تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 90 اولاول ... 3979858687888990 آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض فان پرسي: تا پايان يورو سکوت مي‌کنم!

ورزش۳: آقاي گل ليگ فوتبال انگليس شايعات رواج يافته مبني بر انتخاب تيم جديد باشگاهي را رد کرد و گفت: تا پايان جام ملت‌ها فقط به قهرماني با هلند مي‌انديشم. به نقل از روزنامه آفتون‌بلات، در شرايطي که فصل فوتبال باشگاهي 2012-2011 نزديک به سه هفته است که در اروپاي غربي به پايان رسيده، بازار شايعات در مورد ستارگان ليگ برتر انگليس، بخصوص روبين فان پرسي داغ است. در اين مورد رسانه‌هاي خبري انگليس روزانه اخباري را در مورد مقصد بعدي وي منتشر مي‌کنند؛ اما اين بازيکن تمام آنچه را که تاکنون انتشار يافته را رد کرده است. فان‌پرسي در گفت‌وگويي اظهار داشت: من اکنون در تمرينات تيم ملي هلند هستم و تمام فکرم معطوف قهرماني با اين تيم در يورو 2012 است. تا پايان جام يعني حدود سه هفته به چيزي جز اين موضوع فکر نمي‌کنم. از اين رو اميدوارم خبرنگاران از من در اين مورد سئوال نکنند، اگر هم بپرسند، بديهي است پاسخ نمي‌دهم. چون دوست دارم تمام انرژي‌ام را صرف تيم ملي کنم. او ادامه داد: در مورد فعاليتم در رده باشگاهي و اين که در آينده چه اتفاقي روي خواهد داد، تنها همين نکته را ذکر مي‌کنم که با آرسنال قرار گذاشتم تا پايان جام، هر دو طرف سکوت کنيم. براساس اخبار منتشرشده نمايندگان دو تيم شهر منچستر(سيتي و يونايتد)، بارسلونا اسپانيا و يوونتوس تورين سرگرم مذاکره با اين بازيکن از طريق مدير برنامه‌هايش هستند.

2. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ونگر: انتقال جیرود 90 درصد انجام شده است

آرسن ونگر انتقال اولیور جیرود به آرسنال را تایید کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهاحم 25 ساله باشگاه مونتپلیر که آقای گل لیک فرانسه در فصل گذشته شده بود، در حال تکمیل انتقال 13 میلیون پوندی خود به آرسنال است.

همه اخبار حاکی از اینست که این انتقال پس از یورو رسمی می شود و اکنون آرسن ونگر که کارشناس شبکه فرانسوی در یورو است، در مصاحبه ای این انتقال را تایید کرد و اعلام کرد 90 درصد آن انجام شده است.

" جیرود تا کنون در یورو زیاد بازی نکرده است اما او فصل آینده به احتمال 90 درصد بازیکن آرسنال است. فکر می کنم او پتانسیلی استثنایی دارد و در گروه و روش بازی ما به خوبی هماهنگ خواهد شد.

او یک بازیکن در خدمت تیم است و می داند چگونه باید با بقیه بازیکنان هماهنگ شود و من مطمئنم در تیم ما هم عملکرد خوبی خواهد داشت. "

ونگر تاکنون از عملکرد پودولسکی شگفت زده شده است.

" پودولسکی برای تیم آلمان عالی عمل کرده است و عملکرد تیمی فوق العاده ای داشته است.

بعضی اوقات او محتاطانه بازی می کند اما توانست در صدمین بازی خود یک گل مهم مقابل دانمارک به ثمر برساند. از دیدن این عملکرد او خیلی خوشحالم. "
    Last edited by VBYOFSKI; 26-06-2012 at 13:25.

4. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    خوب بعد از مدت ها برگشتم به تاپیک
    یه خورده حال و هواش رو عوض کنیم

----------------------------------------------------

باشگاه با فروش ساختمان های کوئینزلند رود موافقت کرد
    'این یکی دیگر از اهداف مهم ما در داد و ستد دارایی هایمان است'

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت سهامی عام آرسنال اعلام کرد با مبلغ 26 میلیون پوند ساختمان های کوئینزلند رود را به شرکت های Barratt و London & Quadrant پیش فروش است.
    این ساختمان ها جنب ورزشگاه امارات قرار دارند و سال گذشته کار بر روی این ساختمان ها جهت تکمیل آن ها ادامه یافت. با تکمیل این ساختمان ها این سه ساختمان تجاری مسکونی 128 میلیون پوند ارزش خواهد داشت. این سه برج دارای 1000 متر مربع مساحت و استودیو و پنت هاوس است. با تکمیل این ساختمان ها دو سوئیت مجلل با منظره ای ویژه و بالکونی که با گیاهان تزئین شده است برای اهداف تجاری و کافی شاپ احداث خواهد شد. انتظار می رود ماه سپتامبر فروش این ساختمان ها کامل شود.
    این فروش ها در نتایج مالی فصل 2012/13 منعکس خواهد شد و توسط شرکت تجاری اشبرتون که مالکیت دارایی های باشگاه را در اختیار دارد و شریک تجاری اش شرکت آنتونی اسپنسر که مسؤول تکمیل و توسعه دارایی های باشگاه است، تکمیل خواهد شد.
    ایوان گازیدیس مدیر اجرایی باشگاه می گوید:" این یکی دیگ از اهداف مهم ما در داد و ستد دارایی های باشگاه است که موجب جریان ثابت دارایی های ما پس از گذشت سال های اخیر خواهد شد. این پول عامل مهمی در این زمان برای ما خواهد بود و ما را قادر می سازد اهداف و درآمدهای تجاری خود را ادامه دهیم. این آخرین قرارداد مهم در دارایی های ما بوده است و سایر پروژه هایی که داریم کوچکتر از این می باشد."
    الاستر برد، مدیر منطقه ای شرکت Barratt London می گوید:" ما خوشحالیم که در ساخت این مکان ویژه در کنار شریک دیگرمان L&Q نقش داریم. این ساختمان خانه های با کیفیتی را به ارمغان خواهد آورد و حضور ما در شهر لندن را گسترش خواهد داد."

منبع :
    GunnersTrust.com

هیتزلسپرگر: پودلوسکی از این انتقال سود می برد
    هافبک اسبق وستهم و استون ویلا از پودولسکی حمایت کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توماس هیتزلسپرگر ملی پوش اسبق تیم ملی آلمان که در تیم های وستهم و استون ویلا نیز بازی کرده است معتقد است که لوکاس پودولسکی در آرسنال موفق خواهد شد.
    مهاجم 27 ساله آلمانی پس از یورو 2012 به آرسنال خواهد پیوست و هم وطن وی معتقد است هر دو باشگاه و هم چنین خود پودولسکی از این انتقال سود خواهند برد. او در گفتگو با تاک اسپورت گفت:
    " من فکر می کنم انتقال خوبی برای او بود. او در آلمان یکی از بهترین بازیکنان است. در بایرن موفق نبود و بنابراین به کل بازگشت."
    " این انتقال خوبی برای آرسنال و لوکاس خواهد بود."

منبع :
    GunnersTrust.com

وکیل ورمالن شایعات را تکذیب کرد
    در پی انتشار عکس توماس ورمالن با کارلس پویول در یک رستوران در ایبیزا شایعات قوت گرفته بودند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیس ووس وکیل توماس ورمالن اعلام کرد که موکل او به بارسلونا نخواهد رفت.
    ستاره ی توپچی ها در تصویری که به تازگی منتشر شده در کنار کارلوس پویول ک- که به دلیل مصودمیت یورو 2012 را از دست داد - نشان داده شد و این امرر شایعات در مورد او را تقویت کرد. اما ووس مدعی شد این دو بازیکن تنها شام را با هم سپری کرده اند.
    ووس در گفتگو با میرور گفت:" این دو مدافع درجه یک تنها در یک رستوران بودند."
    منبع :
    GunnersTrust.com

6. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کم گل زدن "فن‌ پرسي" تقصير هلندی‌ها است!

ورزش۳: تيم ملي فوتبال هلند پس از 3 شکست در يورو 2012 و به ثمر رساندن تنها 2 گل که يکي از آنها را فن پرسي برابر آلمان به ثمر رساند از اين رقابت‌ها کنار رفت. آرسن ونگر در اين مورد گفت: رابين براي نمايشي که در يورو 2012 نشان داد شايسته تمجيد بيشتري است. او طي تورنمنت بهترين مهاجم بود. او بهتر از مهاجمان ساير تيم‌ها نشان داد و از هم‌تيمي خود کلاس يان هونتلار نيز بسيار بهتر بازي کرد. وي افزود: دو نوع مهاجم وجود دارد. نوع اول مهاجم صرف است که فقط در محوطه جريمه مي‌ايستد و منتظر دريافت توپ است. مهاجم نوع دوم کسي است که فوتبالي‌تر بازي مي‌کند‌، درست مانند فن پرسي. او حتي بهتر از کريم بن‌زما در ترکيب تيم ملي فرانسه بازي مي‌کند. رابين همواره به تيمش اين اجازه را مي‌دهد که فوتبال بازي کند. من عملکرد او را در ديدارهاي گروهي تحليل کردم. اگر شيوه‌ بازي او را به دقت نگاه کنيد درمي‌يابيد که حرکت‌هاي تکنيکي زيادي انجام داده و در نقش سازنده براي هم‌تيمي‌هايش ظاهر شده است. البته او در برخي از صحنه‌هاي حساس نتوانست دروازه حريفان را باز کند ولي با اين حال مهاجم کاملي به شمار مي‌رود. ونگر عنوان کرد: اگر شما مي‌‌خواهيد به تيمي کامل تبديل شويد، بايد فن پرسي را در ترکيب خود داشته باشيد. او يک الگوي خوب براي هر مهاجمي است. بهتر است بگويم او بازيکني است که بيش از يک مهاجم است. او مي‌خواست خودش را در ترکيب تيم ملي هلند ثابت کند، همان طور که در آرسنال اين کار را انجام داده است. هواداران هلند از من مي‌پرسند چرا او در تيم ملي نمي‌تواند به اندازه آرسنال گل بزند. به همه آنها گفته‌ام تقصير هم‌تيمي‌هاي او است.
    Last edited by Alinho; 24-06-2012 at 16:35.

8. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ژیرو: افتخار می کنم که یک توپچی می شوم

اولیویه ژیرو انتقال خود به آرسنال را در روزهای آینده تکمیل خواهد کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخبار هفته های گذشته حاکی از به اتمام رسیدن انتقال اولیویه ژیرو به آرسنال است و حتی آرسن ونگر این موضوع را در رسانه ها تایید کرده است.

پس از حذف فرانسه از یورو ، انتظار می رود که ژیرو در روزهای پیش رو به لندن بیاید و با دادن تست پزشکی، قرار داد خود را امضا کند. گفته می شود این قرارداد 5 ساله به ارزش 12 میلیون پوند است.

ژیرو در مصاحبه ای از توپچی شدن خود ابزار خوشحالی کرده است.

" خیلی خوشحالم که با آرسنال قرارداد امضا میکنم. اتفاقی که بیانگر چیز خاصی برای من است. همیشه رویای بازی در لیگ برتر را داشتم و آرسنال هم باشگاه بزرگی است که بازیکنان فرانسوی زیادی دارد. "

سلام
    خوب بعد از مدت ها برگشتم به تاپیک
    یه خورده حال و هواش رو عوض کنیم
    خوش اومدی دوباره داش امیر

ژیرو هم که قطعی بود قطعی تر شد. چه خط حمله ای بشه سال دیگه. پولدی - ژیرو - رابین - ولکات - جروین

10. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

اولیویه ژیرو رسما به آرسنال پیوست

ژیرو مهاجم فرانسوی برای پیوستن به آرسنال با این باشگاه به توافق رسید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهاجم 25 ساله فرانسوی پس از گذراندن تست پزشکی و ملاقات از زمین تمرینی آرسنال در صبح دوشنبه، به آرسنال خواهد پیوست. پایان این انتقال با انجام آخرین کارهای اداری به پایان می رسد.

ژیرو از باشگاه مونتپلیه فرانسه به آرسنال آمد و فصل پیش توانست در 36 بازی لیگ 21 گل به ثمر برساند و عنوان آقای گلی را کسب کند و همچنین با تیمش قهرمان لیگ 1 فرانسه شود.

ژیرو دو سال را در تیم ده لا موسون گذراند و سپس در نوامبر سال 2011 توانست به تیم ملی راه پیدا کند و در رقابت های یورو 2012 نیز حاضر شود.

این بازیکن سال های اولیه بازی خود را در لیگ های پایین فرانسه گذرانده است و با بازی در تیم های استرز و تورز به صورت قرضی، خود را شکوفا کرد. او در تیم تورز هم تیمی لورن کوسیلنی هم بود و در فصل 2009/10 به عنوان بهترین بازیکن لیگ 2 فرانسه شناخته شد.

آرسن ونگر در مورد این انتقال میگوید : " از خرید اولویه ژیرو خوشحالیم. او از لحاظ فیزیکی بسیار خوب است و در هوا استثنایی است و اخلاق کاری خوبی دارد. از پیوستن اولیویه به تیم خود هیجان زده هستیم و او بعد جدیدی به خط حمله ما در فصل آینده اضافه خواهد کرد.او ثابت کرده است که می تواند برای باشگاه و کشورش در سطوح بالا بازی کند و ما می توانیم تاثیر عمیق او را بر روی قهرمانی مونتپلیه در فصل گذشته ببینیم. ما همگی مشتاق حضور او در اینجا و بازی در پیراهن آرسنال هستیم. "

ژیرو که روز 1 جولای به صورت کاملا رسمی آرسنال می شود، میگوید : " از اینکه به آرسنال می آیم و به یکی از باشگاه های بزرگ انگلیسی می پیوندم، خوشحالم. احساس رضایت عظیمی است که به این باشگاه بزرگ بپیوندید و از وقتی جوان بودم، آرزوی بازی در لیگ برتر انگلیس را داشتم.من مجذوب فلسه فوتبالی و تاثیر آرسن ونگر در این باشگاه شدم. همیشه از تحسین کنندگان آرسنال با این تاریخ بزرگ و شهرت آنها هستم و اکنون امیدوارم به چیزهای زیادی در اینجا برسم. افتخار میکنم که یک توپچی می شوم و من تمام توان خود را برای هواداران آرسنال به نمایش می گذارم. "

ژیرو برای آماده سازی پیش فصل به بقیه هم تیمی هایش در آرسنال خواهد پیوست.

12. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

با حضور ژیرو ترکیب نهایی آرسنال چه خواهد شد؟

انتقال اُلیور ژیرو به تیم آرسنال تائید شد و او به بازیکن جدید الورود تیم آرسنال لوکاس پودولسکی پیوست که نیروهای تازه نفس آرسن ونگر در قسمت هجومی زمین در فصل جدید 2012-13 هستند. این موضوع شاید زنگ خطری برای خروج رابین ونپرسی از تیم باشد، اما با نیروی جوانی الیور ژیرو و همچنین گستردگی و انعطاف پذیری پودولسکی در زمین بازی( بال کناری، هافبک تهاجمی، مهاجم مرکزی) انتظار می رود تا به زودی در امارات دچار تغییر و تحولاتی در نگرش و سیاست های جدید باشیم.

ژیرو فصل بسیار لذت بخشی را در لیگ یک فرانسه با به ثمر رساندن 21 گل سپری کرد و در کنار بازی کن تیم پاریس سنت ژرمن " نــِـــنه" توانست در صدر لیگ و بالاتر از بازیکن جدیدالورود لیگ برتر ادین هَزارد خودنمایی کند. علاوه بر 21 گلی که به ثمر رساند او توانست 9 پاس گل را بدهد که با این حساب او در 30 گل تیمش نقش داشت که در جایگاه سوم پس از هزارد(36) و نـــــِـنه (32) قرار دارد. علاوه بر این برخلاف این دو بازیکن ژیرو تعداد پاس های کمتری داده است ،هزارد( 1973) و نــــِــنه(1637). هر کدام از این دو بازیکن همچنین درصد پاس های صحیح چشمگیر و بالاتری نسبت به ژیرو دارند.( هزارد 81.9% و نــــِــنه 74.8%). هیچکدام از این آمار و اراقم نباید موجب دلسردی شوق اولیه از حضور ژیرو به لندن شود به این دلیل که آرسنال دچار مشکل کمبود بازیکنان ماهر در میانه زمین و خط حمله نیست. چیزی که آرسن ونگر کم داشت یک جنگجو در هیبت آدبایور بود.

شاید برای یک بازیکنی با قد و قامت ژیرو که 192 سانتی متر است اتفاق خاصی نباشد که او در هوا در لیگ یک بسیار کارآمد و خوب ظاهر شده است. او 36 بازی از 38 بازی را برای مون پولیه از ابتدا آغاز کرد و در هر بازی 3.7 نبردهای هوایی را برده است. و شاید باز هم شگفت انگیز نباشد که آمار پاس های کسی( همانطور که در بالا ارائه شد) با چنین بلندای قامتی پائین باشد. او تنها 852 پاس در یک فصل داد که 589 پاس او صحیح بوده است که 69.1 % پاسهای او را شامل می شود. زمانی که او توپ را در تصاحب کامل خود دارد اوضاع بهتر است و او حتی موفق به دریبل زنی هم می شود و تواسته 109 بار در 36 بازی این کار را انجام بدهد. جدا از آمار پاس های ضعیفی که دارد او توانسته است 1.3 پاس کلیدی در هر بازی بدهد که 47 موقعیت کلی در یک فصل می شود. اگر نقش او این باشد رابین ونپرسی را تغذیه کند ، این موضوع موجب خشنودی توپچی ها خواهد بود که او توانایی این را دارد تا پاس های بی هدف را هم زنده کند و او باید این مهارتش را به لیگ برتر بیاورد و این کار او به تیم در یک سوم انتهایی زمین بسیار کمک خواهد کرد

حضور ژیرو به نظر می رسد پایان دوران تلاش بی وقفه ی ونپرسی بعنوان تنها مهاجم تیم آرسنال باشد. در یک مقایسه آماربی بین این دو بازیکن در فصلی که سپری شد کاملا واضح است که ونپرسی بازیکنی است که راحت تر از پاهای خودش استفاده می کند و حضور او در نقش مهاجم دوم بسیار بسیار به خط حمله آرسنال کمک خواهد کرد.

برای ونگر شاید قابل قبول باشد اگر او از بازیکن جدیدش در بالاترین نقطه ممکنه در ترکیبش استفاده کند تا نقش کمتری هم در دفاه ایجاد کند. در فصل 2011-12 در مون پولیه اولیور ژیرو تنها 16 تکل موفق شد و 22 بار توپ ربائی کرده است. به هر حال ژیرو از اینکه نبردهای 50/50 هوایی داشته باشد هیچ ترسی ندارد. او در فصل گذشته 132 دوئل هوایی از 188 بار را پیروز شد که رقم 3.7 در هر بازی را برای او ثبت می کند. بازی دادن او در نقطه ی بالای زمین کمک خواهد کرد تا گوش های کناری از موقعیت ها به خوبی استفاده کنند و فضا و موقعیت کافی را برای ونپرسی ایجاد میکند بدون اینکه او مجبور باشد برای خلق موقعیت به جان کندن بیفتد.

مسلما ترکیب گرافیکی بالا می تواند توسط ونگر دستخوش تغییر هم قرار بگیرد. با حضور پودولسکی بعنوان گوش چپ یا مهاجم اصلی او می تواند جانشینی برای هر کدام از بازیکنان ، ژیرو، ونپرسی یا جروینیو باشد بدون اینکه ونگر مجبور باشد تغییری در تاکتیک تیمی اش اتخاذ کند. همچنین الکس اکسلید چمبرلین هم می تواند بدون اینکه تغییری در تاکتیک تیم ایجاد شود جای یکی از دو گوش کناری را بگیرد.

ما قبلا هم در مورد گستردگی نقشی که ونپرسی در این فصل ایفا کرده است صحبت کرده ایم نکته ای که باعث شد این فصل ونپرسی حتی بعنوان بهترین فصل در تاریخ لیگ برتر هم شناخته شود تعداد گلهایست که توسط او به ارمغان آورده شد.

هدف اصلی در اینجا این نیست که اثبات کنیم رابین ونپرسی یک بازیکن تیمی است. هرچند با یک نگاه به آمار و ارقام به راحتی پی برده می شود که چقدر فصل بی نظیری را سپری کرده است. و بنا بر اطلاعاتی که از اُپتا داده شده است بی نظیر است بازیکنی را می بینید که هم بهترین آمار گلزنی و هم بهترین آمار خلق موقعیت را در تیمش دارد. در زیر هم اطلاعاتی از بعضی از بازیکنان دیگر تیم های لیگ برتری به نمایش گذاشته می شود.

بهترین گلزن منچستر سیتی : آگوئرو 23 گل
    بهترین خلق کننده موقعیت در منچستر سیتی : سیلوا :104، نصری 76 ( آگئورو 57)

بهترین گلزن منچستر یونایتد : روونی 27 گل
    بهترین خلق کننده موقعیت در منچستر یونایتد : نانی 68، والنسیا 65(روونی 51)

بهترین گلزن تاتنهام : آدبایور 17 گل
    بهترین خلق کننده موقعیت در تاتنهام : مودریچ 96، بیل 85( آدبایور 61)

تنها چند مثال که نشان می دهد چقدر فصل خوبی را ونپرسی پشت سر گذاشته است. در عین حال او ممکن است به راحتی توسط ونگر جایگزین شود اگر سیستم اصلی و پایه بازی تیم ونگر دلیل موفقیت در این سطح او بوده باشد
    .

ونگر به دلیل استفاده اش از سیستم چرخشی - در لیگ قهرمانان اروپا، دو جام داخلی (جام حذفی، جام اتحادیه) معروف است؛ افزایش رقابت برای قرار گرفتن در بین چهار تیم نشان می دهد که تیم ها باید تقویت خودشان را جدی بگیرند یا دچار نابودی می شوند و آرسنال باید از وضعیت کنونی حاکم در وایت هارت و آنفیلد درس بگیرد. این نکته را هم باید در نظر داشت که اگر بازیکنان جدید الورود در ترکیب اصلی تیم جای خودشان را به دست بیاورند امضا قرار داد تابستان سال پیش با جروینیو بیهوده جلوه داده خواهد شد.پودولسکی به گوش چپ یا به مرکز حمله تیم فرستاده خواهد شد جائی که در فصل پیش در کلن بسیار درخشان ظاهر شده بود. او در 29 بازی 18 گل به ثمر رساند که در 28 بازی از ابتدا در زمین حضور داشت. او همچنین 7 پاس گل داد که نفر اول تیمش هم از نظر گلزنی و هم از نظر پاس بود که منجر به این شد که تیم کلن که توانسته بود در فصل پیش تنها 39 بار گلزنی کند بوندس لیگا را با 30 امتیاز از 34 بازی به اتمام برساند.

پودولسکی به دنبال یک شروع تازه و موفقیت زودرس در 27 سالگی و بعنوان یکی از ملی پوشان تیم ملی آلمان که تازگی به آرسنال آمده است و گوشه چشمی هم به لیگ قهرمانان دارد.

مطمئنآ هیچکدام از هواداران نمی توانند انتقاد زیادی از این سه تفنگدار(اشاره به فیلمی با همین نام)و بازیکنان جدیدالورود تیم پودولسکی و ژیرو داشته باشند که با حضورشان به اندازه کافی بار مسئولیت را از شانه های ونپرسی کاسته و منجر به این می شوند که شاید او بتوانند بعنوان اولین بار جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

جک ویلشر ابتدای فصل جدید را از دست خواهد داد

گفته می شود مصدومیت ویلشر تا اواسط سپتامبر ادامه دارد ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جک ویلشر هافبک 20 ساله آرسنال که فصل پیش را کاملا از دست داد ، اکنون ابتدای فصل جدید و دو بازی انگلستان برای مقدماتی جام جهانی را هم از دست خواهد داد.

دو فصل پیش ویلشر فصل فوق العاده ای را با آرسنال سپری کرد اما مصدومیت او در پیش فصل سال قبل، باعث شد او کل فصل را از دست دهد.

ویلشر دو عمل جراحی انجام داده است. یکی برای رفع مشکل قدیمی مچ پا و دیگری برای ترمیم تاندون زانو. دوران درمان این جراحی ها ، 12 هفته اعلام شده است و بدین ترتیب او تا اواسط سپتامبر آماده نخواهد شد.

او همچنین دیدار های 7 و 11 سپتامیر تیم ملی انگلستان در مقدماتی جام جهانی را از دست خواهد داد.

این اخبار چند روز بعد از اظهار نظر های گرت سوثگیت منتشر شده است. سوثگیت که انتظار می رود ماه آینده، مدیر فنی جدید فدراسیون انگلستان شود، معتقد است فشار زیادی بر روی ویلشر قرار داده شده است.

" من احساس می کنم که انتظارات زیادی از جک ویلشر وجود دارد. چیزی که ما باید می گفتیم این است که پنج یا شش بازیکن در این سطح حضور دارند، نه فقط جک.

برای مثال، اسپانیا ژاوی مارتینز یا تیاگو آلکانترا را دارد. به نظر من این انتظارات که همه در مورد جک صحبت می کنند، فشار زیادی بر روی او می گذارد.

همیشه در مورد یک نفر صحبت می شده. درست است؟ در 5 سال گذشته وین رونی بود و اکنون هم جک! کشور های بزرگ، 5 یا 6 بازیکن در این سطح دارد نه فقط یک بازیکن. آنها مرتب مشغول بازیکن سازی هستند.

برزیل به دلیل جمعیت خود ، استثنا است. اما دیگر کشور ها مانند اسپانیا، آلمان یا هلند بازیکنان بیشتری پرورش می دهند. "

16. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فان پرسی: قراردادم را با آرسنال تمدید نمی کنم

مهاجم هلندی توپچی ها از طریق وب سایت رسمی اش اعلام کرده که به دلیل عدم توافق با جهت گیری باشگاه ارسنال، قرارداد جدیدی رابا این تیم امضا نخواهد کرد

سایت گل- روبین فان پرسی، کاپیتان باشگاه ارسنال در صحبتهایی اعلام کرد که قرارداد جدیدی را با آرسنال به امضا نخواهد رساند

محتوای مخفی: ادامه 
    این درحالی است که آینده فان پرسی در آرسنال باگمانه زنی های زیادی فراوان بود و تیمهایی مثل منچسترسیتی و یوونتوس برای خرید او کمین کرده اند. از سوی دیگر تنها یک سال از قرارداد فان پرسی با آرسنال باقی مانده است.

الان این مهاجم 29 ساله از طریق وب سایت رسمی اش اعلام کرده که قراردادش را با آرسنال تمدید نخواهد کرد وبه این نکته اشاره کرد که دیدار قبلی اش با آرسن ونگر ، اماو اگرهای زیادی را درمورد جهت گیری باشگاه در ذهن او ایجاد کرده است.

فان پرسی در وب سایت رسمی اش نوشته:« من شخصا فصل فوق العاده ای را پشت سرگذاشتم ولی هدفم من فتح جامهای قهرمانی با تیم باشگاهی ام و بازگرداندن تیم به روزهای اوجش است. جدای از احترام فراوانی که برای آقای ونگر، بازیکنان و هواداران تیم قائلم ، نمی خواهم وارد جزئیات شوم؛ البته متاسفانه در این جلسه باردیگر برای من روشن شد که از هر نظر، با سران آرسنال در مسیر حرکت رو به جلو توافقی ندارم. من خیلی دراین باره فکر کردم ولی به این نتیجه رسیدم که قراردادم را تمدید نکنم.»

این خبر تلخ ضربه سختی به ونگر خواهد بود که در روز سه شنبه اعلام کرد که حاضر است تا هرطوری که شده فان پرسی را در آرسنال نگاه دارد.

فان پرسی فصل گذشته در تمامی تورنمنت های ممکن 37 گل برای تیمش به ثمر رسانده بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Ghazal Ziari

2012/7/5

متن کامل نامه فان پرسی به هواداران آرسنال

کاپیتان هلندی توپچی ها اعلام کرد که قرارداد جدیدی را بااین تیم به امضا نخواهد رساند

سایت گل- دراینجا می توانید متن کامل نامه روبین فان پرسی را به هواداران آرسنال مطالعه کنید. نامه ای که برری وب سایت رسمی این ستاره هلندی بازتاب یافته

محتوای مخفی: ادامه 
    " این یک خبر جدید درمورد شرایط کنونی من برای هواداران است. من در طول تمام این مدت به نشانه احترام و وفاداری ام به باشگاه ساکت ماندم و با اقایان گازیدیس و ونگر موافق بودم ولی از آنجایی که گمانه زنیهای فراوانی در رسانه ها به چشم می خورد، عادلانه دیدم تا شما در جریان آنچه در حال حاضر درحال رخ دادن است قرار دهم. همان طور که چندی پیش اعلام شد، با اتمام رقابتهای فصل گذشته من با مربی تیم و آقای گازیدیس دیدار کردم. این جلسه ای راجع به استراتژی های آتی وسیاستهای باشگاه ارسنال بود. بحث مسائل مالی و یا قرارداد من نبود؛چرا که این مسائل اصلا برای من در اولویت نیست. من شخصا فصل فوق العاده ای را باتیم سپری کردم ولی هدف من فتح جامهای قهرمانی با تیم و بازگرداندن آرسنال به روزهای درخشانش است."

درادامه نامه فان پرسی می خوانیم:" به خاطر احترام فراوانی که برای آقای ونگر، بازیکنان و هواداران قائلم ، نمی خواهم وارد جزئیات بیشتری بشوم ولی متاسفانه در این جلسه،بار دیگر برای من روشن شد که در خیلی از وجوه با دیدگاه سران ارسنال اختلاف دارم. من خیلی راجع به این فکر کردم ولی درنهایت تصمیم گرفتم تا قراردادم را تمدید نکنم. شما هواداران عزیز تیم هم حق دارید که با دیدگاه من و تصمیم من مخالف باشید و من همیشه به نظرات شما احترام می گذارم. من این باشگاه و هوادارانش را دوست دارم؛ هراتفاقی که هم که بیفتد، این احساس پابرجا خواهد ماند. من در طول دوران حضورم در ارسنال رشد کردم و مبدل به یک مرد شدم. تک تک افراد در باشگاه و هواداران در طول این سالها،همیشه از من حمایت کردند ومن در داخل و خارج از زمین تمام توانم را برای تیم به کار گرفتم.من افتخار می کنم که در طول 8 سال اخیر، بخشی از این باشگاه فوق العاده بودم. بلافاصله بعد از بازگشت آقای گازیدیس از تعطیلاتش در آمریکا، جلسات بیشتری خواهیم داشت و من شما را در جریان تمام اخبار آتی قرار خواهم داد."

روبین فان پرسی

By Ghazal Ziari

2012/7/5

18. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ونگر؛ مردي که آرسنال بايد به او تکيه کند

با توجه به رخدادهاي اخير در باشگاه آرسنال،‌ بسياري معتقدند تنها کسي که بايد در اين باشگاه اعتماد کامل داشت آرسن ونگر است.

به نقل از ديلي ميل، باشگاه آرسنال حال و روز خوشي ندارد. از درگيري‌هاي سهامداران اين باشگاه گرفته تا خرج نکردن سران اين تيم در بازار نقل و انتقال‌ها و عدم تمايل بازيکني مانند رابين فن پرسي براي تمديد قرارداد موجب شده تا هواداران آرسنال بيش از هر زمان ديگري نگران تيم خود باشند. آنها تنها يک دلخوشي دارند که آن هم آرسن ونگر، سرمربي فرانسوي آنها است.

او هيچ‌گاه در آرسنال مشکل به حساب نمي‌آمده و هيچ وقت نيز نخواهد آمد. او يکي از معدود فرانسوي‌هايي است که همواره در سطحي بالا و بدون جنجال به کارش ادامه مي‌دهد. او کسي است که حتي با حضور مديران و سهامداران متمول باز هم در کنار آرسنال ماند. او به بازيکنانش نيز وفادار مانده، هرچند تعدادي از آنها رفتار متقابلي نداشته‌اند.

بالاتر از اين وفاداري و اصول و باورهايي که ونگر براي خود دارد، او در تمامي بحران‌ها و تنش‌هاي باشگاه نقش موثري داشته است.

سران باشگاه به هيچ وجه نبايد او را از دست بدهند. برخي از هواداران معتقدند ونگر بايد براي تمامي رخدادهاي باشگاه جوابي داشته باشد. بايد براي احتمال خروج فن پرسي از آرسنال پاسخگو باشد در غير اين صورت بايد از تيم برود! بايد بگوييم کساني که اين حرف‌ها را مي‌زنند، چيزي از فوتبال نمي‌دانند و آنها هستند که بايد بروند.

تمامي مشکلات باشگاه آرسنال در حول و حوش آرسن ونگر رقم مي‌خورد. اعضاي هيئت رئيسه همواره با او درگير هستند، بايد با بازيکنان در رختکن سر و کله بزند.

در حال حاضر رابين فن پرسي پس از آنکه سال‌ها آرسن ونگر پاي او ايستاد، فصل گذشته عملکرد بسيار خوبي داشت ولي در نهايت اعلام کرده آرسنال با جاه طلبي‌هاي او هماهنگي ندارد. اکنون نيز ونگر بايد همه چيز را به دوش کشيده و بازهم موضوع را فيصله دهد. پس سران آرسنال بايد بدون هيچ ترديدي با پشتيباني از سرمربي فرانسوي خود، وي را در ورزشگاه امارات نگه دارند تا او بازهم به روند خود ادامه داده و آرسنال را تيمي مدعي نگه دارد. عليشير عثمانف، استن کروئنکه، رابين فن پرسي و سايرين به هيچ وجه نمي‌توانند هميشه براي آرسنال مفيد باشند. تنها کسي که توپچي‌ها مي‌توانند براي هميشه به او تکيه کنند، آرسن ونگر است و بس.

20. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •