طرح کمپین بود که دیگه نمیدن.
یه ماه راه اندازی کردند.و بعد به علت این گرونی ها و گرون شدن اینترنت دیگه ثبت نمیکنند ماهی 10 تومان با 8 گیگ.
البته هنوز ثبت میکنند ولی نه اونجوری.الان 3 تومان با 1 گیگ.
طرح کمپین بود که دیگه نمیدن.
یه ماه راه اندازی کردند.و بعد به علت این گرونی ها و گرون شدن اینترنت دیگه ثبت نمیکنند ماهی 10 تومان با 8 گیگ.
البته هنوز ثبت میکنند ولی نه اونجوری.الان 3 تومان با 1 گیگ.
خب این طرح خانواده رو میشه حجمشو شارژ کرد با کارت بانکی ؟
نه اینکه رو قبض بیاد
واسه تعویض ظرحم چیکار کنم ؟
مرسی
دوستانی که بعثت دارند بگن شبانه اش از 12 تا 7 سرعت متوسط چقدره و حدودا چقدر میشه دانلود کرد؟؟؟
بله میشه.
2 راه داره.
اول اینکه زنگ میزنی 2030 و سپس شماره 2 رو که بزنی واست یک گیگ شارژ میکنه.در ماه هم فقط میتونی 5 بار اینجوری شارژ کنی.(( هزینه اش میاد رو قبض تلفن ))
دوم اینکه اگه هم خواستی نقدی حساب کنی از طریق سامانه پرداخت میکنی.
ولی به طور اتوماتیک خودش هر ماه نیز 1 گیگ واست شارژ میکنه.
یعنی هر ماه 3150 تومان روی قبض تلفن میاد.
طرح رو نمیشه عوض کرد.یعنی چیز دیگه ایی موجود نیست که بخوای عوض کنی.
الان کلا یه طرح طلایی و نقری و برنزی و همین خانواده موجوده. که همش عین هم هستند.
بهتر شده ولی نه مثل سه ماه پیش.
میانگینش 100 هستش.
ممنون بابت جواب
نه من روی یه خط دیگه نامحدود داشتم خیلی وقت پیش که تاریخشم منقضی شده
الان اونو نمیتونم طرحشو عوض کنم خانواده بزارم ؟
بعد منظورم واسه شارژ ، بیشتر از 3 گیگ بود چون خودشون که میگن سقفش 3 گیگ هستش
با کارت بانکی بیشتر از 3 نمیتونم شارژ کنم ؟
مرسی
سلام دوستان ، من در حال حاضر از شاتل استفاده می کنم و می خوام از طرح بعثت یا نا محدود مخابرات استفاده کنم و مرکز مخابراتی هم انقلاب هستش
من به میزان خیلی زیادی دانلود می کنم و سرعت بالای 100 KB/Sec لازم دارم { کاربر خونگی هستم اما جواز کسب برای گرفتن سرعت های بالاتر دارم }
اگر ممکنه یک راهنمایی بکنید که کدومش بیشتر به دردم می خوره و سرعت دانلود های 128 ، 256 ، 512 کیلوبیت یا بایت و 1 مگابیت یا بایت هر یک از سرویس های بعثت و نامحدود چه قدره
پیشاپیش خیلی ممنون و متشکرم
Last edited by samim sadeghzadeh; 13-01-2013 at 00:00. دليل: اشتباه تایپی
ببین شما از هم خود شاتل سرویس بگیر و خودت رو عمری راحت کن.
مخابرات که بگیری نه سرویس درست و حسابی ایی داره.نه کیفیت و نه سرعت. دنگ و فنگش هم زیاده.
نامحدود هم که دیگه نداره.
همون رو از شاتل و یا هر شرکت دیگه ایی بگیر.
من مخابرات ( یعثت ) دارم.دوستم هم از شاتل سرویس داره.فیمت شون هم مثل همه تقریبا ولی چی سرعت من نصف اونم نمیشه.
البته فکر کنم اونو باید تخلیه پورت کنی و بعد سرویس جدید بگیری.
از 2020 بپرس.
ببین حالا نمیدونم ۳ گیگه یا ۵ گیگ ولی منظور از این اینکه از بیشتر روی قبض نباید بیاد.
ولی شما میتونی ۱۰۰ هم گیگ از طریق سامانه و یا حتی اموز مشنرکین بری پرداخت کنی و بگیری.![]()
درسته که سرعت من در روز روی حدود 400-500 هستش اما ایم سرعت با ترافیک پایین به درد من نمی خوره و هزینه هاش هم نسبت به مخابرات خیلی بیشتره و همینطور میزان ترافیکش
من می خوام اگر بشه طرح بعثت 256 یا 512 بگیرم که سرعتش حداقل بالای 100-150 باشه که شبانه هم دانلود رایگان داره از 12 تا 7
میشه با جواز کسب برای کاربر های خونگی سرعت بالا گرفت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)