تو همدان که بنده باشم پریروز اومد...قصه نخور بلخره میرسه تا ظهور اقا وقت هست
![]()
تو همدان که بنده باشم پریروز اومد...قصه نخور بلخره میرسه تا ظهور اقا وقت هست
![]()
بچه ها روبروی بعضی آیتم ها .بعضی اصلحه ها ..یه مثلث ریز آخر اسمش هست..اون معنیش چیه؟ کسی میدونه؟
سلام .این پنجه عقاب رو برای دری که دایره ایی شکل که 3 تا حلقه داره از کجا باید گیر بیارم.
آخه دوست عزیز !! چرا صفحه های قبل رو مشاهده نمی کنی ؟؟؟ چرا جستجو نمی کنی ؟؟؟ شاید پیدا بشه !!! به خدا سخته به همه جواب تکراری دادن !!!![]()
4,5صفحه اخررو خوندم.نبود.دیگه حوصله ام نیومد بقیه رو بخونم.![]()
عزیزان من با سپتیموس حرف زدم بهم مرحله داد برم الدر اسکرول رو بگیرم الان من پیداش کنم اخره بازیه؟؟
arch mage شدم![]()
در مورد داستان بازی می خواد بگید بذارید توی اسپویلر لطفا...
امروز یک اژدها اومد ، هی بهش آتش زدم نیومد پایین ... در رفتبسی خندیدیم! (علی کجایی؟)
در یک قدمی مویری هستم... یکم از Dark brotherhood هم رفتم...تا این جاش که مثل قبلی بود... عین قبلی بود.. ولی شخصیت پردازیشون خیلی خوب بود...
برای اون دره هم برید توی Items و بعد اون Claw که از جیب مردی که تو تار گیر کرده بود رو بگیری... پشت اون نوشته چه علامت هایی رو باید بزنی به نوبت...
علی هم چرت می گی چرا؟ مو قرمزی وجود نداره! این لیست کامل اش هست :
با غی پی ان برو تا درست بازش کنه... کیو می گی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود آقا سعید در این باب پست داده اند !!!![]()
............................
Last edited by reza207; 25-01-2012 at 17:38.
آقا داره میره روی اعصاب .
خدمتتون عرض کنم که من با این Aranea دارم میرم . میج ِ خوبیه و این داستانا . اما بازی یک ایرادی داره . اینی که همرامونه ، چیزی که میخوایم رو تنش نمیکنه ، دستش نمیگیره . مثلا" من Staff of Magnus به اون گولاخی رو + لباس ِ Arch-mage + گردن بند ِ Savos بهش دادم ولی استفاده نمیکنه . اگه بهش Dwarven Armor بدم که تنش میکنه ، وگرنه همون Robe ِ ضایع ِ خودشو میپوشه . حالا اینارو بیخیال . به جای Staff of Magnus یه Staff ِ مزخرف دستش میگیره . اون استف رو که ازش بگیرم ، Staff of magnus یا Staff of Fury رو که نمیگیره که ، ور میداره Dagger میگیره دستش . اونم که بگیرم ، یه Bow در میاره ، همه رو با اون میزنه !!!
یه چیز ِ ضایع هم داره ، مثلا" که Armor دوارف ها تنشه ، وقتی ازش Dagger با Staff خودشو میگیرم ، یهو همون موقع لباسش میشه Robe !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)