تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 89 از 372 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ادواردو داسیلوا" مهاجم برزیلی الاصل آرسنال تا 9 ماه دیگر نمی تواند در ترکیب آرسنال به میدان برود.

او در دیدار ابتدای هفته آرسنال برابر بیرمنگام با تکل خشن مارتین تیلور دچار شکستگی استخوان پا شد و بدین ترتیب یورو 2008 و نیمی از فصل آینده را از دست داد. ادواردو گفت: زمانی که پس از تکل "تیلور" به پایم نگریستم شوکه شدم، زیرا پایم به شکل وحشتناکی تغییره حالت داده بود. ابتدا به پایان دوران فوتبالم فکر کردم ولی در حال حاضر تنها به فکر بازگشت به میادین هستم و مطمئن هستم یک بار دیگر من را در مستطیل سبز خواهید دید.
    وی ادامه داد: تیلور را به خاطر آن تکل سرزنش نمی‌کنم، زیرا مطمئن هستم او برای گرفتن توپ به سمت من آمده بود. او را می‌بخشم
    دمش کم بابا خیلی بامرامه

اگه الان ایران بود تا چند سال با هم حرف نمی زدن تو زمین به هم فحش.........می دادن

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

دمشون گرم آقايون اطبا ... اين پا رو 9 ماه درست كنن خيلي هنره .... اگه تو ايران بود در جا پاشو قطع ميكردن .... نميدونم ايراني ها چرا عشق قطع كردن دست و پا دارن!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiroo88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران - شهرک غرب

پيش فرض

خیلی بدجور پاش ترکیده

باورتون نمیشه من داشتم این تاپیک رو میزدم چشامو بسته بودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اوه اوه ..... اين بازيكن بيرمنگام از كدام باغ وحش فرار كرده بود ؟

احتمالا بازيهاي كعبي رو در جام جهاني بدقت دنبال كرده! اول كه با استوك رفت تو صورت فيگو كه با خوش شانسي جون سالم به در برد..بازي آنگولا هم مثلا اومد تكل بره زد دست بازيكن رو قيچي كرد طوري كه يه لحظه دستش از آرنج برگشت!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض سه امتياز از تيم كالياري ايتاليا كسر شد

فدراسيون فوتبال ايتاليا به علت اختلاف با باشگاه دسته اولي كالياري، سه امتياز از اين تيم كسر كرد.
    به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از رم ، اين باشگاه چندي پيش به خاطر اينكه "جيانلوكا گراسادونيا" بازيكن سابقش در يك مصاحبه آن را به تخلفات دوپينگي و داشتن ارتباط با گروه‌هاي خشونت‌طلب هوادار خود متهم كرده بود، از وي شكايت كرده بود.
    بر اساس قوانين فدراسيون فوتبال ايتاليا، باشگاه‌ها ملزم هستند قبل از طرح چنين شكايات قانوني، موضوع را در يك دادگاه ورزشي مطرح كرده يا از فدراسيون اجازه بگيرند.
    باشگاه كالياري علاوه بر كسر سه امتياز، به پرداخت مبلغ ‪ ۲۰‬هزار يورو جريمه نقدي نيز محكوم شده‌است در حاليكه "ماسيمو سلينو" رييس آن ‪ ۱۰‬هزار يورو جريمه و به مدت يك سال از سمتش معلق شد.
    كالياري پس از كسر اين سه امتياز با ‪ ۱۵‬امتياز از ‪ ۲۵‬مسابقه، فقط شش امتياز با ديگر تيم قعر جدولي سري آ يعني رجينا فاصله دارد.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض امسال كدام تيم قهرمان جام باشگاه هاي اروپا ميشه؟

به نظر شما امسال كدام تيم قهرمان جام باشگاه هاي اروپا ميشه؟
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    به نظر من كه دوباره ميلان ميشه چون ميلان امسال هم شخصيت قهرماني رو داره

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

بایرن که نیست من اصلا زیاد واسم هیجان نداره
    ولی فکر کنم منچستر

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

داداش یه تاپیک دیگه در این زمینه داریم بیخود تاپیک اضافه نزن.
    اسمش هم اینه : " لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا2 "

داره خودمونی میشه messi_283's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این که نظر سنجی نمی خواد قهرمان مشخصه

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض "كاسانو" پنج مسابقه محروم شد/ كاناوارو: او يك احمق است!

یوفا/ "آنتونيو كاسانو" مهاجم ملي پوش تيم فوتبال سامپدورياي ايتاليا به دليل توهين به داور و انداختن پيراهنش به سوي او، از حضور در پنج مسابقه محروم شد.

وي كه بعد از اين اتفاق در جريان تساوي ‪ ۲‬بر ‪ ۲‬سامپدوريا مقابل تورينو از زمين اخراج شد، بايد مبلغ ‪ ۱۵‬هزار يورو نيز جريمه نقدي بپردازد.

گزارش‌هاي منتشره حاكيست اين بازيكن قبل از پرتاب كردن پيراهنش خطاب به "نيكولا پيرپائولي" داور مسابقه فرياد زده‌است: "به من نگاه كن، من با تو حرف مي‌زنم. من اينجا منتظر تو خواهم بود."
    كاسانو بعد از اين اتفاق عذرخواهي كرد و باشگاه سامپدوريا هم اعلام كرده‌است كه نسبت به مجازات صادره درخواست تجديد نظر نخواهد كرد اما عواقب بيشتري در انتظار اين بازيكن ‪ ۲۵‬خواهد بود كه به صورت قرضي از رئال مادريد در سامپدوريا بازي مي‌كند.

او در شرايط آمادگي خوبي قرار دارد و بسياري خواستار دعوت از او براي بازي در تيم ملي ايتاليا براي اولين بار در بيش از يك سال گذشته شده‌اند.

اما اين اتفاق ممكن است انگيزه "روبرتو دونادوني" را براي فرا خواندن اين بازيكن بگيرد.

دونادوني قبل از اين بارها گفته بود كه رفتار كاسانو بيش از توانايي‌هايش مانع از حضور او در تيم ملي شده است.

بداخلاقي او چندين بار در مدت دو فصل حضورش در آاس رم هم مشكل ساز شده بود به طوريكه مطبوعات ايتاليا به او لقب "كاساناتا" را داده بودند.

كاسانو در زمان عضويت در آاس رم جزيي از تركيب بازيكنان تيم ملي ايتاليا بود اما دو سال پيش به رئال مادريد پيوست و افت عملكردش در ‪۱۲‬ ماه گذشته موجب شد از تركيب تيم ملي كنار گذاشته شود.

او نتوانست جايگاه خود را در تيم رئال مادريد تثبيت كند بطوريكه فقط ‪ ۱۹‬بار براي اين تيم به ميدان رفت و طي ‪ ۱۸‬ماه فقط توانست دو گل بزند به همين دليل در ابتداي فصل جاري به سمپدوريا قرض داده شد.

كاناوارو: كاسانو يك احمق است

ایسنا/ فابيو كاناوارو مدافع مياني و مستحكم تيم ملي ايتاليا اعلام كرد رفتار هفته‌ي گذشته‌ي آنتونيو كاسانو غيرقابل دفاع است و او رفتار احمقانه‌اي از خود بروز داده است.

كاسانو هفته‌ي گذشته و در ديدار با تورينو در دقيقه‌ي 87 از زمين مسابقه اخراج شد و پس از آن شروع به داد و فرياد كرد و به تبليغات كنار زمين آسيب رساند.

پس از اين كار كاسانو شروع به فحاشي كرد و پيراهنش را از تن درآورد و به سوي داور پرتاب كرد. اين رفتار براي كاسانو پنج جلسه محروميت و چهارده هزار يورو جريمه به همراه داشت.

كاناوارو به گازتادلواسپورت، گفت: بهترين بازيكنان كساني هستند كه چيزي حدود 50 بازي طي يك فصل انجام مي‌دهند و هيچ حاشيه‌اي نيز درست نمي‌كنند. بازيكناني مانند پائولو مالديني. من هميشه از آنتونيو دفاع كرده‌ام زيرا ويژگي‌هاي فني بسيار بالايي دارد ولي اين بار كار او غيرقابل دفاع كردن است. كار او غيرعادي و غيرمعمول بود. هنوز هم او را به عنوان يك مهاجم خوب قبول دارم ولي از لحاظ اخلاقي او يك ديوانه‌ي تمام عيار است.

وي ادامه داد: با اين‌كه او دوران خوبي را در رئال مارديد سپري نكرد ولي در اين‌جا هيچ‌كس را نمي‌بينيد كه از وي بدگويي كند زيرا انسان خوبي است ولي گاهي وقت‌ها نمي‌تواند بر اعصابش مسلط باشد و چنين اتفاق‌هاي زشتي را بوجود مي‌آورد.

شاد زی و مهر افزون، بابک.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •