تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 280 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11

حقیقتی تلخ در مورد حقیقی پسر پرسپولیس/پنالتی دایی را گرفت اما بزرگ نشد

سایت گل -

1- بیست و هفتم مهرماه سال 85،ششمین دوره لیگ برتر،هفته ششم ،دقیقه 62 سعید مظفری زاده در یک تصمیم بحث برانگیز فرشید کریمی را از زمین اخراج کرد تا علیرضا حقیقی ، دروازیانی که خبرنگاران نزدیک به پرسپولیس از او بعنوان یک پدیده یاد می کردند وارد زمین شود.

خطای کریمی که بعدا مشخص شد برخوردی با احمد مومن زاده نداشت،علاوه بر اخراج او یک ضربه پنالتی را هم نصیب سایپا کرد.

علی دایی "مربی بازیکن" آن روز سایپا خودش پشت توپ ایستاد تا با زدن گل دوم و پیمودن نیمی از چمن ورزشگاه و گره کردن مشتش به آسمان و فریاد های قطع نشدنی نشان دهد چقدر به پیراهن تیم سابقش ارادات دارد! دایی ضربه را زد اما پدیده توپ را گرفت.

چهل و پنج هزار هوادار به مدت پنج دقیقه یک صدا نام علیرضا حقیقی را فریاد می زدند چون او پنالتی علی دایی را گرفته بود؛ همویی که پس از گل نخستش در نیمه اول با شادی غیر منتظره اش، هواداران قرمز را حسابی به خشم آورده بود.اگرچه روی جایگیری غلط حقیقی در دقیقه 84 دایی سرانجام گل دومش را زد و با شادی بی حد و حصرش روی اعصاب تماشاگران رژه رفت اما آن بازی با تساوی دو بر دو تمام شد.آنچه پس از این تساوی بیشتر روی خروجی رسانه ها خودنمایی می کرد مانور روی پسری بود که بعدا خودش ،خودش را پسر پرسپولیس خواند.آن موقع می گفتند سرانجام پرسپولیس موفق شده از تیم پایه خود یک دروازبان پرورش دهد که بزودی جانشین عابدزاده رویایی می شود.

2- حالا5 سال از آن شب نسبتا گرم می گذرد.از آنجایی که ما از حافظه تاریخی ضعیفی برخورداریم و همانطور که خوب فراموش کردیم دایی پس از گلزنی به پرسپولیس چگونه با حرارت و کاملا عامدانه هواداران سرخ را آزار داد( در صورتی که می توانست دست کم کمی خویشتنداری کند همان کاری که میثم بائو کرد)همانطور که فراموش کردیم خیلی از آزارهای پیشین را حالا هم فراموش می کنیم قرارمان چه بود و اصولا می بایست علیرضا حقیقی پس از 5 فصل به چه جایگاهی می رسید و نرسید. تنها پیشرفت حقیقی جوان در نوع آرایش مو، نوع خودرو، مبلغ قرارداد و افزایش حواشی اش بود.بی انصافی است اگر عدم نتیجه گیری قرمزها در لیگ یازدهم را تمام و کمال به گردن حقیقی بیاندازیم اما او در این چهار بازی روی هم رفته چهار ری اکشن مفید انجام داد؟

استیلی در تمامی خطوط دست به تغییرات وسیعی زد ؛از شیث گرفته تا مازیار و نوری را از ترکیب اصلی بیرون گذاشت اما همچنان به گلر نخست تیمش مومن ماند اما نتیجه چه بود؟حقیقی در کرمان دو گل خورد که قطعا اگر یک دروازبان خوب و مطمئن با آمادگی تنها 50 درصد در زمین حضور داشت بعید بود آنها را بخورد.

3-مخالفان نوع گزارش جواد خیابانی برتری قابل توجی به هوادارانش دارند اما در معدود دفعاتی که این گزارشگر غالبا محتاط ،از پیله ثناگویی خارج شد و پس از شکست تحقیر آمیز برابر شهرداری یک جمله انتقادی را متوجه حقیقی کرد،شاهد مصاحبه قطوری از سوی گلری بودیم که تیمش را بازانده بود و عوض معذرت از هواداران ،علیه خیابانی شدید ترین الفاظ را به کار برد.باشگاه پرسپولیس که با کاشانی داعیه فرهنگی بودنش را بیشتر از هر زمان دیگری به رخ می کشد هیچ واکنشی به این مصاحبه مشمئز کننده نشان نداد.جایزه دُر افشانی مرد تقریبا نامطمئن حضور دوباره درون دروازه پرسپولیس بود.او گفته بود؛من دروازبان اول پرسپولیس بودم،هستم و خواهم بود.گویا خیالش از جای دیگری راحت است ک با حضور معمارزاده اینچنین توانایی های کمتر بروز داده اش را به حراج می گذارد.

4-فارغ از اینکه درد این پرسپولیس کجاست، کی درمان می شود،چه زمانی اوج می گیرد یا به حضیض می رسد یک اصل از هم اینک قابل برداشت است؛"پسر پرسپولیس" نه تنها هرگز جانشین احمدرضای بزرگ نخواهد شد بلکه از حیث اخلاقی به مثابه مان شیث است که تنها تصمیم صحیح دایی به خروج او منجر شد.حافظه تاریخی ما این روزها تنه به تنه حافظه یک آبزی می زند با این تفاوت که ماهی ها نه دغدغه فوتبال دارند و نه طرفدار محبوب ترین تیم ایران اند که دروازبانش پس از 5 سال پیشرفت معکوس داشته است.بنابراین می توان حدس زد همین الان هم خیلی از طرفداران سرخ مخالف این نوشته هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا هی بشینید از استیلی و کاشانی دفاع کنید
    نتیجه میشه این
    هنوزم کسی هست آیا ؟
    رفیق گرمابه و گلستان میشه این ( مربی بی کارنامه رو میذارن واسه پر طرفدارترین تیم آسیا که بشه تیم یکی مونده به آخر و هواداراش برن سراغ تیمهای دیگه )

4. 3 کاربر از vahidhgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhoseinmehri's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اسکندر وقت مقدونی بود اسکندر حال کاشانی و هر دو پرسپولیس را به آتش کشیدند

6. 7 کاربر از amirhoseinmehri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

این پرسپولیس هم این فصل بد شروع کرده به نظر من 3 یا 4 تا بازی اول فصل تیمی نتونه
    نتیجه بگیره دیگه تا اخر فصل مشکل داره...

سلام
    من با اين حرف شما مخالفم كه نتايج بد هفته هاي اول باعث مشكل تا آخر فصل بشه البته از نظر روحي مهمه ولي هميشه هم اينطوري نيست كه تيم تا آخر فصل مشكل داشته باشه بلكه چندتا برد پياپي كاملا ورق رو برميگردونه حتي ماتو ليگ خودمون داشتيم تيمايي كه ابتداي فصل بد نتيجه گرفتن ولي انتهاي فصل جايگاه خوبي داشتند و حتي برعكسش رو هم داشتيم

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مایلی کهن از مدیریت فنی پرسپولیس کناره گیری کرد

مرجع خبری پرسپولیس : مدیر فنی باشگاه پرسپولیس از سمت خود کنار رفت.

محمد مایلی کهن مدیر فنی باشگاه پرسپولیس گفت: از هواداران عزیز باشگاه پرسپولیس تشکر می کنم. همچنین از آقای حبیب کاشانی که در این مدت بنده را تحمل کردند، اما احساس می کنم که حضورم در این مجموعه مزاحمت ایجاد می کند؛ لذا دیگر در باشگاه پرسپولیس فعالیتی نخواهم داشت.

وی در ادامه گفت: جدایی ام از پرسپولیس دلایل مختلفی دارد که با اصولم مرتبط می‌شود. بنده اگر احساس کنم که در جایی مفید نیستم، پستی را اشغال نمی کنم و لذا کنار می روم تا نفر دیگری این مسوولیت را عهده دار شود.

مایلی کهن اظهار داشت: پرسپولیس را بیشتر از خودم دوست دارم؛ لذا با کناره گیری از این مجموعه به مزاحمت های خود پایان می دهم.

لازم به ذکر است مایلی کهن فردا دلایل کناره گیری خود را شرح خواهد داد.

9. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

گمالوویچ بدنساز پرسپولیس شد

فارس نوشت:

مربی پیشین استقلال و پاس همدان به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.پس از اینکه انتخاب مربی بدنساز پرسپولیس در چند وقت اخیر حرف و حدیث‌های فراوانی به پا کرد، مسئولان این باشگاه با گمالوویچ برای این پست به توافق رسیدند.
    این مربی که سابقه حضور در استقلال و پاس همدان را دارد با پرسپولیسی‌ها تا پایان فصل جاری به توافق رسید.
    قرار است گمالوویچ به زودی کار خود را در پرسپولیس آغاز کند.

11. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در واقع دو خبری که گذاشته شد، باید ترتیبش عوض بشه ! اول پست من، بعد پست محمد !
    چون ترتیب رخ دادن اینا به این شکل بوده :

اول گمالوویچ رو گذاشتن بدنساز، بعد مایلی‌کهن دیده نظراتش یعنی کشک! گفته چه کاریه من بمونم اینجا : دی

13. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

آره ! دقیقا !

نظرات مایلی کهن مورد قبول مجموعه نبود . حالا سوالی که برای من مطرح اینه که کاشانی چرا مایلی کهن رو آورد ؟! هدفش چی بود ؟! جز مقادیری حاشیه هیچ چیز دیگه نداشت !

این هفته علی کریمی رو هم نداریم . حداقل انتظاری که هست اینه که ترکیب این هفته بعد از 4 هفته بهترین ترکیب ممکن باشه . استیلی به عنوان سرمربی بالاخره یه جا باید خودش رو نشون بده ! نمیشه که همش بگه حمایت حمایت در عوض هیچ حرکت مثبتی ، هیچ پیشرفتی مشاهده نشه . این هفته به نوعی ایستگاه آخر می تونه باشه !

15. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آره ! دقیقا !

نظرات مایلی کهن مورد قبول مجموعه نبود . حالا سوالی که برای من مطرح اینه که کاشانی چرا مایلی کهن رو آورد ؟! هدفش چی بود ؟! جز مقادیری حاشیه هیچ چیز دیگه نداشت !
    مهم‌ترین هدفش به نظرم سیاست محکم کردن پشتوانه‌اش در مقابل مخالفا بود ... به هر حال مایلی یکی از قدیمیای پرسپولیس بود ... کسی در پیش‌کسوت بودنش شکی نداره ! اینکه قبول می‌کنه زیر دست استیلی کار کنه، یعنی تایید مدیریت و سرمربی ...

کاشانی سیاست‌مداریه که دومی نداره ... ولی شکست می‌خوره، خیلی زود هم شکست می‌خوره ...
    امیدوارم عباسی زودتر یه فکری به حال هیات مدیره‌ی پرسپولیس بکنه ...

---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

این هفته علی کریمی رو هم نداریم . حداقل انتظاری که هست اینه که ترکیب این هفته بعد از 4 هفته بهترین ترکیب ممکن باشه . استیلی به عنوان سرمربی بالاخره یه جا باید خودش رو نشون بده ! نمیشه که همش بگه حمایت حمایت در عوض هیچ حرکت مثبتی ، هیچ پیشرفتی مشاهده نشه . این هفته به نوعی ایستگاه آخر می تونه باشه !
    به نظر من می‌تونیم بازی رو ببریم ... با نتیجه‌ی خوب هم می‌بریم ...
    امیدوارم به ترکیب این بازی ...

اگه بخواد منطقی ارنج کنه باید به این شکل باشه ترکیب :

معمارزاده

شکوری ........... نورمحمدی ...... نصرتی ...... محمد

بادامکی ...... زارع

کاظمیان ...... نوری ...... علی‌عسگر

رضایی

که این وسط اگه هاشمیان مصدومیتش برطرف شده باشه، امکان جابه‌جاییش با رضایی هست، هر چند نه از اول بازی ...
    و اینکه امیدوارم زارع بخشیده بشه و به ترکیب اضافه شه ...
    منصوری از اول بازی جواب نمیده، اما واسه دقیقه‌ی 70 بد هم نیست ...
    تو این بازی که کریمی رو نداریم باید به خلاقیت نوری دل ببندیم ... از پسش بر میاد اگه روز خوبش باشه ...

17. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مایلی کهن از مدیریت فنی پرسپولیس کناره گیری کرد
    با این حساب خیال استیلی بابت آلترناتیوی به نام مایلی راحت میشه وتمرکز بیشتری خواهد داشت در آینده /

تیمی مثل پرسپولیس در حالت عادی منشا انواع و اقسام حواشی هست ، چه برسه به اینکه پر حاشیه ترین فرد چند سال اخیر هم توی این مجموعه باشه . به نظرم حاجی مایلی با این تصمیمش کمک بسیار بزرگی به پرسپولیس کرد .

19. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •