آقا من این بازی رو دیروز نصب کردم.خیلی باحاله.فقط یه مشکلی دارم.وقتی میخواد مرحله hide out رو لود کنه یهو از بازی میپره بیرون.بازیو رو از نت دانلود کردم.حجمش الان که نصب کردن 1.7 گیگه.یه کم کم نیست؟!
آقا من این بازی رو دیروز نصب کردم.خیلی باحاله.فقط یه مشکلی دارم.وقتی میخواد مرحله hide out رو لود کنه یهو از بازی میپره بیرون.بازیو رو از نت دانلود کردم.حجمش الان که نصب کردن 1.7 گیگه.یه کم کم نیست؟!
حجم دی وی دی هست 4.19 GB ... پوشه محل نصب بازی هم باید باشه 4.17 GB
با این اوصاف پوشه های Movies و Scenes رو ندارین که حجمشون به ترتیب 1.29 GB و 1.11 GB هست.
... البته فکر می کنم پوشه Scriptcs رو هم نداشته باشین که حجمش هست 6.50 MB.
یادش بخیر -
به نظرم یکی از بهترین بازی های قرن هستش.
نسخه جدیدش چرا نمیاد؟؟؟
از اینایی که گفتید فقط Movies رو ندارم.اونم فولدرش هست ولی حجمش فقط 11 کیلو بایته!
یهنی مشکل از همین جاست؟ممکنه اگه سیو مرحله بعد از hideout رو داشته باشم مشکلش برطرف بشه و دیگه از بازی نپره بیرون؟
نه. این مشکل به خاطر نبود این پوشه نیست. من با توجه به حجمی که دادین به این نتیجه رسیده بودم که در نهایت پوشه Scriptcs رو هم ندارین. چون تو این پوشه یه فایل Hideout.dll هست. استنباطم این بود شاید نباشه ...
پیشنهاد می کنم آخرین پچ این بازی رو که تو تاپیک معرفی شده رو دانلود کنین. ببینین مشکل حل میشه یا نه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون.نصب کردم ولی مشکلش حل نشد.توی سبک مخفی کاری بازی جدید تری از blood money هم الان هست یا نه؟
مرسی
یادش به خیر
من هنوزم عاشق اون کیف اسنایپرشم
یا اون دو تا کلتش که میگرفت حلو سینش
سایلنت اساسین
-----
بهتون سری splinter cell رو پیشنهاد میدم
شاید تنها بشه اونهارو با هیتمن مقایسه کرد
از این تاپیکم میتونید استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من این بازیو خیلی سال پیش خریده بودم ... (واسه یه شرکت ایرانیه) که فکر کنم بخاطر اینکه حجمشو کم کنند صدای صحبت شخصیت ها و اهنگهای بازیو حذف کرده بودند . الان به یاده قدیما بازیو نصب کردم اما بی صدا و بی اهنگ بودن حال نمیده . فقط صدای ابشارو . تیر زدن و گنجیشک ها میاد ..
.
راهی هست این مشکلو حل کنم . اگه فایلی چیزی دارین . بزارید تا بدانلودم . با تشکر .حجم بازیه نصب شدمم 2.90 گیگ هستش .
.
لطفا سریع کمکم کنید
احتمالش صفره کسی بیاد 1 گیگ و خورده ایی براتون آپ کنه... بهتره خودتون به دنبال نسخه کامل برین که 4.19 گیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)