اگه کسی دوست داشت می تونه از تاپیک زیر مقایسه کوتاهی از پلاسماهای دو مدل VT30 با D8000 سامسونگ را بخونه.باتشکر
اگه کسی دوست داشت می تونه از تاپیک زیر مقایسه کوتاهی از پلاسماهای دو مدل VT30 با D8000 سامسونگ را بخونه.باتشکر
درود!
به تازگی سام 6940 خریداری شده، در نگاه اول تصویر در حرکت های سریع جاماندگی داشت و لوزی های کوچکی دیده میشد، گذاشتم روی حالت پویا یک کم بهتر شد، گمونم که باید تی وی را کالیبره کنم..اساتید راهنمایی کنند که مشکل با کالیبره کردن حل میشود یا این پنل 100 هرتزی با انطباق 400 هرتز اصولا در حرکات سریع مخصوصا مسابقات ورزشی کم میاورد؟
مشکل:
یک عدد ال سی دی مدل 585 داریم این کنترلش بعضی وقتا قاط میزنه و کار نیمکنه...مجبور میشیم یه بار تلویزیون را خاموش و روشن کنیم تا درست بشه....
به نظرتون مشکل ازچیه؟؟ از خود کنترل یا از دستگاهه؟؟ بعدم این مشکل همیشگی نیست یعنی اگه زنگ بزنیم شرکت چی بگم بهشون؟؟؟؟...میان تست میکنن از شانسمون هم اون لحظه کار میکنه و حسابی ضایع میشیم........
سلام دوستان.
یه مدت قصد خرید تلویزیون دارم، مدل های زیادی هم دیدم.
دو مدل 40D6500 ساسونگ رو پسندیدم.46D8000 هم دیدم بجز قیمتش همه چیزش عالی بود.
چند تا سوال داشتم، اولا این دو مدل تویه ایران هست یا نه و اگه هست اسمشون چیه؟ 8000 چطور؟
قیمت ها الان چطوره ؟ شنیدم قیمتها اصلا تغییری نکرده، درسته؟ قیمت روز این 3 مدل رو کجا میتونم پیدا کنم؟
و آخرین سوال، خرید از بانه بدون گارانتی یا از نمایندگی ها؟
زیر 2 تومن مدل خوبی دیگه ای هم بود معرفی کنید.البته قیمتش یکم هم بیشتر شد معرفیش ضرر نداره.![]()
دوستان اهل فن، پرسش دوستمون پرسش من هم هست، لطفا راهنمایی بفرمایید
![]()
این علامت سوال معمولا بعد از خرید سام در ذهن خریدار بوجود میاد
برام جالبه این همه دوستان میان نظرشون رو پاناسونیک و فیلیپس و شارپ اما باز هم ....
همه LCD-LED مشکل سرعتهای بالا رو دارن و اون عددهای Motion که میگن اکثراً توی عمل کمتره.
فقط پلاسما هست که با سرعت مشکلی نداره.
من زیاد با منو TV شما آشنا نیستم.
تا جایی که می دونم توی منو Picture گزینه Motion Pus را روی Smooth قرار بدید.
در منو Advanced Setting گزینه Edge Enhancement یا LED Motion Plus را روی On بزارید.
اگه راضی کننده نبود دیگه راه حلی نداره.
این مشکل در همه ال سی دی و ال ای دی ها هست. حتی هرتز بالاترها. نباید سخت بگیریمن خودم توی پاناسونیک و ال جی هم این مساله رو از نزدیک دیدم ولی همشون این مساله رو دارن. یکی از دلالیلی که پلاسما هنوز هم طرفدارای خاص خودش رو داره همینه (البته به علاوه چند مورد دیگه)
![]()
متاسفانه اکثر ال ای دی ها یا ال سی دی ها این مشکل رو دارن با بالاد بردن هرتز از 100 به 400 هم این مشکل پیش میاد که در فیلمهایی حرکات آرام و ثابت مشکل لرزش دارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)