سلا دوستان.گابانا جان راست مي گي؟كدوم نمايشگاه؟
در ضمن اين مادربورد فقط براي core2 نيست براي پنتيوم و سلرون هم استفاده مي شه (تو سايت ايسوز نوشته)
سلا دوستان.گابانا جان راست مي گي؟كدوم نمايشگاه؟
در ضمن اين مادربورد فقط براي core2 نيست براي پنتيوم و سلرون هم استفاده مي شه (تو سايت ايسوز نوشته)
آیا این ماربورها تو ایران پیدا میشه
پردارندهamd
asus a8n32-sli deluxe
asus m2n32 ws professional
m2n32-sli deluxe/wireless edition
پردازند intel lga
asus p5w dh deluxe
asus p5v-vm dh
asus p5ld2 deluxe
asus p5w d2-e premium
asus p5b deluxe/wifi-ap
اگر هست قیمتش هم بزارید ومیشه از کجا خرید.
شماره تماسی از نمایندگیش اگر دارید بزارید
ممنون
قيمتهاي روز
محل فروش : نمايندگيهاي مجاز
asus a8n32-sli deluxe -->250~280
ASUS P5VDC-MX DDR2 -->58
ASUS P5WD2 DDR2 800 -->160
ASUS P5WD2 PREMIUM -->190
asus p5ld2 deluxe -->150-155
ASUS P5N32-SLI Delux -->230-240
سلامنوشته شده توسط amin_metal1370
بله نمایشگاه Elecomp تهران .
ولی Core 2 خیلی گرون هست ...
ممنون خیلی به درد من خورد .نوشته شده توسط m654
دوستان ببخشيد نمي تونم بيام دستم خيلي بنده ولي طوري نيست دوست عزيزم علي جان ( گابانا ) جان هستند و راحت مي تونند جواب بدند!!!!!!!!!!
معتبر ترين گارانتي هم به نظر من آواژنگ و آلبالو و الماس و اي ام دي ايران و سازگار هست .
سايتشون را هم تماما معرفي كردم به شخصه . توي تاپيك سايت شركت ها و سايت كمپاني ها .
يك نكته جالب در مورد سي پي يو به خصوص 805 مي دونستيد اوركلاك را چه طور ميگند حالا مي گند :
شركت اي بي ام 2 سال پيش توي سايتش راهي را معرفي كرد كه خيلي جالبه شايد براي شما هم جالب باشه . به اين صورت مقدار كلاك سي پي يو را در هنگام اوركلاك مي تونيد حساب كنيد . به اين صورت كه multiplier clock × گذرگاه اف اس بي (fsb) ميشه كلاك سي پي يو مثلا گذرگاه سي پي يو 805 133 هست و مالتي پلير كلاكش هم 20 x هست پس كلاكش در حالت معمول ميشه : 2.6 و به گفته تامس هاردور تا 200 اين گذرگاه با يك مادربورد خوب اور ميشه كه ميشه 4.0 ولي به نظر دروغه من خودم اينتل داشتم تا عيد و اين كار را امتحان كردم اينتل همين چيزي براش امكان ناپذير هست به نظر من حد اكثر تا 150 اور ميشه كه ميشه 3.0 كلاكش .
موفق باشيد شهريار
دوستان ميبينيد دو هسته اي هاي اينتل پنتيوم دي خيلي خوبه ولي اين چي براي بازي فكر نمي كنم.
![]()
باتشكر شهريار![]()
چون دوستان اعتراض مي كنند خواهش مي كنم به تاپيك مقالات پردازنده بريد و كاملش را ببينيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)