تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 89 از 269 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راه كار: با اين كه خودم با اين امر موافق نيستم ولي با توجه به شرايط كنوني كه ميبينم به نظرم اين كار بهترينه
    قطعا كيروش چند بازي اينده از تيم ملي كنار گذاشته خواهد شد چون ديگه كيروش بهتر از اين نميتونه عمل كنه! صبر هوادارا ومسئولان ما هم كه كمه بهتره همين الان كيروش رو كنار بزاريم وبريم سراغ يكي از مربيان وطني كه توليگ داره خوب نتيجه ميگيرن شايد روند اسفبار تيم ملي بتونه اصلاح بشه واميدواري به تيم و مردم برگرده.
    آخه درد من اینه که یه عده که مسئول هستن که هیچی یه عده هم دلال هستن که اونا هم هیچی
    ولی این خبرگذاریا و مجله ها هم فقط به فکر خودشون هستن یعنی فقط و فقط و فقط حاشیه که چی؟ دوزار بیشتر بفروشن
    مردم ما هم که چشم و گوش و امینشون همین تلویزیون و مجله هستن و و همه خودجوش هفته ای یه بار 180 درجه نظرشون عوض میشه!

یه چند سال داریم دور باطل میزنیم ولی اون سه دسته اول (چون فقط به فکر خودشون هستن) باعث میشه همچنان دور خودمون بچرخیم

الان خداییش برای نتیجه های مثلا پرسپولیس چه بهانه ای هست؟
    پول که بود به اندازه کافی
    بازیکنها هم که جذب شدن؛ تیم شد کهکشانی
    مربی هم که بهترین نه ولی جنس خوبش رو از خارج آوردن

حالا چی میگن؟
    مربی به درد ما نمی خورد با جو ما آشنا نبود نمیتونه خوب ارنج کنه

حالا مربی ایرانی بود نتیجه نمیگرفت فرداش تیتر روزنامه:
    مربی ایرانی کیفیت بالایی نداره
    مربی ایرانی دانش فنی ضعیفی داره

برا تیم ملی هم همین طوره
    مربی ایرانی باشه تیم نتیجه نگیره برمیگردن میگن فلان کشور میره بهترین رو جذب میکنه بعد ما میریم مربی خودمون (که هیچی بارش نیست!) میکنیم سرمربی تیم ملی معلومه نتیجه نمیگیره!
    مربی خارجی بیاد داستان این طوری داریم

کی روش تقریبا همزمان با ولاسکو اومد مگه 1000 برابر ولاسکو تو بوق و کرنا نشد که مربی رئال اومد به ایران؛ دست راست فرگوسن رو آوردن به ایران
    قراردادش هم که قربونش برم هیچ وقت صداش در نیومد ولی 7-8 میلیون دلار رو شاخشه فکر کنم

بنده خدا اولشم خوب بودا می خواست کار پایه ای کنه ولی با افتضاحاتی که پیش اومد من اگه جاش بودم و حتی ایرانی هم بودم (یعنی تیم کشور خودم) بازم مایه نمی ذاشتم برای این فدراسیون و این فوتبال

خلاصه که ما هم تو این فروم داریم هی دادوبیداد میکنیم
    هر دفعه ورزش و راسا فوتبال یه افتضاح بالا میاره همین آش هست و همین کاسه ولی عوض نمیشن که نمیشن

چون مردممون (دلالین گرامی!) خیلی وقته کشور رو دارن از بین میبرن

2. 18 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کیروش واقعا تو دور مقدماتی خوب داشت نتیجه میگرفت مخصوصا در نیمه های دوم و من بش امیدوار بودم
    ولی این دور افتضاح کار کرد

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

پیام ملی به مسئولان صداوسیما؛ خسته نباشید!

جا دارد از همین تریبون به مسئولان صداوسیما خسته نباشید بگوییم که همواره در حال رتق و فتق امور مربوط به پیام‌های بازرگانی پخش شده میان مسابقات فوتبال بوده‌اند

سایت گل - از چند روز پیش تبلیغات صداوسیما در راستای پخش مستقیم دیدار ایران و لبنان انجام شده بود اما دقیقا لحظه‌ای‌که باید مسابقه پخش می‌شد مجری شبکه سه اعلام کرد که متأسفانه تصاویر دریافتی دچار اختلال شده‌است!

حتما می‌دانید منظور مجری از تصاویر دریافتی همان تصاویری بود که باید به صورت غیرقانونی از شبکه‌های دارای مجوز گرفته شده و به سمع و نظر بینندگان محترم کشورمان برسد. فارغ از این بحث اما بازی ایران و لبنان یکی از دیدارهای مهم ایران در راه رسیدن به جام جهانی 2014 بدلیل اهمال کاری مسئولان ورزش رسانه ملی به افتضاح‌ترین شکل ممکن با تأخیری بیش از نیم ساعت به واسطه شبکه الجزیره‌اسپرت پخش شد.
    نکته جالب اما اینجاست؛ در لحظاتی که صداوسیمای ما داشت صحنه‌های دقیقه هفتاد و اندی این مسابقه را نشان می‌داد، خبر پایان بازی بر روی خروجی خبرگزاری‌های فوتبال آسیا و جهان رفت و ما هنوز درگیر اختلال در تصاویر دریافتی(!) بودیم... بماند که پس از دقایقی مزدک میرزایی اعلام کرد که گویا دیگر تصاویر دریافتی دریافت نمی‌شود چرا که بازی با حساب یک بر صفر و با همان تک گل "عنتر" به سود لبنان به پایان رسیده است.
    جا دارد از همین تریبون به مسئولان صداوسیما خسته نباشید بگوییم که همواره در حال رتق و فتق امور مربوط به پیام‌های بازرگانی پخش شده میان مسابقات فوتبال بوده‌اند و در کنار آن گاهی هم به پخش فوتبال می‌پردازند و موجبات انبساط خاطر جوانان این مرز و بوم را فراهم می‌آورند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

===============================

سه تصویر از بازی لبنان - ایران / یادگارعنتر در کیسه رحمتی

مگر اردوهای طولانی مدتی که کارلوس کی روش ترتیب می دهد، برای رفع این نقاط ضعف آشکار نیست؟

«ورزشی که با توپ و پا بازی انجام می شود» این ساده ترین تعریف بازی فوتبال است؛ اما در فوتبال مدرن ایران! مدتی است که عنصر «دست» گره گشاتر از پا شده و اوت دستی های بلند گاهی تنها حربه یک تیم برای رسیدن به گل است. صد البته تیم ملی هم با وجود اینکه از یک مربی مسلح به دانش روز بهره می برد، از این ترفند بی نصیب نمانده است و اوت دستی فعلاً یکی از مهم ترین تاکتیک های تیم ملی برای راهیابی به جام جهانی است. در این تصویر احسان حاج صفی با این شکل و شمایل عجیب مشغول خشک کردن دست هایش است تا اوت را هرچه بلندتر روی دروازه لبنان پرتاب کند. آیا واقعاً تیمی که راه های گلزنی از پرتاب اوت دستی جستجو می کند، لایق حضور در جام جهانی است؟

دفاع هشت نفره

جای شگفتی نبود که تیم لبنان که صعودش تا همین مرحله جای شگفتی داشته، در بازی با ایران، فوتبالی بسته و با لایه های پرتعداد دفاعی به نمایش بگذارد. لبنان که از بازی های قبلی فقط یک مساوی گرفته بود، در اغلب دقایق بازی در یک سوم خودی جمع می شد و با هشت بازیکن دفاع می کرد. تیم ملی در شصت و چند دقیقه ای که فرصت داشت گل خورده را جبران کند، کمتر توانست از این لایه های دفاعی عبور کند و در معدود دفعاتی که مدافعان لبنان تسلیم شدند، دروازه بان این تیم فرصت ها را از تیم ایران گرفت.

تصویر یادگاری از عنتر

خاطره تلخ این تصویر شاید سال ها از ذهن فوتبال دوستان پاک نشود. رضا عنتر در حالی که مدافعان ایرانی محاصره اش کرده اند، با ضربه سر قوسی شکل، دروازه سیدمهدی رحمتی را باز می کند. این برای اولین بار نیست که تیم ملی از ضربات ایستگاهی و در چنین موقعیت هایی تسلیم می شود. سوال اینجاست: مگر اردوهای طولانی مدتی که کارلوس کی روش ترتیب می دهد، برای رفع این نقاط ضعف آشکار نیست؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 13 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پدر خانم من بناست نه معمار نیست یه بنا ساده ساده(افتخار میکنم بهش)روزی 50 هزار میگیره با سن بالای 55.فرض کن 20 روز بتونه و دوام بیاره در ماه کار کنه میشه ماهی چقدر؟یک میلیون در سال میشه 12 میلیون(خیلی دست بالا گرفتم)
    امروز از سرکار برگشت با خستگی گفت بازی چی شد گفتم ...یه لبخند تلخ زد و رفت گرد و خاک و گچ رو از رو تنش پاک کنه...
    دلم سوخت براش

چه بی ربط خب زمین خراب بود دیگه
    Last edited by وین رونی; 11-09-2012 at 22:51.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چیزی که ازش میترسیدم
    باخت به کشورهایی نظیر لبنان مثل این میمونه که آخرین نفس فوتبال ایران رو با گازانبر از گلوش بیرون بکشی

به نظر من کی روش یکی از مقصرین بزرگ این شکسته
    مشکل کی روش سیستم و تاکتیک اشتباه نیست مشکل کی روش اینه که بازیکنای آماده رو به راحتی کنار میزاره و به تیم ملی دعوت نمیکنه
    مشکل کی روش اینه که بازیکنای آماده داخلی رو در تیمهایی نظیر فجر نفت تهران ملوان و سایپا نمیبینه
    مشکل کی روش اینه که قلب تیمش یعنی هافبک دفاعی رو به کسی سپرده که هر تار موش دهانی شده و داره ناآماده بودن و افت کردنش رو فریاد میکنه
    شاید بعضی از دوستان پستهای من در جام ملتها رو به یاد بیارن من فکر میکنم تاریخ مصرف نکونام در همون جام ملتها تموم شد
    ما اگر تیم فجر رو برای بازی جلوی لبنان میفرستادیم مطمئن باشید این تیم رو میبردیم یا حداقل بازی خیلی بهتری انجام میدادیم

این تیم اصلا مشکل دویدن و سماجت در دنبال کردن توپ داره چیزی که در تیمهایی نظیر فجر و ساپیا در لیگ امسال فراوون دیده میشه

وقتی از تیمی مثل پرسپولیس که بازیکناش گرفتار فضای عجیبی شدن که ذره ذره اعتماد بنفسشون رو داره خورد میکنه اینهمه بازیکن دعوت میشه نباید منتظر این باشیم که لبنان رو ببریم

کی میخوایم به رحمتی بفهمونیم که همیشه و در هر شرایطی قرار نیست نفر اول باشه

کی روش باید دیدگاهش رو تغییر بده و به جوونای این فوتبال اعتماد کنه تا دیر نشده باید جسارت نیمکت مشین کردن امثال نکونام و کریمی رو داشته باشه

ما اگر با این بازیکنا به جام جهانی نریم به دست خودمون آخرین سنگ لحد فوتبالمون رو سر جاش گذاشتیم
    ولی اگر با جوونامون به جام جهانی نریم حداقل دریچه ای رو به آینده باز کردیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم دیگه چی باید گفت
    باید تاسف خورد
    ته دلم دوست دارم ایران صعود نکنه.حیفه همچین بازیکنایی برن جام جهانی.

