تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 132 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1317

نام تاپيک: Atrix | گوشي قدرتمند موتورلا با پردازنده ي دو هسته اي و صفحه نمايش 4 اينچي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دیشب گوشی رو گذاشتم واسه دانلود گیم دیتا :| از ساعت 2 که رفتم خوابیدم تا ساعت 10 که بیدار شدم مونیتور گوشی روشن مونده بود :| گوشی به شدت داغ کرده بود :| خاموش کردم گوشی رو که یه وخ این داغی بلایی سرش نیاره... اما امروز 2 بار ریست شد یهو :| چیزیش نشده باشه یه وخ؟؟؟ :-اس فکر میکنم این داغی یه چنین اثری رو بزاره :-؟ چون روز اول هم که گوشی رو گرفتم چون شخص حاوی گوشی گوشی رو توی صندوق گذاشته بود و جاده ای هم که ازش اومده بود + هوای اونروز به شدت داغ بود و تو جاده میگفت راحت 50 درجه میشد... در حدی که اول که گوشی رو گرفتم دستم کاملا داغ بود... و تا 2 روز مشکل ریست شدن داشتم و بعدش حل شد... خلاصه بگم هیچ وخ خریت منو نکنین و گوشی رو برای دانلود گیم دیتای فری نزارین :|

بدون اغراق میگم که صفحه نمایش این گوشی در حد فاجعس
    اسپیکرش خیلی عالیه ولی... رام رسمیش هم در حد فاجعش در حدیه که حتی توی عوض کردن صفحه ی هوم اسکرین یه کم تیک میزنه... منم که تا الان جرئت نکردم بوت لودر رو آنلاک کنم :| اگه کسی رو میشناسین تو تهران که بوت لودر اتریکس رو آنلاک کنه لطفا معرفی کنین... با سازنده پودینگ هم صحبت کردم و گفته که مشکلی نیست ، بازم جرئت نمیکنم :-دبلیو :| : دی

2. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Armin_TA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    گم شدم!نمی دونم!!!

پيش فرض

ای خدا!
    تکلیف مارو مشخص کنید.یکی میگه صفحه نمایشش عالیه.یکی میگه فاجعه!
    لامصب موتورولا نمیشه ازش گذشت.بین evo 3d وgs2 و فوتون و آتریکس رسیدم به 2 تا گزینه فوتون و آتریکس!
    هی بین فوتون و آتریکس تاب میخورم!
    کممممم.....ک!!!!!

4. این کاربر از Armin_TA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اتریکس صفحه نمایشش خیلی ناجوره... چرا GS2 نمیگیرین؟؟؟ قوی تر از اتریکسه کلا... فوتون هم اصلا توصیه نمیشه ، چون اصلا دولوپر نداره...
    اتریکس فقط صفحه نمایششه که خوب نیست ، در بقیه موارد خیلی عالیه...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

ای خدا!
    تکلیف مارو مشخص کنید.یکی میگه صفحه نمایشش عالیه.یکی میگه فاجعه!
    لامصب موتورولا نمیشه ازش گذشت.بین evo 3d وgs2 و فوتون و آتریکس رسیدم به 2 تا گزینه فوتون و آتریکس!
    هی بین فوتون و آتریکس تاب میخورم!
    کممممم.....ک!!!!!
    به نظر من كه ال سي دي آتريكس جزو بهترينهاست . البته از قبل هم قبول داشتم كه به خوبي سوپر ال اي دي نيست . اما كيفيت خيلي بالايي داره . و حتي زاويه ديدش هم خيلي خوبه .
    ديگه هر كسي يك نظري داره . بايد خودت ببيني و قضاوت كني . منم اگر شد از نزديك با اس 2 يا سنسيشن مقايسه ميكنم ببينم چطوره .
    اما در مورد فوتون و آتريكس منم همين مشكل رو داشتم . و بالاخره اينو انتخاب كردم . چون فوتون هنوز آنلاك فكتوريش وجود نداره . از نظر رام مشكلي براش پيش نمياد چون همين الان 2.3 هست و 2-3 تا رام كاستوم هم براش تو xda هست . من فقط ميترسيدم مشكل آنتن دهي بوجود بياد براش .
    اگر به خاطر دوربين 8 ميخواي فوتون رو بخري به نظرم درويد 3 رو بگير . هر چند همين دوربين آتريكس هم از اوني كه من فكر مي كردم خيلي بهتره . اما اگر مساله غير از دوربين هست كه هيچي .

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من كه ال سي دي آتريكس جزو بهترينهاست . البته از قبل هم قبول داشتم كه به خوبي سوپر ال اي دي نيست . اما كيفيت خيلي بالايي داره . و حتي زاويه ديدش هم خيلي خوبه .
    تا حد زیادی تایید میشه... شفافیت رنگ های خیلی عالی ، زاویه دید خیلی خوب ، و مصرف باطری واقعا محشر...
    کلا مصرف باطریش به طرز مرموزی کمه

8. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

تا حد زیادی تایید میشه... شفافیت رنگ های خیلی عالی ، زاویه دید خیلی خوب ، و مصرف باطری واقعا محشر...
    کلا مصرف باطریش به طرز مرموزی کمه
    حالا اينها رو ولش كن .
    من ميخوام برم تو كار هار بريك
    كسي تا حالا رام 2.3 كاستوم رو آتريكس تست كرده . با كمك هم رامهاي جديد رو امتحان كنيم . البته رام خودش هم خوبه و ميشه صبر براي 2.3 اصلي .
    اما رامهاي كاستوم هم حال خودشو دارن .
    فكر كنم zare جان ميخواست رام آئورا رو تست كنه . اگر ميمومد يك خبري ميداد خوب بود . ببنيم چيكار كرده .

10. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

هادي , اول بهت تبريک ميگم , دوم اينکه کو شيريني ؟:دي
    سوم اينکه چند خريدي ؟4g ? at&t ?
    چهارم هر چه زودتر ريويو روبزار که مرديم :دي

12. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

هادي , اول بهت تبريک ميگم , دوم اينکه کو شيريني ؟:دي
    سوم اينکه چند خريدي ؟4g ? at&t ?
    چهارم هر چه زودتر ريويو روبزار که مرديم :دي
    مرسي امير جان . شيريني هم ميدم
    گوشي آتريكس آنلاك فكتوري هست . ورژن آسيا . از اين جعبه آبي قرمز ها
    رويوو هم چشم . يك توظيحاتي كه دادم . اما حالا 2-3 روز باش كار ميكنم دوباره موردي بود ميگم .

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هادی اگه بوت لودر رو آنلاک کردی یه خبری به من بده ضمنا اگه میتونی اسکرین شات از صفحه About Phone بگیر واسم راستی چند خریدی؟؟؟

داره خودمونی میشه zare57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    يه چند روزي نتونستم بيام اينجا ازتون عذر خواهي ميکنم
    اقا هادي به سلامتي شما هم بالاخره خريديش ،مبارکت باشه.
    اين چنوقت که گوشي را دارم يه سري مطالب هست که ميخوام براتون بنويسم
    ۱- اولين موضوع راحع به gps دستگاهه که به نظر خودم فوق العاده اس حتي زير سقف ، در حال حرکت ، در قطار و وضعيتهاي ديگه اي که تست کردم ارتباط به راحتي با ماهواره برقرار شد و با اين اينتر نت زغالي ايرانسل نيز به راحتي صفحات نقشه لود شد. البته من نقشه افلاين را تست نکردم تا عملکرد را در اين نقشه و برنامه مربوطه براتون توضيح بدم.
    ۲- مطلب ديگه در مورد دوربين است به نظر خودم دوربين عکسهاي خوبي ميگيره البته در حالت ۵ مگا . يک نکته اي در مورد عکسهايي که زمينه سفيد دارن منو رنج ميده اونم اينه که بعضي قسمتها رنگها به صورتي گرايش دارن و رنگ سفيد به صورتي ميزنه . حالا اين مشکل از رام هست يا از برنامه دوربين يا خود سخت افزار ،نميدونم.
    ۳- در مورد صفحه نمايش بگم که رنگها و نور در نور اتاق بسيار عالي هستن و لي در نور افتاب يه مقدار ديدن صفحه ازار دهنده است و تا بخواد با نو بيرون تطابق پيدا کنه يه زماني را لازم داره . يه مطلب ديگه در مورد صفحه نمايش اينه که رنگها را سرد تر نشون ميده يعني رنگها را خيلي پررنگ جلوه نميده (که اين برميگرده به پنتايل بودن صفحه نمايش) .
    البته اين مطالبي را که نوشتم تو رام ائورا بوده .

Sent from my MB860 using Tapatalk

16. این کاربر از zare57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •