تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 99 اولاول ... 3979858687888990919293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من حدود 50 میلیون پول نقد دارم و میخوام برنم تو یه شغلی که ماهانه حد اقل 10 میلیون برام سود خالص داشته باشه.
    نظر خودم فروشگاه پوشاک زنانه هست. در ابعاد بزرگ !
    اگر شما نظر دیگری دارید ممنون میشم. در غیر این صورت میخوام بدونم یک فروشگاه پوشاک بزرگ چه دردسر ها مشکلاتی داره..
    دوست عزیز واقعا شما فکر میکنید ماهانه میتونید 20 درصد کل سرمایتون سود خالص داشته باشید؟!!! اونم در شروع کار؟!!!
    حتی دزدی هم اینقد سود نداره!!!
    البته من نمیدونم شما ساکن کجا هستید ولی اگر در تهران تشریف داشته باشید تمامی 50 میلیونتون را باید خرج کرایه مغازه و تعمیرات و گرفتن مجوز های لازم کنید و اصولا هیچ سرمایه ای برایتان نخواهد ماند که بخواهید ماهی 10 میلیون سود خالص داشته باشید!!!!!
    خوبه که قبل از پست دادن کمی فکر کنید تا باعث نشید دیگران گمان کنند که در رویاهایتان زندگی میکنید

2. 5 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

الان یه مغازه 20 متری توی یه پاساژ توی کوچه پس کوچه های ازادی 13 تومان رهن هست.توی دور فلکه دوم صادقیه یه مغازه 20 متری قیمت 2 سال پیشش یادمه 70 تومان ماهی 2 تومان اجاره بود.حالا با 50 میلیون کجا میخواهید یه مغازه بزرگ بزنید؟؟؟

4. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بنظر شما 50 میلیونش رو چی کار کنه؟ من فکر میکنم بتونه یه مغازه 16 متری بگیره و کاروباری راه بندازه (لباس نه حالا). نمیتونه؟

داره خودمونی میشه mkmosaarg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرمان دیار کریمان

پيش فرض

هیچ کاری نیس که از همون ماه اول یا سال اول با این سرمایه !10 میلیون سود داشته باشه!

7. 2 کاربر از mkmosaarg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

11 .: دفتر خدمات اینترنت (کافی نت) :.

سلام.
    می خواهم یه دفتر خدمات اینترنت (کافی نت) بزنم. از دوستانی که در این باره تجربه ای دارند خواهشمندم که تجربیات خودشون رو در اختیار ما هم بزارند.

ممنون از شما.

6 تا کامپیوتر + یه کامپیوتر مرکزی + میز اداری + میزهای مخصوص کاربران 6تا + دستگاه پرینتر، فکس، کپی + و یه سری خورده اساس!!!
    به نظر شما چقدر سرمایه می خواهد؟
    من ساکن شهر همدانم. کسی در همدان مکان مناسبی برای کافی نت سراغ داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    می خواهم یه دفتر خدمات اینترنت (کافی نت) بزنم. از دوستانی که در این باره تجربه ای دارند خواهشمندم که تجربیات خودشون رو در اختیار ما هم بزارند.

ممنون از شما.

6 تا کامپیوتر + یه کامپیوتر مرکزی + میز اداری + میزهای مخصوص کاربران 6تا + دستگاه پرینتر، فکس، کپی + و یه سری خورده اساس!!!
    به نظر شما چقدر سرمایه می خواهد؟
    من ساکن شهر همدانم. کسی در همدان مکان مناسبی برای کافی نت سراغ داره؟
    اینکه شما دفتر خدمات الکترونیک را با کافی نت یکی میکنید یه مقدار کارو سخت میکنه. یعنی ادم نمیدونه براساس کدوم حرف بزنه. بهرحال اگر فرض کنیم شما میخواهید یک کافی نت مجهز ایجاد کنید طبیعتا هزینه تهیه لوازم، اخذ مجوزها، کرایه مکان مناسب که سر سال مجبور به اسباب کشی نباشید، هزینه شبکه کردن سیستم ها و ... را دارید. کافی نت یکی از شغل های محبوب سالیا اخیر بوده که هم کار تمیزیه و هم اینکه راحته و میشه براحتی از نا آگاهی مردم در مورد ابتدائیات کامپیوتر استفاده کرد. سال گذشته خودم شاهد بودم که در یک کافی نت حوالی سید خندان یک دختر خانمی برای تعویض ویندوز لب تابش 30 هزار تومن پول داد!!!
    بهرحال بنظر من سخت ترین کار شروعشه که باید مجوز های لازم رو بگیری و فکرم نکن که ساده است و حتی بعد از باز کردن مغازه ات هم خیلی نظارت شدیده. تهران که اینطوریه و حتی از بازرسی خود وزارت اطلاعات هم برای کنترل کافی نت های بزرگ نیرو میفرستن و همه کافی نت ها تحت نظر پلیس اماکن هستن.
    الان ظاهرا نصب دوربین مدا ر بسته هم در کافی نت های معتبر اجباری شده. تا اگر از اون کافی نت تخلفی صورت گرفت بتونن تشخیص بدن کی بوده
    بعضی ها هم میگن بعد از ملی شدن اینترنت کار کافی نت ها یمخوابه که منب ه این مساله شخصا اعتقادی ندارم
    بهرحال این چیزی بود که به ذهن من میرسید
    امیدوارم شما نخواهید ماهی 10 میلیون سود خالص کسب کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

اینکه شما دفتر خدمات الکترونیک را با کافی نت یکی میکنید یه مقدار کارو سخت میکنه.
    عزیزمن شما درست نخوندی :
    دفتر خدمات اینترنت نه خدمات الکترونیک

شما اگه یه سری به سایت پلیس فتا بزنی میبینی که کافی نت را با نام "دفتر خدمات اینترنت" ثبت کردند. در هر صورت بابت اطلاعات مفیدتون ممنون.

Last edited by atlas-m; 05-06-2012 at 21:54. دليل: توجیه دوستان!!!

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بنظر شما 50 میلیونش رو چی کار کنه؟ من فکر میکنم بتونه یه مغازه 16 متری بگیره و کاروباری راه بندازه (لباس نه حالا). نمیتونه؟
    به نظر من کسی که تازه میخواد مغازه بزنه و هیچ تجربه ای نداره بهتره اول بره 1 سال فروشندگی کنه.مغازه فقط اینکه پشت دخل وایسی و پول بگیری نیست.اول از همه جای مغازه مهمه.بعد جنسی که توش میریزی.متاسفانه خیلی از کاسبی هایی که نمیگیره به دلیل اینه که اقایان از سلیقه خانم ها خبر ندارند.یا جنسی میارند که به اون محله نمیخوره.مثلا جنس گرون میریزند توی پایین شهر.یا اصلا فروشندگی بلد نیستند.طرف میره مغازه میگه مثلا فلان جنس رو دارید میگه نه.بابا یه سلامی .یه بفرمایید .بعد هم بگه نه ولی مثلا فلان جنس مشابه رو دارم هم کیفیت خوب هم قیمت مناسب .و...
    تازه از همه اینها که بگذریم ویترین تمیز کردن و طی کشیدن و ... هم هست.
    به نظر من عجله نکن.1 سال یا حداقل 6 ماه برو دم یه مغازه .از نزدیک جنس ها رو ببین.با خانم ها چک و چونه زدن کار سختیه.این کارو یاد بگیر.بعد برو یه مغازه کوچیک رهن کن.تا کم کم بیوفتی توی دور

12. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزمن شما درست نخوندی :
    دفتر خدمات اینترنت نه خدمات الکترونیک

شما اگه یه سری به سایت پلیس فتا بزنی میبینی که کافی نت را با نام "دفتر خدمات اینترنت" ثبت کردند. در هر صورت بابت اطلاعات مفیدتون ممنون.

سلام دوست عزیز
    حق با شماست و اشتباه از نگارش بنده بود ولی خب جواب من کاملا براساس "دفتر خدمات اینترنت" بود نه الکترونیک که اصولا ربطی نداره.
    ممکنه که در اون سایت اینطوری نوشته باشه ولی شما باید مشخص کنی که واقعا اونچه تو ذهنته کدومه. من کافی نت دیدم با 3 تا کامپیوتر که مطمئنم هیچ نظارتی هم روش نیست و مجوزی نداره. کافی نتی هم هست در حد تیم ملی!!!
    دفتر خدمات اینترنت هم یک اسم فارسی شده است که با کج سلیقگی زیاد همراهه. باید ببینیم برای ISP چه نامی انتخاب کردن. ضمنا بین "دفتر خدامت اینترنت" با "دفتر خدمات اینترنتی" تفاوت از زمین تا اسمان است.
    بهرحال جواب همونه. اولین کار مجوزه که خیلی هم سخته

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    حق با شماست و اشتباه از نگارش بنده بود ولی خب جواب من کاملا براساس "دفتر خدمات اینترنت" بود نه الکترونیک که اصولا ربطی نداره.
    ممکنه که در اون سایت اینطوری نوشته باشه ولی شما باید مشخص کنی که واقعا اونچه تو ذهنته کدومه. من کافی نت دیدم با 3 تا کامپیوتر که مطمئنم هیچ نظارتی هم روش نیست و مجوزی نداره. کافی نتی هم هست در حد تیم ملی!!!
    دفتر خدمات اینترنت هم یک اسم فارسی شده است که با کج سلیقگی زیاد همراهه. باید ببینیم برای ISP چه نامی انتخاب کردن. ضمنا بین "دفتر خدامت اینترنت" با "دفتر خدمات اینترنتی" تفاوت از زمین تا اسمان است.
    بهرحال جواب همونه. اولین کار مجوزه که خیلی هم سخته
    سلام.
    اتفاقاً یکی از دوستان من یه دفتر خدمات کامپیوتری داره. اون بهم گفت بهترین کار اینکه اول کافی نت رو راه بندازی بعدش از اماکن میان گیر میدن و یه مهلتی بهم میدن، توی اون مهلت میری از اتحادیه صنفی رایانه مجوزه فعالیت میگیری. ضمنا این مهلت قابل تمدیده و تا سه مرتبه اخطار میدن.
    ولی مجوز گرفتن خیلی داستان داره. باید 30 سال سن داشته باشی و متاهل باشی! و لیسانس مرتبط داشته باشی. من فقط لیسانش مرتبطشو دارم! (لیسانس کامپیوتر). مسئول اتحادیه بهم گفت باباتو میاری به عنوان مسئول کافی نت، خودتم میشی مشاور کافی نت!!! به راحتی میتونی با 300 هزار تومن مجور بگیری!

15. این کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •