سلام سیستم من چند هفته ای هست که این ارور رو میده.Blue screen dump of phisycal memory)
تو فروم های خارجی خوندم که مشکل از درایور گرافیک می تونه باشه.چندتا درایور مختلف رو تست کردم جواب نمیده.یه سری هم گفته بودن با تعمیر رجیستری درست میشه که اونم نشد،یه عده هم گفته بودن از رم می تونه باشه که ماژول های رم رو تک تک گذاشتم رو سیستم با جفتشون این اررور رو میده پس قاعدتا از رم نیستش چون جفت ماژول ها که با هم خراب نمیشن.چیه قضیش به نظرتون؟تغییر سخت تفزاری که دادم مربوط به سه روزپیش هستش که گرافیک رو عوض کردم ولی با گرافیک قبلی هم این ارور رو میگیرفتم.بار اولی هم که اتفاق افتاد داشتم برای امتحان cpu رو اوور می کردم روی فرکانس 3.9 که این ارور رو داد.ولی دفعات دیگه ای هم بوده که اوور کردم حتی ولتاژ دادم روی فرکانس 4 استیبل کار کرده البته دائم اصلا در حالت اوور استفاده نمی کنم وصرفا تست کردم برای چند ساعت.ضمنا بیشتر وقتی سیستم تو لود سنگین نرم افزار یا بازی هستش معمولا اتفاق می افته ولی زمان مشخص نداره یکبار بعد یک ساعت یکبار بعدازیک ربع..ضمنا نمی دونم چرا برای دفعات قبلی (مثلا دوهفته پیش)فایل dump وجود نداره تو فولدر وفقط مربوط به دو روزاخیر هستش این فایل ها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستم:
CPU : Phenom II X4 980
VGA : Sapphire 6950 Dirt 3 edition
Mobo : Asrock 970 Extreme 3
Memory : Kingmax 2*4GB 1333
PSU : Green 535
Cooler : DeepCool Iceedge 400FS