برای پر کردن خون اول باید از گلهای سبز رنگ ( توی نقشه با علامت برگ سبز مشخص شده ) جمع کنین بعد از منوی crafting و گزینه فکر کنم medical برای
خودتون از آمپولهای سبز رنگ درست میکنین بعد با کلید Q از اونا استفاده میکنین.
برای پر کردن خون اول باید از گلهای سبز رنگ ( توی نقشه با علامت برگ سبز مشخص شده ) جمع کنین بعد از منوی crafting و گزینه فکر کنم medical برای
خودتون از آمپولهای سبز رنگ درست میکنین بعد با کلید Q از اونا استفاده میکنین.
توی تنظیمات ویدئو گزینه widescreen letterbox رو off کن. کارت من انویدیاست. توی nvidia control panel تنظیمات antialiasing مربوط به بازی farcry 3 رو روی حالت application controlled بذار درست می شه. اگه amd داری باید یه چی تو همین مایه ها باشه.
من تو اولهای بازیم.فرستنده رادیوی رو فعال کردم بعد ماموریت پیدا کدرن بگ ها و پوست خوک/بهدش که اومدم کنار دکتر که کنارماشینش توضیحاتی میده و تو یه صفحه میره اونجا دیگه گیر میکنم
3قسمت داره یکی اموزش نحوه باچاقو ازپشت زدن.یکی اموزش نارنجک و یکی زدن دگمه c واسه حرکتی و یجاهم تاتو یی رو نشون میده و امکان زوم رو تاتو هست .و با tab بین اونه سربرگهای نارنجکئ حمله و حرکت میشه حرکت کرد و لی از اونجا نمشه بیرون اومد تا بازی ادامه پیدا کنه همه دگه هارو میزنم اسکیسپ و m اما همیشه اونجامیمونه گزینه ها رو میزنم یا رو هرچیکه میشه کلیلک کرد مثل کلیلک رو اموزشنای سریعتر و گوینده میگه و بنظر نمیاد هنگ کردن باشه .از اونجا چظور بای بیرون اومد
من هنوز یه فرستنده ی رادیو رو گرفتم و الان تو چاپتر 5 هستم...فرستنده رادیو واسه چیه؟
خب واسه اینه که نقشه ظاهر بشه.
هر فر ستنده رادیویی که باز کنی، محدوده تحت پوشش روی نقشه فعال میشه و نقشه کامل اون قسمت با جاده ها و اماکن را خواهی داشت. همچنین راه انداختن ایستگاه های رادیویی باعث میشه بتونی اسلحه های فروشی را رایگان بدست بیاری.
Last edited by monaj; 19-01-2013 at 22:06.
نقشه راهها Reveal میشه وقتی فرستنده ها رو فعال می کنید راه ها و علائم روی نقشه دیده میشه... سعی کنید قبل از انجام خیلی از کارا فعال کنید... 4-5 تا از این ها کاملا معما گونه هست و بالا رفتن ازشون خیلی حساس و دشواره و باید راهش رو بلد باشید همینطوری سرتون رو بندازید پائین و برید نمی تونید برسید به بالاترین نقطه البته فقط 4-5 تاش اینقدر سخت پیکربندی شدن. بقیه راحته
آره نکته خوبی گفتی. من یه دونش رو هر کاری کردم نتونستم برم بالا. همونی که پله اش از رو زمین شروع نمی شه. جزیره دوم گوشه سمت چپ پایین.
منظورم بعداز اولین فرستنده رادیوی هست
آقا وحید شما احتمالا کولت پر شده باید یه چیزی از تو کولت بندازی بیرون منم دقیقا همچین مشکلی داشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)