نمیدونم ، من 500 مگ دانلود کردم !
واسه من 5 نوع مسابقه داره :
Driving Licence
Driving Compatition
Dangress
FreeDom
Time Reaction
![]()
نمیدونم ، من 500 مگ دانلود کردم !
واسه من 5 نوع مسابقه داره :
Driving Licence
Driving Compatition
Dangress
FreeDom
Time Reaction
![]()
Last edited by mabbaszadegan; 16-06-2012 at 19:37. دليل: اینترنتم قطع شد نصفه اوومد !!! شرمنده !!!
هیچ فرقی بینشون نیست فقط در نسخه 1.4 قسمت gallery&media یکسری عکس و فیلم در مورد ماشین های سنگین اسکانیا گذاشته
بازی انگار که کامل نیست فقط یک کامیون داره و بار بردنش هم مسیراش کوتاه و بیخوده البته اولش که اینجوریه ، فکر نمیکنم بعدش هم از این بهتر بشه . یه آب شسته تر از T&T .
گرافیکش خوبه شبیه ETS2 هست ، فرمونش خیلی جالب شده و البته طبیعی ، صدا گذاریش بهتر شده (به نسبت سری های قبل ) .
درکل من میگم خوبه ولی مثل این میمونه که شما دموی یه بازی خوب رو بازی کنید . قسمت gallery & media هم چیز خاصی نداره که اگه نسخه 500 مگی رو دانلود کنی افسوس بخوری که نداریش ، چند تا عکس و یه فیلم کوتاه که تو اینترنت بگردی بیشتر از اینا گیر میاری .
سلام
این بازی رو از لینک زیر دانلود کردم حجمش هم 1.4 گیگ هست وقتی که 100% تمام میشه پنجره error میاد لطفا راهنمایی بفرمایید
این هم عکس
![]()
فکر کنم درست دانلود نشده، با یک برنامه ی دیگه دانلود کن.
من یه بار یک بازی رو 4 مرتبه دانلود کردم تا درست شد.
خوبه ولی مثل دموی یه بازی هست کوتاه و بی سر و ته .
چرا اینجا در مورد scania بحث می کنید ... ؟؟؟
یک نفر یک تاپیک بزنه اینجا شلوغ نشه
اگه فقط طرفدار سبک بازی German Truck Simulator هستید ( دریافت و تحویل بار ) اصلا پیشنهاد نمیشه چون این قسمتش زیاد جالب نیست
ولی اگه می خواید سبک متفاوتی از بازی های truck simulation رو امتحان کنید دریق نکنید
بازی Challenge ها و Competition های جالبی داره و باید مهارت خودتون در رانندگی با scania رو محک بزنید
شبیه سازی بازی خیلی خوب طراحی شده و به واقعیت نزدیکه
شما در بازی باید در مسابقه ها شرکت کنید و امتیاز بگیرید ؛ که در اینجا منظور از مسابقه Race نیست
مثلا در یکی از مسابقات شما باید با تریلر به صورت دنده عقب از موانع به صورت مارپیچ بگذرید و در بعضی قسمت ها باید با ضربه زدن به یک ماکت استوانه ای قرمز ، اون رو بین دو استوانه آبیه دیگه بندازید مانند عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینکه باید در یک جاده ی خطرناک و لب پرتگاه بار رو به مقصد برسونید که در بعضی جاها جاده باریک میشه یا ماشینی پارک شده و امکان افتادن به داخل پرتگاه زیاده
البته در این بازی باید مواظب باشید که هیچ جای کامیون شما نباید به دیوار یا جدول برخورد کنه اگر نه 100 امتیاز به ازای هر برخورد کم میشه
در کل باید بگم گیم پلی متفاوت و جذابی نسبت به بازی های مشابه داشت ( ارزش امتحان کردن رو داره )
در ضمن این نوع مسابقات از سال 2003 در اروپا برگذار میشه به نام Young European truck driver که فیلم قسمت فاینال مسابقات سال 2010 در گالری بازی هست + عکس های مسابقه
Last edited by virus2009; 19-06-2012 at 21:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)