سلام
برای تهیه فایل می تونید به وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
سلام
برای تهیه فایل می تونید به وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
اقا نشد این پرینتر رو درستش کنم.
samsung ml2160
کسی از دوستان نمیتونه کمک کنه.
مونده رو دستم پرینتر.
کمک کنید
سلام
لطف کنید راهنمایی بفرمایید سامسونگ ML 2160 رو میتونم خونه به صورت نرافزاری ریست کنم یا حتما ببرم بیرون برام درست کنن؟!
سلام
من سامسونگ ml-1660 دارم و فکر میکنم باید ورژن 34 باشه.ططفا اگه امكانش هست فريمور اين پرينتر رو در اختيارم بزاريد.از لطفتون ممنون ميشم
سلام
لطف کنید راهنمایی بفرمایید سامسونگ ML 2160 رو میتونم خونه به صورت نرافزاری ریست کنم یا حتما ببرم بیرون برام درست کنن؟!
سلام
ممنون که این سایت رو معرفی کردین
پرینترِ من ML 2160 هست
من در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست فریم ویر کردم و با یک نرم افزار fix firmware generator برای ورژن پرینتر من یک فایلی رو فرستاد
اما نحوه ی نصبش رو نمیدونم
آیا باید چیپ روی تونر را دربیاورم؟
یا نه هینطوری پرینتر رو روشن کنم و این firmware رو نصب کنم؟
هرکسی که میدونه لطفا کمکم کنه
ممنون
دوستان واسه ریست clp 320 چیکار میشه کرد؟؟
این سایت رایگان نمیده. پولیه .
سلام و باتشکر از گردانندگان این تاپیک
آیا نرم افزار ریست کردن clp300 هم دارم اگر هست ممنون میشوم ادرس دانلودش را بهم بدهید
با سلام خدمت دوستان عزیز.در مورد ریست ML-2160 اگه لطف کنید توضیح بدید ممنون تون میشم......برای اولین بار شارژ کردم اما چراغ تونر قرمز و پرینت هم نمیگیره.خواهشا کمک کنید چطور ریستش کنم.یه نرم افزار کلی هم تست کردم اما جواب نداد.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)