تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 96 اولاول ... 3979858687888990919293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ممنون از راهنماییت دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تصمیمم رو گرفتم همین سنسیشن ایکس ای رو میخرم چون بالا خره یه مدل بالاتره و از هندزفریشم خوشم اومده بازم ازت ممنونم.
    و از همه کسایی که راهنمایی کردن ممنونم.
    مبارکت باشه مطمئن باش پشیمون نمیشی اگه اهل موسیقی هستی xe با بیتس لذت ولقعی اندرویدو بهت میده ( خودم که اهل موزیک هستم اما با سیستم ماشینم )

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون از راهنماییت دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تصمیمم رو گرفتم همین سنسیشن ایکس ای رو میخرم چون بالا خره یه مدل بالاتره و از هندزفریشم خوشم اومده بازم ازت ممنونم.
    و از همه کسایی که راهنمایی کردن ممنونم.
    به نظرم اشتباه میکنی... همون معمولی رو بگیر... اولا اینطور که من از چند نفر شنیدم کیفیت ساخت XE به طرز عجیبی پایینه (مدل اصلی هم متاسفانه خیلی خوب نیست اما بهتر از XE ــه)... بعد اینکه سی پی یو هم جفتشون یکیه ، فقط واس سنسیشن DC شده... هدفون XE هم اصلا ارزش نداره... همون پولو بزار برو یه هدفون با ارزش مثل Klipsch S4 بگیر (تازه حدود 50 هم سود میکنی و کیفیت صدای خیلی بهتری هم داری)...

3. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

به نظرم اشتباه میکنی... همون معمولی رو بگیر... اولا اینطور که من از چند نفر شنیدم کیفیت ساخت XE به طرز عجیبی پایینه (مدل اصلی هم متاسفانه خیلی خوب نیست اما بهتر از XE ــه)... بعد اینکه سی پی یو هم جفتشون یکیه ، فقط واس سنسیشن DC شده... هدفون XE هم اصلا ارزش نداره... همون پولو بزار برو یه هدفون با ارزش مثل Klipsch S4 بگیر (تازه حدود 50 هم سود میکنی و کیفیت صدای خیلی بهتری هم داری)...

منم کاملا موافقم

حتی آقا سعید هم که طرفدار سنسیشن هست گفت نسخه معمولی را بگیر

سنسیشن معمولی با یه هدفون خوب خیلی بهتر از سنسیشن xe میشه

5. این کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اونوقت چرا این افزایش قیمت فقط محصولات سامسونگو اینقدر فضایی کرد ؟ یه زمانی این 2تا تقریبا هم قیمت بودن حدود 650 تقریبا یه هم این شد 800 اون تا 1300 هم بالا رفت
    اگه یه ذره جناب عالی منطقی بودی الان حداقل با این قیمت و این بنچمارک ها ...
    عرضه - تفاضا
    چیزی که توی بازار ایران ازش سوء استفاده میشه
    نمیشه به خاطر این که تقاضای بازار مردم رو محکوم کرد!
    تقصیر نداریم گیر یک مشت شغال افتادیم
    اگر تفاضای S2 مثل سنسیشن بود الان قیمتش هم قیمت سنسیشن بود!
    درباره منطق هم اون زمان فحش و فحش کشی رو یادمــــــه هنوز! بحث سر منطق نکن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی هاتون.
    در اخر کسی خبر نداره این گوشی بعد عید قیمتش پایین میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی هاتون.
    در اخر کسی خبر نداره این گوشی بعد عید قیمتش پایین میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هیچی معلوم نیست شاید کلا بعد از عید خیلی اتفاقا افتاد که گوشی گیرت نیاد همین الان بگیر خیالتو راحت کن
    ضمنا من باشم 150 بابت هندزفری نمیدم همین معمولی رو بگیر به صرفه تره البته تصمیم نهایی با خودت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

باشه از همتون ممنونم بخاطر راهنمایی هاتون بالاخره یکدوم رو میگیرم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عرضه - تفاضا
    چیزی که توی بازار ایران ازش سوء استفاده میشه
    نمیشه به خاطر این که تقاضای بازار مردم رو محکوم کرد!
    تقصیر نداریم گیر یک مشت شغال افتادیم
    اگر تفاضای S2 مثل سنسیشن بود الان قیمتش هم قیمت سنسیشن بود!
    درباره منطق هم اون زمان فحش و فحش کشی رو یادمــــــه هنوز! بحث سر منطق نکن
    نیست خود Samsung اصلا اینطوری کار نمیکنه :X
    تا دید فلگشیپش شاه اندرویدیاس یه طوری قیمتو برد بالا که همه انگشت به دهن موندن... یادمه اوایل که گلکسی نکسس اومده بود ، I9100 قیمتش 1900 درهم بود... اما الان 2500 درهمه ، یعنی خیلی کم ارزون تر از نوت و بیشتر از نکسس...
    منو بچه ها میشناسن ، تو هر دوره ای فن یه برندی بودم اواخر هم میگفتم که Samsung واقعا داره خرترین های بازارو میزنه... اما الان به یه نتیجه ای رسیدم ، که یا برندا کثیفن مث Samsung ، یا ساپورت ابلهانه دارن مث LG ، یا کلا گوشی های درست حسابی نمیزنن ، یا یه جورایی بین همشونن مث hTC خودم با این توصیفات یه مدته عقیده دارم سونی واقعا از هر نظر هوای مشتریاشو داره... این از اون که Mini رو به ICS آپ میکنه ، این از اون که چنین غولی مث XS داد ، و اینم از اون که توی پیش فروش ها قیمت XS به شدت پایینه :| اگه تا عید دبی ریلیز شه میخرمش :|

11. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میبینم که همچنان فعالید! سلام، بازگشتم دوباره ایراد بگیرم : دی

کسی هست آی سی اس ریخته باشه؟ این مشکل فارسیش که نمیشه تو بعضی جاها ادیت یا سلکت کرد هیچ راه حلی نداری ؟ : ( البته رام اونقدر خوب هست که این ایراد کوچولو توش دیده نشه، ولی اگر اینم برطرف میشد دیگه خدا بود!

راستی برای یکی دیگه از دوستام هم سنسیشن گرفتم، کیفیت قاب پشتش اومده پایین (البته یچیز سلیقه ای هست) پشتش اون قسمت مات براق تر از اینیه که من دارم و زود هم روش خط افتاد. جالب بود!

داره خودمونی میشه mr.ali-13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    پیش تنهاییام....!

پيش فرض

سلام دوستان...من تو خبرا خوندم که اندروید 4 برای sensation و sensation XE تو اروپا ارایه شده!! آیا ما هم میتونیم ازین آپدیت استفاده کنیم ؟ و اگه میشه چجوری؟
    ضمنا گوشی من s-off شده و ریکاوری روش نصبه ولی روت نکردم! برای استفاده از آپدیت حتما باید s-on باشه؟
    چند هفته پیش یه فایل را از طریق اپدیت گوشیم براش آپدیت کردم ، در حالیکه گوشیم s-off بود!! پس حتما برای اپدیت آندروید 4 هم نیازی به s-on کردن نیست؟!
    ممنون میشم راهنماییم کنید....گوشی من رامش مربوط به اسیای شرقیه فکر کنم!این فریمورشه:: 1.73.707.4 و اندروید 2.3.4

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •