مبارکت باشه مطمئن باش پشیمون نمیشی اگه اهل موسیقی هستی xe با بیتس لذت ولقعی اندرویدو بهت میده ( خودم که اهل موزیک هستم اما با سیستم ماشینم)
مبارکت باشه مطمئن باش پشیمون نمیشی اگه اهل موسیقی هستی xe با بیتس لذت ولقعی اندرویدو بهت میده ( خودم که اهل موزیک هستم اما با سیستم ماشینم)
به نظرم اشتباه میکنی... همون معمولی رو بگیر... اولا اینطور که من از چند نفر شنیدم کیفیت ساخت XE به طرز عجیبی پایینه (مدل اصلی هم متاسفانه خیلی خوب نیست اما بهتر از XE ــه)... بعد اینکه سی پی یو هم جفتشون یکیه ، فقط واس سنسیشن DC شده... هدفون XE هم اصلا ارزش نداره... همون پولو بزار برو یه هدفون با ارزش مثل Klipsch S4 بگیر (تازه حدود 50 هم سود میکنی و کیفیت صدای خیلی بهتری هم داری)...
منم کاملا موافقم
حتی آقا سعید هم که طرفدار سنسیشن هست گفت نسخه معمولی را بگیر
سنسیشن معمولی با یه هدفون خوب خیلی بهتر از سنسیشن xe میشه
عرضه - تفاضا
چیزی که توی بازار ایران ازش سوء استفاده میشه
نمیشه به خاطر این که تقاضای بازار مردم رو محکوم کرد!
تقصیر نداریم گیر یک مشت شغال افتادیم
اگر تفاضای S2 مثل سنسیشن بود الان قیمتش هم قیمت سنسیشن بود!
درباره منطق هم اون زمان فحش و فحش کشی رو یادمــــــه هنوز! بحث سر منطق نکن
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی هاتون.
در اخر کسی خبر نداره این گوشی بعد عید قیمتش پایین میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی معلوم نیست شاید کلا بعد از عید خیلی اتفاقا افتاد که گوشی گیرت نیاد همین الان بگیر خیالتو راحت کن
ضمنا من باشم 150 بابت هندزفری نمیدم همین معمولی رو بگیر به صرفه تره البته تصمیم نهایی با خودت
باشه از همتون ممنونم بخاطر راهنمایی هاتون بالاخره یکدوم رو میگیرم![]()
نیست خود Samsung اصلا اینطوری کار نمیکنه :X
تا دید فلگشیپش شاه اندرویدیاس یه طوری قیمتو برد بالا که همه انگشت به دهن موندن... یادمه اوایل که گلکسی نکسس اومده بود ، I9100 قیمتش 1900 درهم بود... اما الان 2500 درهمه ، یعنی خیلی کم ارزون تر از نوت و بیشتر از نکسس...
منو بچه ها میشناسن ، تو هر دوره ای فن یه برندی بودماواخر هم میگفتم که Samsung واقعا داره خرترین های بازارو میزنه... اما الان به یه نتیجه ای رسیدم ، که یا برندا کثیفن مث Samsung ، یا ساپورت ابلهانه دارن مث LG ، یا کلا گوشی های درست حسابی نمیزنن ، یا یه جورایی بین همشونن مث hTC
خودم با این توصیفات یه مدته عقیده دارم سونی واقعا از هر نظر هوای مشتریاشو داره... این از اون که Mini رو به ICS آپ میکنه ، این از اون که چنین غولی مث XS داد ، و اینم از اون که توی پیش فروش ها قیمت XS به شدت پایینه :| اگه تا عید دبی ریلیز شه میخرمش :|
میبینم که همچنان فعالید! سلام، بازگشتم دوباره ایراد بگیرم : دی
کسی هست آی سی اس ریخته باشه؟ این مشکل فارسیش که نمیشه تو بعضی جاها ادیت یا سلکت کرد هیچ راه حلی نداری ؟ : ( البته رام اونقدر خوب هست که این ایراد کوچولو توش دیده نشه، ولی اگر اینم برطرف میشد دیگه خدا بود!
راستی برای یکی دیگه از دوستام هم سنسیشن گرفتم، کیفیت قاب پشتش اومده پایین (البته یچیز سلیقه ای هست) پشتش اون قسمت مات براق تر از اینیه که من دارم و زود هم روش خط افتاد. جالب بود!
سلام دوستان...من تو خبرا خوندم که اندروید 4 برای sensation و sensation XE تو اروپا ارایه شده!! آیا ما هم میتونیم ازین آپدیت استفاده کنیم ؟ و اگه میشه چجوری؟
ضمنا گوشی من s-off شده و ریکاوری روش نصبه ولی روت نکردم! برای استفاده از آپدیت حتما باید s-on باشه؟
چند هفته پیش یه فایل را از طریق اپدیت گوشیم براش آپدیت کردم ، در حالیکه گوشیم s-off بود!! پس حتما برای اپدیت آندروید 4 هم نیازی به s-on کردن نیست؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید....گوشی من رامش مربوط به اسیای شرقیه فکر کنم!این فریمورشه:: 1.73.707.4 و اندروید 2.3.4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)