با سلام خدمت دوستان
من یک hp 3820 دارم بعد از اینکه از usb ولتاژ افتاد روش دیگه روشن نشد
کسی می نوته کمکم کنه چی رو چک کنم؟
با سلام خدمت دوستان
من یک hp 3820 دارم بعد از اینکه از usb ولتاژ افتاد روش دیگه روشن نشد
کسی می نوته کمکم کنه چی رو چک کنم؟
سلام
من canon mg 5140 دارم
من شارژ کردم کارتریجاشا و همه کارتریجاش تقریبا پره اما بازم ارور خالی بودن میزنه و چاپ نمیکنه
تو اینترنت خوندم که دکمه استاپ را چند ثانبه فشار بدیم ریست میکنه و درست میشه
من انجام دادم و ریست کرد اما بازم ارور اومد
جایی شنیدم که باید یه چیپست بزارن روش تا وقتی شارژ میکنی ارور نده؟
این حرف صحت داره ؟
قیمت نصب این چیپسنت حدودا چقدره؟
ممنون
سلام
کارتریج 121 رنگی من شارژش کردم و با سرنگ هواگیری کردم و تست روی دستمال هم کاملا اوکیه و هر سه رنگش خوب و قشنگ رنگ میدن. اما نمیدونم چرا وقتی سوار پرینتر میکنم رنگ زرد و آبی اصلا رنگ نمیده رو کاغذ ؟
دوستان نمیدونن مشکلش چیه ؟
تنظیمات پرینتر هم چک کردم اوکیه
با سلام
من یه پرینتر چند کاره کانن mp160 دارم می خواستم بدونم چه طوری میشه کانترش رو صفر کنم با MP tool هم امتحان کردم نشد.
قبلا یه کاننip1200 رو چند بار با ip tool صفر کردم جواب داد ولی mp160 نشد که نشد.
ممنون از راهنمایی هاتون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
نه چیپ ست نداره یه نرم افزار داره
اگه مدلت mp هست به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه میل بفرست تا نرم افزارشو بفرستم برات.
Last edited by wirahbar; 22-03-2012 at 00:13.
با سلام
من میخوام واسه فروشگاه اینترنتیم یه پرینتر جوهرافشان بخرم که هم جعبه بازی برام پرینت کنه و هم روی dvd
با تحقیقاتی که کردم به دو مدل epson p50 و canon 4840 برخوردم و میخوام روشون تانک نصب کنم
اما بد جوری گیر کردم هر جا رو میخونم نوشته p50 پیشنهاد میشه اما خوب این مدل اپسون 400 تومنه و کننه 200 تومن-دقیقا نصف قیمت
کیفیت واسه من زیاد مهم نیست و میگند کیفیت کننه با توجه به 5 رنگه بودنش کمتر از p50 نیست و چون جوهرش کمتره اروزن تر در میاد و خرابیش کمتره
از طرفی موندم چرا همه p50 رو پیشنهاد کردند با این قیمت دو برابری که داره
ممنون میشم یکی یه مقایسه ای بین این دوتا بکنه که کدوم خرابیش مصرف جوهر کیفیت-دوام و هر چیز دیگش بهتر یا بدتره
ممنون از همه دوستان پیشاپیش ؟
من بشخصه از ایپسون استفاده کردم ولی نه مدلی که بتونه روی سی دی چاپ کنه از کنن هم استفاده کردم
فرق این دو مارک اینجاست که اگه پرینتر ایپسون مشکلی پیش بیاره میتونی خیلی سریع مشکلش رو رفع کنی در ضمن کارتریج هاش هم ارزونه ولی شارژون کار خیلی سخیه
و اما کنن
کنن اگه مشکلی پیش بیاره یکم حل کردنش سخته ولی در عوض کارتریجش راحت شارژ میشه و میتونی کانترش رو هم راحت تر صفر کنی. البته قیمت کارتریجش هم 10 برابر اپسون هست.
توضیحاتی که دادم تجربه شخصی خودمه.
من میخوام از تانک استفاده کنم
آخه مشکا اینجاست که p50 دقیقا قیمتش دو برابره 4840 هست
درود
پرینتررنگی جوهر افشان کانن با کارتریج 511 و 510 اگه شارژش کنیم و دستگاه نشنادش چه کار باید بکنیم
سلام.
خدا بگم چيكار كنه اين سازنده كاتريج ها رو. خيلي پيش مياد كه توي اولين بار شارژ اين مشكل پيش مياد . اگه مشكل از اتصالات نباشه(تميز كردن با پارچه الكلي) من راهي سراغ ندارم براش.
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
اگه كارت كم هست و تو مايه هاي مصرف خونگي فقط براي صرفه جويي در هزينه ها مي خواي تانك بزني روش 4840 هم خوبه ولي اگه مي خواي كار زياد بكشي ازش اينجاست كه هرچي پول بدي آش ميخوري!
دوستمون مزاياي p50 رو توضيح دادن برات منم ميگم مناسب براي كار زياد هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)