نه دوست عزیز هنوز نیومده ؛ من هر روز دارم چک میکنم . . . . . . . .![]()
ممنون دوست عزیز فقط یه نکته این وان ایکس با این بازیهایی که قراره واسش بیاد بدجور سو صدا راه انداخته گرافیکشون فوق العادست میخواستم ببینم ایا اون بازیها واسه mali400 هم میاد یا نه فقط مخصوص تگرا 3 هستش؟
از ChainFire 3D میشه استفاده کرد
من روی S2 بازی های تگرا 2 رو بازی میکردم
خدايي با وجود نوت چرا آدم بره اس 3 بخره؟ يعني دو هسته اي تو آخراي امسال به سرنوشت تك هسته اي ها دچار ميشه...
يعني چي بياد كه كم بياره؟
من فکر نمیکنم همچین چیزی پیش بیاد! چو همین S1 که تک هسته ای هست و 2 3 برابر CPU ضعیفتری داره کم و بیش تمام بازی هارو ران میکنه!
حالا بماند NOTE که پردازنده مرکزیش در تئوری 3.5 برابر قویتر هست و چیپ گرافیکیش هم چند برابر قویتره!
این مسابقه ای که راه انداختم که کی زودتر 4 هسته ای تولید میکنه! کی زود تر 8 هسته ای تولید میکنه و ... چیزی هست که به کاربر نهایی هیچ سودی نداره!!!
درضمن بنظر من در بازی ها 90% کار به GPU بستگی داره نه CPU!
برای مثال APPLE NEW IPAD پردازندش حدود 40% ضعیفتر از note هست ولی با چیپ گرافیکی 4 هسته ای که داره کارایی خیلی بالایی از خودش نشون میده!
یعنی در کل من فکر نمیکنم S3 خیلی خیلی از NOTE قویتر باشه! در تست های CPU برتر خواهد بود! ولی در کارایی نه چون چیپ گرافیکی برابر هست!!!! (برای مثال ساده تر یک کاربر ساده در کارایی عادی اختلاف پردازنده i7 رو با i3 »توجه نمیشه! فقط ممکنه کاربر حرفه ای متوجه بشه و اونم ممکنه اگه از سیستم تست نگیره متوجه نشه!)
آخه یک چیزی بگو با عقل جور در بیاد
تو که همین فردا میری s3 میخری:|
حرفای شما رو تایید میکنم
ولی ! رقابت شرکت ها همیشه به سود مصرف کننده بوده نه به ضرر! تصور کنید عرضه جهانی s3 با این حجم پیش فروش به طور کامل انجام بشه
اونوقت همین نوت افت قیمت خوبی میکنه و کسی که نمیتونست بخره حالا بودجش به نوت میرسه
و مطمئن باشید تا آخر امثال بازی هایی رو ارائه میکنند که به یک نحوی هیچ تک هسته ای نتونه اجرا کنه که مردم ترغیب بشن بیاد سمت دو هسته ای ها (همین الانم Nova 2 روی قوی ترین تک هسته ای یعنی gs لگ داره یکم )!
در مورد مثالتون نمیشه با این مقایسه کرد چون فرق i3 و i7 بین مدل هاشون خیلی مهم تر از معقوله تلفن همراهه! چون اگر cpu معمولی باشه و گرافیک قوی! برای گرافیک محدودیت ایجاد میکنه و افت فرم پیدا میکنه
gs3 فقط بدیش اینه که صفحش کوچیکه
(قسمت اینچوتالاموس inchotalamous" مغزم چون با نوت کار کردم صدمه دیده)
Last edited by PersiAndroid; 24-05-2012 at 09:34.
inchotalamous دیگه چیه؟
روی نوت فقط بازی HD حال میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)