تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 339 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان پرسپولیسی ناراحت میشن که بشن اما
    من به نوبه خودم اینجا از تموم استقلالی ها(نمونش داداشم که کلی امروز ناراحت شد)و بخصوص آقای فتح الله زاده از این ادبیات ...انه حاجی مایلی(حیف مارک حاجی)توی تلویزیون ملی جلوی چشم میلیونها نفر و تو ماه مبارک رمضان معذرت می خوام.
    کلی خجالت کشیدم بنده خدا فتح الله زاده رنگش پریده بود...

2. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مايلي‌كهن هنوز درگير مشكلاتش است
    شرفي: سلو‌ل‌هاي مغزي من و مايلي‌كهن به هم نمي‌خورد
    خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: سلول‌هاي مغزي من و مايلي‌كهن به هم نمي‌خورد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، اصغر شرفي اظهار داشت: من واقعاً متاسفم كه در يك برنامه زنده يك نفر اينگونه به صحبت مي‌پردازد. با اين وضعيت نمي‌دانم فوتبال و ورزش ما به كدام سمت حركت مي‌كند. آقاي مايلي كهن واقعاً ادواري كار مي‌كند و در بعضي مواقع خودش نيست.

وي گفت: صحبت‌هاي مايلي كهن يك شوك بود. اصلاً باورم نمي‌شد كه اين آقا در برنامه تلويزيوني آن هم به صورت زنده اين صحبت‌ها را انجام دهد. متاسفانه او حرمت‌ها را در فوتبال ما از بين برد.

شرفي در ادامه مي‌گويد: من با اين آقا از لحاظ شيوه كاري خيلي فاصله دارم. سلول‌هاي مغزي ما اصلاً به هم نمي‌خورد. احساس مي‌كنم مايلي‌كهن يك سري مشكلات داشته و با اين مشكلات هنوزدر گير است، به خاطر همين است كه اينگونه صحبت مي‌كند.

وي در پايان بهرام شفيع را در اين درگيري مقصر دانست و گفت: آقاي شفيع به عنوان بزرگتر مجريان برنامه‌هاي ورزشي وقتي يك نفر را به عنوان مهمان به برنامه‌اش دعوت كرد بايد رعايت احترام و ادب را نسبت به او به جا مي‌آورد و اجازه پرخاش و توهين مايلي كهن به آقاي فتح الله زاده را نمي‌داد. متاسفانه مجري خوش اخلاق برنامه ورزش و مردم در حالي كه غافلگير شده بود فقط لبخند مي‌زد بدون اينكه تلاش كند اين دعوا و درگيري يك جانبه و ضد ورزش را خاتمه دهد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه عکس شاخ:

مایلی کهن هم ولش کنین. یکی باید مایلی کهنو از خودش جدا کنه.

6. 7 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عکس العمل قلعه نویی به درگیری لفظی فتح الله زاده و مایلی کهن

امیر قلعه نویی با اشاره به ادعای مایلی کهن در خصوص بازی فینال جام حذفی چهار سال قبل ما بین استقلال و پگاه گفت:" همانطور که قبلا گفتم هرکسی چه مربی چه مدیر چه بازیکنی که اینکار را کرده، حواله خودش و بچه هاش به قرآن و آن کسی که بدون مدرک اتهام زده نیز حواله خودش و بچه هایش به قرآن.اجازه بدهید بیشتر از این حرفی نزنم.امیدوارم این دنیا و آن دنیا واقعیت معلوم شود.
    وی درباره درگیری لفظی مایلی کهن و فتح الله زاده در ورزش و مردم نیز گفت:" آمار نشان داده که افتخاراتی که دکتر فتح الله زاده برای استقلال کسب کرده فراوان است و از دید من ایشان پرافتخارترین مدیر تاریخ آبی است .من هم فکر می کنم همیشه باید با آمار حرف زد. به بحثی که میان آنها اتفاق افتاده کاری ندارم اما به عنوان عضو کوچکی از خانواده استقلال زحماتی که فتح الله زاده برای استقلال کشیده را نمی توانم فراموش کنم و اگر برخی هم این مسائل را فراموش کنند اینها را مردم فراموش نمیکنند،ایشان با سکوت و متانت خود شخصیت بالایش را نشان داد

حل مشکل رضایتنامه خسرو حیدری با ۲۰۰میلیون

سرانجام پس از کش و قوس های فراوان مشکل رضایتنامه خسرو حیدری برطرف شد و این بازیکن می تواند امروز استقلال را در دیدار با مس کرمان همراهی کند.
    درخصوص نحوه صدور رضایتنامه خسرو حیدری باید به این نکته اشاره داشت که طبق توافق استقلال و سپاهان مقرر شده که ۱۲۰ میلیون تومان از رقم رضایتنامه حیدری را سازمان لیگ از محل درآمدهای استقلال پرداخت کند و ۸۰ میلیون تومان نیز توسط فتح‌الله زاده به حساب سپاهانی ها واریز شود.
    لازم به یادآوری است رضایتنامه حیدری ۲۰۰ میلیون تومان برای باشگاه استقلال تهران هزینه در بر داشت.

آقای مایلی کهن : شما حق ندارید نامی از حجازی و یادگارهای حجازی به زبان بیاورید

مایلی کهن در برنامه ورزش و مردم صحبتهایی را مطرح نمود و حتی از نام آتیلا حجازی استفاده کرد که پورتال شخصی ناصر حجازی لازم دید تا جهت روشن شدن افکار عمومی توضیحاتی ارایه دهد :
    بعد از صحبتهای مایلی کهن در مورد اتفاقات فینال جام حذفی ، مصاحبه ای از آتیلا حجازی در یکی از روزنامه های ورزشی به چاپ رسید که آتیلا در بخشی از آن گفتگو نحوه ادبیات بکار برده شده و نوع نوشتاری صحبتهایش را تکذیب کرد و محتوای اصلی حرفهایش را در ارتباط با کلیت آنچه درپشت پرده فوتبال رخ می دهد ، بیان نمود و هیچ اشاره ای به فینال جام حذفی نداشت. ضمن آنکه آتیلا در آن زمان در تیم استقلال هیچ مسوولیتی عهده دار نبود و قطعا دخالتی در تایید یا تکذیب مورد مطرح شده نخواهد کرد اما بیان آنچه ضرورت دارد قهرمانی استقلال در سالی است که ناصر حجازی آن تیم را بسته بود و تا مرحله نیمه نهایی جام حذفی در کنارش بود و از ابتدای فصل وعده کسب جام را داده و بعد از قهرمانی استقلال ، حجازی خوشحالترین استقلالی ایران زمین بود. پس بهتر است مایلی کهن ضعف فنی خویش در این سالها و عدم محبوبیتش را با زیر سوال بردن قهرمانی استقلال و لوث کردن شادی هواداران این تیم پوشش ندهد و اگر مدرکی داشت ، همان زمان رو میکرد تا حتی حمایت ناصر حجازی که محبوب میلیونها ایرانی و سردمدار مبارزه با فوتبال نا پاک است را همراه خویش میدید.
    آقای مایلی کهن هیچگاه هواداران ناصر حجازی که تعلق به رنگ خاصی نیز ندارند ، فراموش نمی کنند که شما چگونه اسطوره آنها را که قرار بود تا بر روی نیمکت تیم ملی بنشیند و به آرزوی دیرینه اشان برسند را به یکباره کنار گذاشتید و نام شما یک شبه جهت هدایت تیم ملی بیرون آمد و جالب اینجاست که به دیگران اتهام فامیل بازی و زد و بند می زنید ومردم هرگز فراموش نمی کنند که چند سال قبل، بعد از جام جهانی آلمان زمانی که مسوولین وقت از ناصر حجازی برنامه خواستند تا هدایت تیم ملی را بر عهده بگیرد ، باز نام شما به میان آمد و وقتی حجازی غیر مستقیم از روابط پشت پرده ای که ظاهرا خود منتقد به آن هستید ! سخن گفت ، شما اهانتهایی به حجازی کردید هیچگاه از ذهن و یاد مردم پاک نخواهد شد و حال امروز از نام فرزند اسطوره ورزش ایران جهت سرپوش گذاشتن بر حرفهایی که زده اید استفاده می کنید .آقای مایلی کهن شخصیت و رفتار شما به خودتان مربوط است اما لطف کنید و دیگر نامی از حجازی و یادگارهای حجازی به زبان نیاورید .
    آقای مایلی کهن شما نیز ظاهرا مانند بعضی ها که به آنها منتقد هستید ، در هیچ یک از مراسم حجازی حاضر نبودید .شاید تحمل محبوبیت حجازی چندان ساده نباشد.براستی فکر کردید که چرا شما هم که بظاهر معترض نسبت به بسیاری از مسایل هستید پایگاهی میان مردم ندارید اما ناصر حجازی که از ناپاکیهای فوتبال سخن میگفت در دل مردم جای دارد ؟ حجازی وابستگی نداشت و خودش بود.
    اقای مایلی کهن شما در حالی قصد دارید شخصیت و مدیریت فتح اله زاده را زیر سوال ببرید که هرگز در جایگاه تحصیلی و افتخارات ایشان نیستید و ناصر حجازی بخصوص در ماههای آخر زندگی اش که تلاش های فتح اله زاده در ساخت و تکمیل کمپ باشگاه استقلال (ناصر حجازی ) را میدید ، از ایشان بعنوان خدمتگزار مردم یاد میکرد اما شما چه خدمتی به مردم کرده اید که انتظار دارید از شما به عنوان اسطوره یاد شود ؟ به کدام افتخار یا خدمت به مردم؟
    شما از برتری مدیری سخن می گویید که بدلیل حکم دادن به شما پر افتخار است، اینکه کدام افتخار ، بر ما پوشیده است و آنوقت نه فقط فتح اله زاده را با آن همه مقام و قهرمانی فاقد موفقیت میدانید که قصد تخریب بهترین گلزن جهان را نیز دارید .فکر نمی کنید شما برای داشتن پست و مقام حاضر به هر تعریف و تمجیدی می باشید ؟ هواداران پرسپولیس نیز پاسخ شما را داده اند. راستی اقای مایلی کهن چرا شما به این فوتبال چسبیده اید و نمی روید تا کمتر در انظار گریه کنید !
    آقای مایلی کهن راستی هنوز که هنوز است بعد از گذشت آن همه سال از اخراج شما بدلیل کسب نتایج ضعیف از تیم ملی با آن همه ستاره ، این سوال برایم مطرح بوده است که چطور بازیکنانی مثل محسن رنجبران در حالی که هنوز جوهر قراردادشان با پرسپولیس خشک نشده بود و در تیم پرسپولیس ذخیره سعداوی ها بودند بکباره به تیم ملی دعوت میشدند حتی کاویان پور و خیلی های دیگر اما از استقلال فقط یکی دو بازیکن حضور داشتند.دعوت از بیش از نیمی از بازیکنان فیکس و ذخیره آن سال پرسپولیس به تیم ملی همان فوتبال پاکی است که از آن سخن میگویید یا مسایلی دیگر دخیل بوده است.لطفا به این سوال پاسخ دهید.
    هواداران استقلال هیچگاه فراموش نمی کنند که چطور با عدم دعوت از ستاره های وقت تیمشان همچون زرینچه ، تقوی ، اختر، غلامپور ، پرورش خواه ، اکبریان ، اکبرپور، پاشازاده و...چگونه قصد تخریب تیمشان را داشتید اما ناصر حجازی و فتح اله زاده با قهرمان کردن استقلال در لیگ و نایب قهرمانی در آسیا پاسخ محکمی به بعضی از رفتارها دادند.
    آقای مایلی کهن سعی کنید حرفهایتان را با دلایل محکم و محکمه پسند و بدون غرض ورزی نسبت به اشخاص مطرح نمایید تا هم به فوتبال کمک کرده باشید و هم نگاهها را بخودتان تغییر دهید.
    امیر رفیعی

فتح‌الله‌زاده: این آقا ۲ سال در پرسپولیس بازی کرده، فکر می کند یقه همه را باید بگیرد !

سرپرست باشگاه استقلال میهمان برنامه زنده تلویزیونی ورزش و مردم بود که مایلی‌کهن پشت خط آمد و راجع به مصاحبه‌اش با شوک صحبتهایی کرد. در این خصوص فتح‌الله‌زاده هم در این برنامه در حالی که مایلی کهن همچنان پشت خط بود جوابش را داد.
    به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، فتح‌الله‌زاده درباره ادعای مایلی‌کهن که با نسبت فامیلی به فوتبال و ورزش آمده است، گفت: مگر خود مایلی‌کهن بازیکن به دنیا آمده است که به من می‌گوید کجای این فوتبال و ورزش بودم و با نسبت فامیلی به این جایگاه رسیده‌ام.
    وی در حالی که مایلی‌کهن مدام به میان حرفهایش می‌آمد، اظهارداشت: این آقا نمی‌گذارد حرفم را بزنم. هر وقت کم می‌آورد این کار را می‌کند. مدیری را که تعریفش را می‌کنی و از او حکم گرفتی مگر از من فوتبالی‌تر است؟ سابقه فوتبالی و ورزشی من که از او بیشتر است.
    سرپرست باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: مصاحبه شوک را می‌گوید پخش نشده اما این همه در روزنامه‌ها درباره‌اش صحبت کردند، یکبار مصاحبه می‌کرد و این مصاحبه را تکذیب می‌کرد. او به ما تهمت زده بود که ما در جام حذفی تبانی کرده‌ایم، من فقط گفتم آدمی که متدین است، درست نیست که چنین تهمتی بزند و بهتر است در ماه مبارک رمضان استغفار کند.
    فتح‌الله‌زاده ادامه داد: مگر خودش چه سابقه فوتبالی دارد؟ ۲ سال در پرسپولیس بازی کرده آن وقت یقه همه را می‌خواهد بگیرد. اگر او لیسانس دارد من دکترا دارم. ما شکایتمان را به کمیته انضباطی برده‌ایم و او هم حاضر می‌شد و با مدرک این حرفها را تایید می‌کرد و آن وقت ما هم شرمنده او می‌شدیم. من هر کسی نیستم که اینطور صحبت می‌کند و از پشت کوه هم نیامده‌ام.

امیر قلعه نویی: فتح الله زاده پرافتخارترین مدیر تاریخ آبی است

امیر قلعه نویی با اشاره به ادعای مایلی کهن در خصوص بازی فینال جام حذفی چهار سال قبل ما بین استقلال و پگاه گفت:" همانطور که قبلا گفتم هرکسی چه مربی چه مدیر چه بازیکنی که اینکار را کرده، حواله خودش و بچه هاش به قرآن و آن کسی که بدون مدرک اتهام زده نیز حواله خودش و بچه هایش به قرآن.اجازه بدهید بیشتر از این حرفی نزنم.امیدوارم این دنیا و آن دنیا واقعیت معلوم شود.
    وی درباره درگیری لفظی مایلی کهن و فتح الله زاده در ورزش و مردم نیز گفت:" آمار نشان داده که افتخاراتی که دکتر فتح الله زاده برای استقلال کسب کرده فراوان است و از دید من ایشان پرافتخارترین مدیر تاریخ آبی است .من هم فکر می کنم همیشه باید با آمار حرف زد. به بحثی که میان آنها اتفاق افتاده کاری ندارم اما به عنوان عضو کوچکی از خانواده استقلال زحماتی که فتح الله زاده برای استقلال کشیده را نمی توانم فراموش کنم و اگر برخی هم این مسائل را فراموش کنند اینها را مردم فراموش نمیکنند،ایشان با سکوت و متانت خود شخصیت بالایش را نشان داد

با مایلی‌کهن برخورد جدی می‌کنیم!

رئیس کمیته فنی استقلال گفت: با تفکر و ادبیات مایلی‌کهن برخورد می‌کنیم.
    به گزارش فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، حسن روشن صحبت‌های محمد مایلی کهن در برنامه ورزش و مردم را محکوم کرد و گفت: در برابر صحبت های مایلی کهن به هیچ وجه کوتاه نمی آییم و شدیداً با این تفکر و این ادبیات برخورد می کنیم. کمیته فنی باشگاه استقلال از شنبه یا یکشنبه با مایلی کهن به صورت جدی برخورد می کند تا هر کسی به راحتی علیه تیم یا شخص خاصی صحبت نکند.
    وی تصریح کرد: مایلی‌کهن دوست و بچه محل من بوده اما نباید در تلویزیون بیاید و بگوید من مدرک فوق لیسانس دارم و از خود به تعریف و تمجید بپردازد. ایشان به مراتب بالای رتبه لیسانس که خواست رسیده و به عنوان یکی از معاونین ورزش انتخاب شد اما نمی دانم چطور الان می آید و هر صحبتی را فارغ از دغدغه درست یا غلط آن بیان می کند. از شنبه یا یکشنبه حتما کارمان را برای برخورد جدی با مایلی کهن انجام می دهیم تا به آنچه حقمان است برسیم و امیدوارم اینگونه صحبت ها دیگر نقل نشود.

bordobakht

8. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

برد استقلال رو تبریک میگم
    بنظر من بیشتر داریم رو خلاقیت میبریم تا هماهنگی تیمی
    فرهاد که عالییییییییییییییییییییی
    خدا رو شکر عزیز زاده از اول تو بازی نبود و گرنه باخت رو داده بودیم
    خسرو عالی بود و در عین حال نیمه دوم کم آورده بود و خسته
    آندو واقعا عالی بود چه قدرت بدنی هم داره دمش گرم تا آخر بازی رو دوید
    رحمتی هم مثل همیشه عالی

10. 5 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این بازی رو هم بردیم.خسرو حیدری تاثیرش رو گذاشت.مجیدی هم که گل کاشت.بازم اون بازی رو باید بکنن نکردن.حداقلش نتیجه رو گریفتیم و همین مهمه.

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

توقيف دوربين 90 و دستگيري تهيه كننده تلويزيوني فوتبال كرمان

مجتبي ناظمي گزارشگر برنامه 90 در حال تهيه گزارش از بيرون ورزشگاه بود كه ماموران انتظامي دوربين اين برنامه را توقيف كردند. ناظمي در گفت وگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: ماموران انتظامي دوربين را به ما نمي‌دهند و مشخص نيست بر سر دوربين چه آمده است. در تلاش هستيم اين مشكل را حل كنيم.
    * محسن مولايي تهيه كننده تلويزيوني فوتبال كرمان نيز براي دقايقي از سوي نيروي انتظامي بازداشت و سپس آزاد شد.
    * سر جورج مرات بازيكن اهل سوريه تيم مس در اواخر نيمه اول شكست و با سري بانداژ شده به بازي ادامه داد. حنيف عمران زاده با آرنج به سر اين بازيكن ضربه زد.
    نيمه اول بازي با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد.

برتري استقلال برابر مس در نيمه شب كوير

آخرين ديدار هفته سوم ليگ برتر از ساعت 22:30 جمعه در ورزشگاه باهنر كرمان و در حضور 9 هزار تماشاگر (طبق اعلام رسمي مسئولان ورزشگاه) برگزار شد و استقلال با نتيجه 2 بر يك به برتري رسيد.
    فرهاد مجيدي در دقيقه 70 و اسماعيل شريفات در دقيقه 80 براي استقلال گلزني كردند. محسن بياتي‌نيا در دقيقه 85 گل مس كرمان را زد تا آبي‌پوشان تهراني 7 امتيازي شوند به دليل تفاضل گل كمتر در رده دوم جدول بعد از صباي قم قرار بگيرند.
    عليرضا فغاني داور مسابقه به مصطفي سيفي و فرهاد سالاري از مس كرمان و پژمان منتظري، آندرانيك تيموريان، خسرو حيدري، مجتبي جباري، كيانوش رحمتي، اسماعيل شريفات و فرهاد مجيدي از استقلال كارت زرد نشان داد.
    تركيب استقلال:
    مهدي رحمتي، پژمان منتظري(از دقيقه 46 حميد عزيز‌زاده)، جواد شيرزاد، كيانوش رحمتي، خسرو حيدري( از دقيقه 90 وليد علي)، حنيف عمران‌زاده، مجتبي جباري، آندارنيك تيموريان، علي حمودي، فرهاد مجيدي و آرش برهاني( از دقيقه 61 اسماعيل شريفات)
    سرمربي: پرويز مظلومي
    تركيب مس كرمان:
    ارشاد يوسفي، ميلاد فخرالديني، شجاع خليل زاده، فرهاد سالاري، بيژن كوشكي، مصطفي سيفي، فرزاد حسين‌خاني، مهرداد پولادي(از دقيقه 84 عادل كلاه كج)، قاسم دهنوي(از دقيقه 73 كيوان امرايي)، احمد حسن‌زاده و جرج مرات( از دقيقه 78 محسن بياتي‌نيا)
    سرمربي: صمد مرفاوي

farsnews

12. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

به همه ی دوستای استقلالی تبریک میگم ...
    واقعا باید خدا رو شکر کرد که مدیر خوبی داریم ، سرمربی استقلالی داریم و بازیکنای با غیرتی ..
    باید یه نگاه به تیم همسایه انداخت و خدا رو شکر کرد ..
    دست همه ی بچه ها درد نکنه ... امیدورام همین روند رو تا آخر فصل ادامه بدند ..
    و البته
    امیدورام زودتر میداوودی بیاد ..

14. 9 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

اول از همه برد رو تبريك ميگم به همه ... اين بازي به عنوان يك بازي خارج از خانه عملكرد نسبتا خوبي بود براي تيم و اميدوارم در آينده بيشتر هماهنگ بشه تيم.

اما يه چند تا نكته ي كوتاه :

1_ تيم مس پاياپاي استقلال جنگيد مخصوصا تا لحظه اي ;ه گل اول رو خوردن ... بعد كمي تسلطشون رو از دست دادن چون مي خواستن جبران كنن و استقلال از اين آشفتگي و احساسي بازي كردن مس استفاده برد و يك گل غافلگير كننده زد.

2_علي حمودي و شيرزاد اين بازي خوب نبودن و هر 2 باز نسبت به بازي هاي قبلي خودشون افت داشتند علي الخصوص علي حمودي كه روي گل مس هم اشتباه كرد. گفتم حمودي تا اينجا ضعف بدني داره و مشخصه براي 50-60 ديقه توان مفيد داره. شيرزاد هم چند تا اشتباه كرد.

3_بايد دعا كرد منتظري و عمران زاده مصدوم و محروم نشن يا خيلي كم اين اتفاقات براشون بيوفته چون چيزي كه مشخصه حميد عزيززاده خيلي رو فرم نيست و سرعت پاييني داره و خيلي هم اضافه وزن داره ... من رو ياد سال آخر بازي اسطوره ي باشگاه جناب رضا حسن زاده انداخت كه 4-5 سال قبل آخرين فصل بازي خودش رو در سي و چند سالگي در پگاه گيلان بازي ميكرد !! اما عزيززاده جوونتره و بايد بهتر بشه.

4_ از فرهاد مجيدي خيلي ممنونم و باز هم نشون دا كه هنوز همون بازيكن با انگيزه ي گذشتس

5_ اگه قراره مهاجم هدف نخريم و با برهاني و فرهاد و ميداوودي و شريفات ادامه بديم بايد اين كارهاي تركيبي و سريع كه 2 گل رو شكل دادن رو خيلي بيشتر انجام بديم ... اما

يادتون هست بازي اول من گفتم تيم به يه مهاجم هدف نياز داره براي ضربات سر؟ يكي از دوستان عزيز گفتن كه خب گل برهاني هم روي ضربه ي سر بود ... من اينجا منظور دقيقم رو از اون حرف ميگم نميدونم باهام موافقيد يا نه :

ببينيد تعريف بازيكن هدف و تارگت كسي هست كه توپ ها بهش برسه ... اين بازيكن معمولا بازيكني قدرتي و قد بلند هستش و اكثر تيم ها در ليگ هاي اروپايي و حتي ليگ ايران يه بازيكن اين چنيني دارند ... در سپاهان ... ياشين و سيد صالحي ... در مس همين شماره ي 9 ... در پرسپوليس وحيد هاشميان ... در منچستر برباتوف ... در آرسنال مارن شاماك ( يا شاماخ) يا بنتنر ... در تاتنهام فصل قبل پاوليچنكو و كراچ و در مادريد آمانوئل آدبايور ...

خب تو اين بازي من دقت كردم اكثر ضربات شروع مجدد متاسفانه براي حريف بود چون مجيدي با 180 سانتي متر قد قطعا خيلي نميتونه رو سر مدافع هاي بلند قد موفق باشه. مهاجم بلند قد و هدف روي بازي هاي مستقيم موفق هست و ميتونه اين ضربات رو با يه پاس با ضربه ي سر به هم تيمي هاش بده چيزي كه ما در اين بازي نديديم ... چند بار مجتبي جباري اين كار رو كرد اما جباري هم اون جلو نميتونه هدف باشه.

يه مطلبي رو در ادامه بگم ... دوستان گفتن ما گلمون رو در بازي سپاهان با ضربه ي سر زديم ... بله درسته اما منظور من باز نبرد هاي هوايي هست ... گل روي اين ضربات گاها اتفاق ميوفته براي بازيكن هاي كوتاه قد يا متوسط ... جام جهاني 2006 رو به ياد بياريد ... در اون بازي ها ما 2 گل با ضربه ي سر از 2 بازيكن آنگولايي و مكزيكي خورديم كه قدشون كمتر از 170 بودش ...

دوستان من منظورم نبرد هاي هوايي بوذ نه ضربات سري كه روي جا موندن مدافع ها زده ميشه... بازيكني هدفي كه دروازبان رو از ارسال هاي بلند مطمئن كنه.

نكته ي مهم :

مهاجم هدف تاكتيكي نيست كه 100 درصد ازش استفاده بشه ... يك تاكتيك آلترنيتيو هست ... تاكتيكي كه ميشه در زمان هاي مختلف ازش استفاده كرد.

اميدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم باز اگه شبهه اي ايجاد شد توضيح بيشتر ميدم.

اميدوارم حالا كه مهاجم هدف نداريم همين بازي تركيبي و روي زمين و سريع بيشتر ادامه پيدا كنه ...
    در آخر باز هم تبريك ميگم و ببخشيد اگه پر حرفي كردم.

+

صمد مرفاوي و بياتي نيا چطور درگير شدن؟! من حواسم نبود يه لحظه ...
    Last edited by Hamid Hamid; 13-08-2011 at 00:21.

16. 8 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از همه این برد نفسگیرو تبریک میگم

خوب طبق پیش بینیم بازی 2-1 شد
    بازیه خوبی انجام ندادیم ولی به اینده باید امیدوار باشیم
    رحمتی که امروز مرخص بود همه توپارو دفع میکرد نمیدونم چرا جمع نمیکنه؟
    به حمودی هم تبریک میگم نقشه ماستو خوب بازی کردگلو تقدیمشون کرد یه همکاریه درست حسابی هم با خسرو نکرد
    اندو ازش بیشتر انتظار میره مجتبی زیاد اماده نبود
    خسرو به زمانه بیشتری نیاز داره.
    فرهاد که نیاز به گفتن نداره کاپیتان امپراتور ژنرال سلطان سرتیپ سرلشکر فرهاد مجیدی
    واقعا اینجا باید گفت تو خورشیدی ولی عروب نداری اهای فرهاد مجیدیتو دریایی ولی ساحل نداری اهای فرهاد مجیدی
    از دفاع هم دیگه با مصدومیته پژمان تعطیل شدیم
    منکه اخرایه بازیو طاقت نیاوردم ببینم
    ستاره تیم ملی کویتو اوردیم رو نیمکت نشوندیم اینم شاهکاره مظلومیه.حداقل 20 دقیقه نذاشت بازی کنه
    شریفاتم کم کم داره جا میفته حالا رفیقش(میداوودی) هم بیاد بهترم میشه
    فقط این زوج حمودی خسرو بد خورد تو ذوقم اصلا هماهنگ نبودن مطمئنا 2 تا بازی دیگه با هم کنند حله
    این تیم حمله کنه تیمی جلودارش نیست نمیدونم چرا حمله نمیکنن 2 تا حمله جدی کردیم جفتش گل شد

صبا لطف تفاضل گل اوله و استقلال دوم اگه حمودی سوتی نمیداد الان ما صدرنشین بودیم
    به امید اینکه یه پله دیگه صعود کنیمو همونجا بمونیم

18. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

تبریک دوستان
    گلها هم عالی بودن ...
    حیدری هم خوب شد رسید به این بازی

20. 5 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •