تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 129 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1289

نام تاپيک: Far Cry 3

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من هنوز متوجه نشدم چطور باید خونمون رو پر کنیم یه مشت گل جمع میکنم و شانسی شانسی یه کارایی میکنم ولی متوجه نمیشه اگه میشه یکی توضیح بده
    برای پر کردن خون اول باید از گلهای سبز رنگ ( توی نقشه با علامت برگ سبز مشخص شده ) جمع کنین بعد از منوی crafting و گزینه فکر کنم medical برای
    خودتون از آمپولهای سبز رنگ درست میکنین بعد با کلید Q از اونا استفاده میکنین.

2. 2 کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    بچه ها این تفنگ های دوربین داره ما (اسنایپر ها) هدف نداره
    ماله من اینطوریه یا برای همه همینه؟
    راهی برایدرست شدن هست؟
    توی تنظیمات ویدئو گزینه widescreen letterbox رو off کن. کارت من انویدیاست. توی nvidia control panel تنظیمات antialiasing مربوط به بازی farcry 3 رو روی حالت application controlled بذار درست می شه. اگه amd داری باید یه چی تو همین مایه ها باشه.

4. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

من تو اولهای بازیم.فرستنده رادیوی رو فعال کردم بعد ماموریت پیدا کدرن بگ ها و پوست خوک/بهدش که اومدم کنار دکتر که کنارماشینش توضیحاتی میده و تو یه صفحه میره اونجا دیگه گیر میکنم
    3قسمت داره یکی اموزش نحوه باچاقو ازپشت زدن.یکی اموزش نارنجک و یکی زدن دگمه c واسه حرکتی و یجاهم تاتو یی رو نشون میده و امکان زوم رو تاتو هست .و با tab بین اونه سربرگهای نارنجکئ حمله و حرکت میشه حرکت کرد و لی از اونجا نمشه بیرون اومد تا بازی ادامه پیدا کنه همه دگه هارو میزنم اسکیسپ و m اما همیشه اونجامیمونه گزینه ها رو میزنم یا رو هرچیکه میشه کلیلک کرد مثل کلیلک رو اموزشنای سریعتر و گوینده میگه و بنظر نمیاد هنگ کردن باشه .از اونجا چظور بای بیرون اومد

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من هنوز یه فرستنده ی رادیو رو گرفتم و الان تو چاپتر 5 هستم...فرستنده رادیو واسه چیه؟

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من هنوز یه فرستنده ی رادیو رو گرفتم و الان تو چاپتر 5 هستم...فرستنده رادیو واسه چیه؟
    خب واسه اینه که نقشه ظاهر بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

هر فر ستنده رادیویی که باز کنی، محدوده تحت پوشش روی نقشه فعال میشه و نقشه کامل اون قسمت با جاده ها و اماکن را خواهی داشت. همچنین راه انداختن ایستگاه های رادیویی باعث میشه بتونی اسلحه های فروشی را رایگان بدست بیاری.
    Last edited by monaj; 19-01-2013 at 22:06.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نقشه راهها Reveal میشه وقتی فرستنده ها رو فعال می کنید راه ها و علائم روی نقشه دیده میشه... سعی کنید قبل از انجام خیلی از کارا فعال کنید... 4-5 تا از این ها کاملا معما گونه هست و بالا رفتن ازشون خیلی حساس و دشواره و باید راهش رو بلد باشید همینطوری سرتون رو بندازید پائین و برید نمی تونید برسید به بالاترین نقطه البته فقط 4-5 تاش اینقدر سخت پیکربندی شدن. بقیه راحته

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

4-5 تا از این ها کاملا معما گونه هست و بالا رفتن ازشون خیلی حساس و دشواره و باید راهش رو بلد باشید همینطوری سرتون رو بندازید پائین و برید نمی تونید برسید به بالاترین نقطه البته فقط 4-5 تاش اینقدر سخت پیکربندی شدن. بقیه راحته
    آره نکته خوبی گفتی. من یه دونش رو هر کاری کردم نتونستم برم بالا. همونی که پله اش از رو زمین شروع نمی شه. جزیره دوم گوشه سمت چپ پایین.

12. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

من تو اولهای بازیم.فرستنده رادیوی رو فعال کردم بعد ماموریت پیدا کدرن بگ ها و پوست خوک/بهدش که اومدم کنار دکتر که کنارماشینش توضیحاتی میده و تو یه صفحه میره اونجا دیگه گیر میکنم
    3قسمت داره یکی اموزش نحوه باچاقو ازپشت زدن.یکی اموزش نارنجک و یکی زدن دگمه c واسه حرکتی و یجاهم تاتو یی رو نشون میده و امکان زوم رو تاتو هست .و با tab بین اونه سربرگهای نارنجکئ حمله و حرکت میشه حرکت کرد و لی از اونجا نمشه بیرون اومد تا بازی ادامه پیدا کنه همه دگه هارو میزنم اسکیسپ و m اما همیشه اونجامیمونه گزینه ها رو میزنم یا رو هرچیکه میشه کلیلک کرد مثل کلیلک رو اموزشنای سریعتر و گوینده میگه و بنظر نمیاد هنگ کردن باشه .از اونجا چظور بای بیرون اومد
    منظورم بعداز اولین فرستنده رادیوی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

پيش فرض

آقا وحید شما احتمالا کولت پر شده باید یه چیزی از تو کولت بندازی بیرون منم دقیقا همچین مشکلی داشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •