تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 154 اولاول ... 397985868788899091929399139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

علاقه‌مندی هافبک پیشین روسونری از حضور آپاچی در سن‌سیرو

بوبان: زوج توز و ابراهیموویچ در میلان رویایی است

خبرگزاری فارس: هافبک پیشین میلان گفت: همکاری توز و ابراهیموویچ در خط حمله میلان رویایی و هیجان انگیز است.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، مدتی است که خبر حضور احتمالی کارلوس توز در باشگاه میلان به گوش می‌رسد ولی هنوز انتقال این بازیکن آرژانتینی به میلان قطعی نشده است.

زوانیمیر بوبان در این مورد گفت: زلاتان ابراهیموویچ یک بازیکن کامل و حرفه‌ای است. او از آن دسته بازیکنانی است که می‌تواند سرنوشت یک بازی را تغییر دهد. او می‌تواند موجب پیشرفت میلان شده و تیم را به کلاس بالاتری برساند.

وی در ادامه گفت: اگر کارلوس توز نیز به میلان بپیوندد، در کنار زلاتان می‌توانند زوجی رویایی را تشکیل دهند. کارلوس در میلان می‌تواند به قهرمان دیگری تبدیل شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشگاه ایتالیایی به دنبال اینزاگی

تسر: "سوپر پیپو" بازیکنی است که هر مربی به آن نیاز دارد

خبرگزاری فارس: سرمربی باشگاه نووارا اعلام کرد برای جذب مهاجم میلان اقدام خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از گل، فیلیپو اینزاگی در فصل جاری به ندرت در ترکیب روسونری قرار گرفته و بارها به سران میلان اعلام کرده که در صورت عدم همکاری او را در جریان بگذارند.

در این‌باره آتیلیو تسر سرمربی نووارا گفت: احساس بسیار خوبی خواهد بود که بتوانم مربی اینزاگی باشم. او بازیکنی است که هر مربی دوست دارد او را در ترکیب تیمش داشته باشد.

تسر ادامه داد: اینزاگی یک بازیکن حرفه‌ای است. حضور "سوپر پیپو" در ترکیب تیم ما مانند یک رویا است. البته باشگاه‌های بسیاری هستند که قصد جذب او را دارند.

اگر ما نیز شانس این را داشته باشیم که بتوانیم او را در ترکیب داشته باشیم، بدون شک برای امضای قرارداد با وی اقدام خواهیم کرد.

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

روبینیو: بعید است که در سال 2012 به سانتوس برگردم

مهاجم برزیلی بازگشتش به لیگ فوتبال برزیل در سال 2012 را بعید می داند

سایت گل- روبینیو، ستاره برزیلی باشگاه میلان احتمال بازگشت به سانتوس در سال 2012 را رد کرد. این درحالی است که در سال 2012 سانتوس صد ساله می شود

روبینیو در صحبتهایی اعلام کرد که با توجه به شرایط کنونی اش در میلان، بسیار بعید است که بتواند به میلان بازگردد

روبینیو درصحبتهایی دراین باره گفت:« خیلی بعید است. شرایط کنونی من با سال 2010 خیلی فرق کرده.من این روزها شرایط خیلی خوبی در میلان دارم. از حضور در ترکیب تیم لذت می برم و تقریبا همیشه در ترکییب ثابت تیم هستم.سانتوس تیمی است که آن را دوست دارم و در قلب من جای دارد. البته همیشه آماده ام که با آنها در تماس باشم.»

این درحالی است که روبینیو روز جمعه با تعدادی از بازیکنان سانتوس دیدار کرده بود و همین دیدار باعث شد تا رسانه های خبری از احتمال بازگشت او به سانتوس بگویند که روبینیو اکنون این گمانه زنی ها را رد کرد.

گانسو بازیکن برزیلی سانتوس بعد از دیدار روز جمعه با روبینیو دراین باره گفت:« خیلی خوب می شود که روبینیو به سانتوس بازگردد. ولی این خود اوست که باید دراین باره تصمیم گیری کند.»

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مسخره ترین خرید هافبک برای تیم میلان سیدو کیتا هست!!
    بی شعور تر از این گالیانی -شخص شخیص خودشه!!

6. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته فعلا در حد شایعه است و با توجه به سنی که داره یک کم بعیده.
    چون میلان قرارداد فعلی بازیکنان بالای 30 سالش رو فقط بصورت یک ساله و با کم کردن دستمزد انجام میده.
    قرارداد آمبروزینی - سیدورف - گتوزو - فلامینی - فن بومل در پایان فصل به پایان میرسه و میلان باید به فکر جایگزین جوان باشه
    پس کیتا هم اگه بخواد بیاد دستمزدش کم میشه و قرارداد یک ساله برای اون در نظر گرفته میشه که فکر نکنم قبول کنه.
    به نظرم بهتره استراسر و مرکل رو از لچه و جنوا برگردونیم و اگه کسی مد نظر باشه بهتره که کم سن و سال باشه تا برای چندین سال اون قسمت رو بیمه کنه.
    البته احتمال انتقال مونتولیوو هم در تابستان همچنان پابرجاست.

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مانچینی درب های انتقال قرضی توز را باز کرد!!

روبرتو مانچینی در جدید ترین صحبت های خود اعلام کرد که اگر توز با یک تعهد در ژآنویه به صورت قرضی به میلان منتقل شود خوب است.

منچستر سیتی هفته گذشته رسما اعلام کرد که کارلوس توز تنها در ژآنویه فروخته خواهد شد و قرض داده نخواهد شد اما به نظر می رسد ملاقات آریدو برایدا با سران منچستر سیتی چیزهایی را تغییر داده است.

اعتقاد بر این است که سیتی به باشگاه میلان گفته است اگر آن ها توز را به صورت قرضی بخواهند باید تعهد بدهند که وی را در تابستان خریداری خواهند کرد و روبرتو مانچنینی در آخرین صحبت های خود این موضوع را تاکید کرد.

وی در مصاحبه با اسکای اسپورت 24 گفت " این مهاجم آرژانتینی بسیار قدرتمند است.او یا باقی خواهد ماند یا در ژآنویه خواهد رفت.انتقال قرضی با گزینه حق خرید به شرط یک قیمت مناسب بسیار خوب می باشد"

" مهمترین چیز این است که او 100 در صدر در انتهای فصل در آن باشگاه بماند.من می توانم این مسئله را تایید کنم که با 4 الی 5 باشگاه پیرامون انقال توز در کنار میلان مذاکره کرده ایم"

روبرتو مانچینی به نظر متقاعد شده است که توز به هیچ وجه برای باشگاه سیتی بازی نخواهد کرد در حالی که توز اعلام کرد به هیچ وجه دیگر به انگلستان قدم نخواهد گذاشت. و میلان به نظر می رسد برگ برنده ی خوبی را در اختیار داشته باشد چرا که آنها با کارلوس توز به توافقات کامل رسیده اند. چیزی که ایجنت وی از چند هفته گذشته به آن اشاره دارد.

گالیانی نیز در این رابطه سخنانی نیز به میان آورد " آیا توز یک هدیه کریسمس برای هواداران می باشد ؟ فکر می کنم ما در یک دوره از مشکلات اقتصادی هستیم اما ما تمام تلاش خود را می کنیم تا هواداران را راضی و خشنود نگه داریم"

" من قول می دهم که تنها برای کارلوس توز تا 31 ژانویه صبر خواهیم کرد و در صورت عدم ورود او هیچ کس دیگری به تیم اضافه نخواهد شد"

هرگز درخواست ترک باشگاه را نکردم

مصاحبه مارک فن بومل با نشریه توتواسپورت...

مارک فن بومل در آخرین صحبت های خود اعلام کرد که وی " هرگز از میلان درخواست فروش وی را نکرده است" اما ممکن است در ژوئن 2012 به هلند بازگردد.

این کاپیتان تیم ملی هلند علاقه دارد تا دوران حرفه ای گری خود را در باشگاهی که فوتبال خود را از آن آغاز کرد را به اتمام برساند.

وی در مصاحبه با توتو اسپورت چنین گفت " هزگر تا بدین لحظه درخواست فروش نکرده ام.زمانی که در سال 2005 من هلند را ترک کردم قول دادم تا قبل از آنکه کفش های خود را آویزان کنم به آنجا بازگردم"

" با این اوصاف نمی دانم که آن لحظه فرا رسیده است یا نه..هنوز 6 ماه دیگر باقی مانده است و باید دید چه اتفاقاتی رخ خواهد داد"

این ستاره 34 ساله هلندی قبل از انتقالش به میلان در ژانویه 2011 برای تیم های چون بارسلوتا و بایرن مونیخ نیز بازی کرده است.

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

روبرتو مانچینی در جدید ترین صحبت های خود اعلام کرد که اگر توز با یک تعهد در ژآنویه به صورت قرضی به میلان منتقل شود خوب است.
    بعید میدونم... اگه سیتی میخواست قرضی بده توز رو، پیش از شروع فصل اینتر می گرفتش.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب حسین جان اون موقع هنوز همچین مشکلی بین اون و مانچینی پیش نیومده بود
    نکته دوم اینه که گالیانی استعداد خاصی در این جور انتقال ها داره

13. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوب حسین جان اون موقع هنوز همچین مشکلی بین اون و مانچینی پیش نیومده بود
    نکته دوم اینه که گالیانی استعداد خاصی در این جور انتقال ها داره
    اتفاقا بهزادی، فصل قبل (که اولین فصل مانچینی از ابتدای شروع پریمیر لیگ در تابستان بود) این مسائل بین مانچو و توز کلید خورد که البته بیشترش هم تقصیر توز بوده به نظر من... تنش ها بین اون و توز زیاد شد، ولی مانچینی به اجبار توز رو بازی میداد، چون واقعا تاثیر گذار بود... البته مانچو هم بیکار نبود و با خریدن ژکو، رسما در نظر داشت که وابستگیش به توز تموم بشه... نهایتا با پایان فصل و استارت فصل جاری و خرید مهاجم و هافبک هجومی، رسما توز کنار گذاشته شد شد. اینتر خواست استفاده کنه... اما چون شرایط مالیش خوب نبود و اسنایدر رو نتونستند بفروشن به یونایتد، موراتی به نیت قرضی وارد مذاکره شده که جواب نداد... چون سیتی واسش خیلی سخت بود که نزدیک 50 میلیون پوند بابتش داده بودند قرضی بدن به تیمی و بعد یه فصل دوباره بازیکن مخالف برگرده به تیم درحالی که یه سال سنش هم زیاد شده، بالتبع بازیکنی تو سن و سال توز دیگه 30 میلیون یورو هم نمی ارزه... الان هم شرایط همینه... به نظرم سیتی دنبال اینه که توز رو به سرعت با قیمت مناسب بفروشه و تو همین زمستون یه بازیکن جذب کنه...
    +
    گالیانی که آره! : دی
    در کل من از حضور توز در ایتالیا استقبال می کنم حتی اگه تو تیم رقیب میلان باشه. چون به نظرم آرژانتینی ها خیلی حق دارن به فوتبال ایتالیا!
    یاعلی

15. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

توز در ژانویه توی میلانه صد در صد....
    برانکا و موراتی باید در برابر گالیانی درس پس بدن
    ولی چند روزه قضیه کیتا مطرح شده!!
    این کیتا واقعا یه سرطان به تمام معنا هست!! امیدوارم هیچ وقت توی میلان نبینمش!!
    راستی برزیلی ها هم به گردن ایتالیا حق دارن

17. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اتفاقا بهزادی، فصل قبل (که اولین فصل مانچینی از ابتدای شروع پریمیر لیگ در تابستان بود) این مسائل بین مانچو و توز کلید خورد که البته بیشترش هم تقصیر توز بوده به نظر من... تنش ها بین اون و توز زیاد شد، ولی مانچینی به اجبار توز رو بازی میداد، چون واقعا تاثیر گذار بود... البته مانچو هم بیکار نبود و با خریدن ژکو، رسما در نظر داشت که وابستگیش به توز تموم بشه... نهایتا با پایان فصل و استارت فصل جاری و خرید مهاجم و هافبک هجومی، رسما توز کنار گذاشته شد شد. اینتر خواست استفاده کنه... اما چون شرایط مالیش خوب نبود و اسنایدر رو نتونستند بفروشن به یونایتد، موراتی به نیت قرضی وارد مذاکره شده که جواب نداد... چون سیتی واسش خیلی سخت بود که نزدیک 50 میلیون پوند بابتش داده بودند قرضی بدن به تیمی و بعد یه فصل دوباره بازیکن مخالف برگرده به تیم درحالی که یه سال سنش هم زیاد شده، بالتبع بازیکنی تو سن و سال توز دیگه 30 میلیون یورو هم نمی ارزه... الان هم شرایط همینه... به نظرم سیتی دنبال اینه که توز رو به سرعت با قیمت مناسب بفروشه و تو همین زمستون یه بازیکن جذب کنه...
    +
    گالیانی که آره! : دی
    در کل من از حضور توز در ایتالیا استقبال می کنم حتی اگه تو تیم رقیب میلان باشه. چون به نظرم آرژانتینی ها خیلی حق دارن به فوتبال ایتالیا!
    یاعلی
    بله این مسائل بود ولی تا این حد و به این شدت نبود که توز قهر کنه و به آرژانتین بره و دیگه حاضر نباشه که به منچستر برگرده.
    البته از وقتی که اوریالی از اینتر کنار گذاشته شد میشه گفت که توی نقل و انتقالات زیاد موفق نبودن.
    با این حال میلان هم از این تنش ایجاد شده بین توز و مانچینی و من سیتی استفاده کرد و در بهترین موقع پیشنهاد داد که با توجه به اخبار مورد قبول واقع شده.

نکته جالب در مورد کارلوس توز اینه که توی 27 بازی که برای منچستر سیتی در پرمیر لیگ به میدان رفته تیم منچستر سیتی 25 پیروزی و 2 مساوی کسب کرده و اصلا شکست نداشته !

امیدوارم در صورت انتقال احتمالی به میلان هم همچین رکوردهایی ثبت بشه

19. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •