دمش کم بابا خیلی بامرامه
اگه الان ایران بود تا چند سال با هم حرف نمی زدن تو زمین به هم فحش.........می دادن
دمش کم بابا خیلی بامرامه
اگه الان ایران بود تا چند سال با هم حرف نمی زدن تو زمین به هم فحش.........می دادن
دمشون گرم آقايون اطبا ... اين پا رو 9 ماه درست كنن خيلي هنره .... اگه تو ايران بود در جا پاشو قطع ميكردن .... نميدونم ايراني ها چرا عشق قطع كردن دست و پا دارن!!!
خیلی بدجور پاش ترکیده
باورتون نمیشه من داشتم این تاپیک رو میزدم چشامو بسته بودم![]()
احتمالا بازيهاي كعبي رو در جام جهاني بدقت دنبال كرده!اول كه با استوك رفت تو صورت فيگو كه با خوش شانسي جون سالم به در برد..بازي آنگولا هم مثلا اومد تكل بره زد دست بازيكن رو قيچي كرد طوري كه يه لحظه دستش از آرنج برگشت!
![]()
فدراسيون فوتبال ايتاليا به علت اختلاف با باشگاه دسته اولي كالياري، سه امتياز از اين تيم كسر كرد.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از رم ، اين باشگاه چندي پيش به خاطر اينكه "جيانلوكا گراسادونيا" بازيكن سابقش در يك مصاحبه آن را به تخلفات دوپينگي و داشتن ارتباط با گروههاي خشونتطلب هوادار خود متهم كرده بود، از وي شكايت كرده بود.
بر اساس قوانين فدراسيون فوتبال ايتاليا، باشگاهها ملزم هستند قبل از طرح چنين شكايات قانوني، موضوع را در يك دادگاه ورزشي مطرح كرده يا از فدراسيون اجازه بگيرند.
باشگاه كالياري علاوه بر كسر سه امتياز، به پرداخت مبلغ ۲۰هزار يورو جريمه نقدي نيز محكوم شدهاست در حاليكه "ماسيمو سلينو" رييس آن ۱۰هزار يورو جريمه و به مدت يك سال از سمتش معلق شد.
كالياري پس از كسر اين سه امتياز با ۱۵امتياز از ۲۵مسابقه، فقط شش امتياز با ديگر تيم قعر جدولي سري آ يعني رجينا فاصله دارد.
به نظر شما امسال كدام تيم قهرمان جام باشگاه هاي اروپا ميشه؟
.
.
.
.
.
.
به نظر من كه دوباره ميلان ميشه چون ميلان امسال هم شخصيت قهرماني رو داره![]()
بایرن که نیست من اصلا زیاد واسم هیجان نداره
ولی فکر کنم منچستر
داداش یه تاپیک دیگه در این زمینه داریم بیخود تاپیک اضافه نزن.
اسمش هم اینه : " لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا2 "
یوفا/ "آنتونيو كاسانو" مهاجم ملي پوش تيم فوتبال سامپدورياي ايتاليا به دليل توهين به داور و انداختن پيراهنش به سوي او، از حضور در پنج مسابقه محروم شد.
وي كه بعد از اين اتفاق در جريان تساوي ۲بر ۲سامپدوريا مقابل تورينو از زمين اخراج شد، بايد مبلغ ۱۵هزار يورو نيز جريمه نقدي بپردازد.
گزارشهاي منتشره حاكيست اين بازيكن قبل از پرتاب كردن پيراهنش خطاب به "نيكولا پيرپائولي" داور مسابقه فرياد زدهاست: "به من نگاه كن، من با تو حرف ميزنم. من اينجا منتظر تو خواهم بود."
كاسانو بعد از اين اتفاق عذرخواهي كرد و باشگاه سامپدوريا هم اعلام كردهاست كه نسبت به مجازات صادره درخواست تجديد نظر نخواهد كرد اما عواقب بيشتري در انتظار اين بازيكن ۲۵خواهد بود كه به صورت قرضي از رئال مادريد در سامپدوريا بازي ميكند.
او در شرايط آمادگي خوبي قرار دارد و بسياري خواستار دعوت از او براي بازي در تيم ملي ايتاليا براي اولين بار در بيش از يك سال گذشته شدهاند.
اما اين اتفاق ممكن است انگيزه "روبرتو دونادوني" را براي فرا خواندن اين بازيكن بگيرد.
دونادوني قبل از اين بارها گفته بود كه رفتار كاسانو بيش از تواناييهايش مانع از حضور او در تيم ملي شده است.
بداخلاقي او چندين بار در مدت دو فصل حضورش در آاس رم هم مشكل ساز شده بود به طوريكه مطبوعات ايتاليا به او لقب "كاساناتا" را داده بودند.
كاسانو در زمان عضويت در آاس رم جزيي از تركيب بازيكنان تيم ملي ايتاليا بود اما دو سال پيش به رئال مادريد پيوست و افت عملكردش در ۱۲ ماه گذشته موجب شد از تركيب تيم ملي كنار گذاشته شود.
او نتوانست جايگاه خود را در تيم رئال مادريد تثبيت كند بطوريكه فقط ۱۹بار براي اين تيم به ميدان رفت و طي ۱۸ماه فقط توانست دو گل بزند به همين دليل در ابتداي فصل جاري به سمپدوريا قرض داده شد.
كاناوارو: كاسانو يك احمق است
ایسنا/ فابيو كاناوارو مدافع مياني و مستحكم تيم ملي ايتاليا اعلام كرد رفتار هفتهي گذشتهي آنتونيو كاسانو غيرقابل دفاع است و او رفتار احمقانهاي از خود بروز داده است.
كاسانو هفتهي گذشته و در ديدار با تورينو در دقيقهي 87 از زمين مسابقه اخراج شد و پس از آن شروع به داد و فرياد كرد و به تبليغات كنار زمين آسيب رساند.
پس از اين كار كاسانو شروع به فحاشي كرد و پيراهنش را از تن درآورد و به سوي داور پرتاب كرد. اين رفتار براي كاسانو پنج جلسه محروميت و چهارده هزار يورو جريمه به همراه داشت.
كاناوارو به گازتادلواسپورت، گفت: بهترين بازيكنان كساني هستند كه چيزي حدود 50 بازي طي يك فصل انجام ميدهند و هيچ حاشيهاي نيز درست نميكنند. بازيكناني مانند پائولو مالديني. من هميشه از آنتونيو دفاع كردهام زيرا ويژگيهاي فني بسيار بالايي دارد ولي اين بار كار او غيرقابل دفاع كردن است. كار او غيرعادي و غيرمعمول بود. هنوز هم او را به عنوان يك مهاجم خوب قبول دارم ولي از لحاظ اخلاقي او يك ديوانهي تمام عيار است.
وي ادامه داد: با اينكه او دوران خوبي را در رئال مارديد سپري نكرد ولي در اينجا هيچكس را نميبينيد كه از وي بدگويي كند زيرا انسان خوبي است ولي گاهي وقتها نميتواند بر اعصابش مسلط باشد و چنين اتفاقهاي زشتي را بوجود ميآورد.
شاد زی و مهر افزون، بابک.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)