9. 3 کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

خارج از کشور یا رو وقتی با جوانان میبنده میره یه فورد فیستا میخره و پله پله با پیشرفتش جیبشم سنگین تر میشه ، وقتی مثلا به تیم اوله بایرن رسید یه مازراتی میگیره

ولی از خوش شانسی بعضی ها ( دلال های مملکت ) یا بدبختیه ما ملته ایران یهو فوتبال ما توی ۴-۳ سال میلیاردی شد و همه جنبه ی اینهمه پیشرفت اونم یه شبه رو ندارن

بدبختیمون مال اقتصاد فاسد و چند نرخی هست و این دلال ها

خونه .............
    بنزین ۴۰۰ ، ۶۰۰ ( کارتی های دمه پمپ ) ، ۷۰۰ ، ۱۰۰ هم داشتیم که
    ماشین ، اختلاف ۲۰ ملیونی بین نمایشگاه قیمت کارخونه
    حتی ارز و سکه......................
    و...............

منم اگه یهو ۲۰۶ ام میشد پانامرا مثل اینا یه مدته طولانی توی شوک بودم و گیج ، همه چیز جنبه میخواد ، محسن رفت و برگشت میدونید چی شد که دیگه ازش حرفی نیست ؟ خجالت داره وگرنه میگفتم

11. 3 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

خسته نباشن فوتبالیستای ما... خدا قوت!!!!!!!

13. 8 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

خاک بر سرشون با این فوتبالشون.

عادت کردنه به مفت خوری و پر رو گری.

اگه تیم فوتبال معلولان بود بهتر از اینا بازی می کرد. حداقلش اونا یه غیرتی دارن.

15. 5 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

آقاي مناجاتي از پيشكسوتان فوتبال ما چند وقت پيش يه حرف خيلي حكيمانه اي زدن : خدا پدر هاشميان و مهدوي كيا رو بيامرزه كه از تيم ملي خداحافظي كردن وگرنه با دعوت شدن " نام " هاي بزرگ آن ها هم حتما بودن !

بعد از دربي و بازي 2 تيم خيلي خوب !!! و ستاره دار !! استقلال و پرسپوليس من نوشتم كه اين بازي با 30 ميليارد بازيكن وسط زمين آيا 0 تومن هم ميرزيد؟!

امروز خيلي خوب مشخص شد كه ليگ ما كه نهايتش مي خواد بشه تيمي كه بره از لبنان !! ببازه و با تيم دوم تونس مساوي كنه و هيچ منفعت مالي براي شركت و شخص غيردولتي ( از لحاظ تجاري و سرمايه گذاري ) نداره پس چرا بايد 30 ميليارد بازيكن وسط يه بازي باشن و اون سطح فني باشه؟! اين ليگ تنها سودش قراره يه تيم ملي باشه و نه چيز ديگه.

آقايون ... شما مسئول اون آدم هايي هستيد كه محتاج نون شب هستن ولي پول بيت المال ميره بالاي يه همچين بازيكن ها و يه همچين ثمره اي ! ( تنها ثمره ي ليگ = تيم ملي ... توجه كنيد اين ليگ وضعيت ماليش بحراني هست و هيچ سودي نداره )

نميدونم تا كي قراره ادامه پيدا كنه ... اما اين ليگ 1 هفته ي ديگه هم برگزار بشه ضرر هستش. حتي 1 هفته ! برن بازي هاي محلات رو ببينن و ازش تيم ملي درست كنن. اصلا از 0 شروع كنيم ... از زير 0. اگه قرار به لبنان ببازيم ... خب تيم كوچه ی ما بياد به لبنان ببازه. تازه بازيكن هاي كوچه ی ما خيلي دونده تر هم هستن و نه مثل آقايون كه حال ندارن راه برن !! تازه پول هم نمي گيرن ... با عشق ميان بازي مي كنن.

موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •