تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 89 از 103 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بحث محدود ها جداست چون اون موقع اکثریت از محدود ها استفاده میکردند و کمتر کسی نامحدود میگرفت به همین خاطر رقابت باعث میشد که سرعت ها رو ببرن بالا و در عوض در حق یه سری بی عدالتی میشد
    حالا وقتی سرعت 128 بجای 1 مگ همون 16 کیلوبایت واقعیش باشه طرف حق 7 نفر دیگه رو نمیخوره و این باعث میشه کیفیت ها و پینگ ها بره بالا و در طول زمان سهم مساوی از پهنای باند به همه برسه نه فقط یک سری افراد خاص بخصوص که دیگه شبانه و رایگان و... هم نخواهیم داشت، و اگر محدود ها هم نزدیک به واقعی بشن شرایط بهتر میشه و این میتونه رو قیمت ها هم تأثیر بذاره و خودش باعث پیشرفت بشه
    این طرح نامحدود شدن با همه اشکالاتش اولین قدم هست نباید که بیخیال بقیه محدودیت ها شد
    یک سوال دارم.
    الا وقتی سرعت 128 بجای 1 مگ همون 16 کیلوبایت واقعیش باشه طرف حق 7 نفر دیگه رو نمیخوره
    ببخشید وقتی محدودیت حجمی هست حق کی رو میخوریم؟ یعنی چی؟ من 5 گیگ 3 ماهه دارم مثلا شما هم همین طور.حالا من میخوام تو 1 ماه تموم کنم شما تو 3 ماه!! خوب این کجاش ظلم شدنه؟ حجم من زودتر تموم میشه.

2. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یک سوال دارم.

ببخشید وقتی محدودیت حجمی هست حق کی رو میخوریم؟ یعنی چی؟ من 5 گیگ 3 ماهه دارم مثلا شما هم همین طور.حالا من میخوام تو 1 ماه تموم کنم شما تو 3 ماه!! خوب این کجاش ظلم شدنه؟ حجم من زودتر تموم میشه.
    صحبت ایشون برمیگرده به دانلودهای شبانه که یکی با 250 دانلود میکنه و خیلی خوشحال از طرح محدود. و خیلیها هم با سرعت 10-20 کیلوبایت به سختی دانلود میکنن و ناراضی از این وضعیت. بنظرتون این ظلم نیست!؟

4. 5 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان اگر توجه كرده باشن پارس انلاين طرح نامحدود رو كنار طرح محدود ارايه داده..
    من امروز زنگ زدم كه اشتراكم رو تمديد كنم و يه ٢مـــگ نامـــحدود بگيرم(٨٨تومن) مسعولش گفت اين طرح نامحدودي رو كه ما عرضه ميديم بخاطر اجبار هست و اصلا كيفيت خوبـــي نداره....
    و سرعتت شايد فوقش به ١٢٨ برسه....
    حالا من نميدونم دليل اين مسخره بازي هاي پارس افلاين چيه؟!

6. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

دوستان اگر توجه كرده باشن پارس انلاين طرح نامحدود رو كنار طرح محدود ارايه داده..
    من امروز زنگ زدم كه اشتراكم رو تمديد كنم و يه ٢مـــگ نامـــحدود بگيرم(٨٨تومن) مسعولش گفت اين طرح نامحدودي رو كه ما عرضه ميديم بخاطر اجبار هست و اصلا كيفيت خوبـــي نداره....
    مطمئنید اینو گفته ؟
    یعنی سرویس نداده خودشون اعتراف کردن که حداکثر سرعت دانلود نصف سرعت اسمی خواهد بود ؟
    عجیییییییییییبه

.................................................. .................................................. .................................................. ....................................
    تو سایت پارس انلاین قیمت قبلی 2 مگ نامحدود رو تقریبا 400 هزار تومن زده و با تعرفه جدید تقریبا 90 هزار و ظاهرا تنها تفاوتشون هم در دینامیک یا استاتیک بودن ای پی هست !!!

مطمئنا اون تفاوت 300 هزاری بین این دو سرویس تنها نوع ای پی نخواهد بود !!!!!!!!!!
    ((شایدم اون لیست قیمت قبلی هست و هنوز از سایت برنداشتن ))
    Last edited by kamran987456; 18-09-2011 at 17:33.

8. 2 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من از جاي ديگه اي اشتراك دارم و ميخواستم بيام پارس انلاين 2 مگ بگيرم ، اگه سرعتش اينجوري كه شما ميگيد باشه كه خب نميگرم ولي بعيد ميدونم اينجوري كم باشه !!!

10. این کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

صحبت ایشون برمیگرده به دانلودهای شبانه که یکی با 250 دانلود میکنه و خیلی خوشحال از طرح محدود. و خیلیها هم با سرعت 10-20 کیلوبایت به سختی دانلود میکنن و ناراضی از این وضعیت. بنظرتون این ظلم نیست!؟
    این موضوع بر میگرده به مرکز مخابراتی و POP که ای دی اس ال گرفته.
    در هر حال من قبلا موفق بودم الان مخالفم.حتی اگه شبانه نداشته باشم.
    با این 128 و 256 چی کار میشه کرد؟ همون وبگردیش هم به زور هست.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یک سوال دارم.

حرف شما درست حجم هممون محدوده و مقدار مشخصیه در ماه به همین دلیل تو روز ها سرعت بالاست و شب ها خراب ولی فرض کنید همه سرویس ها بشه نا محدود اون موقع همین پهنای باند رو به تعداد بیشتری مشتری و با قیمت پایینتر و با سرعت بالاتر (برای جذب مشتری بیشتر) میدن
    اینکه الان میگن اصلا کیفیت نداره هم به نظرم به دلیل مخالفتشون با این طرحه چون سودشون رو کم میکنه... در هر صورت در طول زمان باید بهتر شه شرایط

فعلا نمیشه نظر قطعی داد

13. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دروغ میگه.میخوان شمارا منصرف کنن.مطمئننا از سر عمد سرعتا را میارن پایین تا مشتریا اعتراض کنن و بگن طرح محدود را دوباره اجرا کنن تا اونا سود خیلی خیلی کلان را به جیب بزنن.مطمئنا سازمان تنظیم مقررات واسه این نوع کلاهبرداریای papمخصوصا پارس آفلاین برنامه داره تا جلوی کلاه برداریشونو بگیرن.قبلا گفتم موفقیت این طرح بستگی به یک نظارت بسیار قوی و هوشمندانه داره تا شرکتهایی مثه پارس آنلاین نتونن کلاهبرداری ودزدی کنن اینوع کلاهبرداری را بهش میگن کم فروشی سرعت.باید جریمه های خیلی زیاد وسختی واسه همچین شرکتهایی بذارن تا این شرکتا از سر عمد سرعتا را نیارن پایین.پورتهای خیلی کم را واسه نامحدود بزارن وهر خط را به 10نفر یا بیشتر بفرشن ومابقی پورتها که تعداد زیادی را شامل میشن بذارن واسه سرویسهای محدودشون که اونا باسرعت خیلی زیاد بتونن دان کنن.سازمان مربوطه باید جلوی همچین شرکتهایی بایسته.والسلام

15. 6 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

مطمئنید اینو گفته ؟
    یعنی سرویس نداده خودشون اعتراف کردن که حداکثر سرعت دانلود نصف سرعت اسمی خواهد بود ؟
    عجیییییییییییبه

.................................................. .................................................. .................................................. ....................................
    تو سایت پارس انلاین قیمت قبلی 2 مگ نامحدود رو تقریبا 400 هزار تومن زده و با تعرفه جدید تقریبا 90 هزار و ظاهرا تنها تفاوتشون هم در دینامیک یا استاتیک بودن ای پی هست !!!

مطمئنا اون تفاوت 300 هزاری بین این دو سرویس تنها نوع ای پی نخواهد بود !!!!!!!!!!
    ((شایدم اون لیست قیمت قبلی هست و هنوز از سایت برنداشتن ))
    نه دیگه اون 400ه اختصاصیه ولی این شیر شدست
    بعید میدونم سرعت 2 مگ اینطوری که شرکت گفته باشه... یا حتی بقیه تعرفه ها البته بازم میگم باید ببینیم چطور میشه شرایط و البته اگر سرعت و کیفیت ها خراب باشه مجبور مین بهترش کنن
    باید بریم تو نخ اعتراض به همین نرخ اشتراک ها

17. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من از جاي ديگه اي اشتراك دارم و ميخواستم بيام پارس انلاين 2 مگ بگيرم ، اگه سرعتش اينجوري كه شما ميگيد باشه كه خب نميگرم ولي بعيد ميدونم اينجوري كم باشه !!!
    اگر هم از کاربر زیاد سرعت کم نشه مطمئن باش که خودشون عمدی سرعت رو میارن پایین

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

نه دیگه اون 400ه اختصاصیه ولی این شیر شدست
    بعید میدونم سرعت 2 مگ اینطوری که شرکت گفته باشه... یا حتی بقیه تعرفه ها البته بازم میگم باید ببینیم چطور میشه شرایط و البته اگر سرعت و کیفیت ها خراب باشه مجبور میشن بهترش کنن
    باید بریم تو نخ اعتراض به همین نرخ اشتراک ها
    میبخشید اون وقت کی مجبورشون میکنه؟ حتما شما!!!!!
    توی این قانونی که تصویب کردن نگفته که شرکت ها باید به همین قیمت بدن و سرعتش هم حتما 2 مگابیت یا همون 256 کیلوبایت باشه فرض کن که 2 مگ رو گرفتی و سرعتت به جای 256 کیلوبایت 25 کیلوبایت بود و زنگ زدی به شرکت و اعتراض , اونا هم به سادگی میگن اون 9 نفر دیگه دارن دانلود میکنن اون وقت از کجا میخوای ثابت کنی که اون 9 نفر در حال دانلود نیستن و خود شرکت سرعت رو محدود کرده؟

19. 2 کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •