تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 186 اولاول ... 397985868788899091929399139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

صدا و سیما هم که شورش رو در اورده . زارت و زورت تکرار گل نشون داد . یه جا بازیکن بنفیکا نزدیک محوطه شوت زد درست همون موقع گل گیگز رو نشون داد . خیلی حرسم رو دراورد .
    اخه همون لحظه الجزیره اسپورت داشت گزارش نتایج بازیای دیگه رو میداد!
    نمیتون نشون بدن که.......
    اخه اینا دزدی نمیکنن که.........

2. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نتیجه بدی نبود ولی میلیمتری بود با وجود این که بیشتر توپو در اختیار داشتیم ولی بنفیکا بهتر بازی می کرد لیندگارد
    به نظر من خوب کار کرد و تو گل هم خیلی مقصر نبود بلکه اونز باید یه کاری می کرد به عنوان مدافع نه اینکه وایسه نگاه کنه
    خیابانی هم شاهکاریست واسه خودش .. حرفای امشبش
    یکی دیگه
    خسوس(مربی بنفیکا)اهل آمریکای لاتین هستش و اونجا حاشیه نقش مهمی رو بازی می کنه...(چند دقیقه بعد)خسوس این حرکات حاشیه ای رو از هموطنش مورینیو گرفته!!!!!

4. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

آندرس لیندگارد از اولین حضور خود در لیگ قهرمانان بسیار لذت میبرد

دروازه بان دانمارکی یونایتد نمایش فوق العاده ای در برابر حریف قدیمی منچستر داشت گرفتن چند شانس خوب از حریف پرتغالی پس از گل در نیمه اول و نمایش خیره کننده آن در دقایق پایانی بازی همه نشان از پیشرفت این دروازه بان جوان یونایتدها دارد
    لیندگارد پس از بازی به خبرنگاران گفت : من از عملکرد خودم راضی هستم اما هنوز به خاطر گلی که خوردم کمی ناراحت هستم چون من توپ را با انگشتانم لمس کردم اما موفق به گرفتن نشدم بزرگترین سرگرمی و مهمترین قسمت زندگی من همین فوتبال بازی کردن است و من بسیار لذت میبرم این یک استادیوم با تماشگران زیاد است و این شب بسیار خوبی برای من بود و هواداران ما نیز عالی بودند
    لیندگارد پس از تجربه اولین بازی خود در اروپا طبیعی است که حالا خواهان بازی های بیشتر است او می گوید : این دلیلی است که من به منچستر امدم بازی در چنینی مسابقاتی من قبلا چندین بار گفتم درست است که من از یک تیم کوچک نروزی به اینجا آمدم ولی من اینجا هستم چون می خواهم که بازی کنم نه اینکه روی نیمکت بشینم

فرگی خوشحال از تساوی به دست امده

سرالکس فرگوسن اعتراف میکند که از تساوی1-1 در خانه بنفیکا خوشحال است اسکار کاردوزو مهاجم پاراگوئه ی بنفیکا در دقیقه 24 روی یه حرکت تماشایی دروازه منچستر رو باز کرد اما درست در لحظات پایانی بازی این سر رایا گیگز بود که با یک شوت تماشایی دروازه بنفیکا رو فرو ریخت سرالکس فرگوسن می گوید : ما در نیمه اول محتاظانه بازی کردیم و سعی کردیم که بازی رو در اختیار بگیریم و پس از زدن گل تساوی تیم ما بهتر کار کرد
    بنفیکا در 15 دقیق اخر بازی شانس های بسیار خوبی برای گلزنی داشت و اندرس به عنوان یک بازیکن ذخیره بسیار خوب ظاهر شد فرگوسن در پاسخ به سوالات پی در پی در مورد عدم حضور دخئا در این بازی با توجه به بازی بسیار خوب لیندگارد گفت :دخئا یکشنبه بازی خواهد کرد این تصمیمی بود که ما قبل از بازی گرفتیم من واقعا نمی دانم چرا شما از این سوالات میپرسید بعضی چیزها که شما به دنبال ان هستید کمی احمقانه است به هر حال این ثابت کرد که ما دو دروازه بان فوق العاده داریم

فلچر:بازگشت به ترکیب فوق العاده بود

فلچر بعد از غیبت طولانی مدت به دلیل بیماری ویروسی به ترکیب یونایتد بازگشت و نود دقیقه به میدان رفت. دارن بعد از پایان بازی با بنفیکا در لیسبون در مورد بازی به MUTV گفت:قطعا ما برای کس سه امتیاز وارد میدان شدیم ولی متاسفانه نتوانستیم به پیروزی برسیم اما رسیدن به یک امتیاز بعد از عقب افتادن و بازگشت به بازی نتیجه بدی نیست.ما از شروع عالی بنفیکا و جو ورزشگاه هیجان زده شدیم و زود گل دریافت کریم اما بعد از دریافت گل کاراکتر خوبی از خود نشان دادیم و به گل رسیدیم.بعد از گل احساس می کنم بازی را بدون به وجود آوردن موقعیت گلزنی مهم کنترل کردیم چند شانس داشتیم که زیادی جدی نبود و نتوانستیم از آن ها استفاده کنیم.او ادامه میدهد:گل رایان فوق العاده بود.او همواره تمرین می کند و شخصیت بی نظیری دارد. بازشگتم به ترکیب یونایتد بعد از چند ماه فوق العاده بود دو بازی برای اسکاتلند انجام داده بودم ولی بازی برای یونایتد بسیار خوب بود.

اورا: گیگز یک افسانه است.

پاتریس اورا مدافع چپ شیاطین سرخ ابراز کرد که رایان گیگز تا به حال بهترین بازیکنی بوده که در کنار بازی کرده است. رایان گیگز 22 فصل متوالی را در کارنامه حرفه ای خود دارد او همچنین در بازی دیشب توانست با یک شلیک خوب دروازه ی تیم بفیکا را باز کند و نتیجه را 1-1 مساوی کرد.رایان گیگز دارای سابق بالایی برای یونایتد در بازی ها دارد. این بازیکن اهل ولز 38 سال سن دارد اما هنوز هم به بازی برای تیمش ادامه میدهد و هیچ نشانه ای از افت در او دیده نمیشود و همچنان در بالانرین سطح حرفه ای خود کارش را ادامه میدهد.

پاتریس اورا در مورد او میگوید: او هنوز هم تشنه ی موفقیت است که انگار او یک بازیکن تازه کار است و من از این که در کنار او بازی میکنم لذت میبرم. کلمه ی "افسانه" برای هر بازیکنی قابل استفاده نیست. اما واقعا برای او استفاده از این کلمه یک چیز آسان و راحتیست. برای من او بهترین بازیکن است او 37 سال سن دارد اما او همچنان برای موفقیت های بیشتر تلاش میکند و در تمرینات سخت کار میکند. و او توانست یک گل برای تیمش به ثمر برساند که برای من بسیار طبیعی است چون او رایان گیگزی است و او یک افسانه ی واقعیست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 7 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

خیابانی : آخرین بازی یونایتد بنفیکا در سال 2006 در الدترافورد 3.1 به سود یونایتد به پایان رسید
    نکته : یونایتد اون بازی رو 2.1 برد
    خیابانی:به والنسیا صد بار گفت اسمالینگ!
    به رونی میگفت گیگز!
    در کل خدا به داد صدا و سیما برسه.صدای تماشاگران که همش ضبط شده هست.
    بچه ها اگر همه از پی سی ورلد(فوتبالیها )جمع بشیم یک پیغامی به این خدا زده ها بدیم بد نیست!

8. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اورا: گیگز یک افسانه است.
    البته نظر جناب خیابانی چیز دیگه ای هست !! ایشون دیشب عنوان داشتن که گیگر مثل قبل نمی تونه بدوه یا استارت بزنه !! در نوع خودش جالب بود .

تویه هیچ فصلی منچستر رو اینقدر پر از تغییر ندیده بودم اما همه تغییرات کاملا مثبت و امیدوار کننده بودن . کمتر تیمی رو داریم که مثل منچستر اینچنین در کنار کسب عنوان های متعدد بازیکن سازی کنه ، به نوعی آینده خودش رو خودش تامین کنه نه با خرید های مختلف .
    فرگوسن تمام نشدنیه !

10. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یونایتد – چلسی

یونایتد برای رکوردشکنی خانگی به مصاف چلسی می رود...

راهنمای فرم:

شاید شیاطین با بدست اوردن نتیجه تساوی در برابر بنفیکا، رکورد 100% پیروزی خود را ازدست داده باشند، ولی ان نتیجه باتوجه به شرایط بازی و گروهی که یونایتد در ان حضور دارد، نتیجه خوبی به شمار می آید. در لیگ برتر شیوه فرگوسن بسیار خوب عملکرده و با نمایش یک بازی هجومی ،یونایتد گل های زیادی به ثمر برساند.

چلسی نیز با مربی جدید خود، آندره ویلاش بوآش، شروع بسیار خوبی داشته است. انها دراولین بازی خود در برابر استوک متوقف شدند اما از ان زمان تا کنون تمامی دیدارهای خود را با پیروزی پشت سر گذاشته اند. انها توانستند بایرن لیورکوزن را با دوگل از پیش رو بردارند.

حاضرین و غایبین:

نمانیا ویدیچ، رافائل، تام کلورلی، دنی ولبک و درن گیبسون این بازی را از دست خواهند داد. اشلی یانگ و ریو فردیناند ، بعداز غیبت در بازی با بنفیکا ،اماده بازی هستند. انتونیو والنسیا و درن فلچر بعداز مدتها در برابر بنفیکا به میدان رفتند و شرایط حضور در این بازی را دارا می باشند.

چلسی منتظر وضعیت نهایی دیدیه دروگبا است. ویلاش بوآش باید تصمیم بگیرد که از فرناندو تورس یا دنیل استوریج از ابتدا در ترکیب تیم خود استفاده کند. پیتر چک و داوید لوئیز نیز اماده هستند.

آخرین دیدار:

دراخرین بازی بین دوتیم، یونایتد خیلی زود با گل خاویر هرناندز از حریف لندنی خود پیش افتاد. ضربه سر نمانیا ویدیچ نتیجه را 2-0 کرد تا شیاطین قدم بلندی به سوی کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر برداشته باشند.بعداز خراب کردن چند موقعیت،فرانک لمپارد یکی از گلها را جبران کرد . اما یونایتد توانست بازی را به نفع خود به پایان برساند.

مرد برتر:

جان تری مردی است که به چلسی اطمینان خاطر میبخشد و این تیم را مصمم تر و جنگنده تر میکند. او هدایت خط دفاعی چلسی را برعهده دارد و انتظار می رود نبرد سختی بین او و مهاجمین یونایتد بوقوع بپیوندد.

نقل قول:

سرالکس فرگوسن:"بازی خوبی خواهد بود. در هفت سال گذشته این دوتیم رقابت نزدیکی داشته اند.حداقل یک گل در این بازی به ثمر رسیده و انتظاردارم بازی سخت و نزدیکی داشته باشیم."

سوت زننده:

فیل داود قضاوت این بازی را برعهده خواهد داشت. او قضاوت بازی جام خیریه این فصل را که با پیروزی 3-2 یونایتد در برابر منچستر سیتی همراه بود، برعهده داشت.

بازی های مهم هفته:

لیورپول روز یکشنبه و قبل از بازی منچستر یونایت=چلسی، به مصاف تاتنهام می رود و منچستر سیتی نیز به مصاف فولهام می رود.

قرمز ها بدون مصدوم جدید در مقابل چلسی

اگر چه ویدیچ،کلورلی،ولبک و رافائل همچنان دور از مسابقات هستند ولی سر الکس فاش کرده که کسی به این لیست اضافه نشده است. وی در کنفرانس خبری هفتگی خود گفت:"ما از بازی بنفیکا بدون هیچ مصدومی برگشتیم.ما ترکیب کامل و قدرتمندی برای یکشنبه در اختیار داریم.
    بازیکنانی مثل فلچر،پارک و والنسیا به من سردرد میدن چون به مرز امادگی رسیدن و انتخاب تیم را برای من مشکل کرده اند.ان ها در باری های گذشته بازی نکردند چون تیم بسیار خوب بازی می کند.من تصمیم گرفتم تغییری در ترکیب انجام ندم.اما حالا ما در زمانی هستیم که به تمام بازیکنانمان احتیاج داریم .ما الان بازی های اروپایی و کارلینگ کاپ را داریم.
    دنی ولبک هم به تمرینات بازگشته و احتمالا برای بازی با استوک اماده است."

حقایق بازی: منچستر یونایتد - چلسی

- خاویر هرناندز در سه بازی از پنج بازی که فصل قبل در برابر چلسی انجام داد موفق به گلزنی شد.

- سه بازی اخر دوتیم در لیگ برتر و بازی اخرشان در لیگ قهرمانان با نتیجه 2-1 به پایان رسیده است.

- یونایتد در فصل گذشته در کلیه رقابت ها 4 بازی از پنج رویارویی با چلسی را با پیروزی پشت سرگذاشته است.

- بعداز گذشت چهار هفته از مسابقات لیگ برتر، یونایتد بیشترین گل در تاریخ لیگ برتر را به ثمر رسانده است.

- 30% از تمامی شوت های یونایتد به سمت دروازه تبدیل به گل شده است. این درحالی است که متوسط شوت های تبدیل شده به گل در لیگ برتر 11% است.

- چلسی تاکنون در الدترافورد پنج بار به پیروزی رسیده و بیشترین پیروزی در بین تیم های لیگ برتری در تئاتر رویاها رابدست اورده است.

- متوسط امتیازاتی که یونایتد در برابر چلسی در الدترافورد بدست اورده کمتر از متوسط امتیازاتی است که در برابر سایر رقبا بدست اورده است.

- یونایتد در 32 تمامی بازی اخیر خود در الدترافورد موفق به گلزنی شده و اخرین باخت این تیم در این ورزشگاه به اپریل 2010 و بازی با چلسی بر میگردد.

- وین رونی 9 گل در پنج بازی اخرش در لیگ برتر به ثمر رسانده است.

- اشلی یانگ با ارستا 4 پاس منجر به گل، در صدر بهترین پاسورهای انگلستان قراردارد.

- اگر یونایتد بتواند این بازی را ببرد، با کسب 17 پیروزی متوالی در خانه، رکورد جدیدی در لیگ برتر بنام خود ثبت خواهد کرد.

چیچا در کریستی

خاویر هرناندزدوشنبه گذشته در جریان تور محلی نمایش جام قهرمانی لیگ برتر دیداری با نوجوانان مبتلا به سرطلان در مرکز درمانی کریستی در منچستر داشت مهاجم مکزیکی منچستر یونایتد به همراه میکی توماس هافبک سابق یونایتد از بیمارستان بیماران سرطانی دیدار کردند آنها در حالی به هواداران فوتبال در آن بخش امضاء میدادند که کارکنان مربیگری بنیاد منچستر یونایتد مشغول اموزش بازی های برای کمک به فعالیت بدنی در طول درمان سرطان بودند کریستی به عنوان یکی از شرکای موسسه خیریه منچستر به حساب می آید و یکی از مکان های اصلی برای تور 10 روزه محلی یونایتد برای نمایش جام قهرمانی لیگ برتر
    پس از اینکه چیچاریتو به همراه جام قهرمانی با بیماران عکس گرفت گفت : من بسیار خوشحالم و دیدار از این افراد لذت بخش است آنها متاسفانه مشکلاتی دارند و امیدوارم که با این سفر و جام قهرمانی ما توانسته باشیم انها را خوشحال کنیم این مهمترین چیز است برای بازیکنان منچستر یونایتد دیدار از مکان های مانند کریستی بسیار مهم است ما می توانیم سمت دیگری از زندگی رو ببنیم همه بسیار خوش شانس هستیم چون در درجه اول سالم هستیم و همچنین عشق ما فوتبال بازی کردن است من همیشه می گویم که من یک پسر خوش شانس هستم
    بیماران از اینکه من و جام رو میدند بسیار خوشحال بودند و لذت میبردند کوانگ فام بیمار سرطانی 19 ساله از هانوی ویتنام که برای تحصیل در منچستر است گفت : این برای من شگفت انگیز بود که چیچاریتو رو از نزدیک دیدار کردم او بازیکن مورد علاقه من است
    جنی هسکی مسئول جمع اوری کمک های مالی شرکت ها و باشگاههای ورزشی در کریستی گفت : ما از حضور چیچاریتو با جام قهرمانی در اینجا بسیار خوشحال شدیم این بیماران در حال طی کردن سخت ترین زمان زندگی خود هستند و دیدار چنین افرادی انگیزه انها را بالا میبرد
    همکاری رسمی بین کریستی و موسسه خیریه منچستر یونایتد تا حالا بیش از300 هزارپوند بوده است که تعداد زیادی از جوانان و نوجوانان رو از سال 2007 تحت پوشش قرار داده اند

کد:

12. 9 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض آمار و ارقام درتاريخ ديدارهاي منچستر وچلسي

آمار و ارقام ثبت شده در تاريخ ديدارهاي منچستريونايتد و چلسي از برتري آبي‌هاي شهر لندن حکايت دارد.

به نقل از سایت اخبار فوتبال جهان، فرداشب (یکشنبه) هفته پنجم لیگ برتر انگلیس میان منچستریونایتد و چلسی برگزار می‌شود، این دو تیم از سال 1993 تاکنون در رقابت‌های گوناگون 41 مرتبه در مقابل هم صف‌آرایی کرده‌اند که سهم چلسی 16 برد بوده در شرایطی که شیاطین سرخ در 13 بازی برنده شده‌اند و 12 دیدار نیز با نتیجه تساوی به پایان رسیده است.

* نتایج این دو غول فوتبال انگلیس به شرح زیر است:
    سال 2011: منچستریونایتد 2- چلسی یک، لیگ برتر
    سال 2011: منچستریونایتد 2- چلسی یک، لیگ قهرمان اروپا
    سال 2011: چلسی صفر- منچستریونایتد یک، لیگ قهرمانان اروپا
    سال 2011: چلسی 2- منچستریونایتد یک ، لیگ برتر
    سال 2010: منچستریونایتد یک- چلسی 2، لیگ برتر
    سال 2009: چلسی یک- منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
    سال 2009: منچستریونایتد 3- چلسی 6، جام خیریه
    سال 2009: منچستریونایتد 3- چلسی صفر، لیگ برتر
    سال 2008: چلسی یک – منچستریونایتد یک، لیگ برتر
    سال 2008: منچستریونایتد 7- چلسی 6، لیگ قهرمانان اروپا
    سال 2008: چلسی 2- منچستریونایتد یک ، لیگ برتر
    سال 2007: منچستریونایتد 2- چلسی صفر، لیگ برتر
    سال 2007: چلسی یک- منچستریونایتد صفر، جام حذفی
    سال 2007:چلسی صفر- منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
    سال 2006: چلسی 3-منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
    سال 2005:منچستریونایتد یک – چلسی صفر، لیگ برتر
    سال 2005: منچستریونایتد یک- چلسی 3، لیگ برتر
    سال 2005:منچستریونایتد یک- چلسی 2، جام اتحادیه
    سال 2005:چلسی صفر- منچستریونایتد صفر، جام اتحادیه
    سال 2004: چلسی یک- منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
    سال 2004: منچستریونایتد یک- چلسی یک،‌لیگ برتر
    سال 2003: چلسی یک – منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
    سال 2003: منچستریونایتد 2-چلسی یک، لیگ برتر
    سال 2002: چلسی 2-منچستریونایتد 2، لیگ برتر
    سال 2002: چلسی صفر- منچستریونایتد 3، لیگ برتر
    سال 2001:منچستریونایتد صفر- چلسی 3، لیگ برتر
    سال 2000: منچستریونایتد 3- چلسی 3، لیگ برتر
    سال 2000: منچستریونایتد 3- چلسی 2، لیگ برتر
    سال 1999: چلسی 5- منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
    سال 1998: چلسی صفر- منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
    سال 1998:منچستریونایتد یک- چلسی یک ، لیگ برتر
    سال 1998: چلسی صفر- منچستریونایتد یک، لیگ برتر
    سال 1997 منچستریونایتد 2- چلسی 2، لیگ برتر
    سال 1997: چلسی یک – منچستریونایتد یک ، لیگ برتر
    سال 1996: منچستریونایتد یک – چلسی 2، لیگ برتر
    سال 1995:‌منچستریونایتد یک – چلسی یک، لیگ برتر انگلیس
    سال 1995: چلسی یک – منچستریونایتد 4، لیگ برتر
    سال 1995: منچستریونایتد صفر- چلسی صفر، لیگ برتر
    سال 1994: چلسی 2- منچستریونایتد 3، لیگ برتر
    سال 1994: منچستریونایتد صفر- چلسی یک، لیگ برتر
    سال 1993: چلسی یک – منچستریونایتد صفر، لیگ برتر

کد:

14. 7 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhoseinmehri's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دیروز که پرسپولیسمون باخت امیدوارم فردا منچستر بازی رو ببره جبران بشه.

16. این کاربر از amirhoseinmehri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

روني:بازي با چلسي سختترين بازي تا اينجاي فصل

وين روني مهاجم باشگاه منچستريونايتد معتقد است ديدار اين تيم مقابل چلسي سخت ترين جدال شياطين سرخ تا به اينجاي فصل است.

یونایتد رقابتهای فصل جدید را فوق العاده آغاز کرده و نتایج بسیار خوبی مقابل آرسنال و تاتنهام کسب کرده است اما این بار بازی مقابل شاگردان ویلاس بواس یک امتحان سخت خواهد بود.

رونی در گفتگو با وب سایت اختصاصی یونایتد می گوید:" بازی مقابل چلسی بسیار دشوار خواهد بود و باید نمایش بسیار خوبی داشته باشیم تا بتوانیم مقابل آنها پیروز شویم."

"آرسنال هم همیشه رقیب سختی برای ما بوده است اما در زمانی که به الدترافورد آمده بودند مصدومان زیادی داشتند و ما توانستیم آنها را شکست دهیم."

"چلسی در این فصل بازیکنان خوبی را به خدمت گرفته است. خوان ماتا، دانیل استاریج بازیکنان بسیار خوبی هستند. بازی آنها را در چلسی دیده ام نمایش آنها بسیار خوب بود."

" بازی مقابل چلسی سخت ترین جدال ما تا به اینجا فصل است با این حال امیدوارم بتوانیم چلسی را در دیدار فردا شکست دهیم."

منبع:ورزش3

18. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الان چیچا یا اندرسون حضور ندارن یا ریو یا یانگ یا نانی یا... دلیل بر اینه که ازشون انتقاد شده... تو اولین فصل حضورش با سن 20 سال دو تا کلین شیت داشته...
    داداش این خارجکیه یعنی چی؟

خسوس(مربی بنفیکا)اهل آمریکای لاتین هستش و اونجا حاشیه نقش مهمی رو بازی می کنه...(چند دقیقه بعد)خسوس این حرکات حاشیه ای رو از هموطنش مورینیو گرفته!!!!!
    اهان این اخرش هم نفهمیدم بالاخره چی شد؟این کجاییه؟بعضی وقت ها با وجود سلول های به نام سلول های خاکستری در ایشون باید شک کرد.

البته نظر جناب خیابانی چیز دیگه ای هست !! ایشون دیشب عنوان داشتن که گیگر مثل قبل نمی تونه بدوه یا استارت بزنه !! در نوع خودش جالب بود .
    فرگوسن تمام نشدنیه !
    اره من هم خیلی ناراحت شدم از این حرف .بد بازی کردن در یک بازی(هر چند بد هم نبود گل خوبی هم زد)نباید دلیل بر این بشه که اینطور راحت یکی از اسطوره های امروز و دیروز رو خراب کرد.خداییش با وجود این همه جوون باید چندتا با تجربه بالای سر تیم باشن.
    چرا دیشب گیگز کاپیتان نبود؟خیلی عجیبه برام.

خب بریم سراغ پست اصلی:
    امارهایی وحشتناک از شیاطین سرخ:
    5 بازی و 21 گل زده البته فعلا نیمه دوم بازی با چلسی شروع نشده.
    تعداد گل های زده وین رونی از همه تیم به جز(سیتی)بیشتره
    جمع گل های تیم های سوم تا 6 یعنی چلسی ،نیوکاسل،استوک ،استون ویلا هم برابر با گل های زده منچستر هست.
    بازی منچستر با ارسنال 8-2 .جالبتر اینکه میانگین سنی بازیکنان منچستر کمتر از ارسنال بود واین یعنی که در سال های اینده فرگوسن برای منچستر تیمی افسانه ای داره میسازه.
    .
    امیدوارم امسال بتونیم به ناکامی هامون در مقابل بارسا پایان بدیم .هر چند بارسا هم امسال با وجود فابرگاس قوی تر شده...
    پ.ن:تو پروفایلم لینک اون گل معروف ببتو و شادی معروف ترش به همراه روماریو در جام جهانی 94 گذاشتم .اینو به خاطر گزارش بازی دیشب بارسا با اوساسونا تو تاپیک بارسلونا گذاشتم .الان هم که اینجا پست دادم گفتم اینجا هم بزارم شاید واسه دوستان خاطره انگیز باشه

20. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •