تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 171 اولاول ... 397985868788899091929399139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من دل5110 ویندوز اورجینال گرفتم داخل ویندوز ا پدیت ویندوز با اینکه اولین بار بود که دستگاهو روشن میکردم یه سری فایل ا پدیت نصب شده بود مثل اینترنت اکسپلورر 9 ویندوز دفندر و یه سری ا پدیت های دیگه همان طوری که خودمون ا پدیت میکنیم ونصب میکنیم شک کردم که نکنه دست دوم باشه و کسی قبل از من گرفته ا پدیت کرده و چون سیستم مشکل داشته مرجوع کرده و اینا ریکاوری کردن و بجای اک به من دادند خودم هم ریکاوری که کردم این ا پدیت ها روش بود امکان داره کسی ا پدیت کنه و تغییراته اضافه شده رو به درایو مخفی روی هارد که برای ریکاوری گنجونده شده اضافه کنه؟(بک ا پ کنه رو اون درایو روی هارد) یا اون درایو غیر قابل تغییره؟ و میشه اطلاعاتی بهش اضافه کرد

البته بعضی ها میگن این ا پدیت ها توسط خوده دل انجام شده

لطفا کسانی که اطلاع دارن و این مدلو با ویندوز اورجینال گرفتن کمکم کنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من دل5110 ویندوز اورجینال گرفتم داخل ویندوز ا پدیت ویندوز با اینکه اولین بار بود که دستگاهو روشن میکردم یه سری فایل ا پدیت نصب شده بود مثل اینترنت اکسپلورر 9 ویندوز دفندر و یه سری ا پدیت های دیگه همان طوری که خودمون ا پدیت میکنیم ونصب میکنیم شک کردم که نکنه دست دوم باشه و کسی قبل از من گرفته ا پدیت کرده و چون سیستم مشکل داشته مرجوع کرده و اینا ریکاوری کردن و بجای اک به من دادند خودم هم ریکاوری که کردم این ا پدیت ها روش بود امکان داره کسی ا پدیت کنه و تغییراته اضافه شده رو به درایو مخفی روی هارد که برای ریکاوری گنجونده شده اضافه کنه؟(بک ا پ کنه رو اون درایو روی هارد) یا اون درایو غیر قابل تغییره؟ و میشه اطلاعاتی بهش اضافه کرد

البته بعضی ها میگن این ا پدیت ها توسط خوده دل انجام شده

لطفا کسانی که اطلاع دارن و این مدلو با ویندوز اورجینال گرفتن کمکم کنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه ویندوز واقعا سفارشش به همراه لپتاپ بوده باید یه برچسب رو خود لپ تاپ باشه که بگه این ویندوز هم داره

داره؟!

اگه داره دیگه فک نکنم مسئله ای باشه

3. 2 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    ببخشید بنده میخام دل اینسپایرون 5110 i7 8Gig 750Hard 1gig Graphic بگیرم
    اگه میشه ما رو راهنمایی کنید که این مدل رو بگیرم یا نگیرم؟
    بنده میخام هم گیم و هم اتوکد نصب کنم=که تو پست های دوستان دیدم فرمودن که بیش از حد داغ میشه و گاهی موجب ریستارت شدن لپ تاپ میشه که بعضی از دوستان مجبور به فروشش شدن... که این موجب تردید بنده شده که اگه این مدل بگیرم به مشکل دوستان برمیخورم...
    اگه این مدل رو نگیرم چه مدلی پشنهاد میکنید؟ (در حدود 1100تومان)
    Last edited by javid10; 02-12-2011 at 12:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض سلام

سلام خسته نباشید
    ببخشید سوال بعدیم این بود که آیا core i4 or i3 سونی یا اچ پی از هفت هسته ای دل اینسپایرون قوی تر هست؟
    اگه ممگن هست یه راهنمایی کامل بکنید که قبل از خرید یه مارک درست و حسابی انتخاب کنم و بعد از خرید به مشکل دچار نشم...
    Last edited by javid10; 02-12-2011 at 11:54. دليل: اصلاح سوال

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    ببخشید سوال بعدیم این بود که آیا core i4 or i3 سونی یا اچ پی از هفت هسته ای دل اینسپایرون قوی تر هست؟
    اگه ممگن هست یه راهنمایی کامل بکنید که قبل از خرید یه مارک درست و حسابی انتخاب کنم و بعد از خرید به مشکل دچار نشم...
    cpu ها رو یه جا می سازه فرقی با هم ندارند

ولی برند ها تو یه سری چیز ها مثل طراحی ، کیفیت صفحه نمایش ، سیستم خنک کننده و ... فرق دارن

برای اتوکد cpu آنچنان قوی لازم نیست (تا همین اواخر من با celeron 850mhz کار می کردم!)

اتوکد سه بعدی البته کار نکردم (باید بپرسید)

برای گیم هم شنیده ها حاکی ار اینه که i5 هم کفایت می کنه

من خودم از صفحه نمایش 5110 زیاد راضی نیسنم ولی نسبتا خوبه در کل

البته الآن که گرون تر شده نسبت به چند وقت پیش من احتمالا این رو نمی گرفتم

شما یه سر به این جا ها بزن اطلاعاتت بیشتر شه در مورد قیمت و این چیزا

[ارسال لینک فروشنده ممنوع
    Pami
    بخش لپتاپ همین انجمن رو هم ببین
    Last edited by Pami; 05-12-2011 at 22:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این لپ تاپ در رنج قیمت خودش از نظر کانفیگ بسیار مناسبه.
    سی پی یو بسیار قدرتمند i7
    رم مناسب
    گرافیک مناسب
    و البته امکانات معمول و در حد یه لپ تاپ کامل.
    ولی آمار خرابی های بالای اون(سخت افزاری)و وجود مدل های تقلبی و تعمیر شده در بازار باعث میشه که بهت این رو بگم که سعی کن در این قیمت سری به مدل های ایسوز و لنوو بزنی.
    شما اگر همین فوروم رو کامل بخونی میبینی که خیلی از دوستان از جمله خود من دائم از خرابی های سخت افزاری این لپ تاپ شکایت دارند.
    سعی کن سری به برند های دیگه هم بزنی ضرر نداره.
    بنده میخام هم گیم و هم اتوکد نصب کنم=که تو پست های دوستان دیدم فرمودن که بیش از حد داغ میشه و گاهی موجب ریستارت شدن لپ تاپ میشه که بعضی از دوستان مجبور به فروشش شدن... که این موجب تردید بنده شده که اگه این مدل بگیرم به مشکل دوستان برمیخورم...
    کاملا از نظر پردازش برای نرم افزارهای شما مناسبه.(مهندسی معماری یا...)
    با وجود اینکه لپ تاپ من در ماه اول مادربردش به دلیل عیوب متعدد عوض شد اما من این مشکل حرارتی و ری استارت شدن رو به هیچ وجهی باهاش ندارم.
    عمده کار من باهاش کار گرافیکیه و میشه گفت روزانه تقریبا بالای 10 ساعت روشنه و روش انواع نرم افزارهای گرافیکی ران میشه و تا امروز مشکل ری استارت شدن و حرارت بالا رو نداشتم.
    البته این هم شانسیه و اعتباری بهشون نیست بازم تاکید میکنم ریسک نکنی.
    --------
    یسری مشکلاتی هست که خوب در انتخاب باید روش دقت کنی ببین به سلیقت میخوره:
    وزن بالایی داره واقعا آدم رو در حمل خسته میکنه اگر مثل من آدم ریزه میزه ای هستی فکر یه لپ تاپ سبک باش.
    کیفیت مونتاژش از لپ تاپ های ایسوز و لنوو و سونی خیلی پایین تره و به مواردی برمیخوری که خنده داره مثل لق بودن قاب لپ تاپت یا باطری(که در همشون اینها یکسان نیست)
    از نظر شارژ من تا 4 ساعت باهاش کار میکنم و مشکلی ندارم...باطریش در ماه اول 5 درصد فرسودگی داشت اما دیگه تغییری نکرد.
    کیفیت صفحه نمایشش پایینه و تقریبا کمی بهتر از ایسره...اما در مقایسه با لپ تاپ هم قیمت خودش یعنی ایسوز k53 کیفیت بسیار پایینی داره...زوایه دید مناسبی هم نداره.
    از نظر ارتباط های وایرلس،دی وی رام،صفحه کلید،تاچ پد،وب کم،صدا،میکروفن،پورت های خروجی،و... کاملا مناسبه و به نظرم کامل و بروزه.
    شما اگر میتونی ریسک خرید یه مدل سالمش رو قبول کنی و و با وزن و صفحه نمایشش مشکلی نداری حتما بخر.
    اما اگر میخوای جنس بهتری از نظر مونتاژ و صفحه نمایش داشته باشی سری به برند ایسوز بزن.
    و این رو هم بگم:
    موقع خریدش فقط با گارانتی معتبر بخر.

8. این کاربر از hootas23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

از دوستان عزیز تشکر فراوان...
    میخاستم از یه نمایندگی معتبر اسپیناس مدل دل 5110 با قیمت دقیق 11,690,000 بگیرم که اینجارو پیدا کردم...حالا هم همینجور موندم...
    در حدود این قیمت چه مدلی را پشنهاد میکنید؟
    از نظر وزن و یا علایم ظاهری زیاد lمهم نیست فقط از لحاظ قدرت و سرعت مهم هست که ایا i7 واقعا i7 هست یا فقط اسمش اینو میگه!؟!
    Last edited by javid10; 02-12-2011 at 15:37.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از دوستان عزیز تشکر فراوان...
    میخاستم از یه نمایندگی معتبر اسپیناس مدل دل 5110 با قیمت دقیق 11,690,000 بگیرم که اینجارو پیدا کردم...حالا هم همینجور موندم...
    در حدود این قیمت چه مدلی را پشنهاد میکنید؟
    از نظر وزن و یا علایم ظاهری زیاد lمهم نیست فقط از لحاظ قدرت و سرعت مهم هست که ایا i7 واقعا i7 هست یا فقط اسمش اینو میگه!؟!
    تو ایران dell , hp , ... نمایندگی ندارن

اصولا ما تحریم هستیم

گول این ادعا ها رو نخورید :

"ما نماینده ایم و این چرت و پرت ها"

جالبه تو مغازه شون هم بری همچین سینه سپر می کنن که ما اصل داریم و فلان و بهمان که آدم یه لحظه باورش میشه

هر جا ارزون تر داد بهتره سرویس تگش هم که معلومه

اگه ریگی هم به کفش فروشنده نباشه هر گارانتی رو که شما بخواید باید براتون بزنه

نه اینکه فقط از گارانتی شرکت تازه به دوران رسیده خودش تعریف کنه و بگه این است و جز این آشغال است

اون روزی که من خودم خریدم تازه یکیشون گفت هر گارانتی که بخوای ، تازه فلان گارانتی (یادم نیست چی بود) بهتره چون باطری رو هم گارانتی می کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    اگه این مدل رو نگیرم چه مدلی پشنهاد میکنید؟ (در حدود 1100تومان)

شما یه سر به اینجا بزن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این کارت های فعلی (من جمله کارت داغون 5110) نمیشه درست گیم بازی کرد

البته با همین 5110میشه یه گیمک ای بازی کرد ولی نه آنچنان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرون شده؟!
    من از خود مادیران خریدم 987500 تومان(البته عمده)
    من چند باری به نمایندگی مادیران رفتم به نظرم کارشون بدک نبود(غیر یه سوتی که یه بار دادن و رفعش کردم با کلی عذر خواهی)
    سعی کن مادیران بخری از نظر تعمیرات دست و دل بازن و خوب ساپورت میکنن.
    فقط از لحاظ قدرت و سرعت مهم هست که ایا i7 واقعا i7 هست یا فقط اسمش اینو میگه!؟!
    دقیقا شما مدل i7 رو بخری cpu cori7 روشه شک نکن.
    این سی پی یو دقیقا روی تمامی لپ تاپها یکی هستش و این نیست که مثلا برند ایسر و...یه چیز دیگه باشن و مثلا سونی یه چیز دیگه
    اختلاف قیمت های عجیب لپ تاپ ها همینطوری که دوست عزیزم گفت به خاطر سایر قطعات،کیفیت مونتاژ،بدنه،باطری و این چیزهاست.
    این رو هم بگم:
    این لپ تاپ سری گیمینگ نیست که بخوای روش 24یی بازی کنی و انتظار های بیش از حد ازش داشته باشی
    اما برای بازی هم پردازش مناسبی داره ولی اگر بازی خوری و فقط به بازی در ساعت های طولانی فکر میکنی سراغ این مدل نرو و سعی کن سری های گیم مدل های لپ تاپ دیگه رو بخری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •