با سلام خدمت دوستان من قصد دارم HP Pavilion DV6-6050 رو بخرم ولی از بعضیا شنیدم که hp خرابیش زیاده و قابل اعتماد نیست دلم میخواد لپتاپم دو سه سالی برام راحت کار کنه لطفا راهنماییم کنید![]()
با سلام خدمت دوستان من قصد دارم HP Pavilion DV6-6050 رو بخرم ولی از بعضیا شنیدم که hp خرابیش زیاده و قابل اعتماد نیست دلم میخواد لپتاپم دو سه سالی برام راحت کار کنه لطفا راهنماییم کنید![]()
دوستان بعد از ریکاوری کل پارتشن ها پاک میشه؟
بسته به نوع ریکاوری و آپشنی رو که انتخاب میکنید داره. گزینه هاش رو بخونید متوجه میشید!!
موفق باشی!![]()
سلام
من رفتم پيش فروشنده و گفت كه بدون گارانتي 1490000 و با گارانتي تعويض قطعات از يك ساله تا 3 سال 1560000 و حتي به مشكل زباد بر خورديد تعوض هم مي كنيم !
به نظرتون همچين شرايطي امكانش هست يا فقط براي فروش بيشتره ؟
اچ پی از لحاظ ساپورت نرم افزاری واقعا تکه
امروز برنامه hp support asistant را باز کردم دیدم از این طریق خودش اتومات تمام سخت افزارها را بررسی میکنه و اگه براش آپدیت اومده باشه ، پیشنهاد میکنه که دانلودش کنی
------------------------
یکی از آپدیت ها بایاس بود ، بنظرتون آپدیتش بکنم یا همین ورژن فعلی خوبه ؟
سونی یه چند وقتیه داره پول مارکش رو میخوره البته یخورده کیفیت ساختش هم بهتر هست!
وقتی بوت میکنی یه گزینه روشن اونم Factor Reset غیر از این هم چیزی نداره؟؟؟؟
سلام
وای وای وای غول ترین مدل لپ تاپ HP که همه برندی رو میخوره وارد ایران شد...............
.
.
HP EliteBook 8760W
CPU : Intel Core i7-2920XM 2.5GHz up to 3.5GHz
RAM : 16 GB DDR3
VGA : NVIDIA Quadro 5010M 4 GB dedicated GDDR5
H.D.D : 256 GB SSD 7200 RPM
Display : 17.3 " Full HD UWVA Anti-Glare
این مدل فول پورت هستش همه پورتی داره................Blu -Ray Rom هم داره......قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگ..........عجیب غولی هستش
قیمت 4.200.000
بله دوست عزیز قیمته خیلی غولی هم داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)