مرسی آقا ولی حل نشد با آپدیت.کسی نمیدونه middle click چطور فعال میشه![]()
مرسی آقا ولی حل نشد با آپدیت.کسی نمیدونه middle click چطور فعال میشه![]()
سلام. دوستان من امروز متوجه شدم که الکی سرعت فن لپ تاپم بالا میره و دما هم میره روی 65 درجه! بدون اینکه کار خاصی انجام بدم. دیگه مجبور شدم گذاشتمش رو حالت power saver و درصد استفاده از سی پی یو رو گذاشتم روی 20درصد. به نظر شما چرا داغ می کنه؟!
من این مشکل چند ماه پیش مطرح کردم و اما نتیجه نگرفتم جز اینکه با tune up و solotu برنامه رو بستم و گفتم بش دیر تر لود کنه .
و startup selection روی نرمال بوت گذاشتم , چون برنامها رو بستم 1 تا 1:30 کامل لود میکنه و 1 دقیقه ای میاره بالا .
قبلا 3 تا 4 دقیقه طول میداد .(البته visual stadio - sql server و ...... سنگینن و نیاز به تایم داره برا لود )
خیلی مهمه چه Version از بایوس باشه ! من با A06 از همه سریعتر جواب گرفتم 43 ثانیه .
system configuration - diagnose startup bezan age sari load kard bedone service hato , bedon moshkel
az barnamehaee ast ke rikhti , albate begam man ye drive be name C bishtar nadaram !
دوستی که گفت بود :
سامیلیک.... آقا این لپ تاپ ما قبل از صفحه استارت آپ ویندوز توی صفحه سیاه چند دقیقه گیرمیکنه...دیگه اعصاب خورد کن شده،واسه همین همیشه رو هایبرنت میزارمش،همه کارم کردم ولی درست نشد
کسی به این مشکل بر خورده ؟؟؟
ببخشید کسی دیگه هم هست که middle click نداره یا کلا این لپتاپ اینطوریه
سلام.
دوستان عزیز، من مدتها پیش موضوع مشکل فن این لپ تاپ را بیان کردم ولی در کمال ناباوری تقریبا تمام دوستان این مشکل را نداشتند.
مشکل اینه که بعضی وقتها به عنوان مثال بعد از شروع پردازش cpu که فن شروع به کار میکنه بعد از خوابیدن cpu فن از آن حالت خود خارج شده ولی همچنان با دور البته پایینتر روشن است و به حالت قطع و وصلی البته نه قطع و وصل کامل بلکه شدت و ضعف تقریبا هر 4 ثانیه تا مدتی کار میکنه(که بین یک دقیقه تا حتی نیم ساعت متغیر است) که البته این موضوع کاملا رندوم هست و بعضی وقتا میشه و بعضی وقتا نمیشه.
گاهی اوقات این مساله برای روزهای متوالی اتفاق می افتد و گاهی اوقات حتی چند روز نمیشود. در برابر کارهای یکسان با لپ تاپ.
به ویندوز هم ربطی ندارد چون هنگام نصب ویندوز هم برایم 2بار این اتفاق افتاد که متوجه شدم اشکال از درون محیط ویندوز نیست.
البته مهم است بدانید که اگر در داخل ویندوز حالت cooling را برای proccesor در حالت passive قرار داده شود این اتقاق نمی افتد.
تمام ورژن های بایاس هم تست شده و الان بر روی آپدیت 10 که آخری است قرار دارد.
البته ورژن 10 بایاس به گفته خود دل برای رفع fan noise است که میبینیم رفع نشده است.
حال میخواهم بدانم دوستان واقعا این مشکل را ندارند؟
البته باید روی صدای فن دقیق بشوید و دقت کنید تا متوجه این موضوع شوید.
اگر انگلیسی fan problem xps l502 on off را سرچ کنید هم کلیپهایش در youtube می آید و هم کلی فروم خارجی از جمله فروم های خود dell که خیلی افراد این مشکل را دارند و خود شرکت دل هم نتوانسته حل کنه.
با تشکر
سلام دوست عزیز
منم این مشکل رو داشتم
تو start ،msconfig رو تایپ کنید بعد تو زبانه start up تیک گزینه Realtek HD Audio Manager رو بردارید .
![]()
سلام دوست عزیز
منم این مشکل رو داشتم
تو start ،msconfig رو تایپ کنید بعد تو زبانه start up تیک گزینه Realtek HD Audio Manager رو بردارید .
![]()
آقا فارسی بده........... بر خلاف قوانینه
برادران چه کاریه می کنید. چقدر خودتونو اذیت می کنید.
بابا برید توی Power options بعد یه حالت براش تعریف کنید که حداکثر پردازش CPU 20درصد باشه. برای کارای معمولی کافیه. وقتی خواستین بازی کنید یا برنامه سنگید اجرا کنید بزارید رو حالت High performance و لذت ببرین از پردازش.
هم دمای پردازنده میاد پایین هم دیگه صدای فن رو مختون نیست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)