بشدت مورد تایید است البته بدون اینکه وارد جزییات بشیم . در کلیات شدت تایید زیاد است![]()
بشدت مورد تایید است البته بدون اینکه وارد جزییات بشیم . در کلیات شدت تایید زیاد است![]()
بچه ها یه سوال نمیدونستم کجا بپرسم بهترین جا فکر کنم همین جا هستش
فرمول محاسبه درصد مگه این نیست ؟
(تعداد پاسخهای درست ضربدر 3) منهای (تعداد پاسخهای غلط)
کل عدد بالا تقسیم بر (تعداد کل سوالات ضربدر 3)
پاسخ کل ضربدر 100
من مثلا ۲۰ تا تست رو حساب می کنم طرف ۱۰ تا تست درست زده ۱۰ تا تست رو اصلا نزده مگه نباید ۵۰ درصد بشه نتیجه ؟
من حساب می کنم اصلا یه چی دیگه در میاد
چطوریاس ؟![]()
نه نباید 50 درصد بشه ! از بس درس خوندی قاطی کردی !! : دیمن مثلا ۲۰ تا تست رو حساب می کنم طرف ۱۰ تا تست درست زده ۱۰ تا تست رو اصلا نزده مگه نباید ۵۰ درصد بشه نتیجه ؟
من حساب می کنم اصلا یه چی دیگه در میاد
چطوریاس ؟![]()
وقتی 50 درصد میشه که هر پاسخ غلط ، یک دونه پاسخ درست رو از بین ببره ، اما توی محاسبات ما هر 3 پاسخ غلط یک پاسخ درست رو از بین میبره ، گرفتی ؟ برای همین 50 درصد نمیشه !
چرا دیگه درست هستش.
10 تا درست داره یعنی ضربدر 3 میشه که میشود 30
کلا اگه همه رو درست میزد میشد 60
حالا 30 تا از 60 رو زده میشود 50% دیگه ....
سلام .
دوستان نظرتون درباره ی کتاب های بانک تست زیست مهر و ماه و تخته سیاه چیه ؟
موفق باشید
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
سلام .
دوستان نظرتون درباره ی کتاب های بانک تست زیست مهر و ماه و تخته سیاه چیه ؟
موفق باشید
سلام کتابهای خوبی هستند.البته این بستگی به خودت و سطحت داره یک نگاه به کتابش بنداز ببین ازش خوشت میاد یا نه؟
ولی ژنتیک خوبی داره.
بازم ازesilovexp ممنونم با حوصله به پرسش های من پاسخ دادند..
چندتا سوال:
1)برای هندسه پایه وتحلیلی کمک کنید گاج خوبه یا فار یا هردو؟!!!یا اگه کتاب دیگه ای میشناسین مثلا خوشخوان؟برای هندسه پایه گاج سفید باید هندسه1جدا ویه هندسه2 جدا بگیرم یعنی یه کتاب که1و2 باهم باشن نداره؟نظرتون درباره پایه و تحلیلی نشر دریافت چیه؟
2)دینی اگه برا ایات نشرالگو بگیرم جامع هم نشر الگو بگیرم یا چیز دیگه ای کمک!!!!توضیحی برا گاج طوسیه-سبز-همگامان بدید.
3)گسسته به نظر شمافقط فار یا فقط سفید گاج یا هردو روبگیرم؟یا اگه کتاب دیگه ای میشناسین مثلا خوشخوان؟
4)برای تست بیشتر عربی سفید گاج یا بانک تست سبز؟برا اموزش هم یا ایاد فیلی یا فوت وفن بگیرم؟ یا فقط یکی کافیه؟؟؟؟
5)بین کتب برنامه ریزی خودم میتوانم سبز-صفر کلوین وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنید کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟
کتاب های رمزینه برای چه درس هایی خوبن؟و کدوم نوعش خوبه؟
بعد اگه ممکن لیست کامل بدید خودتون نتیجه گیری کنین که در اخر کدوم کتاب بهتره!
شرمندهesilovexp هستم........!![]()
حذف شود ..............
سلام
دوستان نیاز هست برای کنکور سراسری تست های دانشگاه آزاد رو هم کار کنیم ؟
واقعا ؟؟؟من میخواستم این کار رو بکنم.چرا اخه؟ ؟ ؟ ؟
میشه توضیح بدید
Last edited by javidflasher; 02-09-2011 at 15:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)