680x1050 هست این رزولوشن هم جز رزولوشن های پشتیبانی ایکس باکس نیست به خاطر همین وقتی روی یه رزولوشن دیگه میزاره تصویر تار میشه ( همون طوری که خودتم میدونی این lcd ها فقط رو همون رزولوشن بالاترینشون بهترین کیفیت رو دارن ) و رو رزولوشن های دیگه تصویرشون تار میشه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نه ببین دوست من :
    تو مانیتور lcd خودم که 900*1600 هست من امتحان کردم وقتی رزولوشن یه بازی با همین کامپیوتر خودم رو روی 1360x768 میزارم تصویر خیلی تار میشه احتمالا روی ایکس باکسم اینجوری میشه ولی من نمیخوام این جوری بشه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نه دوست من اشتباه نکنید!

ما چیزی به نام خاصیت تغییر تعداد پیکسل ها در مانیتور ها نداریم! در مانیتورهای CRT روی پیکسل های خاموش (برای مثال همون دو نوار مشکی بالا و پایین) میشه مانور داده و اون هارو فعال کنیم! که تقریبا میشه گفت این همون حالت Upscale هست که خوب انجام این عمل در LCD ها غیر ممکنه! یا بهتر بگم ما امکان جابه جایی داریم نه امکان افزایش! بیشتر ازین توضیح نمیدم چون هم شما خسته میشید و هم به موضوع تاپک ربطی نداره.

حالا من میگم اگه روی crt خودم که رزولوشنش 1200*1600 هست این رزولوشن رو بزارم تصویر تار نمیشه و فقط بالا و پایین تصویر مشکی میفته ( چون crt خاصیت تغییر تعداد پیکسل ها رو داره ) منم برام اون 2 تا نوار سیاه مهم نیست برام کیفیت همون تصویری وستی مهمه که نه تار باشه نه کشیده شده
    میگم روی crt وقتی رو رزولوشن 1360x768 بزارم مثل این lcd تار نمیشه درسته دیگه ؟
    دوست من Aspect ratio مانیتور CRT شما 4:3 هست! خوب معلومه وقتی شما رزلوشن رو در کنسول روی 1360x768 قرار میدین اون دو نوار مشکی ایجاد میشه! چون Aspect ratio این رزلوشن 16:9 هست.

وضوح در زلوشن 1360x768 در هر دو مانیتور قطعا یکیه ولی چون در CRT به علت Aspect ratio پیکسل ها فشرده تر شدن و ابعاد تصویر کوچکتر (Downscale) شما فکر مکنید تصویر واضح تره!

من در زیر رزلوشن های X360 به همراه Aspect ratio اونهارو براتون میزارم تا بهتر متوجه بشین :

640x480 (4:3
    848x480 (16:9
    1024x768 (4:3
    1280x720 (16:9
    1280x768 (16:10
    1280x1024 (near 4:3
    1360x768 (16:9
    1920x1080 (16:9

همیشه به خاطر داشته باشید که اگر نسبت تصویر ها در کنسول و مانیتور یکی نباشه اون دو نوار مشکی رنگ پدید میاد.

مثلا مشکل این دوست بالایی هم به خاطر همینه نه به خاطر کابلش !
    به خاطر اینه که رزولوشن مانیتورش 1680x1050 هست این رزولوشن هم جز رزولوشن های پشتیبانی ایکس باکس نیست به خاطر همین وقتی روی یه رزولوشن دیگه میزاره تصویر تار میشه ( همون طوری که خودتم میدونی این lcd ها فقط رو همون رزولوشن بالاترینشون بهترین کیفیت رو دارن ) و رو رزولوشن های دیگه تصویرشون تار میشه !
    اگه قسمت آخر پست دوستمون رو میخوندین متوجه میشدین که ایشون در همه رزلوشن ها این مشکل رو دارن! مشکل ایشون همون کابل هست !

به هر حال شما دو تا مانیتور (دارندگی و برازندگی) دارین که قطعا هر کدومش براتون لذت بخش تره بهترین انتخاب برای شماست و شما اصلا به حرفای من هم خیلی توجه نکنید و با هر کدوم که راحت تر بودید اونا انتخاب کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

اساتید عزیز اگر من یه مانیتور با پورت hdmi (نمیدونم اصلا وجود داره یا نه ) بخرم میتونم بدون نصب هیچ شی دیگه ای بازی ها رو داشته باشم و اینکه وضعیت صدا در این حالت چی میشه؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اساتید عزیز اگر من یه مانیتور با پورت hdmi (نمیدونم اصلا وجود داره یا نه ) بخرم میتونم بدون نصب هیچ شی دیگه ای بازی ها رو داشته باشم و اینکه وضعیت صدا در این حالت چی میشه؟؟؟
    بله مانیتور هایی که ورودی HDMI داشته باشین وجود دارن! شما با خرید این مانیتور ها میتونین به راحتی از طریق خروجی صدایی که دارن (Jack 3.5 mm) صدا را دریافت کنید! هیچ چیز خاصی هم نمیخواد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

بله مانیتور هایی که ورودی HDMI داشته باشین وجود دارن! شما با خرید این مانیتور ها میتونین به راحتی از طریق خروجی صدایی که دارن (Jack 3.5 mm) صدا را دریافت کنید! هیچ چیز خاصی هم نمیخواد!
    مرسی دوست عزیز . حالا بنظر شما این گزینه چطوره : AOC LED V22 Pluse
    و اینکه از این بهتر هم هست که عمری باشی و ترجیحه با اینچ بالاتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •