تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 134 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1337

نام تاپيک: Galaxy Gio S5660 | رقیب ال جی اپتیموس وان

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

میشه برنامه ها رو رویه مموری نصب کرد و گوشی رو روت نکنیم؟؟؟

داره خودمونی میشه mehrdad khar khoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

میشه برنامه ها رو رویه مموری نصب کرد و گوشی رو روت نکنیم؟؟؟
    بله از روش توضيح داده شده توسط roxh58 در صفحه ي 25 استفاده كنيد

3. این کاربر از mehrdad khar khoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

یا ما خیلی خوش شانسیم که همچین مسائلی نداشتیم یا اینکه این جریانی که اپل و طرفداراش علیه سامسونگ راه انداختن به ایران هم رسیده
    اما بهتره نخرید این گوشی رو
    حیفه خز بشه
    دستتون درد نکنه دیگه یعنی تا ما اومدیم این گوشی رو بخریم این گوشی خز میشه ؟؟؟ یعنی من اینقده ....... ؟؟؟؟؟؟؟
    براي من يه بار بيشتر خاموش نشده-من كلا تو بازي هايي كه رو موبايلم ريختم 2 بازي نصب نشدن(swich-stupid zombies) و يك بازي كند بوده (يعني لگ داشته) كه همون انگري برد بوده كه البته اين بازي هم مرحله هاي اولش خوبه البته بازي هاي hd هم هستند كه اگر مخصوص رزولوشن gio باشند هيچ مشكلي ندارند -هنگ هم به 3 چيز تو اين گوشي بستگي داره1-حافظه 2-ميزان وحشي بازي هنگام كار با گوشي3-بعضي از برنامه هامشكل دارند....
    به نظر من اگه يه مموري تپل مپل كلاس بالا بندازي تو گوشي از اين جور مشكلاتي كه خودت نام بردي كمتر واست پيش مياد البته گوشيتم بايد از جاي معتبر بگيري.ولي يه چيزي كه دوستمون در مورد خز شدن گفت كاملا صحيح هست واقعا تعداد كسايي كه اين گوشي رو مي شناسند خيلي زياد نيست....
    مرسی ممنون از راهنمایی هاتون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

App2SD - نصب برنامه بر روی SD Card بدون نیاز به روت - برای Froyo 2.2

توجه: مسولیت بروز هر گونه خطا و ایجاد مشکل احتمالی ناشی از استفاده از این ابزار به عهده خود شماست!

در این روش بدون نیاز به روت گوشی، برنامه یا بازیهای خود را بر روی SD Card نصب کنید
    برای Froyo 2.2

توجه: برای انجام این روش حتما باید Android USB Driver روی ویندوز نصب باشه

لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته میتونید با نصب برنامه kies درایورها رو هم داشته باشید
    (سی دی kies رو نصب کنید تا درایورها رو روی پس سی نصب کنه سپس برنامه ی kies رو اجرا و گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید برید به قسمت tools و سپس install driver
    تا درایورها روی گوشی هم نصب بشن)

- فایل ضمیمه را دریافت و از حالت فشرده خارج کنید

- حالت USB Debugging رو از گوشی فعال کنید و با استفاده از USB Cable به سیستم متصل کنید

- برنامه را اجرا کنید

- این ابزار دو گزینه رو به شما نمایش میده:

گزینه اول: Apply App2SD

گزینه دوم: Restore defaults

برای استفاده از این Patch شما تنها به انتخاب گزینه اول نیاز دارید

من این کار هارو کردم اما نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    App2SD-Patch-ENG.exe
    این برنامه رو هم که اجرا میکنم یه کادر باز میشه و2 تا خط نوشته میاد همین !!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by sososoli; 07-09-2011 at 00:57. دليل: ب

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

[/RIGHT]
    [/FONT][/COLOR]

App2SD-Patch-ENG.exe
    این برنامه رو هم که اجرا میکنم یه کادر باز میشه و2 تا خط نوشته میاد همین !!!!!!!!!!!!!!!
    تا اونجایی که من اطلاع دارم این روش همه چیو کامل منتقل نمی کنه تا اونجا که میشه میبره رو sd

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------

دستتون درد نکنه دیگه یعنی تا ما اومدیم این گوشی رو بخریم این گوشی خز میشه ؟؟؟ یعنی من اینقده ....... ؟؟؟؟؟؟؟

مرسی ممنون از راهنمایی هاتون

به دل نگیر ... بنظرم شوخی بود
    من هم تا حالا با مشکل هنگ برخورد نکردم ، اما وقتی تا خرخره گوشیو از برنامه پر می کنم سرعت پایین میاد مثلا تو مراحل پیشرفته انگری بردز کند میشه و ... اما با تعداد زیاد نرم افزار ها ! مثلا بالای 7 صفحه ...
    وایرلس هم جدیدا نشده اما قبلا گاهی روشن نمیشد که با خاموش روشن کردن یا صبر کردن مساله حل میشد

7. 2 کاربر از hsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehrdad khar khoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[/RIGHT]
    [/FONT][/COLOR]

App2SD-Patch-ENG.exe
    خب بعدش اون كار هايي كه گفته انجام بدي وبا موفقيت تموم شه ديگه هر برنامه اي رو كه بريزي مي ره تو sd. من پيشنهاد مي كنم بعد ريختن پچ يك برنامه بريزيد وبعد بريد توي قسمت manage aplication داخل setting بريد وداخل همون برنامه بشيد اگر گزينه ي move to phone وجود داشت يعني برنامه درست كار كرده.

9. 2 کاربر از mehrdad khar khoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

خب بعدش اون كار هايي كه گفته انجام بدي وبا موفقيت تموم شه ديگه هر برنامه اي رو كه بريزي مي ره تو sd. من پيشنهاد مي كنم بعد ريختن پچ يك برنامه بريزيد وبعد بريد توي قسمت manage aplication داخل setting بريد وداخل همون برنامه بشيد اگر گزينه ي move to phone وجود داشت يعني برنامه درست كار كرده.
    شما خودت از این کار جواب گرفتی؟؟؟ من هر کار میکنم نمیشه

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آقا یه کمک حیاتی بکنید بهم . چون 2-3 روز وقت دارم گوشی بخرم .
    آقا من بين Galaxy Gio و Wave II موندم.از يه طرف سخت افزار قوي Wave II وسوسه م ميكنه كه بخرمش از طرف ديگه بادا بودنش يكم نگرانم ميكنه . گيم و برنامه رايگان (كرك شده ) براش زياد پيدا ميشه ؟؟؟ من اول قصدم 100% Gio بود ولي وقتي فهميدم در زمينه ي گيم زياد قوي نيست يكم نظرم عوض شد.حالا همه گيم هاي HD كه واسه Android و iPhone و سيمبين مياد واسه بادا هم مياد ؟؟؟
    درضمن اينكه ميگن قراره بادا 2 غوغا كنه راسته ؟؟؟ اين Wave II به بادا 2 آپديت ميشه ؟؟؟
    كلا بين Gio و Wave II كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟(تعداد گيم و نرم افزار و همين طور خوب و با گرافيك بالا (HD) بودنش هم برام مهمه)
    تورو خدا هرچي زودتر كمكم كنيد چون 2-3 روزه قراره يكي از اين دو رو بخرم.
    -----------------------------
    درضمن دوربین برام مهم نیست .

خواهش میکنم تورو خدا بدون طرفداری بگین . چون واقعا بین این دو گزینه موندم.اگه جیو گیم هارو راحت باز میکرد که نظرم 100% جیو بود اون موقع !!!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

چند تا سوال
    1- به 2.3 آپدیت میشه ؟
    2- میشه از گوشی به عنوان مودم استفاده کرد؟ و اینترنت Gprs را روی لب تاب فرستاد؟ با کابل یا بلوتوث یا وایرلس
    3- باتریش چطوره و چقد عمر میکنه؟

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

آقا یه کمک حیاتی بکنید بهم . چون 2-3 روز وقت دارم گوشی بخرم .
    آقا من بين Galaxy Gio و Wave II موندم.از يه طرف سخت افزار قوي Wave II وسوسه م ميكنه كه بخرمش از طرف ديگه بادا بودنش يكم نگرانم ميكنه . گيم و برنامه رايگان (كرك شده ) براش زياد پيدا ميشه ؟؟؟ من اول قصدم 100% Gio بود ولي وقتي فهميدم در زمينه ي گيم زياد قوي نيست يكم نظرم عوض شد.حالا همه گيم هاي HD كه واسه Android و iPhone و سيمبين مياد واسه بادا هم مياد ؟؟؟
    درضمن اينكه ميگن قراره بادا 2 غوغا كنه راسته ؟؟؟ اين Wave II به بادا 2 آپديت ميشه ؟؟؟
    كلا بين Gio و Wave II كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟(تعداد گيم و نرم افزار و همين طور خوب و با گرافيك بالا (HD) بودنش هم برام مهمه)
    تورو خدا هرچي زودتر كمكم كنيد چون 2-3 روزه قراره يكي از اين دو رو بخرم.
    -----------------------------
    درضمن دوربین برام مهم نیست .

خواهش میکنم تورو خدا بدون طرفداری بگین . چون واقعا بین این دو گزینه موندم.اگه جیو گیم هارو راحت باز میکرد که نظرم 100% جیو بود اون موقع !!!

والا من اونقدر از بادا اطلاع ندارم اما منطق میگه قطعا از لحاظ وسعت برنامه و بازی به آندرویید نمی رسه ، و سخت افزار هم وقتی نرم افزار مناسب نباشه که به کار نمی "آد!
    + از لحاظ بازی هم بازی hd خیلی روی جیو نباید حساب کرد بنظرم البته میشه ها و بازی های hqvg روش جواب می دن اما انصافا بازی توی این سایز ال سی دی چه لطفی داره تازه اونم بدون کنترلر درست حسابی
    بیشتر بازیهای با گرافیک می نی مال ( ساده و عالی از نظر هنر گرافیکی نه قدرت) خوبن که اونا هم جواب می دن

این نظر شخصی من بود

---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

چند تا سوال
    1- به 2.3 آپدیت میشه ؟
    2- میشه از گوشی به عنوان مودم استفاده کرد؟ و اینترنت Gprs را روی لب تاب فرستاد؟ با کابل یا بلوتوث یا وایرلس
    3- باتریش چطوره و چقد عمر میکنه؟

1- چرا که نه ، بله
    2- دقیق اطلاع ندارم ولی احتمال زیاد میشه
    3- بستگی به شدت کارت داره ، چی کار و به چه میزان می خوای بکنی از چند روز تا نصفه روز!

14. این کاربر از hsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •