مايليكهن هنوز درگير مشكلاتش است
شرفي: سلولهاي مغزي من و مايليكهن به هم نميخورد
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: سلولهاي مغزي من و مايليكهن به هم نميخورد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، اصغر شرفي اظهار داشت: من واقعاً متاسفم كه در يك برنامه زنده يك نفر اينگونه به صحبت ميپردازد. با اين وضعيت نميدانم فوتبال و ورزش ما به كدام سمت حركت ميكند. آقاي مايلي كهن واقعاً ادواري كار ميكند و در بعضي مواقع خودش نيست.
وي گفت: صحبتهاي مايلي كهن يك شوك بود. اصلاً باورم نميشد كه اين آقا در برنامه تلويزيوني آن هم به صورت زنده اين صحبتها را انجام دهد. متاسفانه او حرمتها را در فوتبال ما از بين برد.
شرفي در ادامه ميگويد: من با اين آقا از لحاظ شيوه كاري خيلي فاصله دارم. سلولهاي مغزي ما اصلاً به هم نميخورد. احساس ميكنم مايليكهن يك سري مشكلات داشته و با اين مشكلات هنوزدر گير است، به خاطر همين است كه اينگونه صحبت ميكند.
وي در پايان بهرام شفيع را در اين درگيري مقصر دانست و گفت: آقاي شفيع به عنوان بزرگتر مجريان برنامههاي ورزشي وقتي يك نفر را به عنوان مهمان به برنامهاش دعوت كرد بايد رعايت احترام و ادب را نسبت به او به جا ميآورد و اجازه پرخاش و توهين مايلي كهن به آقاي فتح الله زاده را نميداد. متاسفانه مجري خوش اخلاق برنامه ورزش و مردم در حالي كه غافلگير شده بود فقط لبخند ميزد بدون اينكه تلاش كند اين دعوا و درگيري يك جانبه و ضد ورزش را خاتمه دهد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید